Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
klixober

#3901 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

MrMaliJoe wrote:SBB BIH: NAROD ZNA da Tihić pije viljamovku, a tobože klanja pet vakata namaza!
Nedjelja | 19.09.2010.

- NAROD ZNA kako se Tihić dokopao brojnih nekretnina i gdje su mu četiri stana samo u Sarajevu, NAROD ZNA da Tihić pije viljamovku, a tobože klanja pet vakata namaza, stoji u saopštenju Saveza za bolju budućnost BiH kojeg prenosimo u cijelosti

'NAROD ZNA da je Tihić pred rat bio komunističko-udbaški apartčik i lokalni tužilac, koji je kao neosviješćeni Bošnjak držao fotografiju Stjepana Kljujića na zidu, NAROD ZNA da je Tihić iz insceniranog logora izašao s kravatom i služio Fikretu Abdiću, NAROD ZNA kako je 1993. godine govorio na srbijanskoj televiziji TV Novi Sad i vrijeđao Bošnjake i muslimane s Alijom Izetbegovićem na čelu, NAROD ZNA da je većinu rata Tihić proveo u dezerterstvu, odnosno, izdavao lažne pasoše i skupo ih naplaćivao u Njemačkoj, NAROD ZNA da mu je Milorad Dodik dao 100.000 KM tobože za obnovu kuće u Bosanskom Šamcu, NAROD ZNA da je Tihić u rukama ratnoprofiterske mafije, NAROD ZNA i zbog čega mu Budnjo naređuje.

NAROD ZNA čime ga ucjenjuju najbliži saradnici, NAROD ZNA da je Tihić uzimao reket od privrednika za tobožnje plaćanje njegovih operacija, NAROD ZNA da je Tihić izdajnički potpisao Prud i podijelio BiH tako da RS ostane cijela, a Bošnjaci dobiju samo trećinu Federacije BiH, NAROD ZNA kako je Tihić svjedočio u Hagu praktično u korist Slobodana Miloševića, NAROD ZNA kako Sehada upravlja SDA-om i ovih dana prijeti da će javno progovoriti što će mnoge iz njenog okruženja, pa i njenog nominalnog šefa poslati u zatvor, NAROD ZNA kako se Tihić dokopao brojnih nekretnina i gdje su mu četiri stana samo u Sarajevu, NAROD ZNA da Tihić pije viljemovku, a tobože klanja pet vakata namaza.

NAROD ZNA za snimke iz hotelskih soba u inozemstvu i drugdje, NAROD ZNA zašto Dodik Tihića grli i ljubi kao retardiranog političara, NAROD ZNA kako je svu svoju rodbinu zaposlio u državnim institucijama i javnim kompanijama, NAROD ZNA i koliko montiranih procesa je organizirao i podmetnuo.

NAROD ZNA kako su organizirane harange na našu Islamsku zajednicu i instituciju reisu-l-uleme i kako su realizirane preko Sehade i predsjednika GO Irfana Ajanovića i pojedinih medija, NAROD ZNA i zašto predsjednik SDA iskreno mrzi "zlatne ljiljane" i branitelje BiH, NAROD ZNA kako je BiH uništena i po čijem nalogu je to Tihić uradio, NAROD ZNA da je Tihić podvaljen Bošnjacima, NAROD ZNA i zbog čega je naibu reis rekao da je Tihić "srpski igrač" ubačen da razruši Bošnjake, NAROD ZNA da je Tihić učinio sve da Ejup Ganić bude isporučen Beogradu.

NAROD ZNA kako je Tihić javno i višestruko vrijeđao borce i ljude porijekom iz Sandžaka, a sada želi njihove glasove, NAROD ZNA da je Tihić uglednom biznismenu Redži Bekti probao podmetnuti da finansira atentat na njega, NAROD ZNA da je Tihić po nalogu Beograda lažno tvrdio da je počinjen zločin u Dobrovoljačkoj, NAROD ZNA da Tihić vozi najskuplji automobil u BiH vrijedan 350.000 KM.

NAROD ZNA da je Tihić unazadio BiH zbog čega je prva u Evropi po nezaposlenosti, siromaštvu, korupciji, a Bošnjaci jedini narod izolovan vizama, NAROD ZNA kako je Tihić probao da podvali Radončiću aferu s Razvojom bankom, u kojoj "Avaz" imao najveću moguću kamatu, da bi zaštitio svoje mafijaške šefove koji tamo imaju stotine miliona maraka kredita od samo dva posto kamate, a ništa nisu uradili i ne vraćaju novac i kamate državnoj banci i NAROD ZNA da su oni podmitili Tihića da skrene pažnju javnosti s njih i napravi zakon o reviziji koji zaobilazi ratnu privatizaciju i štiti poratne privatizacijske pljačkaše.

NAROD ZNA još mnogo toga i sugerišemo predsjedniku odlazeće SDA da, umjesto podmetanja drugima, prihvati odgovornu političku raspravu o tome zašto je BiH u današnjoj situaciji i kako može izaći iz nje, a svoje smicalice i već legendarne podlosti ostavi za uobičajene odnose unutar SDA i svoje obračune sa Bakirom Izetbegovićem i drugima.

