Tek kad pogledam ova godišta igrača koji dolaze na scenu, vidim kako i ja polahko starim. Nema druge, odoh se ženiti.PapeSusic wrote:Pjanic 1990zlajapravaraja wrote:Lista zelja za Bajram i Bozic:![]()
- Bicakcic
- Kolasinac
- Halilovic
- Hajrovic(i)
- Seferovic
Jooooooooooooooooj, sta cemo raditi u BraziluPolufinale
![]()
Stevanovic 1990
Bicakcic 1990
Hajrovic 1991
Besic 1992
Seferovic 1992
Kolasinac 1993
Halilovic 1996
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#3901 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
-
Orhan kapitalac
#3902 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da...frngla wrote:mali će igrati za BiH 95%, cim je izjavio da mu je Meša (Alispahić) najdraži "on je moj Bosanac" i da se s njim najviže "druži", te izjava "nisam još odlučio"... Očito je da mali ne smije da izjavi da će igrati za BiH da ne bi bio šikaniran u klubu, raji, školi i svemu ostalom
Na prvoj prozivci nisu se pojavili Alen Halilović i Osman Hadžikić.
''Željeli smo da igrač zagrebačkog Dinama Halilović zaigra za BiH, ali on će vjerovatno nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Hadžikić iz bečke Austrije nije mogao doći zbog školskih obaveza, međutim ovo je drugi put da se nije odazvao i teško da će dobiti novu priliku'', izjavio je Feni selektor Malkočević.
- KPNCTNJAH
#3903 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Igra za Hrvatsku U17 reprezentaciju zato sto ranije nije bio nama zanimljiv, sad kad smo se ukljucili u pricu zna se koga ce izabrati 
-
zlajapravaraja
#3904 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dosadan si vise s ovim slikama. Mali ce igrat' za BiH i kapak. Bice ti krivo kad se to desi, al' hajd' - takav je zivotOrhan kapitalac wrote:Da...frngla wrote:mali će igrati za BiH 95%, cim je izjavio da mu je Meša (Alispahić) najdraži "on je moj Bosanac" i da se s njim najviže "druži", te izjava "nisam još odlučio"... Očito je da mali ne smije da izjavi da će igrati za BiH da ne bi bio šikaniran u klubu, raji, školi i svemu ostalom
Na prvoj prozivci nisu se pojavili Alen Halilović i Osman Hadžikić.
''Željeli smo da igrač zagrebačkog Dinama Halilović zaigra za BiH, ali on će vjerovatno nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Hadžikić iz bečke Austrije nije mogao doći zbog školskih obaveza, međutim ovo je drugi put da se nije odazvao i teško da će dobiti novu priliku'', izjavio je Feni selektor Malkočević.
Jos malo pa cemo komsiluk karat' u svim sportovima
-
Orhan kapitalac
#3905 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kako nije bio zanimljiv, Malkocevic ga zvao prije pola godine, mali odbio
Mamic je gazda, prvo A reprezentacija Hrvatske, zatim prodaja
-
zlajapravaraja
#3906 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ili Halilovic saceka da mu istekne ugovor, pa Mamicu kurchina...Orhan kapitalac wrote:Kako nije bio zanimljiv, Malkocevic ga zvao prije pola godine, mali odbio![]()
- ćiško
#3907 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
zlajapravaraja wrote:
Lako se moze desiti da Hrvatska zavrsi na 3. mjestu iza Belgije i Srbije, a BiH ode direktno na SP. Onda dolazi izvlacenje grupa za SP, i BiH izvuce domacina Brazil, Srbiju i Obalu Slonovace. Onda slijedi Papetov poziv Alenu u Maju 2014 za prijateljske tekme, te potom Alen debituje za BiH u zvanicnoj utakmici, i to protiv Brazila na otvaranju SP-a na Marakani pred 100.000
daj spusti se na zemlju. hrvatska je za vas brazil, bila i ostat će. i brazil ćete gledati na telki kao i svako veliko natjecanje do sada. nemate kvalitetu, jebajiga. pomiri se s tim.
halilović igra za hrvatsku, gotova priča. ne znam odakle i pomisao da će igrati za neku repku u raspadu tipa bosna.
glupo raspravljat. dobili dvije još gore repke i sad se već vide sa brazilom u polufinalu
-
Orhan kapitalac
#3908 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Onda ce se nacekati, tek ovog ljeta je potpisao ugovor, na 6 godina 
Naravno, u ugovoru je i klauzula da ce nastupati za Mamicevu reprezentaciju, sto bi bila Hrvatska
Naravno, u ugovoru je i klauzula da ce nastupati za Mamicevu reprezentaciju, sto bi bila Hrvatska
- ćiško
#3909 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
eto maminjo je tupan pa će čekat da malome istekne ugovorzlajapravaraja wrote:Ili Halilovic saceka da mu istekne ugovor, pa Mamicu kurchina...Orhan kapitalac wrote:Kako nije bio zanimljiv, Malkocevic ga zvao prije pola godine, mali odbio![]()
mali ima sad ugovor na preko 5 godina. igrajući za bosnu si samo može sjebat biografiju.
