HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Adriatic

#3901 Re: HS kablovska

Post by Adriatic »

Joj ovi što imaju SK imaju po tri utakmice NBA.
Šta sam ja zgriješio da me zapadne Enes?
ismethd

#3902 Re: HS kablovska

Post by ismethd »

NediM17 wrote:
NediM17 wrote:Ima li neko od raje onog makedonca, tj. DVB-C HD risiver CBS-C-1004 STB? Ako ima imam par pitanja za njega/nju, a to je:
1. Da li zna kako sloziti *ebenu listu kanala?
2. Da li zna zasto ne radi USB na njemu, recimo kad u Synapsa CHD-3000 ubacim USB prijavi ga uredno, mogu ga pregledavati i sve, a ovdje samo se na kratko zaledi risiver, zasvjetli lampica na USB-u i to bi bilo to.

Hvala unaprijed!
Iko???
NA HD RISIVERU NEMOZES SLOZITI KANALE MOZES IH STAVITI U FAVORITE TAKO JEDINO A USB NIJE ZA PREGLEDAVANJE SVEGA SAMO SOFTWER UBACIVANJE.... :wink:
AdrianMole

#3903 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

ismethd wrote:
NediM17 wrote:
NediM17 wrote:Ima li neko od raje onog makedonca, tj. DVB-C HD risiver CBS-C-1004 STB? Ako ima imam par pitanja za njega/nju, a to je:
2. Da li zna zasto ne radi USB na njemu, recimo kad u Synapsa CHD-3000 ubacim USB prijavi ga uredno, mogu ga pregledavati i sve, a ovdje samo se na kratko zaledi risiver, zasvjetli lampica na USB-u i to bi bilo to.

Hvala unaprijed!
Iko???
NA HD RISIVERU NEMOZES SLOZITI KANALE MOZES IH STAVITI U FAVORITE TAKO JEDINO A USB NIJE ZA PREGLEDAVANJE SVEGA SAMO SOFTWER UBACIVANJE.... :wink:
Hoće li biti novih kanala posebno na digitali? Sada ste i Universal prebacili u analogiju ,pa je sve manje razloga da netko uopće uzme digitalu. Mislim kako digitalna ponuda znatno zaostaje za konkurencijom.Gdje su AXN,TLC,Travel,Mgm,Cinemax,CMC...?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3904 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

Sta ovo nema Arena na digitali..skenirao 2 puta opet nista....?

Joj ovog mrtvog HS-a,svakih par dana il' promjene pozicije Arenama ili ih nema nikako jedan period. Fuj!!!!
zaritisinebrute

#3905 Re: HS kablovska

Post by zaritisinebrute »

vidim nema vise B92 na digitalnoj ????????
perfect_guy

#3906 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

zaritisinebrute wrote:vidim nema vise B92 na digitalnoj ????????
da. Ista priča kao i sa Novom, samo što su ovi ukinuli signal
NediM17

#3907 Re: HS kablovska

Post by NediM17 »

ismethd wrote:
NediM17 wrote:

Hvala unaprijed!
Iko???
E il' smo nas dvojica levati, ili ovi makedonci lazu. Pogledaj ovaj pdf fajl http://www.cbs.com.mk/attachments/artic ... c-1004.pdf

A kad si vec spomenuo software i ubacivanje sw-a, znas li ima li se gdje skinuti?
Hvala ;)
budva

#3908 Re: HS kablovska

Post by budva »

jel vama spor internet, evo sad na speedtestu download mi 1,5 :x :x :x
zilog

#3909 Re: HS kablovska

Post by zilog »

Nesto sam nacuo o ovome, u vrijeme kada je HS zezao Logosoft na kablovskoj, ali isto tako i o Aci Kabanici, glavnom kreatoru takve politike.
Poslije se stanje sa KIP-om donekle popravilo, a to se izgleda poklapa sa hronologijom desavanja opisanih u ovim pismima.