I na kraju NAROD ZNA da 3. oktobra SDA odlazi s vlasti, a dolaze mnogo sposobniji i korektniji', stoji u saopštenju SBB BiH.
Necu da branim Tihica,njegova politika je sve losija po BiH,ali ovoliku kolicinu bljuvotina odavno nisam procitao.SBB fuj!
zindlo

#3902 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zindlo »

Ja ne znam kakve sve nebuloze nece Mrcini poltroni izvaliti. Ko sta pije ,ko lafo klanja. Pa niko ne odgovara za svoje ,,grijehe,, ni meni ni hodzi ni nikome do Bogu. Vjera je intimna stvar pojedinca,a posto ovo jos uvijek nije vjerska drzava ne znam sta jedna politicka partija ima o tome raspravljati. Ovo ne znaci da podrzavam Tihija,naprotiv, ni sda,ni stranku za bih,a pogotovo Mrcu Oblakodera cija je strategija apsolutna vlast preko nasih ledja. Ako on pobjedi konacno ce Dodik imati ekvivalenta i u Bosnjacima sto ce biti glavni uslov za raspad ove zemlje ili novi rat. (Kada pokradu jos ovo malo sto je ostalo to su 2 jedine opcije).
Neka nam je dragi Bog na pomoci,sve gori od goreg....
1gorstak

#3903 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

A1fa wrote:
ultima_palabra wrote:
A1fa wrote:Dok je Fahro bio na strani C Д А nije vam smetao
Naravno da mi je smetao, isto kao i sada... je li to Bogoljub Karić bio alternativa Koštunici i Šešelju, je li Lijanović alternativa HDZ-u? Kerum? Istorija je učiteljica života ako znaš da je primjeniš...

Tajkuni u politici gledaju samo svoje interese, možda će se tvoji i Fahrini interesi preklapati neko vrijeme, ali doći će vrijeme kada će prodati svakoga, što je pokazao već 100 puta.
Neka, ja bih ipak probao sa ovim tajkunom, jer mi ove opcije sa propalim maticarima i hodzinim sinovima definitivno vise ne leze ;)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p3478169

Vidis da sam te ipak dobro procitao.
Bosnolog

#3904 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

A1fa wrote:
ultima_palabra wrote:
A1fa wrote:Dok je Fahro bio na strani C Д А nije vam smetao
Naravno da mi je smetao, isto kao i sada... je li to Bogoljub Karić bio alternativa Koštunici i Šešelju, je li Lijanović alternativa HDZ-u? Kerum? Istorija je učiteljica života ako znaš da je primjeniš...

Tajkuni u politici gledaju samo svoje interese, možda će se tvoji i Fahrini interesi preklapati neko vrijeme, ali doći će vrijeme kada će prodati svakoga, što je pokazao već 100 puta.
Neka, ja bih ipak probao sa ovim tajkunom, jer mi ove opcije sa propalim maticarima i hodzinim sinovima definitivno vise ne leze ;)
Oni koji se zalijecu i daju glas Radoncicu ce tek vidjeti sta je pravi mafijas,....SDA sekta minder smutljivca su bili mali amatercici kakv je Radoncic kriminalac parekselence,.....Bosnjacki krimo tajkunski Beluskoni ce da ojadi Bosnjake i Bosnu,.....On je sebi na vrh svog cardak Tornja postavio osmatracnicu da mu daju kordinate gdje,kada i kako treba udariti svoje unutarbosjacke tajkune i neprjetelje,Selimovici ce biti prvi sa kojima ulazi na megdan i on ce biti opasan za okolinu.....Radoncic je majstor u pravljenju vlastitih neprijetelja,pa ce tako Bosnajci imati priliku da dobiju jos jednog Fikreta Abdica u sred Sehera koji ce da ih ubija mnogo proljavije od kladuskog Babe.Pa taj se djilkos izredao na svima koji su mu pomogli da napravi svoje begovate,.......ako on zasjedne na SDA minder ono sto je ona uradila ce biti maciji kasalj kakav ce pustos napraviti ovaj tajkun koji ce jos postati i mafijas sa polugama zastite koje ce placati gradani kroza poreze i namete,.....Zapamtite dobro ove moje rjeci,.......Ocito da neki zele da i pederacija dobije svog krimo Dodika,.....Najsercniji dan ce biti za Dodika i velikosrpski stab u Banjaluci ako cuju tu vijest da je Scepo postao prvi bosnjacki tajkun,......Ako se to desi slobodno mozemo da se halalimo sa vlastitom pamecu, i jos jednom potvrditi da bosnjacki narod ne zasluzuje bolju buducnost,....

Auuuuu pa ja tek skontah iz gorstakovog post linka da si ti ubaceni peti elemenat,....... :shock: :shock: :shock:

Ovaj forum je pod najezdom velikosrpskih trolova i petokolonasa,.......... :shock: :shock: :shock: :shock:
StupskaBitanga

#3905 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

Hare otpisao Fahru a priželjkuje koaliciju sa SDP
video

#3906 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by video »

Ma na scenu ce stupiti nekadashnja "Alijansa za promjene" sa malim izmjenama u sastavu !!
A fahro, i njegova stranka, ako predje cenzus moRe se nogama u guz udarati !!
Murisno1

