A zar je Pape ( kao selektor ) kvalitetan i provjeren ????hz__semir wrote:I ja bih, samo mi reci jednu kvalitetnu i provjerenu alternativu, a koji je uz to sprema doći i raditi za 60.000 eura godišnje?elSaik wrote:JA bih radije da mi izvršimo zamjenu na klupi.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#3901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Bosnolog
#3902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da imamo kako treba savez imali bi organizovane predstavnike navijaca reprezentacije BiH u okviru saveza poput kordinatora koji bi radili sa predstavnicima navijca pa bi se kordinirale pripreme oko utakmica,navijanja ,transparernta kao i svih aktivnost te bili u medusobnoj vezu kao i svoje predstavnike kordinatora u dijaspori /Evropi/preko kojih bi se organizovali doceki navijaca iz BiH druzenja i sve aktivnosti kada igramo van BiH,.....
To se moze tek planirati kada se Savez ustroji i pocne da radi za interes reprezentacije i navijaca od cije podrske zavisi i uspjeh nasih Zmajeva.,.Mi imamo apsurd,anarhiju i rat izmedu Saveza i navijaca,sto jako demoralise i negativno utice na fudbalere kao i ono skandiranje na svakoj utamici "Savez Napolje" sto nije u redu dok se momci bore da pobijede,
.....
Onakvim navijanjem i bacanjem pirotehnike samo pokazuju ruznu i primitivno divljacku sliku o nama kao naciji u svijetu i prezir sudija kao i doprinose vecim kaznama i suspenzijama igraca poput Salihovica,nakon onog gadanja sudije u Zenici na utakmici sa Portugalom,sto je dodalo i uvecali Salihovicevu kaznu,jer je nakon cervenog kartona pogoden sudija upaljacem,....
BHF je samoorganizovana patriotska grupa navjaca koja nema nikave odnose sa Savezom,.
Ovdje treba staviti ispred svega zajednicki interes svih ns a to je uspjeh nase reprezentacije jer su oni nasi najbilji anbasadori nase zemlje u Svijetu,zbog kojih hiljade nasih simpatizera trosi svoj novac,vrieme u zelji da pomogne nasim momcima na gostujucim utakmicama kao i domacim nastupima,.......
To se moze tek planirati kada se Savez ustroji i pocne da radi za interes reprezentacije i navijaca od cije podrske zavisi i uspjeh nasih Zmajeva.,.Mi imamo apsurd,anarhiju i rat izmedu Saveza i navijaca,sto jako demoralise i negativno utice na fudbalere kao i ono skandiranje na svakoj utamici "Savez Napolje" sto nije u redu dok se momci bore da pobijede,
Onakvim navijanjem i bacanjem pirotehnike samo pokazuju ruznu i primitivno divljacku sliku o nama kao naciji u svijetu i prezir sudija kao i doprinose vecim kaznama i suspenzijama igraca poput Salihovica,nakon onog gadanja sudije u Zenici na utakmici sa Portugalom,sto je dodalo i uvecali Salihovicevu kaznu,jer je nakon cervenog kartona pogoden sudija upaljacem,....
BHF je samoorganizovana patriotska grupa navjaca koja nema nikave odnose sa Savezom,.
Ovdje treba staviti ispred svega zajednicki interes svih ns a to je uspjeh nase reprezentacije jer su oni nasi najbilji anbasadori nase zemlje u Svijetu,zbog kojih hiljade nasih simpatizera trosi svoj novac,vrieme u zelji da pomogne nasim momcima na gostujucim utakmicama kao i domacim nastupima,.......
Last edited by Bosnolog on 08/09/2010 10:46, edited 2 times in total.
-
Dialer
#3903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima Sema ba,Amar Osim

-
Alfa_Ze
#3904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I to je izgleda sva filozofija sinosnje utakmice, na koju nas selektor nije imao ili bolje reci nije znao dati adekvatan odgovor.Za 90 minuta, na domacem terenu uputiti samo jedan sut u okvir gola i to sa 40 metara, je dovoljan komentar sinosnjeg meca.Francuski strateg znao je koji je recept za pobjedu:
- Cilj nam je bio spriječiti igrača sa brojem 10 (Misimović, op. a.) da probaci loptu do broja 11 (Džeko, op. a.). Odlučili smo napade usmjeriti ka Benzemi i to se isplatilo. Odmah sam vidio da možemo pobijediti - govori Blan.
