Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#3901 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Fordas wrote:A normalno diskutovanje podrazumjeva uvjek kontru na nas racun! Mislim, niti jednu jedinu nasu utakmicu nisi gledao ni ti i mnogi tvoji, gledao si samo montirane izvjestaje lokalnih korumpiranih novinarcica i onda kazes da je to opravdano i da bi trebali diskutovati argumentima?! No way...
Realno, nije niko ni od nas gledao njihove utakmice, pa ih optuzujemo da su lopovi :)
ultima_palabra

#3902 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Fordas wrote:A normalno diskutovanje podrazumjeva uvjek kontru na nas racun! Mislim, niti jednu jedinu nasu utakmicu nisi gledao ni ti i mnogi tvoji, gledao si samo montirane izvjestaje lokalnih korumpiranih novinarcica i onda kazes da je to opravdano i da bi trebali diskutovati argumentima?! No way...
Da, jedinu vašu utakmicu sam gledao u 13.kolu.
A pročitaj malo šta sam napisao, jel fino kažem da postoji mogućnost da nismo sve vidjeli na snimku?
Nemoj samo reći da ti ne kontriraš kad je Željo u pitanju :lol: Pa danima moliš Boga da UEFA suspenduje Savez samo da Željo ne vidi Evropu :oops:
Semire :thumbup: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3903 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Kako bolan zasluzeni crveni kartoni.

I Travnik i Laktasi su bili sve sem crveni kartoni. Narocito ako se uzme u obzir da su domace ekipe imale 7 puta grublje startove i ostrije za koje nisu ni zute kartone dobijali.
A znas li kako je Muminovic dobio drugi zuti karton u Laktasima?

Dobio je zuti karton jer se Sarajevu zurilo a bio je aut za Laktase ,Muminovic uzima tek izaslu loptu preko aut linije i DOBACUJE je u RUKE igracu Laktasa ,na sta se sudija okrece i daje mu drugi zuti krton :shock:

Sarajevo je vec igralo sa igracem manje,i pored toga su u drugom poluvremenu razvaljivali igrace Laktasa i izjednacili na 1:1 i imali vise 100% sansi,terensku inicijativu,i onda dobija Muminovic,zbog ovoga gore sto sam napisao,drugi zuti i ostajemo bez dva igraca na terenu.

U Travniku smo mi dobijali zute i crvene kartone,a igraci Travnika,vec duze poznati po tome,su igrali prema nasim igracima "MESARSKI",klizeci startovi da ne povjerujes u visini koljena igraca.
ultima_palabra

#3904 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Oo merhaba libero :D
Ne mogu reći da se tačno sjećam, ali onako sa pregleda mislim da je bilo par teških startova od igrača FKS...za Travnik znam kako je, i mi smo tamo prebijeni a Ćulum dobio crveni :-) Mesna industrija Bajra 8-)
Fordas

#3905 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

hz__semir wrote: Realno, nije niko ni od nas gledao njihove utakmice, pa ih optuzujemo da su lopovi :)
To nije tacno.
Ja sam komentirao njihove utakmice protiv Listice, Slavije i Borca koje sam GLEDAO (na TV-u naravno) a gledao sam i vecinu izvjestaja svih utakmica na BHT-u i drugim televizijama. Udaranje igraca rudara van 16 m je bilo na grbavici ne u tuzli, simic je laktom odvalio protivnickog igraca na gravici itd..! Dakle, gledao sam i imam PRAVO da komentiram. Sto se tice njihove utakmice u Mostaru prenosio sam stavove sa foruma mostaraca i to sam i napisao ( odmah fasovao ban zbog toga iako sam se u postu ogradio odakle mi to).
Mislim, pozivaju se na argumente, traze argumente a kad im izneses da je Sarajevo dobilo gotovo 3/4 kartona na proljece oni govore zasluzeno, da ne govorim koliko su se sprdali sa tim dok je to bilo aktuelno! Pa halo, eto navijaj za koga hoces, mrzi koga hoces, tvoje pravo ali budi iskren pa reci jeli NORMALNO da jedan tim u tri gostujuce utakmice dobije vise kartona nego za cijelu polusezonu! Pa je li to normalo?? Treba li uopste postavljati pitanje je li zasluzeno ili nije?? Nema sumnje da je bilo zasluzenih kartona, kao i na svakoj tekmi sto bude ali fakat 20 i kusur zutih, 7-8 crvenih u tri utakmice pa za to niko dobronamjeran nece ni pomisliti da je regularno a kamoli da jos trazi 'argumente'. ma izvini molim te