#3907 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

Bosnolog wrote:
Oni koji se zalijecu i daju glas Radoncicu ce tek vidjeti sta je pravi mafijas,....SDA sekta minder smutljivca su bili mali amatercici kakv je Radoncic kriminalac parekselence,.....Bosnjacki krimo tajkunski Beluskoni ce da ojadi Bosnjake i Bosnu,.....On je sebi na vrh svog cardak Tornja postavio osmatracnicu da mu daju kordinate gdje,kada i kako treba udariti svoje unutarbosjacke tajkune i neprjetelje,Selimovici ce biti prvi sa kojima ulazi na megdan i on ce biti opasan za okolinu.....Radoncic je majstor u pravljenju vlastitih neprijetelja,pa ce tako Bosnajci imati priliku da dobiju jos jednog Fikreta Abdica u sred Sehera koji ce da ih ubija mnogo proljavije od kladuskog Babe.Pa taj se djilkos izredao na svima koji su mu pomogli da napravi svoje begovate,.......ako on zasjedne na SDA minder ono sto je ona uradila ce biti maciji kasalj kakav ce pustos napraviti ovaj tajkun koji ce jos postati i mafijas sa polugama zastite koje ce placati gradani kroza poreze i namete,.....Zapamtite dobro ove moje rjeci,.......Ocito da neki zele da i pederacija dobije svog krimo Dodika,.....Najsercniji dan ce biti za Dodika i velikosrpski stab u Banjaluci ako cuju tu vijest da je Scepo postao prvi bosnjacki tajkun,......Ako se to desi slobodno mozemo da se halalimo sa vlastitom pamecu, i jos jednom potvrditi da bosnjacki narod ne zasluzuje bolju buducnost,....

Auuuuu pa ja tek skontah iz gorstakovog post linka da si ti ubaceni peti elemenat,....... :shock: :shock: :shock:

Ovaj forum je pod najezdom velikosrpskih trolova i petokolonasa,.......... :shock: :shock: :shock: :shock:
ma da je toliko sposoban kriminalac vodio bi državu iz pozadine ko hadžija. bez da ga iko i spomene :)
ovako si plaho paranoičan jarane ... postojalo je mnogo konkretnijih načina kako da se ljudima pare uzmu, a nisu politika ... na tvoje iznenađenje... 8-)
StupskaBitanga

#3908 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

jao što Fahro ludi što je izgubio oko 3000KM dnevno jer se BHTelecom više ne oglašava u Avazu
pa dobijemo više komičan nego novinarski prilog na TV Alfa koji sasvim slučajno završi na Avazovom web site-u

Fahro još 15 dana i tvoj prizemljenje će biti jako bolno, po tebe
A za nas kako nas voliš nazvati otpadom, islamofobistima agresivnim ateistima će biti dan za slavlje
Banksy

#3909 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Murisno1 wrote:
Banksy wrote:Pitanje,
postoji li realna mogućnost da Fahro dobije 10%, šta mislite?
Užasnula me pomisao da zaista možda postoji određeni broj ljudi, građana BiH, koji bi mu dali glas, koji ga mogu zamisliti u državnom predsjedništvu, koji misle da ima te kapacitete. Ko su ti ljudi, kakve su to glave, o tome nismo razmišljali ...
Užasnula te pomisao da postoji bla, bla? Joj da mi te bi đe na cesti vidjeti :)
I meni da mi te bi đe :D da najzad jednog vidim i uživo :D
heckler

#3910 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by heckler »

1gorstak wrote:
A1fa wrote:
ultima_palabra wrote:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p3478169

Vidis da sam te ipak dobro procitao.

Phu ja se umalo zajebah da mu pocnem odgovarati na postove dok nevidjeh ovo. Fakat najezda ubacenih elemenata :shock:

A "Fahra" je najvece kukavicje jaje u Bosnjackom korpusu od Abdica.
Been

#3911 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Been »

Better Man wrote:
Been wrote:
MrMaliJoe wrote:SBB BIH: NAROD ZNA da Tihić pije viljamovku, a tobože klanja pet vakata namaza!
Nedjelja | 19.09.2010.

- NAROD ZNA kako se Tihić dokopao brojnih nekretnina i gdje su mu četiri stana samo u Sarajevu, NAROD ZNA da Tihić pije viljamovku, a tobože klanja pet vakata namaza, stoji u saopštenju Saveza za bolju budućnost BiH kojeg prenosimo u cijelosti

'NAROD ZNA da je Tihić pred rat bio komunističko-udbaški apartčik i lokalni tužilac, koji je kao neosviješćeni Bošnjak držao fotografiju Stjepana Kljujića na zidu, NAROD ZNA da je Tihić iz insceniranog logora izašao s kravatom i služio Fikretu Abdiću, NAROD ZNA kako je 1993. godine govorio na srbijanskoj televiziji TV Novi Sad i vrijeđao Bošnjake i muslimane s Alijom Izetbegovićem na čelu, NAROD ZNA da je većinu rata Tihić proveo u dezerterstvu, odnosno, izdavao lažne pasoše i skupo ih naplaćivao u Njemačkoj, NAROD ZNA da mu je Milorad Dodik dao 100.000 KM tobože za obnovu kuće u Bosanskom Šamcu, NAROD ZNA da je Tihić u rukama ratnoprofiterske mafije, NAROD ZNA i zbog čega mu Budnjo naređuje.

NAROD ZNA čime ga ucjenjuju najbliži saradnici, NAROD ZNA da je Tihić uzimao reket od privrednika za tobožnje plaćanje njegovih operacija, NAROD ZNA da je Tihić izdajnički potpisao Prud i podijelio BiH tako da RS ostane cijela, a Bošnjaci dobiju samo trećinu Federacije BiH, NAROD ZNA kako je Tihić svjedočio u Hagu praktično u korist Slobodana Miloševića, NAROD ZNA kako Sehada upravlja SDA-om i ovih dana prijeti da će javno progovoriti što će mnoge iz njenog okruženja, pa i njenog nominalnog šefa poslati u zatvor, NAROD ZNA kako se Tihić dokopao brojnih nekretnina i gdje su mu četiri stana samo u Sarajevu, NAROD ZNA da Tihić pije viljemovku, a tobože klanja pet vakata namaza.