Pape,Pape, koliko si god bio dobar igrac – toliko si osrednji ( da ne kazem los ) trener !!Jednostavno taj posao nije za tebe,ili bar nisi dorastao funkciji koju trenutno obavljas.
I ovo bezrazlozno prepucavanje : ''Hase'' ili ''BP'' ?? Selektor i igraci su ti koji biraju na kojem ce se stadionu igrati ( mislim da ljudi iz saveza ipak imaju manju mogucnost odluke o izboru stadiona).
Izbor je pao da se igra na Kosevu i tu ne vidim nikakav problem.Odluku selektora i igraca (ako se i oni pitaju ), treba bezpogovorno postovati.Mozda ce izgledati malo tuzno kad se bude igralo sa Luxemburgom i ostalim repkama iz grupe
- veljaca
#3905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije AMAR AMAR OSIM OSIM - lud ..... ima on pametnijeg posla ....Dialer wrote:Ima Sema ba,Amar Osim![]()
-
Fozgen
#3906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
joj Safete sto ne dade Rahimicu dres s brojem 10 ccccccFrancuski strateg znao je koji je recept za pobjedu:
- Cilj nam je bio spriječiti igrača sa brojem 10 (Misimović, op. a.) da probaci loptu do broja 11 (Džeko, op. a.). Odlučili smo napade usmjeriti ka Benzemi i to se isplatilo. Odmah sam vidio da možemo pobijediti - govori Blan.
I usput nemRes bilivit da su nas tako pobjedili
- krivorijek
#3907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa jasno ko dan...svaka ekipa nas moze dobiti na ovakav nacin, flaster na Misimovica i gotovo.Francuski strateg znao je koji je recept za pobjedu:
-
Nuclear Winter
#3908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Upravu si,pametnije je BRUKATI se u AZIJI i primati 5 komada za 28 minutaveljaca wrote:Nije AMAR AMAR OSIM OSIM - lud ..... ima on pametnijeg posla ....Dialer wrote:Ima Sema ba,Amar Osim![]()
Uvijek kada izgubi reprezentacija,na temi o repki ili selektoru se POSEBNO ističu navijači dva kluba veoma srodna:čelika i želje.Prvi valjaju NEBULOZE o nekoj fantastičnoj atmosferi u zenici,dok drugi KONSTANTNO napadaju selektore,iz POZNATIH razloga,i pokušavaju na mala vrata uvesti brku poznatijeg pod nadimkom:28 minutes
Najjači je el-saik,groboš stari,i pridruženi član fanova konduktera,i prljavih ložača u lokomotivi,koji je danima prosipao pamet koju je pokupio u onoj lokomotivi na istoku grbavice,kako smo prejaki,kako francuska pada itd.. i kad se desilo ono što su PRAVI poznavaoci fudbala i očekivali,krenula je orkestrirana paljba kondukterska,predvođena el-saikom,i veljačom po papetu samo zato što je bivši igrač FK Sarajevo.Mene lično zaboli za reprezentaciju,DABOGDA do smaka svijeta igrali u zenici,da mi više po gradu ne prave gužvu i seoski teferič PAPANI najgore vrste,i dabogda amar zvani "mislio sam da ćemo primiti 12 komada" postane trener reprezentacije,pa da fasujemo od francuza 15 komada za 28 minuta.Nek reprezentaciju preuzmu zenica,el-saik i veljača,okanite se sarajeva i koševa više,pustite nas na miru,a ja vam obećavam da vam se neću smijati u facu kad budemo gubili od luxemburga sa brkom na čelu
- veljaca
#3909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nuclear Winter wrote:Upravu si,pametnije je BRUKATI se u AZIJI i primati 5 komada za 28 minutaveljaca wrote:Nije AMAR AMAR OSIM OSIM - lud ..... ima on pametnijeg posla ....Dialer wrote:Ima Sema ba,Amar Osim![]()
![]()
Uvijek kada izgubi reprezentacija,na temi o repki ili selektoru se POSEBNO ističu navijači dva kluba veoma srodna:čelika i želje.Prvi valjaju NEBULOZE o nekoj fantastičnoj atmosferi u zenici,dok drugi KONSTANTNO napadaju selektore,iz POZNATIH razloga,i pokušavaju na mala vrata uvesti brku poznatijeg pod nadimkom:28 minutes![]()