Da ne spominjem druge stvari...
north

#3906 Re: FK Sarajevo

Post by north »

braco pitari ima li šta od te nesretne skupštine, hoće li je biti uopšte i čemu se možemo nadati?

ukoliko se šta radikalno ne promijeni, nema nas na mapi....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3907 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Merdanovic najavio skupstinu 8. il' 9. juna. E hajd' sada znaj sta ce biti,ovo je 72. najava skupstine,koja jos nije odrzana :D
Moglo bi se ovo progurati i za ginisovu knjigu rekorda,skupstina kluba koja je najvise puta prolongirana i otkazivana.... :-) :D :D
aerosa

#3908 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:Oo merhaba libero :D
Ne mogu reći da se tačno sjećam, ali onako sa pregleda mislim da je bilo par teških startova od igrača FKS...za Travnik znam kako je, i mi smo tamo prebijeni a Ćulum dobio crveni :-) Mesna industrija Bajra 8-)
U travniku smo dobili idiotske crvene kartone, drugi posebno kad je Ihtijarević glupan skonto da je pametno lika opaliti bez lopte dok je igra zaustavljena umjesto da ga sastavi po nogama u igri ako već hoče da mu vrati....Idiot... :x
El_comadante

#3909 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

ova sezona je završena. šta je tu je. idemo dalje. kad če skupština kluba? hoče li ko otići hoče li ko doći? hajmo malo o tome da pričamo. i najvažnije pitanje je šta ako se ništa nepromjeni? mislim ovde na upravu.
north

#3910 Re: FK Sarajevo

Post by north »

El_comadante wrote:ova sezona je završena. šta je tu je. idemo dalje. kad če skupština kluba? hoče li ko otići hoče li ko doći? hajmo malo o tome da pričamo. i najvažnije pitanje je šta ako se ništa nepromjeni? mislim ovde na upravu.
ovo je ključno pitanje, oko koga treba najviše diskutovati i vršiti pritisak na sve moguće načine da se bagra iz kluba rastjera za sva vremena, i konačno krene pravim putem!!!
Fordas

#3911 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

aerosa wrote:
U travniku smo dobili idiotske crvene kartone, drugi posebno kad je Ihtijarević glupan skonto da je pametno lika opaliti bez lopte dok je igra zaustavljena umjesto da ga sastavi po nogama u igri ako već hoče da mu vrati....Idiot... :x
Ihtijarevic nije nikoga udario nego lagano gurnuo, to imas na snimku koji je fksinfo uradio. Za mnogo vece i ocitije udaranje laktovima, glavom tokom sezone nisu sankcionisani igraci zrinjskog, zeljeznicara, slavije, slobode... neki nisu kaznjeni cak ni pored TV prenosa. prema tome suvisno je pricati uopste
aerosa

#3912 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Fordas wrote:
aerosa wrote:
Ihtijarevic nije nikoga udario nego lagano gurnuo, to imas na snimku koji je fksinfo uradio. Za mnogo vece i ocitije udaranje laktovima, glavom tokom sezone nisu sankcionisani igraci zrinjskog, zeljeznicara, slavije, slobode... neki nisu kaznjeni cak ni pored TV prenosa. prema tome suvisno je pricati uopste
Daj ba Fordaš ispao je totalni debil onda i ja bi mu dao karton a ne Jelić za ono...
Debili umjesto da vraćaju udarajući u igri i vraćajući ono što su ona gamad iz odbrane Travnika radila tad ,on fol bez lopte se budala pravi...
Fordas