NAROD ZNA za snimke iz hotelskih soba u inozemstvu i drugdje, NAROD ZNA zašto Dodik Tihića grli i ljubi kao retardiranog političara, NAROD ZNA kako je svu svoju rodbinu zaposlio u državnim institucijama i javnim kompanijama, NAROD ZNA i koliko montiranih procesa je organizirao i podmetnuo.

NAROD ZNA kako su organizirane harange na našu Islamsku zajednicu i instituciju reisu-l-uleme i kako su realizirane preko Sehade i predsjednika GO Irfana Ajanovića i pojedinih medija, NAROD ZNA i zašto predsjednik SDA iskreno mrzi "zlatne ljiljane" i branitelje BiH, NAROD ZNA kako je BiH uništena i po čijem nalogu je to Tihić uradio, NAROD ZNA da je Tihić podvaljen Bošnjacima, NAROD ZNA i zbog čega je naibu reis rekao da je Tihić "srpski igrač" ubačen da razruši Bošnjake, NAROD ZNA da je Tihić učinio sve da Ejup Ganić bude isporučen Beogradu.

NAROD ZNA kako je Tihić javno i višestruko vrijeđao borce i ljude porijekom iz Sandžaka, a sada želi njihove glasove, NAROD ZNA da je Tihić uglednom biznismenu Redži Bekti probao podmetnuti da finansira atentat na njega, NAROD ZNA da je Tihić po nalogu Beograda lažno tvrdio da je počinjen zločin u Dobrovoljačkoj, NAROD ZNA da Tihić vozi najskuplji automobil u BiH vrijedan 350.000 KM.

NAROD ZNA da je Tihić unazadio BiH zbog čega je prva u Evropi po nezaposlenosti, siromaštvu, korupciji, a Bošnjaci jedini narod izolovan vizama, NAROD ZNA kako je Tihić probao da podvali Radončiću aferu s Razvojom bankom, u kojoj "Avaz" imao najveću moguću kamatu, da bi zaštitio svoje mafijaške šefove koji tamo imaju stotine miliona maraka kredita od samo dva posto kamate, a ništa nisu uradili i ne vraćaju novac i kamate državnoj banci i NAROD ZNA da su oni podmitili Tihića da skrene pažnju javnosti s njih i napravi zakon o reviziji koji zaobilazi ratnu privatizaciju i štiti poratne privatizacijske pljačkaše.

NAROD ZNA još mnogo toga i sugerišemo predsjedniku odlazeće SDA da, umjesto podmetanja drugima, prihvati odgovornu političku raspravu o tome zašto je BiH u današnjoj situaciji i kako može izaći iz nje, a svoje smicalice i već legendarne podlosti ostavi za uobičajene odnose unutar SDA i svoje obračune sa Bakirom Izetbegovićem i drugima.

I na kraju NAROD ZNA da 3. oktobra SDA odlazi s vlasti, a dolaze mnogo sposobniji i korektniji', stoji u saopštenju SBB BiH.

SBBovci su studirali argumentaciju ad hominem... Tužno s obzirom da im je šef klasični komunistički poltron koji je godinama bio klasični partijski potrčko i fićfirć, a danas glumi nekog muslimana bez premca bez obzira na to što fatihu ne zna niti iz viđenja... Radončiće u Crnu Goru, pod hitno !
Kakve veze ima sad sto Tihic pije Viljemovku i klanja 5 namaza? kakve sve gluposti necu procitati.
Malo pozornije čitati... Smiješno mi je da jedan partijski fićfirić kakav je Radončić koji je godinama gljivio iza vrata u nekoj kancelariji SK BiH sad poziva na veliko muslimanstvo i Islam...
abakus

#3912 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by abakus »

je li istina ovo u videu za pomirenje sa zlatkom smratkom
Student Exchange

#3913 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Student Exchange »

Bosnolog wrote: Oni koji se zalijecu i daju glas Radoncicu ce tek vidjeti sta je pravi mafijas,....SDA sekta minder smutljivca su bili mali amatercici kakv je Radoncic kriminalac parekselence,.....Bosnjacki krimo tajkunski Beluskoni ce da ojadi Bosnjake i Bosnu,.....
Mirnese, za mene je "parekscelence" (ma sta to znacilo) mafijas onaj koji kaze da Naser ne treba odgovarat za nista sto je Bosnjacima uradio u toku ratnog vremena.
Bosnolog

#3914 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

Murisno1 wrote:
Bosnolog wrote:

ma da je toliko sposoban kriminalac vodio bi državu iz pozadine ko hadžija. bez da ga iko i spomene :)
ovako si plaho paranoičan jarane ... postojalo je mnogo konkretnijih načina kako da se ljudima pare uzmu, a nisu politika ... na tvoje iznenađenje... 8-)

Sto si zabrinut kao da si iz centralog marketinsko obavjestajno dezinformativnoe SBBiH agencije, :mrgreen: ....,Nije paranoja mnogo je lakse doci do kljuceva sefova sa lovom kada si u politici jer onda odlucujes koliko i kada se sef otvara,jer si u poziciji odlucivati kojim ce kanalima ici lova kada se sjedne na parali minder.Do sada je morao da daje proviziiju Dzaferovicu i drugim SDA tajkunima na vlasti,Ovako ce da uzima sebi zaobilaznim putem i jos dobijati procenat od tajkuna kojim bude punio gepeke sa lovom za namjestene projekte i tendere koje ce biti u poziciji da namjesta......Kod nas ne postoje stranacko nezavisne tender agencije.Svi se projekti dogovaraju talovsko na mafijaksim sijelima u bjelim rukavicam bez otisaka i pecata,Korumpirano drustvo sa sudstvom koje do sada jos nikoga od stranackih mafijasa nije osudilo za stranacki ili privredni kriminal niti je imovinu konfiskovana,sto je samo dokaz o sprezi vlasti kriminala i pravosuda......Scepo je u kreditnoj bari bez dna a tornjevi teski zbog kredita pa pritiscu,.....