-
zlajapravaraja
#3910 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bumo videli susedćiško wrote:zlajapravaraja wrote:
Lako se moze desiti da Hrvatska zavrsi na 3. mjestu iza Belgije i Srbije, a BiH ode direktno na SP. Onda dolazi izvlacenje grupa za SP, i BiH izvuce domacina Brazil, Srbiju i Obalu Slonovace. Onda slijedi Papetov poziv Alenu u Maju 2014 za prijateljske tekme, te potom Alen debituje za BiH u zvanicnoj utakmici, i to protiv Brazila na otvaranju SP-a na Marakani pred 100.000![]()
![]()
![]()
daj spusti se na zemlju. hrvatska je za vas brazil, bila i ostat će. i brazil ćete gledati na telki kao i svako veliko natjecanje do sada. nemate kvalitetu, jebajiga. pomiri se s tim.
halilović igra za hrvatsku, gotova priča. ne znam odakle i pomisao da će igrati za neku repku u raspadu tipa bosna.
glupo raspravljat. dobili dvije još gore repke i sad se već vide sa brazilom u polufinalu![]()
![]()
ja ću krepat
P.S. Halilovicev ugovor vazi do Juna 2014 - taman do SP
- Bosanski_kralj
#3911 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sad da ja nešto napišem ovdje o Hrvatskoj dobio bih ekspresan ban od bureka, dok se već evo par dana toleriše konstantno trolanje i provociranje ovog dvojca.
-
Orhan kapitalac
#3912 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tipicno, kad se nema vise nikakav argument, kmeeee cika moderator baniraj ove ustase 
-
zlajapravaraja
#3913 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Za koga tipicno? Za Bosnoercegovce, ili ljude uopste...? Ne kontam te...Orhan kapitalac wrote:Tipicno, kad se nema vise nikakav argument, kmeeee cika moderator baniraj ove ustase
Btw., naguzice vas Makedonija u petak samo tako
- ćiško
#3914 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
aj ok, halilović će već za par dana istrčati u dresu bosne protiv grčke a onda će se bosna plasirati bez poraza u brazil, igrat će bez poraza sve do finala gdje dobijaju brazil sa 3:0.mislim, svi su pokazatelji da će biti tako. 'ta će ba neka hrvatska.. mi smo dokazana sila u svim sportovima.

- Bosanski_kralj
#3915 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zar da se osvrćem na tvoje "argumenete" u kojima navodiš da će Mamić ponuditi Haliloviću ugovor u koje će se između ostalog nalaziti i klauzula za koju reprezentaciju mali mora igrati.Orhan kapitalac wrote:Tipicno, kad se nema vise nikakav argument, kmeeee cika moderator baniraj ove ustase
- KPNCTNJAH
#3916 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bili ste vi USA za nas u kosarci, pa ste nam sad redovna musterija...
Last edited by KPNCTNJAH on 09/10/2012 13:21, edited 2 times in total.
- ćiško
#3917 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
tipično za ovaj forum.zlajapravaraja wrote:Za koga tipicno? Za Bosnoercegovce, ili ljude uopste...? Ne kontam te...Orhan kapitalac wrote:Tipicno, kad se nema vise nikakav argument, kmeeee cika moderator baniraj ove ustase
Btw., naguzice vas Makedonija u petak samo tako![]()
a makedonija je za vas brazil. za nas su samo simpatični protivnici kojima ćemo uvaliti 2 komada do poluvremena
-
Orhan kapitalac
#3918 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tome se vecina Hrvata i nada, da Mamiceva prcija izgubi od Makedonije i sve naredne utakmice, nebi li se mafija uklonila iz hrvatskog nogometa.
