Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Ras Al Ghul

#3901 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ras Al Ghul »

:lol: :lol:

Hajde dobro, sigurno su i ostali povrijedili rad :kiss:
Ridjobrki

#3902 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ridjobrki »

Ras Al Ghul wrote::lol: :lol:

Ma pusti bota. Zna svako koliko je kolektivnih pretplata otkazano i koliko je otanjio medijski reket otkako je postalo svejedno plaćaju li ga javna preduzeća ili ne. Fahrino se svo carstvo izgradilo na isisavanju budžetskih para kroz medijski reket i plaćali su ga i SDA i SBiH i SDP - ko je bio ličnost godine taj ga je tu godinu najviše platio.

Sad kako se iz političko-medijskih intriga i reketarenja prešlo u otvorenu političku borbu, niko nema interesa da više plaća medijski reket i kupuje "naklonost Avaza". Daleko je bolje i pametnije bilo upravljati kroz medije političkom scenom i medijskim harangama i reketom sklapati i razvaljivati koalicije. Na kraju će sve cehove Fahra kao političara platiti Avaz kao kompanija.

S potpunim pravom.
Ras Al Ghul

#3903 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ras Al Ghul »

Ridjobrki wrote:

Ma pusti bota. Zna svako koliko je kolektivnih pretplata otkazano i koliko je otanjio medijski reket otkako je postalo svejedno plaćaju li ga javna preduzeća ili ne. Fahrino se svo carstvo izgradilo na isisavanju budžetskih para kroz medijski reket i plaćali su ga i SDA i SBiH i SDP - ko je bio ličnost godine taj ga je tu godinu najviše platio.

Sad kako se iz političko-medijskih intriga i reketarenja prešlo u otvorenu političku borbu, niko nema interesa da više plaća medijski reket i kupuje "naklonost Avaza". Daleko je bolje i pametnije bilo upravljati kroz medije političkom scenom i medijskim harangama i reketom sklapati i razvaljivati koalicije. Na kraju će sve cehove Fahra kao političara platiti Avaz kao kompanija.

S potpunim pravom.
Plus su izgubili milion godišnje što su printali službene listove Vlade FBiH, Bakir dao ugovor Oslobođenju sada :lol: za dvije-tri godine biće Avaz gori od Oslobođenja, možda i prije, kako je sa otkazima krenulo!
sandzokan

#3904 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by sandzokan »

Avaz može propasti ali IDEJA NE!! :mrgreen:
StupskaBitanga

#3905 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

FahrU curi sa svih strana
razonoda

#3906 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by razonoda »

Ridjobrki wrote:

S potpunim pravom.
:lol: bla, bla, bla,.... :angry: pa opet bla ,bla,bla :angry: i tako prodje prvih 20 god.
Sunrise00

#3907 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Sunrise00 »

Je li iko primijetio u broju od proslog petka (17.4.) ja mislim, da je u prilogu o presudi Zijadu Turkovicu objavljena slika tijela sa obdukcije?! Zar se to smije? Kontrolise li to iko? Kad je postalo uredu? :-?
Ridjobrki

#3908 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ridjobrki »

Sunrise00 wrote:Je li iko primijetio u broju od proslog petka (17.4.) ja mislim, da je u prilogu o presudi Zijadu Turkovicu objavljena slika tijela sa obdukcije?! Zar se to smije? Kontrolise li to iko? Kad je postalo uredu? :-?
Nije to prvi put, svaki takav članak je praćen slikom sa obdukcije one Kolumbijke.
razonoda wrote: :lol: bla, bla, bla,.... :angry: pa opet bla ,bla,bla :angry: i tako prodje prvih 20 god.
Htio sam ti nešto odgovoriti ali opet ne'š skontati pa da uštedimo trud... :wink:
Vipsilon

#3909 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Vipsilon »

Ridjobrki wrote:
Sunrise00 wrote:Je li iko primijetio u broju od proslog petka (17.4.) ja mislim, da je u prilogu o presudi Zijadu Turkovicu objavljena slika tijela sa obdukcije?! Zar se to smije? Kontrolise li to iko? Kad je postalo uredu? :-?
Nije to prvi put, svaki takav članak je praćen slikom sa obdukcije one Kolumbijke.
razonoda wrote: :lol: bla, bla, bla,.... :angry: pa opet bla ,bla,bla :angry: i tako prodje prvih 20 god.
Htio sam ti nešto odgovoriti ali opet ne'š skontati pa da uštedimo trud... :wink:
Je li to ona slika sa kolumbijkom i fetusom pored?
Adriatic

#3910 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Adriatic »

