Hajde dobro, sigurno su i ostali povrijedili rad
Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
Ras Al Ghul
#3901 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
- Ridjobrki
#3902 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ma pusti bota. Zna svako koliko je kolektivnih pretplata otkazano i koliko je otanjio medijski reket otkako je postalo svejedno plaćaju li ga javna preduzeća ili ne. Fahrino se svo carstvo izgradilo na isisavanju budžetskih para kroz medijski reket i plaćali su ga i SDA i SBiH i SDP - ko je bio ličnost godine taj ga je tu godinu najviše platio.Ras Al Ghul wrote:![]()
![]()
Sad kako se iz političko-medijskih intriga i reketarenja prešlo u otvorenu političku borbu, niko nema interesa da više plaća medijski reket i kupuje "naklonost Avaza". Daleko je bolje i pametnije bilo upravljati kroz medije političkom scenom i medijskim harangama i reketom sklapati i razvaljivati koalicije. Na kraju će sve cehove Fahra kao političara platiti Avaz kao kompanija.
S potpunim pravom.
-
Ras Al Ghul
#3903 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Plus su izgubili milion godišnje što su printali službene listove Vlade FBiH, Bakir dao ugovor Oslobođenju sadaRidjobrki wrote:Ma pusti bota. Zna svako koliko je kolektivnih pretplata otkazano i koliko je otanjio medijski reket otkako je postalo svejedno plaćaju li ga javna preduzeća ili ne. Fahrino se svo carstvo izgradilo na isisavanju budžetskih para kroz medijski reket i plaćali su ga i SDA i SBiH i SDP - ko je bio ličnost godine taj ga je tu godinu najviše platio.Ras Al Ghul wrote:![]()
![]()
Sad kako se iz političko-medijskih intriga i reketarenja prešlo u otvorenu političku borbu, niko nema interesa da više plaća medijski reket i kupuje "naklonost Avaza". Daleko je bolje i pametnije bilo upravljati kroz medije političkom scenom i medijskim harangama i reketom sklapati i razvaljivati koalicije. Na kraju će sve cehove Fahra kao političara platiti Avaz kao kompanija.
S potpunim pravom.
-
sandzokan
#3904 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Avaz može propasti ali IDEJA NE!! 
-
StupskaBitanga
#3905 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
FahrU curi sa svih strana
-
razonoda
#3906 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ridjobrki wrote:Ma pusti bota. Zna svako koliko je kolektivnih pretplata otkazano i koliko je otanjio medijski reket otkako je postalo svejedno plaćaju li ga javna preduzeća ili ne. Fahrino se svo carstvo izgradilo na isisavanju budžetskih para kroz medijski reket i plaćali su ga i SDA i SBiH i SDP - ko je bio ličnost godine taj ga je tu godinu najviše platio.Ras Al Ghul wrote:![]()
![]()
S potpunim pravom.
- Sunrise00
#3907 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Je li iko primijetio u broju od proslog petka (17.4.) ja mislim, da je u prilogu o presudi Zijadu Turkovicu objavljena slika tijela sa obdukcije?! Zar se to smije? Kontrolise li to iko? Kad je postalo uredu? 
- Ridjobrki
#3908 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Nije to prvi put, svaki takav članak je praćen slikom sa obdukcije one Kolumbijke.Sunrise00 wrote:Je li iko primijetio u broju od proslog petka (17.4.) ja mislim, da je u prilogu o presudi Zijadu Turkovicu objavljena slika tijela sa obdukcije?! Zar se to smije? Kontrolise li to iko? Kad je postalo uredu?
Htio sam ti nešto odgovoriti ali opet ne'š skontati pa da uštedimo trud...razonoda wrote:bla, bla, bla,....
pa opet bla ,bla,bla
i tako prodje prvih 20 god.
-
Vipsilon
#3909 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Je li to ona slika sa kolumbijkom i fetusom pored?Ridjobrki wrote:Nije to prvi put, svaki takav članak je praćen slikom sa obdukcije one Kolumbijke.Sunrise00 wrote:Je li iko primijetio u broju od proslog petka (17.4.) ja mislim, da je u prilogu o presudi Zijadu Turkovicu objavljena slika tijela sa obdukcije?! Zar se to smije? Kontrolise li to iko? Kad je postalo uredu?
Htio sam ti nešto odgovoriti ali opet ne'š skontati pa da uštedimo trud...razonoda wrote:bla, bla, bla,....
pa opet bla ,bla,bla
i tako prodje prvih 20 god.
