HS kablovska
Moderator: anex
- Adriatic
#3901 Re: HS kablovska
Joj ovi što imaju SK imaju po tri utakmice NBA.
Šta sam ja zgriješio da me zapadne Enes?
Šta sam ja zgriješio da me zapadne Enes?
- ismethd
#3902 Re: HS kablovska
NA HD RISIVERU NEMOZES SLOZITI KANALE MOZES IH STAVITI U FAVORITE TAKO JEDINO A USB NIJE ZA PREGLEDAVANJE SVEGA SAMO SOFTWER UBACIVANJE....NediM17 wrote:Iko???NediM17 wrote:Ima li neko od raje onog makedonca, tj. DVB-C HD risiver CBS-C-1004 STB? Ako ima imam par pitanja za njega/nju, a to je:
1. Da li zna kako sloziti *ebenu listu kanala?
2. Da li zna zasto ne radi USB na njemu, recimo kad u Synapsa CHD-3000 ubacim USB prijavi ga uredno, mogu ga pregledavati i sve, a ovdje samo se na kratko zaledi risiver, zasvjetli lampica na USB-u i to bi bilo to.
Hvala unaprijed!
-
AdrianMole
#3903 Re: HS kablovska
Hoće li biti novih kanala posebno na digitali? Sada ste i Universal prebacili u analogiju ,pa je sve manje razloga da netko uopće uzme digitalu. Mislim kako digitalna ponuda znatno zaostaje za konkurencijom.Gdje su AXN,TLC,Travel,Mgm,Cinemax,CMC...?ismethd wrote:NA HD RISIVERU NEMOZES SLOZITI KANALE MOZES IH STAVITI U FAVORITE TAKO JEDINO A USB NIJE ZA PREGLEDAVANJE SVEGA SAMO SOFTWER UBACIVANJE....NediM17 wrote:Iko???NediM17 wrote:Ima li neko od raje onog makedonca, tj. DVB-C HD risiver CBS-C-1004 STB? Ako ima imam par pitanja za njega/nju, a to je:
2. Da li zna zasto ne radi USB na njemu, recimo kad u Synapsa CHD-3000 ubacim USB prijavi ga uredno, mogu ga pregledavati i sve, a ovdje samo se na kratko zaledi risiver, zasvjetli lampica na USB-u i to bi bilo to.
Hvala unaprijed!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3904 Re: HS kablovska
Sta ovo nema Arena na digitali..skenirao 2 puta opet nista....?
Joj ovog mrtvog HS-a,svakih par dana il' promjene pozicije Arenama ili ih nema nikako jedan period. Fuj!!!!
Joj ovog mrtvog HS-a,svakih par dana il' promjene pozicije Arenama ili ih nema nikako jedan period. Fuj!!!!
-
zaritisinebrute
#3905 Re: HS kablovska
vidim nema vise B92 na digitalnoj ????????
- perfect_guy
#3906 Re: HS kablovska
da. Ista priča kao i sa Novom, samo što su ovi ukinuli signalzaritisinebrute wrote:vidim nema vise B92 na digitalnoj ????????
-
NediM17
#3907 Re: HS kablovska
E il' smo nas dvojica levati, ili ovi makedonci lazu. Pogledaj ovaj pdf fajl http://www.cbs.com.mk/attachments/artic ... c-1004.pdfismethd wrote:NA HD RISIVERU NEMOZES SLOZITI KANALE MOZES IH STAVITI U FAVORITE TAKO JEDINO A USB NIJE ZA PREGLEDAVANJE SVEGA SAMO SOFTWER UBACIVANJE....NediM17 wrote:Iko???NediM17 wrote:Ima li neko od raje onog makedonca, tj. DVB-C HD risiver CBS-C-1004 STB? Ako ima imam par pitanja za njega/nju, a to je:
Hvala unaprijed!
A kad si vec spomenuo software i ubacivanje sw-a, znas li ima li se gdje skinuti?
Hvala
- budva
#3908 Re: HS kablovska
jel vama spor internet, evo sad na speedtestu download mi 1,5

-
zilog
#3909 Re: HS kablovska
Nesto sam nacuo o ovome, u vrijeme kada je HS zezao Logosoft na kablovskoj, ali isto tako i o Aci Kabanici, glavnom kreatoru takve politike.
