Navijanje je bilo za cistu 10-ku. Nasih je sigurno bilo oko 20 000 hiljada na stadionu, a Francuzi se nikako nisu culi; osim kada su pjevusili himnu, i dali gol u 80-oj min!. Svaka treca stolica je imala fr. zastavu, to je vec stajalo na klupama kada smo usli na stadion, pa su s tim uglavnom mahali, ali slabo ko je bio u navijackoj odori od potonjih! Zato Francuzi i jesu mahali zastavama na jugu, iza naseg gola, pa se mogao steci utisak da ih je tu bilo vise, ali nije!Jedino je sektor B bio postedjen te dekoracije-francuskih zastava. To bi i mi na Kosevu, odnosno u Zenici trebali postavljati na stolice!
Kada smo zagrmili i zapjevali nekoliko puta, pogotovo kada smo dali gol - to je bilo nesto sto se rijetko dozivljava u zivotu. Koje emocije - to je neopisivo. Svaka cast nasim navijacima! Bili smo na nivou!

Znam da Francuzi nisu pokazivali na TV-u nase tribine, ali smo bili mocni, odvise mocni. Prvi prsten na jugu je bio nas, ali je bilo nekoliko stotina Francuza i mahali su zastavama, ali druga dva prstena su bili kompletno u nasim bojama, a bilo nas je puno i na sektoru Y, te C i E, pa stavise sve do sektora H! Bilo je i manjih grupica razbacanih po raznoraznim sektorima! Ja sam se uspio prebaciti na sektor C4-tik uz sektor B,medju nase- kakvo je to navijanje bilo; opsta ludnica (izgubio sam glas)! Bilo je nekoliko desetina Francuza oko nas. Mirno su posmatrali mech, vidno potreseni i utuceni onim sto se dogadja na terenu. I to je trebalo vidjeti, kao i one njihove
zadivljene poglede prema nasim tribinama. Koliko smo bili jaki, to je rijecima tesko docarati.
STO SE TICE UTAKMICE: ONO NIJE BIO PENAL VEC FAUL VAN 16 METARA! JA JESAM RZOCARAN, ALI JAKO PONOSAN NA NASE IGRACE I NASE NAVIJACE!
Sutra je izvlacenje za
BARAZ, i opet se moramo organizovati za dvomech. Ovaj put da se sto vise zblizimo sa BHF, da se sto vise zblizimo oko kupovine karata na tribinama ( kao sto je ovdje bio slucaj); da sto prije rezervisemo hotele, i sto je najvaznije da vidimo na koji nacin da kupimo karte ( net, ili neka druga opcija)!
IMAMO ODLICAN TIM I KO GOD DODJE, MI GA
LOMIMO!
I DA, TOKOM BARAZA TREBA PONIJETI STO VISE ZASTAVA!
Ocekujem da cemo vec sutra pokrenuti temu oko organizovane kupovine karata, i odlaska na utakmicu. Iskreno, ocekujem Cesku ili Tursku, a Hrvatsku ne bih volio iskljucivo iz politickih razloga, mada smo 2x bolji od njih, i ne pretjerujem kada ovo kazem. Koliko smo dobri, to smo pokazali sinoc, a ne sjecam se kada je neko Francuze
razbucao ( to je prava rijec) kao mi u 1-om poluvremenu!
Razocaran jesam sto nismo prosli, jer smo to igrom zasluzili, ali sam jako ponosan na nase igrace i na sve vas ( navijace)!
Glavu gore, imamo pobjednicki tim!