Najjači je el-saik,groboš stari,i pridruženi član fanova konduktera,i prljavih ložača u lokomotivi,koji je danima prosipao pamet koju je pokupio u onoj lokomotivi na istoku grbavice,kako smo prejaki,kako francuska pada itd.. i kad se desilo ono što su PRAVI poznavaoci fudbala i očekivali,krenula je orkestrirana paljba kondukterska,predvođena el-saikom,i veljačom po papetu samo zato što je bivši igrač FK Sarajevo.Mene lično zaboli za reprezentaciju,DABOGDA do smaka svijeta igrali u zenici,da mi više po gradu ne prave gužvu i seoski teferič PAPANI najgore vrste,i dabogda amar zvani "mislio sam da ćemo primiti 12 komada" postane trener reprezentacije,pa da fasujemo od francuza 15 komada za 28 minuta.Nek reprezentaciju preuzmu zenica,el-saik i veljača,okanite se sarajeva i koševa više,pustite nas na miru,a ja vam obećavam da vam se neću smijati u facu kad budemo gubili od luxemburga sa brkom na čelu
-
Fozgen
#3910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemoj majke ti vise u Zenicu, siroko vam(nam) poljeNuclear Winter wrote:Upravu si,pametnije je BRUKATI se u AZIJI i primati 5 komada za 28 minutaveljaca wrote:Nije AMAR AMAR OSIM OSIM - lud ..... ima on pametnijeg posla ....Dialer wrote:Ima Sema ba,Amar Osim![]()
![]()
Uvijek kada izgubi reprezentacija,na temi o repki ili selektoru se POSEBNO ističu navijači dva kluba veoma srodna:čelika i želje.Prvi valjaju NEBULOZE o nekoj fantastičnoj atmosferi u zenici,dok drugi KONSTANTNO napadaju selektore,iz POZNATIH razloga,i pokušavaju na mala vrata uvesti brku poznatijeg pod nadimkom:28 minutes![]()
- vozač
#3911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja mislim da je koševo ukleto
najbolji stadion na svijetu je bilino polje i tamo nikad nismo izgubili utakmice
niko od onih navijača koji su sinoć gledali utakmicu nije u životu bio na bilinom polju i zato ne znaju šta je navijanje
nijedan sarajlija, navijač sarajeva ili želje, u životu nije vidio zenicu i zato ne znamo koji je najfudbalskiji stadion na svijetu
vjerujem da su navijači u zenici i navijači na koševu ljudi koji se nikad u životu nisu sreli
navijači čelika najviše na svijetu vole BiH (posebno glavni grad
) i samo zbog njih je atmosfera u zenici neprevaziđena
onakvog navijanja kao u zenici nema nigdje
tanja fajon je kraljica i ako sredi ukidanje viza prije božića, glasam za nju, barem ću moći navijati za moju dragu BiH negdje u evropi, gdje nije korida i gdje mogu doći na stadion 15 minuta prije tekme, pogledati na kartu i sjesti na numerisano mjesto ... a znam i da nisam dao pare šupcima iz N/F saveza
p.s. utakmice u zenici ... e to treba doživjeti,
ja sam u zenici odmah bio tri puta na utakmici reprezentacije, prvi put, zadnji put i nikad više
najbolji stadion na svijetu je bilino polje i tamo nikad nismo izgubili utakmice
niko od onih navijača koji su sinoć gledali utakmicu nije u životu bio na bilinom polju i zato ne znaju šta je navijanje
nijedan sarajlija, navijač sarajeva ili želje, u životu nije vidio zenicu i zato ne znamo koji je najfudbalskiji stadion na svijetu
vjerujem da su navijači u zenici i navijači na koševu ljudi koji se nikad u životu nisu sreli
navijači čelika najviše na svijetu vole BiH (posebno glavni grad
onakvog navijanja kao u zenici nema nigdje
tanja fajon je kraljica i ako sredi ukidanje viza prije božića, glasam za nju, barem ću moći navijati za moju dragu BiH negdje u evropi, gdje nije korida i gdje mogu doći na stadion 15 minuta prije tekme, pogledati na kartu i sjesti na numerisano mjesto ... a znam i da nisam dao pare šupcima iz N/F saveza
p.s. utakmice u zenici ... e to treba doživjeti,
ja sam u zenici odmah bio tri puta na utakmici reprezentacije, prvi put, zadnji put i nikad više
-
Fozgen
#3912 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve u svemu nemojte u Ze vise.
