FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
manijak_tm87

#3901 Re: FK Zeljeznicar

Post by manijak_tm87 »

Image

NAJBOLJI SMO :bih: :bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3902 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Manijaci samo zelim da vam se zahvalim na danasnjoj podrsci i organizovanom dolasku na proteste.

Kada sam vas vidio kako idete u korteu prema nama,sav sam se najezio. Bez obzira na sve sto je izmedju nas i vas do sada se desavalo svaka cast na prepoznavanju dogadjaja i da je ovo fakticki borba da se nesto slicno nikada,i nikome ne ponovi.

Jos jednom hvala na podrsci!!!!
simonese

#3903 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

-LIBERO- wrote:Manijaci samo zelim da vam se zahvalim na danasnjoj podrsci i organizovanom dolasku na proteste.

Kada sam vas vidio kako idete u korteu prema nama,sav sam se najezio. Bez obzira na sve sto je izmedju nas i vas do sada se desavalo svaka cast na prepoznavanju dogadjaja i da je ovo fakticki borba da se nesto slicno nikada,i nikome ne ponovi.

:thumbup:
Cafe Camargue

#3904 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cafe Camargue »

Zaista dirljivo i svaka cast sto ste dosli. Jako lijepa scena dok se pjevala JEDNA SI JEDINA. Mozda i niste misevi kakvim se cinite :mrgreen: :wink:

:bih: :bih: :bih: :bih:
Baltazar_khan

#3905 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Aferim, Manijaci :thumbup: :bih:
odvijac

#3906 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

-LIBERO- wrote:Manijaci samo zelim da vam se zahvalim na danasnjoj podrsci i organizovanom dolasku na proteste.

nekako mi zal ostaje :( ,sto aner svoju pravdu ne doceka,dok vidim vedran hvala bogu,ce je docekati,sa ubicom iza resetaka..
PasHon1

#3907 Re: FK Zeljeznicar

Post by PasHon1 »

Hvala vam puno,jezim se kada pricam o ovome.
Ovo vam ja nikada necu zaboraviti...NAS GRAD!
Izvinite sto nisam vise rijecit,ali u ovom trenutku mislim da rijeci i ne mogu reci puno.

Vedrane Počivaj u Miru
slucajan

#3908 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

Manijaci, svaka čast. Iskreno se nadam da nećemo nikada imati priliku da vam vratimo istom mjerom.

Nažalost Vedran nije prvi koji je ovako nastradao, ali nadam se da će biti posljednji. Da je slučaj kada je rahmetli Aner ubijen završen sa ubicom iza rešetaka i sa ozbiljnijim pristupom istrazi, kao i kažnjavanju svih vinovnika, direktnih ili indirektnih, vjerujem da do jučerašnjeg događaja možda ne bi ni došlo.
Znam da Vedrana ne možemo vratiti među žive, ali kolika-tolika satisfakcija njegovoj porodici prije svega, pa i svima nama je da će njegov ubica završiti iza rešetaka.
tazmaniaBAN

#3909 Re: FK Zeljeznicar

Post by tazmaniaBAN »

Image
South Blue Mama

#3910 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

odvijac wrote:

nekako mi zal ostaje :( ,sto aner svoju pravdu ne doceka,dok vidim vedran hvala bogu,ce je docekati,sa ubicom iza resetaka..
:(
strong69

#3911 Re: FK Zeljeznicar

Post by strong69 »

slucajan wrote:Manijaci, svaka čast. Iskreno se nadam da nećemo nikada imati priliku da vam vratimo istom mjerom.
I u moje ime...
belissima

#3912 Re: FK Zeljeznicar

Post by belissima »

Hvala komsijama na podrsci!...Svaka cast!
mangup

#3913 Re: FK Zeljeznicar

Post by mangup »

I u moje ime ZAHVALA MANIJACIMA na podrsci i kako neko napisa da se vama nikad ne dogodi..........
U ovom gradu zajedno mozemo uraditi mnogo toga zajedno,u svim sferama zivota............
PULJA-NEKA TI JE LAKA OVA ZEMLJA BOSANSKA........... :( :(
ultima_palabra

#3914 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Fakat mi dugo nije nešto ovako teško palo :( Nadam se da ćemo izvući neke pouke iz ovoga,i biti pametniji svi skupa. Shvatiti ko su nam dušmani. Shvatiti da smo prvo ljudi, komšije, rođaci, braća... a na terenu i tribinama neka pobijedi ko je trenutno bolji.
RIP Vedran
budalica22

#3915 Re: FK Zeljeznicar

Post by budalica22 »

tazmaniaBAN wrote:Image

kada sam jucer vidjela i cula nase navijace kako idu prema nama koji smo se okupili ispred "Biche".. aplauz i zajednicka pjesma "JEDNA SI JEDINA!" me je toliko rastuzila i ucinila ponosnom u isto vrijeme... zar je potrebno da se ovako nesto desi pa da budemo slozni..

suze su same krenule... toliko emocija se osjetilo.. pogledi koji govore vise od svega...

sada trebamo zajedno ici na gostovanja.. u majicama sa Anerovim i Vedranovim likom... i ponosi i dignutih glava svima prkositi
Rauber

#3916 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rauber »

Najezio sam se majke mi, nemam rijeci da opisem zahvalnost koju osjecam prema vama.
MANIJACI HVALA OD SRCA.
Šibicar