U svakom slucaju mucno stivo - Samo posteno, pa ko koga prevari. :roll:
Holms

#3910 Re: HS kablovska

Post by Holms »

Očito je da ovaj Enes ima podršku politike (SDA ILI SBB svejedno) da radi to što radi. Lopov na kvadrat.
lijan

#3911 Re: HS kablovska

Post by lijan »

Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm... :x :x :x
Holms

#3912 Re: HS kablovska

Post by Holms »

lijan wrote:Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm... :x :x :x
:thumbup: :thumbup:
budva

#3913 Re: HS kablovska

Post by budva »

Holms wrote:
lijan wrote:Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm... :x :x :x
TalkTalkTalk

#3914 Re: HS kablovska

Post by TalkTalkTalk »

sve je ovo istina, sto je tuzno
theprodigy

#3915 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

kako sam ja skonto oni se tu vise nista ne pitaju, samo ono sto enes hoce
StupskaBitanga

#3916 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

Enes ima suvlasništvo u 3 CATV u BiH
Miss net-Bihać
VKT-Bugojno
Velnet Mostar
E zamislite koliko su zapravo ima korisnika sa HS-HB i MH CATV
A kanali, izbor i sve nigdje veze
kiflicaaa

#3917 Re: HS kablovska

Post by kiflicaaa »

aaa zamornog teksta majko mila... samo me interesuje ko ima vremena da čita sve ove gluposti (osim mene :P) milion imena se spominje i milion nekih informacija koje samo ovaj kabanica razumije... očito da je ogorčen jer nije uspio zadržati koji milion a nešto kontam kakav je to biznismen kojeg je toliko ljudi prevarilo a isti taj kabanica je izvarao i tužio haman pola države a nije uspio dobiti niti jedan spor. Očito neka velika "poštenjačina"... O, ti silni Kabanico izgleda da ti je ostalo samo da zamaraš ljude ovim silnim pismima :-)
veker

#3918 Re: HS kablovska

Post by veker »

Čuj, kabanica :lol: mora da je iz neke čobanske porodice :lol:
AdrianMole

#3919 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

Kanali koji su neko vrijeme testirani na frekvenciji 466 Mhz od sutra i zvanično u ponudi digitalne televizije:
http://teve.ba/article/6979/promjena-programske-sheme

Realno,DTV je najslabiji dio sheme HS-a.Kablovska je solidna,internet i više nego dobar ,ali digitalna ponuda zaostaje.Treba tu biti dosta kvalitetnijih kanala,pa makar uvodili i dodatne pakete.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3920 Re: HS kablovska

Post by KatarinaKosaca »

veker wrote:Čuj, kabanica :lol: mora da je iz neke čobanske porodice :lol:
Ja argumenta :-) :-)
Dakle, sve napisano o Enesu Hajdareviću (čak i nije dovoljno obrađena njegova sprega SDA i IZ u svemu) je tačno. Još i fali :D Takvog primitivnog tajkuna i lopova, a beli mu je jaka konkurencija u ovoj zemlji je teško naći. Autor pisama je napravio grešku što su ista dosta konfuzna, gramatički i konceptualno loše napisana, pa kad se ne zna ko je ko u kablovskoj priči, gubi na efektu.
StupskaBitanga

#3921 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

E čuj televizija usk
još jedan program gdje se vrti Mreža
Ma divota
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3922 Re: HS kablovska

Post by KatarinaKosaca »

Ma, kupuje on te medije uredno, pa sve upropasti..
StupskaBitanga

#3923 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

KatarinaKosaca wrote:Ma, kupuje on te medije uredno, pa sve upropasti..
a da tek vidite konkursa za stipendiranje Hema fondacije :shock:
afannedim

#3924 Re: HS kablovska

Post by afannedim »

A tek VISION TV ili ti ga TOPMUSIC promjenjen naziv :lol: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3925 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

Pa je l' im neprijatno da se blamiraju sa najavama tih novih kanala...to kao najava,obavjestenje ovo ono... :D

Ma nema,sve kvalitet do kvaliteta...odlicnoooooooooooooo ste obogatili ponudu,odlicnoooooo :lol:

I da,u buduce bolje nemojte nikako "obogacivati" ponudu nego to raditi sa ovakvim kanalima. :oops:
Last edited by -LIBERO- on 31/01/2012 23:27, edited 1 time in total.
Locked