Fakat bi volio da se ne vodi ta polemika.
Samo se iskreno nadam da je Zenica prekrizena u planovima reprezentacije
Fakat bi volio da se ne vodi ta polemika.
Samo se iskreno nadam da je Zenica prekrizena u planovima reprezentacije
-
BaileyS
#3913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I toliko puta kritikovana odbrana je sinoc pokazala da je najbolji dio tima
Ali problem je sto se odbrana i presing igraju i na sredini i u napadu a toga nije bilo
- Obuca9
#3914 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ako ćeš već mijenjati, onda mijenjaj za kvalitetnog i provjerenog. Ne vidim svrhu tjeranja jednog čovjeka, da bi se doveo drugi, također neprovjeren trener upitnih kvaliteta.veljaca wrote:A zar je Pape ( kao selektor ) kvalitetan i provjeren ????hz__semir wrote:I ja bih, samo mi reci jednu kvalitetnu i provjerenu alternativu, a koji je uz to sprema doći i raditi za 60.000 eura godišnje?elSaik wrote:JA bih radije da mi izvršimo zamjenu na klupi.![]()
![]()
![]()
-
maxell_sarajevo
#3915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakav ba pritisak na igrace u Zenici
Benzema navikao igrati pred 80.000gledalaca i da se on nesto prepadne atmosfere u Zenici pred 12.000 papaka.
Problem navijanja je sto nema kvalitetne navijacke grupe kao sto klubovi Sarajevo i Zeljo imaju pa da povedu navijanje na tribini.Onih pedesetak papaka iz BHF jednostavno nemaju taj kapacitet.
Ako mislite da je na Kosevu slabo navijanje bujrum 12.09. pa da vidite kako se navija.
Problem navijanja je sto nema kvalitetne navijacke grupe kao sto klubovi Sarajevo i Zeljo imaju pa da povedu navijanje na tribini.Onih pedesetak papaka iz BHF jednostavno nemaju taj kapacitet.
Ako mislite da je na Kosevu slabo navijanje bujrum 12.09. pa da vidite kako se navija.
-
Nuclear Winter
#3916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije AMAR AMAR OSIM OSIM - lud ..... ima on pametnijeg posla ....