Ulazak u politiku je najbolji ali i najopasniji nacin da se opari i operu dosadasnji grijesi,.....Da smo mi pravno i pravedno drustvo Zenica i Foca bi bila tijesna za sve dosadasnje stranacko privredne tajkunske hobotnice ciji je Scepo jedan od jacih krakova,kao sto je Dodik po istom zato ga ovaj priziva i podrzava da uspije,Pa vidis da Avaz truje svo okolo samo da Scepi obezbjede medijske puteve lakseg zasijedanja stranackog i parlamentarnog mindera...Mnoge zemlje imaju svoje mafije sa kojima se drzava i pravosude nosi samo kd nas mafija ima svoju drzavu,.......

Doci u predratnu kokuz Bosnu sa kesom u ruci,koja je bila poharana od strane Beograda iz koje su odnesene gotovo sve devize onim bezvrijednim Yugo dinarima sa beskonacnim brojem nula je od Scepe nacinio multimilionera,....SDA ga je kreditirala i finansirala jos u ratu pokretanjem Avaza,..Nestale se milijarde dolara donacijskih sredstava a SDA i druge stranacke mafije su unistile dokaze o utrosku donacija ili ih kriju a promjena stranackog dresa istih igraca je pranje od proslosti i maska za nove stranacko privredne aferime,.......Vi koji lupate u intersno stranacki talambas ste jeftini i naivni pijuni i secikase koji prodajete inters drzave,sadsnjih i buducih generacija otplacivati MMF kredite koje oni budu dizali ,dok ce ti mafijasi poput babinog sina Bakira lovu zastekanu na Kipru i drugim banakama van BiH trositi ili sa njom raditi pod drugim imenima firmi i investitora,.......
Last edited by Bosnolog on 20/09/2010 00:17, edited 1 time in total.
poznanik

#3915 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by poznanik »

Bosnolog wrote:...Doci u predratnu kokuz Bosnu sa kesom u ruci,koja j ebila poharana od strane Beograda iz koje su odnesene gotovo sve devize onim bezvrijednim Yugo dinarima sa beskonacnim brojem nula je od Scepe nacinio multimilionera,....SDA ga je kreditirala i finansirala jos u ratu pokretanjem Avaza,..Nestale se milijarde dolara donacijskih sredstava a SDA i druge stranacke mafije su unistile dokaze o utrosku donacija ili ih kriju a promjena stranackog dresa istih igraca je pranje od proslosti i maska za nove stranacko privredne aferime,.......
Ne znam ko je u novu "Bosnu" ušao s ekonomskim blagostanjem, mislim da smo svi imali podjednako...Nije Radončić sam pokrao državu i pare, omogućila mu je vlast sa SDA patriotama na čelu.

Radončića parazita je stvorila SDA, a u toj SDA vlasti bio je tada i Silajdžić. I svi opozicioni su znali za te "Avaz-novce", i svi su šutjeli, vjerujem zbog sopstvene koristi.
Murisno1

#3916 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

Bosnolog wrote:
Murisno1 wrote:
Bosnolog wrote:

Sto si zabrinut kao da si iz centralog marketinsko obavjestajno dezinformativnoe SBBiH agencije, :mrgreen: ....,Nije paranoja mnogo je lakse doci do kljuceva sefova sa lovom kada si u politici jer onda odlucujes koliko i kada se sef otvara,jer si u poziciji odlucivati kojim ce kanalima ici lova kada se sjedne na parali minder.Do sada je morao da daje proviziiju Dzaferovicu i drugim SDA tajkunima na vlasti,Ovako ce da uzima sebi zaobilaznim putem i jos dobijati procenat od tajkuna kojim bude punio gepeke sa lovom za namjestene projekte i tendere koje ce biti u poziciji da namjesta......Kod nas ne postoje stranacko nezavisne tender agencije.Svi se projekti dogovaraju talovsko na mafijaksim sijelima u bjelim rukavicam bez otisaka i pecata,Korumpirano drustvo sa sudstvom koje do sada jos nikog stranackog mafijasa nije osudilo za stranacki ili privredni kriminal niti je imovinu konfiskovalo,sto je samo dokaz o sprezi vlasti kriminala i pravosuda......Scepo je u kreditnoj bari bez dna a tornjevi teski zbog kredita pa pritiscu,.....

Ulazak u politiku je najbolji ali i najopasniji nacin da se opari i operu dosadasnji grijesi,.....Da smo mi pravno pravedno drustvo Zenica bi bila tijesna za sve dosadasnje stranacko privredne tajkunske hobotnice ciji je Scepo jedan od jacih krakova,...Mnoge zemlje imaju svoje mafije sa kojima se drzava i pravosude nosi samo kd nas mafija ima svoju drzavu,.......