Prosto je nevjerovatno da je Turković osuđen, Keljmendi optužen a Šćepo još na slobodi :-)
StupskaBitanga

#3911 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

Adriatic wrote:Prosto je nevjerovatno da je Turković osuđen, Keljmendi optužen a Šćepo još na slobodi :-)
a Dijana Kajmaković zvijezda naslovnih strana Avaza
JThomas

#3912 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by JThomas »

keljmendi je ipak dva-tri ranga veći igrač i ne bi ni on u ovoj državi pao. ni dole bez amerikanaca.
Sunrise00

#3913 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Sunrise00 »

Vipsilon wrote: Je li to ona slika sa kolumbijkom i fetusom pored?
mislim da je obdukcija onog Ajdarija al nisam sigurna, uglavnom grozna je slika, blurana su lica doktora...tijelo u raspadnom stanju u nekom polusjedecem polozaju
ne znam kako ih nije stid objaviti ono onako :roll: :run:
StupskaBitanga

#3914 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

Stid i Avaz nespojivo
York Light 100`s

#3915 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by York Light 100`s »

Sunrise00 wrote:
Vipsilon wrote: Je li to ona slika sa kolumbijkom i fetusom pored?
mislim da je obdukcija onog Ajdarija al nisam sigurna, uglavnom grozna je slika, blurana su lica doktora...tijelo u raspadnom stanju u nekom polusjedecem polozaju
ne znam kako ih nije stid objaviti ono onako :roll: :run:
O tome sam i ja pisao prije par mjeseci na ovoj temi
York Light 100`s wrote:Današnje izdanje Avaza, yebote ovi nisu normalni, ko grom iz vedra neba ova šokantna slika uveličana u novinama. Mogu misliti kako je familiji i prijateljima žrtve da su slučajno čitali današnje izdanje i vidjeli ovu sliku bez upozorenja. Moglo je i bez ovog, fuj! Totalno nepotrebno. Koji im je k...?
http://www.avaz.ba/clanak/149424/slucaj ... o-pucnjeve
Sa ovakvim člancima samo čovjeku bude jasno sa kim je se Fahro naoružao. Par snuff film fanova i perverznih senzacionalista koji kroz ove novine žive svoje bolesne snove a u isto vrijeme pomažu svom vođi da i on živi svoj bolestan san. Jednu vreću zlata za nesuđenog Alijinog sina Fahra muhahahaha
razonoda

#3916 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by razonoda »

:-) Hm, niko ne kupuje Avaz , a svi znaju sta pise :? .

Zaboravljate da su slike MARKALA, I reda IZ FERHADIJE, na naslovnim stranicama novina ------PREOKRENULE rat u BIH.

Ne pravite se ludi.
luckylaka

#3917 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by luckylaka »

razonoda wrote::-) Hm, niko ne kupuje Avaz , a svi znaju sta pise :? .

Zaboravljate da su slike MARKALA, I reda IZ FERHADIJE, na naslovnim stranicama novina ------PREOKRENULE rat u BIH.

Ne pravite se ludi.
Prvo nije rat nego agresija.:-) Da ne bi avaza i slika sa Markala rat bi i danas trajao.
drug_profi

#3918 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by drug_profi »

Oslobodjenje i Vecernje su takodjer sve to prenijeli, a u to vrojeme su bili daleko relevantnija imena.
A ovdje se prikazuje kao da je licno Klinton kupio Avaz ujutro i onda zvao Klarka: "Jebote Wesli idi bombarduj ono tamo...".
Adriatic

#3919 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Adriatic »

Šta je ovo, Čović svaki dan u Avazu?
Pa Šćepo, ohani malo.
jazzer

#3920 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by jazzer »

Adriatic wrote:Šta je ovo, Čović svaki dan u Avazu?
Pa Šćepo, ohani malo.
Kazu da je jos i cesce fizicki u Avazu.
pumica

#3921 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by pumica »

Da bi se avaz citao ne mora se kupovati.
Inace, neprijatelja treba drzati na oku ...
drug_profi

#3922 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by drug_profi »

Ko da gledam. DF za par mjeseci ispada u SBB upada.
StupskaBitanga

#3923 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

jazzer wrote:
Pa Šćepo, ohani malo.
Kazu da je jos i cesce fizicki u Avazu.
Dodo-Jugoslav i Scepo
Tim snova
razonoda

#3924 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by razonoda »

pumica wrote:Da bi se avaz citao ne mora se kupovati.
Inace, neprijatelja treba drzati na oku ...
:-) :lol:
razonoda

#3925 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by razonoda »

Pa Šćepo, ohani malo.
:) Bio bi i Bakir da sta radi. :sleep:
Post Reply