[/quote]
Upravu si,pametnije je BRUKATI se u AZIJI i primati 5 komada za 28 minuta
Uvijek kada izgubi reprezentacija,na temi o repki ili selektoru se POSEBNO ističu navijači dva kluba veoma srodna:čelika i želje.Prvi valjaju NEBULOZE o nekoj fantastičnoj atmosferi u zenici,dok drugi KONSTANTNO napadaju selektore,iz POZNATIH razloga,i pokušavaju na mala vrata uvesti brku poznatijeg pod nadimkom:28 minutes
[/quote]
[/quote]
Ko se zadnji smije najslađe se smije,a vi ljubitelji kondiktera,"provjerenih" trenera sa brkovima
se nećete sigurno smijati.Februarko jesi li se ovako "smijao" poslije bruke&blamaže u tel-avivu ili si kont`o skočiti sa balkona
Fozgen:u zenicu ne iden NIKAKO osim kad igra Fcs,tako da nemoj brinuti,ionako niko normalan ne ide u zenicu
Upravu si,pametnije je BRUKATI se u AZIJI i primati 5 komada za 28 minuta
Ko se zadnji smije najslađe se smije,a vi ljubitelji kondiktera,"provjerenih" trenera sa brkovima
Fozgen:u zenicu ne iden NIKAKO osim kad igra Fcs,tako da nemoj brinuti,ionako niko normalan ne ide u zenicu
-
Nuclear Winter
#3917 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ako ćeš već mijenjati, onda mijenjaj za kvalitetnog i provjerenog. Ne vidim svrhu tjeranja jednog čovjeka, da bi se doveo drugi, također neprovjeren trener upitnih kvaliteta.[/quote]veljaca wrote:A zar je Pape ( kao selektor ) kvalitetan i provjeren ????hz__semir wrote:I ja bih, samo mi reci jednu kvalitetnu i provjerenu alternativu, a koji je uz to sprema doći i raditi za 60.000 eura godišnje?elSaik wrote:JA bih radije da mi izvršimo zamjenu na klupi.![]()
![]()
![]()
Ma njima je brko "provjeren kvalitet"
- veljaca
#3918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vidis , sve dodje na svoje ..... I ja sam se pitao cemu je bila svrha tjeranje PROVJERENOG trenera a da se dovede - neprovjeren trener upitnih kvaliteta .... Kako brzo zaboravljamo .....hz__semir wrote:Pa ako ćeš već mijenjati, onda mijenjaj za kvalitetnog i provjerenog. Ne vidim svrhu tjeranja jednog čovjeka, da bi se doveo drugi, također neprovjeren trener upitnih kvaliteta.veljaca wrote:A zar je Pape ( kao selektor ) kvalitetan i provjeren ????hz__semir wrote:
I ja bih, samo mi reci jednu kvalitetnu i provjerenu alternativu, a koji je uz to sprema doći i raditi za 60.000 eura godišnje?![]()
![]()
![]()
Mada, poznavajuci one u N/FSBIH - jasno mi je zasto su to uradili - na zalost ....
- johntra
#3919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A što Pape laže kad kaže da je poslao igrače na zagrijavanje prije primljenog gola, kad to nije istina??? Jahić i Zec su ušli direktno sa klupe nakon primljenog gola....
- veljaca
#3920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nuclear Winter wrote:veljaca wrote:A zar je Pape ( kao selektor ) kvalitetan i provjeren ????hz__semir wrote:
I ja bih, samo mi reci jednu kvalitetnu i provjerenu alternativu, a koji je uz to sprema doći i raditi za 60.000 eura godišnje?![]()
![]()
![]()
Ma njima je brko "provjeren kvalitet"Samo što je problem sa brkom,da tog "kvaliteta" NEMA kad NEMA nijaza poznatijeg pod imenom "torbar"
Nuclear Winter - mescini da ti i kad spavas - vidis brku
Tema je o Safet Susic - Pape, selektor BiH ....
Ako zelis mozes otvoriti temu o brki ....
P.S. vrati se nekoliko postova unazad pa vidi ko je prvi spomenuo brku ....
Last edited by veljaca on 08/09/2010 11:56, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#3921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo je tema o Papetu, ne o Amaru Osimu... može li se to ispoštovati, ili da i ja idem đonom 
- Obuca9
#3922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Gdje su tebi oči bile? Od početka drugog poluvremena, kod aut linije ispod zapada, iza leđa pomoćnog sudije su se zagrijavala tri naša i tri francuska igrača. Naši bili u žutim, a Francuzi u zelenim markerima. Minutu-dvije prije primljenog gola, su vraćeni na klupu, vjerovatno radi izmjene, do koje bi došlo i bez gola, jer je Rahimić već bio mrtav, a o Vedi da i ne govorim.johntra wrote:A što Pape laže kad kaže da je poslao igrače na zagrijavanje prije primljenog gola, kad to nije istina??? Jahić i Zec su ušli direktno sa klupe nakon primljenog gola....
I kad smo već kod naziva teme, najprikladnij bi bio "Sa-x traži selektora. Selektor možeš biti ti".
Last edited by Obuca9 on 08/09/2010 12:03, edited 1 time in total.