Doci u predratnu kokuz Bosnu sa kesom u ruci,koja j ebila poharana od strane Beograda iz koje su odnesene gotovo sve devize onim bezvrijednim Yugo dinarima sa beskonacnim brojem nula je od Scepe nacinio multimilionera,....SDA ga je kreditirala i finansirala jos u ratu pokretanjem Avaza,..Nestale se milijarde dolara donacijskih sredstava a SDA i druge stranacke mafije su unistile dokaze o utrosku donacija ili ih kriju a promjena stranackog dresa istih igraca je pranje od proslosti i maska za nove stranacko privredne aferime,.......Vi koji lupate u intersno stranacki talambas ste jeftini i naivni pijuni i secikase koji prodajete inters drzave,sadsnjih i buducih generacija otplacivati MMF kredite koje oni budu dizali ,dok ce ti mafijasi poput babinog sina Bakira lovu zastekanu na Kipru i drugim banakama van BiH trositi ili sa njom raditi pod drugim imenima firmi i investitora,.......
ma hajte vi onda opletite po njem jebo vas on :D
eto, ušo je u politiku da krade, malo mu .. mafijaš, dovest će nam crnogorce, uništiće nam (!?) državu...
radiće s miškovićem, pojest će reisa itd ... 8)
došo čojk s kesom, pokro pare ... alija mu dao, napravio novine ... prodo ih silom, reketiro itd...
Bosnolog

#3917 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

poznanik wrote:
Bosnolog wrote:...Doci u predratnu kokuz Bosnu sa kesom u ruci,koja j ebila poharana od strane Beograda iz koje su odnesene gotovo sve devize onim bezvrijednim Yugo dinarima sa beskonacnim brojem nula je od Scepe nacinio multimilionera,....SDA ga je kreditirala i finansirala jos u ratu pokretanjem Avaza,..Nestale se milijarde dolara donacijskih sredstava a SDA i druge stranacke mafije su unistile dokaze o utrosku donacija ili ih kriju a promjena stranackog dresa istih igraca je pranje od proslosti i maska za nove stranacko privredne aferime,.......
Ne znam ko je u novu "Bosnu" ušao s ekonomskim blagostanjem, mislim da smo svi imali podjednako...Nije Radončić sam pokrao državu i pare, omogućila mu je vlast sa SDA patriotama na čelu.

Radončića parazita je stvorila SDA, a u toj SDA vlasti bio je tada i Silajdžić. I svi opozicioni su znali za te "Avaz-novce", i svi su šutjeli, vjerujem zbog sopstvene koristi.
Ja sam pisao o sprezi vlasti i kriminala,..nije samo SDA ta koju treba prosijati sve etno torovre su opljackali njihovi etnostranacki dusebriznici i zastitnici,.....SDA je opljackla svoje a unutar iste nisu svi u tom ucestvovali nego odredeni lobiji koji su radili sa mocnim maslom tako je i u drugim etnijema ,.......Dodomil vice "Kosovo je Srbija" i kupuje vilu na Dedinju homogenizuje svoje zombije plaseci ih od komsija,obecava ispunjenje zelja poput zlatne ribice,da bi jos jednom progutali izbornu zvaku u Oktobru,...nakon toga ce biti jedenje korijenja i srbovanje o secesiji a ako se ne dobiju MMF krediti isti ti koji su im dali glasove ce izaci na ulice na koje ce Dodomil poslati muriju da ih degeneci,........

Svakoga treba skenirati i prosijati ukljucujuci i Silajdzica niko ne smije biti iznad zakona bez obzira o kome se radilo,..U demokratskom i pravno uredenom drustvu kada se podigne optuznica protiv nekog politickog uglednika na vlasti ili opoziciji taj sto prvo uradi podnese ostavku i povlaci se iz politike dok se ne zavrski proces a ako se dokaze nevinim ima pravo da se ponovo kandiduje za javni stranacki servis gradana to jest politicki rada te o njemu odlucuju biraci na sledecim izborima kaoji su najveca snaga drustva sto pokazu na glasanju kada biraju kome ce dati povjerenje da im budu servis,...Stranke su servis gradana a ne put prevare i unistenja gradana i drzave,............

Daleko smo mi svjetlosnim godinama od toga i takvog razmisljanja ,....Bitno je da se prodaju zvake pricama o ugrozenosti i supljom koja lijepo zvuci za cuti spinovanjem i obmanama,nas je lopov ipak nas i njemu se halali jer fino prica za uho ma milina ga slusati,......A posebno kad daju predizborna obecanja,......opet ce biti poslije izbora ista pasa isti cobani,....Samo boga moliti da im MMF uskrati krdite pa neka vladaju kakoz znaju i umiju a do tada ce se nastaviti uobicajno,......

@ Zamjenjeni Studentu,

Popusti se bolan Nasera Orica rekao sam ti sta mislim o njemu,ti imas patolosku mrznju prema covjeku kojeg je Hag oslobodio jer srpska spin izmisljotina nija imala dokaza da ih predoci i ubjedi haski sud u njihove lazi,....Pobijene Karadziceve borce ne mozes podvaljivati kao zrtve oni su sa puskama napadali Srebrenicu,Srebrenicani zanju sta je bilo u Srebenici i to sam ti vec rekao sta mislim i koji j eput pa i za tebe sta da uradis,.......ovo je tema o Radoncicu,......Trolanje i provociranej je zabranjeno na forumu,......uzalud ti govoriti ti nastavljas istu gajdu,....
klixober

#3918 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

poznanik wrote:

