nivla wrote:
sto se tice felgi nisi ni obracao paznju dok ti “strucnjak” vulkanizer nije bacio suhvu racunajuci da ces pitati gdje farbati ili jos gore kupiti nove felge
meni je tako u nekadasnjoj gumi pro na stupu rekao lik za potpuno ispravne felge da nista ne valjaju i da kod njih kupim rc design ili slicno, ne zelim ni da govorim da su felge pravo tresle jer je stavio viska 30g tegova, u drugom vulkanizeru sve popravilo ponovno balansiranje i stavljanje 10g umjesto 40g
Nisam ni mogao uci jer fino im pise ulazak u radni prostor se naplacuje 20 KM

i pitao sam ga gdje da to radim, pa mi je on rekao.
Msm dzaba meni i to sto je on rekao, meni to nista ne znaci. Kao malo su udarene nista strasno, ali primjeti se. ODradio svoj posao i postavio uredno. Kontam i da ne diram, ne osjetim nista u voznji, tako da cu vjerovatno zivjeti s tim kao do danas i da nisam znao.
Btw od 4 auta sto su tu bila jos, na 2 je zvao vlasnika da govori da je prednja desna udarena i slicno... imat ce ovaj posla u rajlovcu sigurno
hopi wrote:ma ne znam ni ja tačno, ali bi mi bilo logično sve odjednom uraditi
a ako hoćeš ofarbati felge valjda bi trebao skinuti gume prvo
felge su tvoje, radi šta ti hoćeš, ako tebi ne smeta ne diraj
Radit cu u kucnoj varijanti to da se malo zajebavam. Nista posebno, nisu mi toliko bitne te felgice, niti je auto 2015 godiste da glumim da je iz fabrike tek izasao. Hvala momci