#3913 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Ne kazem ja da on nije ispao debil, ali je cinjenica da nije nikog udario kao sto je cinjenica da je sudija jedva docekao da mu da direktan crveni. Naravno, dugove je trebao vratiti neofirnije ali kad neko nema mozga, nema
aerosa

#3914 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Fordas wrote:Ne kazem ja da on nije ispao debil, ali je cinjenica da nije nikog udario kao sto je cinjenica da je sudija jedva docekao da mu da direktan crveni. Naravno, dugove je trebao vratiti neofirnije ali kad neko nema mozga, nema
O tome i ja govorim drug....
Kad idipotu kažeš da igra srčanije on konta da treba da ofirno polomi igrača i dobije crveni i to je to...
Pametnom kad to kažeš on to sigurno neće uraditi...
Joey Tribbiani

#3915 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

procitao sam na drugom forumu da je umro Puljin otac u 47godini zivota...nocas. Zna li iko je li to tačno? Nadam se da nije.
saabsa

#3916 Re: FK Sarajevo

Post by saabsa »

Joey Tribbiani wrote:procitao sam na drugom forumu da je umro Puljin otac u 47godini zivota...nocas. Zna li iko je li to tačno? Nadam se da nije.
Istina je , preminuo je sinoc u 46 godini zivota :(
Željko pocivaj u miru :(
Charuga
Globalni moderator

#3917 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Neka mu je laka crna zemlja!
ultima_palabra

#3918 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Neka mu je laka crna zemlja!
:(
north

#3919 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Joey Tribbiani wrote:procitao sam na drugom forumu da je umro Puljin otac u 47godini zivota...nocas. Zna li iko je li to tačno? Nadam se da nije.
a tragedije bože dragi za tu poridicu.....

R.I.P.
Joey Tribbiani

#3920 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

RIP :(
F.G.R.

#3921 Re: FK Sarajevo

Post by F.G.R. »

ultima_palabra wrote:
Fordas wrote:
ultima_palabra wrote:Onih nekoliko kartona što ste dobili prvih par kola proljetnog dijela su meni svi izgledali zasluženi...
Eh sad, u izvještajima se ne vidi jesu li i domaće ekipe imale sličnih startova.
ma ja, i izlijetanje vaseg golmana i fauliranje protivnickog igraca koji ide sam prema golu van 16 je takodjer opravdano, kao i najveci broj penala te jos milion stvari... a sve sto je bilo protiv nas je ZASLUZENO. Pa dobro vise, ima li to smisla???? Stvarno se pitam kad ce neko od vas barem jednom u zivotu pisati nesto nepristrasno :cry:
Daj ba više diskutuj normalno i sa argumentima...napisao sam to što sam napisao, i stojim iza toga, par realnijih pitara na ovom forumu je tada imalo isto mišljenje.
Idi uzivaj u kupljenoj tituli!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3922 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

RIP
ultima_palabra

#3923 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

F.G.R. wrote:Idi uzivaj u kupljenoj tituli!
Ako misliš da ću komunicirati sa osobom koja ima takav nick, varaš se...
vemus

#3924 Re: FK Sarajevo

Post by vemus »

ultima_palabra wrote:
F.G.R. wrote:Idi uzivaj u kupljenoj tituli!
Ako misliš da ću komunicirati sa osobom koja ima takav nick, varaš se...

Imam osjecaj da neces dobiti ban jer djelis navijacke simpatije sa gospodinom koji uredjuje teme o fudbalu. Tuzno.
Fordas

#3925 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

vemus wrote: Imam osjecaj da neces dobiti ban jer djelis navijacke simpatije sa gospodinom koji uredjuje teme o fudbalu. Tuzno.
Nisi u pravu. Upravo je on ukinuo sad vec cuvenog bivseg 'nikad_vise_izvini_zbog_500_nickova' forumasa :D
Locked