Nesto jako zanimljivo sam cuo veceras u tv duelu Silajdzic-Izetbegovic...
Naime,Bakir je za Radoncica rekao,parafraziram...da ga je razocarao njegov odnos prema SDA obzirom da on jako dobro zna koliko mu je SDA pomogla u zivotu da ima ovo sve sto ima.
Ovo je prvo polupriznanje onoga sto svi znamo - SDA je dala jednom obicnom papku novac da osnuje novine koje ce promovisati njih,SDA.Kada se taj isti osjetio previse jakim i da ne treba podrsku SDA,zabio im je noz u ledja i postao najveci kriticar i neprijatelj te stranke.
Ali ocigledno se politicari iz SDA plase ovoga otvoreno reci,jer znaju da bi se poteglo pitanje odakle te pare kojima se osnovao i finansirao Avaz.Ali sve do jednom...Radoncic se precjenio i ma koliko do sada bio uspjesan u sukobima sa raznim strankama i licnostima,upravo stranka koja ga je osnovala moze mu i dohakati.
Bosnolog

#3919 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

Murisno1 wrote: ma hajte vi onda opletite po njem jebo vas on :D
eto, ušo je u politiku da krade, malo mu .. mafijaš, dovest će nam crnogorce, uništiće nam (!?) državu...
radiće s miškovićem, pojest će reisa itd ... 8)
došo čojk s kesom, pokro pare ... alija mu dao, napravio novine ... prodo ih silom, reketiro itd...
Rijetko koji dobar i uspjesan biznismen na zapadu ulazi u politiku jer moze mnogo vise da zaradi radeci mnogo manje stresan i odgovoran posao,....Prati kolko ostare za cetiri ili osam godina,...Uzmi sliku svakog ozbiljnog politicara nezavisno da i je jaka drzava ili slabija a problemima,.....Obicno privrednici finasiraju kampanje da bi im ovi ako dodu na vlast pomogli na zakonskim aktima koi bi izglasali koji im daju povoljnosti za privrdivnaje njihovih fimi ili udruzenja lobi grupa koja prestavljaju te firme,....

Primjera radi poloprivrdno prehrmbebene firme zele da se zastiti domaci proizvod na ustrb uvoza,oslobadanja PDV-a za uvoz repromaterijala,...Izdvajanje procenat od ukupnog bruto proizvoda za fnansiranej nekih drzavnih i nacioalnih projekata koj ce stititi okolis,poput izgradnje vjetrenjaca za proizvodnju energije itd,....Ti se jarane slomi ubjedujuci nas kako je Scepo cist i cestit kao sto i drugi nisu,...To je uvreda za cestite BH gradane iznositi takve tvrdnje,...pogotovu u korumpiranom drustvu kakvo smo mi,......Radoncica interesuje samo kako da ispliva iz kredita,sakrije tragove proslosti,dobije amnestiju od procesiranja jer ima uticaj na korumpirano pravosudei zaradi jos vise love,......

On ce uzeti MMF kredite i praviti puteve da zamaze oci ali ti ce da ih vracas,tovja dijeca i nerodene generacije ocekujes da ce biti posten u korumpiranom i podijeljenom i korumpiranom drustvu ,...Ma daj ba pa nismo tako plitkoumni,....... :mrgreen:
poznanik

#3920 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by poznanik »

Bosnolog wrote:...U demokratskom i pravno uredenom drustvu kada se podigne optuznica protiv nekog politickog uglednika na vlasti ili opoziciji taj sto prvo uradi podnese ostavku i povlaci se iz politike dok se ne zavrski proces a ako se dokaze nevinim ima pravo da se ponovo kandiduje za javni stranacki servis gradana to jest politicki rada te o njemu odlucuju biraci na sledecim izborima kaoji su najveca snaga drustva sto pokazu na glasanju kada biraju kome ce dati povjerenje da im budu servis,...Stranke su servis gradana a ne put prevare i unistenja gradana i drzave...

Daleko smo mi svjetlosnim godinama od toga i takvog razmisljanja....
S neke tačke se mora otpočeti i taj proces! Počnimo ga odavde, s ovog foruma, zagovarajmo što snažnije provjeru svih i procesuiranje svih odgovornih, najprije za stravičnu privatizaciju i uništenje države fantomskim certifikatima, za beskrupuloznu pljačku i otimačinu imovine građana BiH stvarane decenijama i njeno prenošenje u vlastite posjede. Zagovarajmo procesuiranje svih i svakog, konkretizujmo oduzimanje nelegalno stečene imovine i njenu predaju u vlasništvo državi, nazad...

Evo, nek Radončić i njegovi SDA mentori budu prvi na istrazi Tužilaštva BiH...
Bosnolog

#3921 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

komeba wrote:
poznanik wrote:

Nesto jako zanimljivo sam cuo veceras u tv duelu Silajdzic-Izetbegovic...
Naime,Bakir je za Radoncica rekao,parafraziram...da ga je razocarao njegov odnos prema SDA obzirom da on jako dobro zna koliko mu je SDA pomogla u zivotu da ima ovo sve sto ima.
Ovo je prvo polupriznanje onoga sto svi znamo - SDA je dala jednom obicnom papku novac da osnuje novine koje ce promovisati njih,SDA.Kada se taj isti osjetio previse jakim i da ne treba podrsku SDA,zabio im je noz u ledja i postao najveci kriticar i neprijatelj te stranke.
Ali ocigledno se politicari iz SDA plase ovoga otvoreno reci,jer znaju da bi se poteglo pitanje odakle te pare kojima se osnovao i finansirao Avaz.Ali sve do jednom...Radoncic se precjenio i ma koliko do sada bio uspjesan u sukobima sa raznim strankama i licnostima,upravo stranka koja ga je osnovala moze mu i dohakati.

