A kod mene je bas obrnutodelirium.sa wrote:Timberland!!! Mogu i slične, tipa CAT (ja imam te), ali Dr. Martens nikako. Hladne su užasno, noga ne diše, prokrvariš dok ih ne razgaziš i kližu se jako. Ja sam martinke nosila čitavu srednju školu, onda sam probala CAT i martinke sad skupljaju prašinu.ladyblue18 wrote:Planiram sebi uzeti konacno kako bog zapovijeda cizme za zime.
Ali dvoumim se izmedju Dr.M. i Timberland, ne znam koje su mi sigurnije sa aspekta da necu glavu u njima slomiti.
Nesto mi se Timberland cine ko bolji izbor.
Ako neko ima jedne ili druge ili oboje zanimaju me iskustva. Ne bih da se zahebem s obzirom da nisu bas male pare.
Eto, fala.
Martinke imam vec 7 godina i svaku zimu sam u njima provela do prosle godine kad sam kupila CAT. Meni se u ovim zutim klize, ne znam kako (izrod sam vazda bila), ali non stop moram gledati u tlo da ne bi zavrsila na ledjima. Jest da je u martinkama hladno i da treba vremena da ih razgazis, ali sam isto znala u njima po ''staklu'' ici i nista mi nije bilo. Ove dvije zime nosim CAT, ali samo iz razloga sto mi je mrsko vezati martinke