Zato, napred Makedonija
ali prvo da Mamic zakapari Halilovica
Zato, napred Makedonija
- Bosanski_kralj
#3919 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kaži inasallah.ćiško wrote:tipično za ovaj forum.zlajapravaraja wrote:Za koga tipicno? Za Bosnoercegovce, ili ljude uopste...? Ne kontam te...Orhan kapitalac wrote:Tipicno, kad se nema vise nikakav argument, kmeeee cika moderator baniraj ove ustase
Btw., naguzice vas Makedonija u petak samo tako![]()
a makedonija je za vas brazil. za nas su samo simpatični protivnici kojima ćemo uvaliti 2 komada do poluvremena
-
Orhan kapitalac
#3920 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Istina, ali buducnost je pred nama, zapamti dobro imena Saric, Hezonja, Arapovic i MazalinKPNCTNJAH wrote:Bili ste vi USA za nas u kosarci, pa ste nam sad redovna musterija...
- ćiško
#3921 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
nije tema košarka, i vi ste nama mušterije u svim mogućim sportovima. stojećim. a ovo za košarku ćemo vidjeti, moramo malo i simpatične susjede pomagati. da se ne deprimiraju punoKPNCTNJAH wrote:Bili ste vi USA za nas u kosarci, pa ste nam sad redovna musterija...
- Bosanski_kralj
#3922 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Šta je sad ovo?Orhan kapitalac wrote:Tome se vecina Hrvata i nada, da Mamiceva prcija izgubi od Makedonije i sve naredne utakmice, nebi li se mafija uklonila iz hrvatskog nogometa.
Zato, napred Makedonija![]()
Zar mi do prije par postova nismo bili "repka u raspadu", a evo vidim kod vas se navija protiv svoje reprezentacije. Mi smo takvo stanje imali prije par godina, a sada idemo naprijed, za razliku od vas koji polahko opadate. Vi ste ovoga svjesni i najviše se plašite da bi jedna Bosna mogla nakon košarke i u nogometu da vas prestigne.
-
Orhan kapitalac
#3923 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sto si tako usukan i ozbiljanBosanski_kralj wrote:Zar da se osvrćem na tvoje "argumenete" u kojima navodiš da će Mamić ponuditi Haliloviću ugovor u koje će se između ostalog nalaziti i klauzula za koju reprezentaciju mali mora igrati.Orhan kapitalac wrote:Tipicno, kad se nema vise nikakav argument, kmeeee cika moderator baniraj ove ustaseJesi ti ikako svjestan kakve gluposti pišeš?
Vezao ga je na 6 godina ugovora sa Dinamom, a prodati ga nece prije nego obuce dres reprezentacije.
Smijesni ste malo zbog tog klipana, Dinamo je imao takvih talenata na bacanje, 90% njih je propalo. Tako da, ono...
-
zlajapravaraja
#3924 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
[quote="ćiško" mi smo dokazana sila u svim sportovima.
[/quote]
Sa igracima rodjenim u BiH
Halilovic ce biti nasa mala osveta i naplata, i to s kamatama
"TO JE MOJ BOSANAC"
Uostalom, znas ti dobro zasto si se registrovao na ovaj forum jadu - da lijecis komplekse, jel' tako?
[/quote]
Sa igracima rodjenim u BiH
Halilovic ce biti nasa mala osveta i naplata, i to s kamatama
"TO JE MOJ BOSANAC"
Uostalom, znas ti dobro zasto si se registrovao na ovaj forum jadu - da lijecis komplekse, jel' tako?
-
Orhan kapitalac
#3925 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tocno, reprezentaciju koja redovno nastupa na najvecim takmicenjima, igra egal utakmice sa prvakom i viceprvakom Europe, strah je Bosne i HercegovineBosanski_kralj wrote:Šta je sad ovo?Orhan kapitalac wrote:Tome se vecina Hrvata i nada, da Mamiceva prcija izgubi od Makedonije i sve naredne utakmice, nebi li se mafija uklonila iz hrvatskog nogometa.
Zato, napred Makedonija![]()
Zar mi do prije par postova nismo bili "repka u raspadu", a evo vidim kod vas se navija protiv svoje reprezentacije. Mi smo takvo stanje imali prije par godina, a sada idemo naprijed, za razliku od vas koji polahko opadate. Vi ste ovoga svjesni i najviše se plašite da bi jedna Bosna mogla nakon košarke i u nogometu da vas prestigne.
Precjenjujete sebe... vec godinama. Ali vas Portugal uvijek svede na mjeru
Da ne govorim koliko potcjenjujete Hrvatsku, takodje vec godinama. Ja mogu biti protiv Mamica jer ne ztelim gledati Sammira u reprezentaciji, ali hrvatska reprezentacija je ime, kvaliteta, konstanta