- Adriatic
#3910 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Prosto je nevjerovatno da je Turković osuđen, Keljmendi optužen a Šćepo još na slobodi 
-
StupskaBitanga
#3911 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
a Dijana Kajmaković zvijezda naslovnih strana AvazaAdriatic wrote:Prosto je nevjerovatno da je Turković osuđen, Keljmendi optužen a Šćepo još na slobodi
- JThomas
#3912 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
keljmendi je ipak dva-tri ranga veći igrač i ne bi ni on u ovoj državi pao. ni dole bez amerikanaca.
- Sunrise00
#3913 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
mislim da je obdukcija onog Ajdarija al nisam sigurna, uglavnom grozna je slika, blurana su lica doktora...tijelo u raspadnom stanju u nekom polusjedecem polozajuVipsilon wrote: Je li to ona slika sa kolumbijkom i fetusom pored?
ne znam kako ih nije stid objaviti ono onako
-
StupskaBitanga
#3914 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Stid i Avaz nespojivo
- York Light 100`s
#3915 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
O tome sam i ja pisao prije par mjeseci na ovoj temiSunrise00 wrote:mislim da je obdukcija onog Ajdarija al nisam sigurna, uglavnom grozna je slika, blurana su lica doktora...tijelo u raspadnom stanju u nekom polusjedecem polozajuVipsilon wrote: Je li to ona slika sa kolumbijkom i fetusom pored?
ne znam kako ih nije stid objaviti ono onako![]()
Sa ovakvim člancima samo čovjeku bude jasno sa kim je se Fahro naoružao. Par snuff film fanova i perverznih senzacionalista koji kroz ove novine žive svoje bolesne snove a u isto vrijeme pomažu svom vođi da i on živi svoj bolestan san. Jednu vreću zlata za nesuđenog Alijinog sina Fahra muhahahahaYork Light 100`s wrote:Današnje izdanje Avaza, yebote ovi nisu normalni, ko grom iz vedra neba ova šokantna slika uveličana u novinama. Mogu misliti kako je familiji i prijateljima žrtve da su slučajno čitali današnje izdanje i vidjeli ovu sliku bez upozorenja. Moglo je i bez ovog, fuj! Totalno nepotrebno. Koji im je k...?
http://www.avaz.ba/clanak/149424/slucaj ... o-pucnjeve
-
razonoda
#3916 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Zaboravljate da su slike MARKALA, I reda IZ FERHADIJE, na naslovnim stranicama novina ------PREOKRENULE rat u BIH.
Ne pravite se ludi.
- luckylaka
#3917 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Prvo nije rat nego agresija.razonoda wrote:Hm, niko ne kupuje Avaz , a svi znaju sta pise
.
Zaboravljate da su slike MARKALA, I reda IZ FERHADIJE, na naslovnim stranicama novina ------PREOKRENULE rat u BIH.
Ne pravite se ludi.
- drug_profi
#3918 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Oslobodjenje i Vecernje su takodjer sve to prenijeli, a u to vrojeme su bili daleko relevantnija imena.
A ovdje se prikazuje kao da je licno Klinton kupio Avaz ujutro i onda zvao Klarka: "Jebote Wesli idi bombarduj ono tamo...".
A ovdje se prikazuje kao da je licno Klinton kupio Avaz ujutro i onda zvao Klarka: "Jebote Wesli idi bombarduj ono tamo...".
- Adriatic
#3919 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Šta je ovo, Čović svaki dan u Avazu?
Pa Šćepo, ohani malo.
Pa Šćepo, ohani malo.
- jazzer
#3920 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Kazu da je jos i cesce fizicki u Avazu.Adriatic wrote:Šta je ovo, Čović svaki dan u Avazu?
Pa Šćepo, ohani malo.
- pumica
#3921 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Da bi se avaz citao ne mora se kupovati.
Inace, neprijatelja treba drzati na oku ...
- drug_profi
#3922 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ko da gledam. DF za par mjeseci ispada u SBB upada.
-
StupskaBitanga
#3923 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Dodo-Jugoslav i Scepojazzer wrote:Kazu da je jos i cesce fizicki u Avazu.Adriatic wrote:Šta je ovo, Čović svaki dan u Avazu?
Pa Šćepo, ohani malo.
Tim snova
-
razonoda
#3924 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
pumica wrote:Da bi se avaz citao ne mora se kupovati.
-
razonoda
#3925 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Adriatic wrote:Šta je ovo, Čović svaki dan u Avazu?
Pa Šćepo, ohani malo.