Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako koga šta od muškadije zanima sa ove slike (ne za prodaju), slobodno pitajte. Bilo je teško poredati sve ovo Kad budemo blizu 100ke, bit će opet update
Ova dva parfema sa strane (CK Red i Cavalli Just for Him - 50 ml oba) su na prodaju jer su mi "dupli"
Ako koga šta od muškadije zanima sa ove slike (ne za prodaju), slobodno pitajte. Bilo je teško poredati sve ovo [emoji38] Kad budemo blizu 100ke, bit će opet update
Ova dva parfema sa strane (CK Red i Cavalli Just for Him - 50 ml oba) su na prodaju jer su mi "dupli" [emoji38]
jest mi cudno vidit ove male bocice, prva koju cu imat takvu je ovaj ted lapidus sto cekam, inace kad kupujem odma se ide na najvece pakovanje i tacka, lapidus od 30ml ce se prosto izgubit medju ostalim
KB9 wrote:jest mi cudno vidit ove male bocice, prva koju cu imat takvu je ovaj ted lapidus sto cekam, inace kad kupujem odma se ide na najvece pakovanje i tacka, lapidus od 30ml ce se prosto izgubit medju ostalim
Male bočice su kod mene samo pokloni A i nema ih puno u svemu ovome. L'Erbolario Meharees je npr dostupan samo u količini od 50 ml. Burberry London sam uzeo 2x50 ml, jer mi se tako više isplatilo nego 100 ml Oba Joopa su 125 ml, Nautica je 200 ml itd. I ovo što je 50 ml (kao Nikos), kad se potroši uzet će se 100 ml
Last edited by Dr Baltazar on 27/09/2016 15:05, edited 1 time in total.
KB9 wrote:jest mi cudno vidit ove male bocice, prva koju cu imat takvu je ovaj ted lapidus sto cekam, inace kad kupujem odma se ide na najvece pakovanje i tacka, lapidus od 30ml ce se prosto izgubit medju ostalim
Male bočice su kod mene samo pokloni A i nema ih puno u svemu ovome. L'Erbolario Meharees je npr dostupan samo u količini od 50 ml.
kad smo kod mehareesa, gdje si uzeo i po kojoj cijeni? ako je gdje u seheru da ga stavim na listu za kupovinu i posaljem svoje vojnike uskoro
Male bočice su kod mene samo pokloni A i nema ih puno u svemu ovome. L'Erbolario Meharees je npr dostupan samo u količini od 50 ml.
kad smo kod mehareesa, gdje si uzeo i po kojoj cijeni? ako je gdje u seheru da ga stavim na listu za kupovinu i posaljem svoje vojnike uskoro
Iskreno, kod njih jedino što još valja je Dolcelisir. A i pitanje je koliko je ženskast i da li ga ima smisla imati, pošto vidim da nalaze se spominju sličnosti sa Pure Havane.
Meharees ja koristim sebi za ćejf. Takvi su im, pretpostavljam, svi parfemi.
Iskreno, kod njih jedino što još valja je Dolcelisir. A i pitanje je koliko je ženskast i da li ga ima smisla imati, pošto vidim da nalaze se spominju sličnosti sa Pure Havane.
Meharees ja koristim sebi za ćejf. Takvi su im, pretpostavljam, svi parfemi.
cini mi se da sam jednom precesljo njihove parfeme na netu i negdje zabiljezio one koje treba testirat pa ako budu valjali i kupit, ako se dobro sjecam bilo je 6-7 potencijalnih sto i nije previse, nek se pola od toga ispostavi da valja bice dobro
sad probao
La Nuit de l`Homme EDT...dosta dobar miris, samo trebas barem dva puta naspricati da bi nesto osjetio...mozda je EDP bolji
Declaration d'Un Soir Cartier..isto jako dobar, ko voli miris ruze definitvno preporuka
Gentlemen Only Absolute Givenchy...cak mozda i bolji meni od La Nuit...miris malo podsjeca na miris zvakace gume, tako da se mozda nekome nece bas svidjeti ali meni je dobar
konahawaii wrote:sad probao
La Nuit de l`Homme EDT...dosta dobar miris, samo trebas barem dva puta naspricati da bi nesto osjetio...mozda je EDP bolji
Declaration d'Un Soir Cartier..isto jako dobar, ko voli miris ruze definitvno preporuka
Gentlemen Only Absolute Givenchy...cak mozda i bolji meni od La Nuit...miris malo podsjeca na miris zvakace gume, tako da se mozda nekome nece bas svidjeti ali meni je dobar
la nuit edt je unisten reformulacijim, ali je i dalje jako dobar, pogotovo kad malo "odstoji"....mozda glupo zvuci, ali je tako....edp la nuit nije isti kao edt ako mislis da je samo parfem sa jacim performansama......edt je daleko bolji i ljepsi, a edp nije nesto jaci i projektivnji....
konahawaii wrote:sad probao
Midnight in Paris obavezno probaj. Nije za svakog. Ja ga uzeo zbog lijepe bočice, a i miris meni nije loš. Uglavnom koristi za neka intimna druženja
La Nuit EDT je reformulisan i ne vrijedi ga uzimati zbog mizernih performansi. EDP nisam probao, ali sudeći po komentarima on nikad nije ni imao dobre performanse.
Ako koga šta od muškadije zanima sa ove slike (ne za prodaju), slobodno pitajte. Bilo je teško poredati sve ovo Kad budemo blizu 100ke, bit će opet update
Ova dva parfema sa strane (CK Red i Cavalli Just for Him - 50 ml oba) su na prodaju jer su mi "dupli"
porazavajuca cinjenica je ta da mi (na MOJU zalost) izgleda jos niste blizu, tacno me treba ostavit na kakvom pustom otoku bez finansija bar godinu ne bi li se malo dozvo sto se kaze
Kataklinger wrote:Baltazar kakav je ovo crni Dior Sauvage? Ja znam za ovaj tamno zeleni/plavi sta vec...
Najizvikaniji parfem na ovom svijetu u zadnjih pola godine. Ništa posebno, ali opet svima prijatan, univerzalan, dobra trajnost i projekcija, žene ga vole (zato i jest izvikan logično ). Molim Diora da stave cijenu u eurima x2 kako ne bismo imali u Sarajevu opet 1 Million show
Zeleni Dior Sauvage je ipak parfem za gospodu. Ako si 40+ onda je to prava stvar.
Nisam ni blizu 40 ali meni je zeleni Dior perverzija...uzeo ga na preporuku prodavacice...nije mi uopste nudila ovaj crni, tako da nisam ni znao za njega, zato i pitam. Iduci ide ADG Profumo.
Prije Diora sam imao PR Invictus, predobar takodje, nesto mi se cini da ce prije on biti novi 1 Million show
Inace ja sam od onih sto uzmu jedan parfem i trose dok ne nestane. A zna se desit da se nakupe 2 do 3 max odjednom.
Ma jasno mi je. Sasvim normalna stvar Tako ti je i bolje za džep
PR Invictus je odličan miris, za omladinu. I on već sada jeste dosta prisutan na našem prostoru, ali ne znam koliko je to izraženo u BiH. Dior ima jednu manu - cijena, ali neka
cijena je glavni razlog zasto npr i obicni fahrenheit nije zazivio na ovim prostorima kod raznih ljubitelja auta i motora koji svojim seljackim nosingerima paraju nebo, na tome se mnogo zahvaljujem dioru