kako je bajramski program nula isppod nule,sta ocekujtete za bajramski programMelami wrote:Ma nema nista. Placam ovaj bosanski program $33 mjesecno kako bi ostao u kontaktu sa svojom domovinom al nist anema na TVu, od preko 30 programa nista nema da se gleda, bajramski program nula ispod nule, ne znam sta da kazem. Jedina nada mi je kad igra repka, al i to cesto ne prenose vec prenose susjede.
Hayat
Moderator: anex
-
majstor_m
#3901 Re: Hayat
- lijan
#3902 Re: Hayat
Kaduna nece Kadiju , hoce samo Bekriju
Last edited by lijan on 23/08/2012 20:56, edited 2 times in total.
-
Melami
#3903 Re: Hayat
pa sta da ocekujem, hayatove nadprosjecno obrazovano intelektne voditelje kako su se skupili i pricaju.majstor_m wrote:kako je bajramski program nula isppod nule,sta ocekujtete za bajramski programMelami wrote:Ma nema nista. Placam ovaj bosanski program $33 mjesecno kako bi ostao u kontaktu sa svojom domovinom al nist anema na TVu, od preko 30 programa nista nema da se gleda, bajramski program nula ispod nule, ne znam sta da kazem. Jedina nada mi je kad igra repka, al i to cesto ne prenose vec prenose susjede.
Nije samo za hayat, vec nisam nigdje nasao bajramski program da gledam dobar :S
- karanana
#3904 Re: Hayat
bajramski program ko bajramski program. nista drugacije, ni bolje ni losije od ranijih godina.
voditelji, pjevaci, nekakvi gosti, pozivi gledatelja.....ne znam ni sta drugo ocekivati. kako ga napraviti boljim?
voditelji, pjevaci, nekakvi gosti, pozivi gledatelja.....ne znam ni sta drugo ocekivati. kako ga napraviti boljim?
-
Melami
#3905 Re: Hayat
Nisam urednik da bih ti mogao reci.karanana wrote:bajramski program ko bajramski program. nista drugacije, ni bolje ni losije od ranijih godina.
- karanana
#3906 Re: Hayat
pa kazes da ne valja. sta bi to kao gledatelj volio da se proimijeni pa da bude bolji bajramski program?
-
StupskaBitanga
#3907 Re: Hayat
Sta su oni otkupili krv nije voda od rtl hr

- Ductus Holedocus
#3908 Re: Hayat
gdje im je shejla 
- lijan
#3909 Re: Hayat
udala seDuctus Holedocus wrote:gdje im je shejla
-
quarterback
#3910 Re: Hayat
pa normalno kad su Amina Gvozden i Adnan Rondic koji su bili okosnica bajramskog presli na Al JazeeruMelami wrote: pa sta da ocekujem, hayatove nadprosjecno obrazovano intelektne voditelje kako su se skupili i pricaju.
Nije samo za hayat, vec nisam nigdje nasao bajramski program da gledam dobar :S
- nOrMaLaC
#3911 Re: Hayat
Još sada opet počeli lišće reprizirati........
Jedva čekam dan kada će ove glupe Turske serije narodu više dosaditi.........
Jedva čekam dan kada će ove glupe Turske serije narodu više dosaditi.........
-
zero_387_zero
#3912 Re: Hayat
Interesuje me da li je ovaj ZMBT 5 neka emisija ili se radi o čistom sponzorisanom programu ?
Barem 65% ove "emisije" čini "Product placement" tj. prikriveno oglašavanje (nema kadra bez raznoraznih "brendova" ili možda se ipak radi o scenografiji?) a onda se opet ukažu "normalni" reklamni blokovi.
Izgleda da je i ova privatna tv kuća na putu ka medijskom dnu!

