Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Brate, tek kad prestanemo respektovati timove kao što je Zeta iz Golubovaca, igrat ćemo kako treba... Ako ih je strah Zete, tj. ako nas oni izbace, jebo ti nas...
Pa kako objašnjavaš činjenicu da smo mi izbacili Levski onda? Realno, igračkim kvalitetima nismo na njihovom nivou.
Da ti pokusam ja reci, respekt je postovanje prema protivniku, prema tome da i on ima 11 registrovanih igraca (kakvih takvih) na terenu, i da ti moze dati gol makar i iz jedinog slobodnog udarca na utakmici... Sjeti se Koseva, u 40 minuta ste stigli 20x do njihovog gola i dali "samo" 2 postena gola... Oni su iz maltene jedine sanse na utakmici dali "samo" 1 gol... Dakle, lopta je okrugla, moze se svasta desiti, kao sto je Levski saznao, ciji tim se bio opustio, i mislio:"Lako cemo, sami ce sebi davati golove od straha!", jer su izgubili respekt prema nominalno losijem protivniku, koji se vidi vraga bas taj dan zainatio... Toliko...
Sa srecom vam bilo !
Last edited by drndalo on 08/08/2012 11:37, edited 1 time in total.
Sutra, akobogda, pametno i u kost!
Na startu utakmice par oštrijih faulova da pokažemo da nećemo dozvoliti udaranje, kao što smo to dozvolili u Sarajevu.
Po meni bi bilo pametno u prvih 20 minuta pokušati uzeti posjed lopte. Dakle ne nužno napasti, ali obavezno im uzeti posjed lopte i igru u sredini. Mogu i varijante sa vraćanjem lopte do golmana, samo da oni što manje imaju loptu kod sebe. Ako ovo odradimo u prvih 20 minuta, mislim da nam se šanse povećavaju na 90% za prolaz, jer će oni postati nervozni, otvaraće se puno više prostora za naše kontre i mislim ako ih povedemo da će im tu biti i kraj.
Upravo tako, koliko god vodili računa da ne primimo gol, jednostavno moramo i zabiti gol, jer ne smijemo doći u situaciju da 20-25 minuta prije kraja imamo 0-0, onda ćemo se sigurno nesvjesno povući ne razmišljajući o napadu i ne daj bože onda svašta može biti....
Zato dati barem jedan gol, sa dva posao je već završen, ali i sa jednim datim golom mi u najgoroj mogućoj situaciji imamo produžtke, jer ne vidim kako oni mogu dati 3 gola, jedino ne daj bože u slučaju istovremenog penala i crvenog kartona protiv nas....
U dogovoru sa crnogorskom policijom određeno je sabirno mjesto za navijače FK Sarajevo, koji žele doći na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola kvalifikacija za ligu Europe između FK Sarajevo i FK Zeta.
Sabirno mjesto je parking kod istočne tribine stadiona "Pod Goricom" u Podgorici, na kojem se igra sutrašnja utakmica.
Tokom čitavog dana parking će biti zaštićen i čuvan od strane policije. Navijači su obavezni da dođu na sabirno mjesto u periodu od 16h do 18h. Također, svi navijači koji prvatnim aranžmanom dolaze na utakmicu moraju doći na sabirno mjesto kako bi nesmetano ušli na stadion.
Ulaznice će biti dostupne na ovom mjestu od 17.30h do 19.30h. Kontakt za ulaznice UNFKS:
+382 69 509419 (bit će dostupan u četvrtak od 13:30).
Ponovo prenosim par informacija, za one koji jos uvijek nisu shvatili:
Nema slobodne prodaje pred stadionom za nasu tribinu. Ono sto trebujemo i platimo, to cemo i dobiti. Za ostale tribine karta se moze kupiti pred stadionom na dan utakmice. Karte ce biti podijeljene onima koji dodju s uplatnicom na mjesto okupljanja, ili ako se ne daj boze nesto iskomplikuje najkasnije pola sata prije utakmice pred stadionom. Karte ce nam dostaviti na mjestu okupljanja i to onaj broji koji narucimo.
CAFE EL KASBAH(BASCARSIJA, PORED ĆEVABDŽINICE DŽENITA) od 18:00 do 20:00.
Ko ne moze da dodje nek mu kupi jaran, rodjak, poznanik, pa neka mu donese potvrdu na okupljanje.
-------------------------------
VAZNO: Za nasa auta, kombije, autobuse, bicikle i sva ostala prevozna sredstva, bice ociscen parking iza istocne tribine. Taj ce prostor biti ogradjen za nas do ulaza na nasu tribinu.
S obzirom da postoji mogucnost da u Crnu Goru putuje i odredjeni broj simpatizera Sarajeva koji inace ne putuju na gostovanja, nisu dio navijacke grupe, ili na neki drugi nacin nisu upuceni u moguca desavanja, evo nekoliko informacija i za njih:
VAZNO za one koji nisu Hz, ali ipak idu na utakmicu:
U Crnoj Gori vam ne prijeti opasnost od navijaca Zete, ali to ne znaci da mozete slobodno hodati sa obiljezjima FK Sarajevo ili BiH. U Podgorici niste kod sviju dobrodosli bez obzira kako se ponasali, i bez obzira na vas spol i dob. Ne idete u ratnu zonu, ali ipak nemojte upadljivo stavljati svima na znanje ko ste i odakle dolazite. Ukoliko zelite da hodate po gradu i obidjete neka turisticka mjesta, preporucujemo vam da ne nosite obiljezja Sarajeva ili BiH. Pazite gdje parkirate auto i gledajte da se krecete prometnijim ulicama. Svakako bi vam preporucili da se pridruzite glavnoj grupi navijaca na stadionu, ali ukoliko to iz bilo kojeg razloga ne zelite, molimo vas da uzmete u obzir gore navedeno.
Napisano je bar 5 puta, nemoj molim te da zbog tebe neko ostane bez karte. Ko je ne kupi kartu pred kasabom veceras, a putuje u privatnoj reziji, nece je ni kupiti na stadionu. Bar za nasu tribinu nece. Ovo se odnosi samo na one koji putuju u privatnoj reziji. Oni koji idu autobusima ce kupiti u autobusu. Ovo je zadnji put da sam se javio za karte. Ako se nadje jos neko sa podpitanjem, slobodno ga uputite na ovaj post i ono sto sam ranije napisao. Dosta je bilo.
znaci ako ides privatnim autom i ako se karte kako pise na fcsarajevo.ba djele od 17 30 do 19 30 moci ce se skoknuti malo do mora.... pola sata je to od Podgorice... ima nas par auta po 4 u svakom ali ako ko iz buseva pozeli sa nama do mora malo.. ma nagurat cemo se po 5orica.. dakle kupace se trebaju spremiti
okolonaokolo wrote:znaci ako ides privatnim autom i ako se karte kako pise na fcsarajevo.ba djele od 17 30 do 19 30 moci ce se skoknuti malo do mora.... pola sata je to od Podgorice... ima nas par auta po 4 u svakom ali ako ko iz buseva pozeli sa nama do mora malo.. ma nagurat cemo se po 5orica.. dakle kupace se trebaju spremiti
1100 karti smo dobili. UNFKS sve popunio, cini mi se 15 buseva da je,centrotrans svoji autobusi i privatna auta jos. ako mislim da mozes doci pola sata prije i uzeti kartu bujrum . doduse UNFKS ce svoje karte dobiti tako da ostaje ona sica
i da rasprodato sve preko udruzenja valjda. kako god 1100 hordi ce ludilo da pravi