-
BaileyS
#3923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti se najvise pravis lud.veljaca wrote:
Vidis , sve dodje na svoje ..... I ja sam se pitao cemu je bila svrha tjeranje PROVJERENOG trenera a da se dovede - neprovjeren trener upitnih kvaliteta .... Kako brzo zaboravljamo .....
Mada, poznavajuci one u N/FSBIH - jasno mi je zasto su to uradili - na zalost ....
Niko nije zaboravio sem tebe mozda, da je bilo pitanje Misimovic ili Ciro i donesena je sasvim logicna odluka da ostane Miske. Na kraju krajeva nije Misimovic njega optuzio da je prodao utakmicu pod uticajem hrvatskog lobija vec je bilo suprotno. Oni koji su donosili odluku donijeli su jedinu mogucu, zastitili su reprezentativca koji je neopravdano prozvan.
Mislim, ne znam sta ti u ovom nije jasno? Engleski selektor je dobio nogu zbog bezazlenije izjave a ti bi zadrzao selektora koji potpiruje medjunacionane tenzije u reprezentaciji.
- vozač
#3924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja i dalje nešto kontam da je koševo ukleto
nije tačno da zeničaci mrze sarajevo, istina je da je bilino polje najbolji i najljepši stadion na svijetu
za sve željine, čelikove i BHF stratege sa foruma ... sinoć nam nije funkcionisao lijevi bočni, prednji centralni, lijevi libero, centralni vezni, zadnji desni, bočni srednji, prednji lijevi

al mislim da bi BRKO sve to riješio, pogotovo kad stavi žvaku u usta pa pred kamere
koji su to frustrirani likovi, boga mole da reprezentacija izgubi (reprezentacija čovječe), da bi mogli pljuvati zato što je bivši fudbaler sarajeva selektor i zato što se igra na koševu, mentalni sklop za proučavanje
ovo me podsjeća na jednog od jarana koji mrzi KK Bosna zato što nose bordo dresove i što horde dolaze da navijaju u Skenderiji, ide toliko daleko da pljuje i po tituli evropskog prvaka, mislim ... to su zaista likovi za dublje analize
nije tačno da zeničaci mrze sarajevo, istina je da je bilino polje najbolji i najljepši stadion na svijetu
za sve željine, čelikove i BHF stratege sa foruma ... sinoć nam nije funkcionisao lijevi bočni, prednji centralni, lijevi libero, centralni vezni, zadnji desni, bočni srednji, prednji lijevi
al mislim da bi BRKO sve to riješio, pogotovo kad stavi žvaku u usta pa pred kamere
koji su to frustrirani likovi, boga mole da reprezentacija izgubi (reprezentacija čovječe), da bi mogli pljuvati zato što je bivši fudbaler sarajeva selektor i zato što se igra na koševu, mentalni sklop za proučavanje
ovo me podsjeća na jednog od jarana koji mrzi KK Bosna zato što nose bordo dresove i što horde dolaze da navijaju u Skenderiji, ide toliko daleko da pljuje i po tituli evropskog prvaka, mislim ... to su zaista likovi za dublje analize
-
Nuclear Winter
#3925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
veljaca wrote:Nuclear Winter wrote:A zar je Pape ( kao selektor ) kvalitetan i provjeren ????veljaca wrote: I ja bih, samo mi reci jednu kvalitetnu i provjerenu alternativu, a koji je uz to sprema doći i raditi za 60.000 eura godišnje?![]()
![]()
![]()
Ma njima je brko "provjeren kvalitet"Samo što je problem sa brkom,da tog "kvaliteta" NEMA kad NEMA nijaza poznatijeg pod imenom "torbar"
Nuclear Winter - mescini da ti i kad spavas - vidis brku
Tema je o Safet Susic - Pape, selektor BiH ....
Ako zelis mozes otvoriti temu o brki ....
P.S. vrati se nekoliko postova unazad pa vidi ko je prvi spomenuo brku ....[/quote]
Jeste i ko je LUPIO da ima "pametnijeg" posla,vjerovatno traži nijaza
Istina je sanjam brku,njegovu jadnu i izgubljenu facu u 38 minuti u tel-avivu,sanjam i SMIJEM SE