Eto ja nisam gledao taj duel,kao da je tesko to zakljuciti,..Ljudi moji najteze je zaraditi prvi milion maraka,poslije je mnogo lakse milione umnozavati,.......Ja ne kazem da on nema afiniteta za rad sa lovom ali da je cist i sve odradio cestito je najveci "VIC",...u koji vjerujuju samo ublehasi i naivci,......
Bosnolog

#3922 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

poznanik wrote:
Bosnolog wrote:...U demokratskom i pravno uredenom drustvu kada se podigne optuznica protiv nekog politickog uglednika na vlasti ili opoziciji taj sto prvo uradi podnese ostavku i povlaci se iz politike dok se ne zavrski proces a ako se dokaze nevinim ima pravo da se ponovo kandiduje za javni stranacki servis gradana to jest politicki rada te o njemu odlucuju biraci na sledecim izborima kaoji su najveca snaga drustva sto pokazu na glasanju kada biraju kome ce dati povjerenje da im budu servis,...Stranke su servis gradana a ne put prevare i unistenja gradana i drzave...

Daleko smo mi svjetlosnim godinama od toga i takvog razmisljanja....
S neke tačke se mora otpočeti i taj proces! Počnimo ga odavde, s ovog foruma, zagovarajmo što snažnije provjeru svih i procesuiranje svih odgovornih, najprije za stravičnu privatizaciju i uništenje države fantomskim certifikatima, za beskrupuloznu pljačku i otimačinu imovine građana BiH stvarane decenijama i njeno prenošenje u vlastite posjede. Zagovarajmo procesuiranje svih i svakog, konkretizujmo oduzimanje nelegalno stečene imovine i njenu predaju u vlasništvo državi, nazad...

Evo, nek Radončić i njegovi SDA mentori budu prvi na istrazi Tužilaštva BiH...
Zato bi samo oni bili ti koje treba prvo prosijati a drugi cekali ili da imaju vremena da se operu ili pobjegnu u komsiluk i na sigurno,.....ti ovim imas nepostene i podle nakane :lol: :lol: :lol:

Posljeratni certifikati su dati borcima nakon rata kao gest zahvalnosti za krvarenje i odbranu Bosne sto je bila najveca prevara i podvala.Potom su im te iste 20.000 vijedne certifikate otkupili stranacko mafijaski tajkuni za meter drva i malo zimnice (za par stotina maraka) te istima njima pokupovali drzavne i drustvene firme,namjestajuci jedni drugima tendere,poput brace Budnjo na Ilidzi koji su postali posljeratni vlasnici hotela Terme a borcima su ponudili ulicu ili sadaku da glasaju za njih i tako od jednih do drugih izbora ....Meni je muka od tih stranacko tajkunskih uhljupa koji su borcima dali mrvice da ih odrzavaju na vlasti nakon sto su krvlju i zivotima odbranili one sto oni danas uzivaju ,Svaki put su ih ponovo prevarili i opljackali,.Umjesto da su rekli svima nakon rata da imaju udio vlasnistva u fabrikama u kojima su radili ovisno o stazu i poziciji koju su radili a 51 posto vlasnistva zadrzali u ime drzave,Podici kredite i pokrenuti proizvodnju ili iskoristi donacije,...Sa privatizacijm sacekati dok se drzava ne obnovi i firme prodaju po mnogo vecoj trzisnoj vrijednosti sa boljim i sigurnijim privredivanjem jer bi se time i povratak ljudi na svoje stimulisao,.....

Ovo je generalno za sve etnostranakcle torove koji su drzavne i drustvene firme rasprodavali u medusobnom dogovoru i saglasnosti,.......Jedino SDP i slicne gradansko probosanske stranke mogu prosijati proslost i tajkune poslati tamo gdje im je mjesto uz konfiskovanje ilegalno stecene imovine,.......Ove ne interesuje ustrijstvo pravne i pravedno uredene drzave jer je ne zanju voditi,.Krize su im sistem vladanja i nacin odrzavanja na vlasti.....Dodatni problem koji imamo su secesinoisticko anti BH stage koje koriste dio naovca u kampanji protiv BiH i rade otvoreno na njenoj podijeli,.Mi imao dva problema domaci javasluk,korupciju i kriminal i anti BH snage koje rade sve da drustvo bude podijeljneo i nefunkcionalno,....Ovo je prica za neke druge teme,......ali ima veze sa svim politickim strankama koje se bave javnim servisom gradana i drzave,......
StupskaBitanga

#3923 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

svi su večeras kod Bakira 60min
Savjetnik Premijera

#3924 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Savjetnik Premijera »

StupskaBitanga wrote:svi su večeras kod Bakira 60min

Oho, veselo vece :lol:
spreca

#3925 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spreca »

Murisno1 wrote:
Banksy wrote:Pitanje,
postoji li realna mogućnost da Fahro dobije 10%, šta mislite?
Užasnula me pomisao da zaista možda postoji određeni broj ljudi, građana BiH, koji bi mu dali glas, koji ga mogu zamisliti u državnom predsjedništvu, koji misle da ima te kapacitete. Ko su ti ljudi, kakve su to glave, o tome nismo razmišljali ...

Užasnula te pomisao da postoji bla, bla? Joj da mi te bi đe na cesti vidjeti :)

A sto?
Post Reply