#3917 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Jbg ovo je naš zajednički grad,ako se mi nećemo boriti za pravdu njegovih stanovnika,neće niko drugi.Bez obzira na naše rivalstvo 90% familija i porodica u Sarajevu je podijeljeno na plave i bordo navijače,tako da i ne sumnjam da bi i pitari učinili isto... :thumbup:
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#3918 Re: FK Zeljeznicar

Post by Halleluhwah »

Šibicar wrote:Jbg ovo je naš zajednički grad,ako se mi nećemo boriti za pravdu njegovih stanovnika,neće niko drugi.Bez obzira na naše rivalstvo 90% familija i porodica u Sarajevu je podijeljeno na plave i bordo navijače,tako da i ne sumnjam da bi i pitari učinili isto... :thumbup:
:thumbup: Naravno da bismo.
Potrebne su ovakve užasnosti da nam razbistre umove, pa da shvatimo što smo i gdje smo. Mada sam ja i prije znao da ste vi duše. :)
Petit_Beurre

#3919 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Halleluhwah wrote:
Šibicar wrote:Jbg ovo je naš zajednički grad,ako se mi nećemo boriti za pravdu njegovih stanovnika,neće niko drugi.Bez obzira na naše rivalstvo 90% familija i porodica u Sarajevu je podijeljeno na plave i bordo navijače,tako da i ne sumnjam da bi i pitari učinili isto... :thumbup:
:thumbup: Naravno da bismo.
Potrebne su ovakve užasnosti da nam razbistre umove, pa da shvatimo što smo i gdje smo. Mada sam ja i prije znao da ste vi duše. :)
dosta ljubavi, povraticu :) :kiss:

Ovo je naš zajednički grad, i zaduženi smo da branimo čast bilo kog građana Sarajeva.
Nadam se da nećemo imati više razloga da se ovako sastajemo, tj ovim povodom da se sastajemo :thumbup: ;-)
Neelix

#3920 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

a ja se nadam da ce se ovo nastaviti i dalje, i poslije ovog uzasnog dogadjaja. sto ce nam tuca, razvaljivanje, mlacenje. hajmo zajedno na derbi :)

EDIT: Petit, jel ti zlo :D :)
branimir stulic

#3921 Re: FK Zeljeznicar

Post by branimir stulic »

Ma ne treba pretjerivat... na derbiju svako na svoju stranu i nek navija za svoje... Samo bez incidenata - tuce, bacanja kamenja i flasa... i sve ce biti Ok. Pa ko je bolji nek pobijedi. Mislim da su dva naša mrtva navijaca velika cijena za razum. Ovo se odnosi i na ostale navijacke grupe u BiH, kojima je ova zemlja na srcu... I RA i Robija i Fukare i ostali... U pamet. jedna je glava.
A koreo moze biti zajednicki... sa istim ciljem...
Petit_Beurre

#3922 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Neelix wrote:a ja se nadam da ce se ovo nastaviti i dalje, i poslije ovog uzasnog dogadjaja. sto ce nam tuca, razvaljivanje, mlacenje. hajmo zajedno na derbi :)

EDIT: Petit, jel ti zlo :D :)
tri sam dramine morao popiti :)
Neelix

#3923 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

branimir stulic wrote:Ma ne treba pretjerivat... na derbiju svako na svoju stranu i nek navija za svoje... Samo bez incidenata - tuce, bacanja kamenja i flasa... i sve ce biti Ok. Pa ko je bolji nek pobijedi. Mislim da su dva naša mrtva navijaca velika cijena za razum. Ovo se odnosi i na ostale navijacke grupe u BiH, kojima je ova zemlja na srcu... I RA i Robija i Fukare i ostali... U pamet. jedna je glava.
ma na to sam mislio :) nesto mozda zajednicki organizovati prije utakmice, a onda naravno razdvajanje na tribinama, uz navijanje za svoj, a ne protiv drugog kluba. i to praktikovati i sa grupama koje si pomenuo. dosta je vise klanja. ja garantujem da bi se broj navijaca na utakmicama utrostrucio.
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#3924 Re: FK Zeljeznicar

Post by Halleluhwah »

Neelix wrote:
branimir stulic wrote:Ma ne treba pretjerivat... na derbiju svako na svoju stranu i nek navija za svoje... Samo bez incidenata - tuce, bacanja kamenja i flasa... i sve ce biti Ok. Pa ko je bolji nek pobijedi. Mislim da su dva naša mrtva navijaca velika cijena za razum. Ovo se odnosi i na ostale navijacke grupe u BiH, kojima je ova zemlja na srcu... I RA i Robija i Fukare i ostali... U pamet. jedna je glava.
ma na to sam mislio :) nesto mozda zajednicki organizovati prije utakmice, a onda naravno razdvajanje na tribinama, uz navijanje za svoj, a ne protiv drugog kluba. i to praktikovati i sa grupama koje si pomenuo. dosta je vise klanja. ja garantujem da bi se broj navijaca na utakmicama utrostrucio.
Bi! I to baš utrostručio. :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3925 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chmoljo »

Halleluhwah wrote:
Neelix wrote:
Bi! I to baš utrostručio. :thumbup:
:thumbup:

samo boli činjenica da smo bolji jedni prema drugima samo u nesreći :sad:
Post Reply