Barem 65% ove "emisije" čini "Product placement" tj. prikriveno oglašavanje (nema kadra bez raznoraznih "brendova" ili možda se ipak radi o scenografiji?) a onda se opet ukažu "normalni" reklamni blokovi.
Izgleda da je i ova privatna tv kuća na putu ka medijskom dnu!
-
Melami
#3913 Re: Hayat
oni su brate dva metra ispod medijskog dna.zero_387_zero wrote:Interesuje me da li je ovaj ZMBT 5 neka emisija ili se radi o čistom sponzorisanom programu ?![]()
Izgleda da je i ova privatna tv kuća na putu ka medijskom dnu!![]()
-
crnoplavo
#3914 Re: Hayat
hebote najave za ono hrvatsko srnje krv nije voda, istinite price...a svasta,
-
StupskaBitanga
#3915 Re: Hayat
a fino na kraju serije pišecrnoplavo wrote:hebote najave za ono hrvatsko srnje krv nije voda, istinite price...a svasta,
Svi likovi i dešavanja su izmišljeni
-
Nuken
#3916 Re: Hayat
E ovako imam par pitanja:
1.Jel onom voditetelju ZMBT(Ammar Švrakić)neko na visokoj poziciji u HAYATU il je neko dao šuške kad ono vodi onakvu emisiju.
2.Nek mu neko kaže da ne POKŠAVA "kopirati" Fikreta
3.Ako oce da je "IN" nek se obuce normalno i pristojno a ne leptir mašnica i plave hlačice(Pogledati neke tv kuće-Face tv,TV1 i uvidjeti razliku)
4.Oni na HAYATU su dosadili Bogu i narodu sa onim emisijima(Pogledati par emisija i uvidjeti da je to čista reklama za za pojedine proizvode)
5.VRATITE FIKRETA AKO ŽELITE GLEDANOST POVEĆATI-Očajni ste u zadnje vrijeme
I zašto je ukinut Jutarnji program a uveden DDS
1.Jel onom voditetelju ZMBT(Ammar Švrakić)neko na visokoj poziciji u HAYATU il je neko dao šuške kad ono vodi onakvu emisiju.
2.Nek mu neko kaže da ne POKŠAVA "kopirati" Fikreta
3.Ako oce da je "IN" nek se obuce normalno i pristojno a ne leptir mašnica i plave hlačice(Pogledati neke tv kuće-Face tv,TV1 i uvidjeti razliku)
4.Oni na HAYATU su dosadili Bogu i narodu sa onim emisijima(Pogledati par emisija i uvidjeti da je to čista reklama za za pojedine proizvode)
5.VRATITE FIKRETA AKO ŽELITE GLEDANOST POVEĆATI-Očajni ste u zadnje vrijeme
I zašto je ukinut Jutarnji program a uveden DDS
- Kardelj01
#3917 Re: Hayat
Pa Švrakići su vlasnici Hayata tako da je slučajnost minimalna.Nuken wrote: 1.Jel onom voditetelju ZMBT(Ammar Švrakić)neko na visokoj poziciji u HAYATU il je neko dao šuške kad ono vodi onakvu emisiju.
- Mrtvac Krvnik
#3918 Re: Hayat
lijan wrote:
odbratnija tv nisam vidio,uz bn i tv kiss stvarno su dno dno dno dno dna...
-
Nuken
#3919 Re: Hayat
Aha pa nisam to znao.HvalaKardelj01 wrote:Pa Švrakići su vlasnici Hayata tako da je slučajnost minimalna.Nuken wrote: 1.Jel onom voditetelju ZMBT(Ammar Švrakić)neko na visokoj poziciji u HAYATU il je neko dao šuške kad ono vodi onakvu emisiju.
-
Melami
#3920 Re: Hayat
Meni je OBN daleko ispred hayata. Nije da gledam OBN al mi se nekako cine malo bolji od hayata. Mozda i grijesim jer ih ne pratim cesto al voditeljice im znaju biti pooooodobre za razliku od hayata.Mrtvac Krvnik wrote:lijan wrote:
A ovo za malog Svrakica, direktori se prezivaju Svrakic tako da nema mogucnosti da je ovaj ''voditelj'' u ikakvog rodbinskoj vezi sa njima.
- luckylaka
#3921 Re: Hayat
Melami wrote:Meni je OBN daleko ispred hayata. Nije da gledam OBN al mi se nekako cine malo bolji od hayata. Mozda i grijesim jer ih ne pratim cesto al voditeljice im znaju biti pooooodobre za razliku od hayata.Mrtvac Krvnik wrote:lijan wrote:
A ovo za malog Svrakica, direktori se prezivaju Svrakic tako da nema mogucnosti da je ovaj ''voditelj'' u ikakvog rodbinskoj vezi sa njima.
- libertyBiH
#3922 Re: Hayat
Dobar je Amar i da nije rodbina gazdi meni je pravo lego ko Fikret legenda super ovo vode......samo naprijed...

-
Melami
#3923 Re: Hayat
Ne bih sad da se vrijedjamo, al procitaj jos jednom mozda ti bude jasnije sta sam htio reci. Nisam ocekivao da nekom trebam crtati.luckylaka wrote:Melami wrote:
![]()
- dusa_raskopuša
#3924 Re: Hayat
Dobar je Ammar, samo da se usteli i da, vise ne govori 'dobro veceR'
sto hoce ona Jasna da je namlatim
sto hoce ona Jasna da je namlatim
- luckylaka
#3925 Re: Hayat
pa i nisu skoro u nikakvoj rodbinskoj vezi mali Svrakin je sin velikog SvrakinogMelami wrote:Ne bih sad da se vrijedjamo, al procitaj jos jednom mozda ti bude jasnije sta sam htio reci. Nisam ocekivao da nekom trebam crtati.luckylaka wrote:Melami wrote:
![]()