Iznerviran si mnogo pa ne citas sta pisem. Nisi u kontaktu sa njim ali si ocito kriv sto se SBB stranci krnji ugled jer svojom hinjavoscu i tracanjem si uz pojedine clanove SBB-a doveo do problema, a sve s ciljem da rodjak ima vece sanse u trci za nacelnika od SBB sandzaklije.SBB BIH ILIDZA wrote: Lupaš gluposti, oni upućeniji znaju da nisam u kontaktu sa Ekremom od dana kad nije prošao na listu za Općinsko vijeće :)ja ne znam kakav um mora imati čovjek da konstruiše takve stvarimoraš se malo raspitati ko je s kim dobar da bi konstrisao teorije zavjere ne možeš tako napamet
Zalosno je sto se KRIJES iz imena @SBB BIH ILIDZA a nisi bio u stanju da priznas (pa makar i slazes) iako si neki funkcioner na ilidzi unutar te stranke da ces glasati za sandakliju koji je kandidat za nacelnika ispred SBB.
Ocito sve radis protiv interesa stranke i kandidata za nacelnika i jos istupas u javnost sa svojim tvrdnjama ispred SBB-a koje nisu odraz politike te stranke. Zato ozbiljne stranke imaju svog PR-a (pi aaara), a SBB Vedada Sinanovica. Zalosno!SBB BIH ILIDZA wrote:...a za koga ću ja glasati to je moje intimno pravo
Nije mi jasno kako nadlezni iz vrha SBB-a ne reaguju na taj bezobrazluk. Borite se za pobjedu na ilidzi, a imate politiku i clanove goru od Senahida Memica i Vahida Memica.
Na pitanja neces da odgovaras iako bi bio red da odgovoris kao kandidat za vijecnika, ali opet dovoljno si rekao o svom obrazu. Takve ilidza treba ukoliko Memic pobijedi pa da potonemo kao Atlantida.