Poslije se stanje sa KIP-om donekle popravilo, a to se izgleda poklapa sa hronologijom desavanja opisanih u ovim pismima.
U svakom slucaju mucno stivo - Samo posteno, pa ko koga prevari.
Poslije se stanje sa KIP-om donekle popravilo, a to se izgleda poklapa sa hronologijom desavanja opisanih u ovim pismima.
U svakom slucaju mucno stivo - Samo posteno, pa ko koga prevari.
-
Holms
#3910 Re: HS kablovska
Očito je da ovaj Enes ima podršku politike (SDA ILI SBB svejedno) da radi to što radi. Lopov na kvadrat.
- lijan
#3911 Re: HS kablovska
Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm...

-
Holms
#3912 Re: HS kablovska
lijan wrote:Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm...![]()
![]()
- budva
#3913 Re: HS kablovska
Holms wrote:lijan wrote:Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm...![]()
![]()
![]()
-
TalkTalkTalk
#3914 Re: HS kablovska
sve je ovo istina, sto je tuznolijan wrote:Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm...![]()
![]()
-
theprodigy
#3915 Re: HS kablovska
kako sam ja skonto oni se tu vise nista ne pitaju, samo ono sto enes hocelijan wrote:Procitao sam svako slovo od pisama Kabanice ... moj zakljucak je da ste svi lopovi koji ste suvlasnici HS kako enes tako i kabanica...toliki milioni kao dobit a nama vasim preplatnicima dajete mizeriju....gdje nam je SPORTKLUB u ponudi a kradete tolike pare od naroda...gonite se bagro u pm...![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#3916 Re: HS kablovska
Enes ima suvlasništvo u 3 CATV u BiH
Miss net-Bihać
VKT-Bugojno
Velnet Mostar
E zamislite koliko su zapravo ima korisnika sa HS-HB i MH CATV
A kanali, izbor i sve nigdje veze
Miss net-Bihać
VKT-Bugojno
Velnet Mostar
E zamislite koliko su zapravo ima korisnika sa HS-HB i MH CATV
A kanali, izbor i sve nigdje veze
- kiflicaaa
#3917 Re: HS kablovska
aaa zamornog teksta majko mila... samo me interesuje ko ima vremena da čita sve ove gluposti (osim mene
) milion imena se spominje i milion nekih informacija koje samo ovaj kabanica razumije... očito da je ogorčen jer nije uspio zadržati koji milion a nešto kontam kakav je to biznismen kojeg je toliko ljudi prevarilo a isti taj kabanica je izvarao i tužio haman pola države a nije uspio dobiti niti jedan spor. Očito neka velika "poštenjačina"... O, ti silni Kabanico izgleda da ti je ostalo samo da zamaraš ljude ovim silnim pismima 
-
veker
#3918 Re: HS kablovska
Čuj, kabanica
mora da je iz neke čobanske porodice 
-
AdrianMole
#3919 Re: HS kablovska
Kanali koji su neko vrijeme testirani na frekvenciji 466 Mhz od sutra i zvanično u ponudi digitalne televizije:
http://teve.ba/article/6979/promjena-programske-sheme
Realno,DTV je najslabiji dio sheme HS-a.Kablovska je solidna,internet i više nego dobar ,ali digitalna ponuda zaostaje.Treba tu biti dosta kvalitetnijih kanala,pa makar uvodili i dodatne pakete.
http://teve.ba/article/6979/promjena-programske-sheme
Realno,DTV je najslabiji dio sheme HS-a.Kablovska je solidna,internet i više nego dobar ,ali digitalna ponuda zaostaje.Treba tu biti dosta kvalitetnijih kanala,pa makar uvodili i dodatne pakete.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3920 Re: HS kablovska
Ja argumentaveker wrote:Čuj, kabanicamora da je iz neke čobanske porodice
Dakle, sve napisano o Enesu Hajdareviću (čak i nije dovoljno obrađena njegova sprega SDA i IZ u svemu) je tačno. Još i fali
-
StupskaBitanga
#3921 Re: HS kablovska
E čuj televizija usk
još jedan program gdje se vrti Mreža
Ma divota
još jedan program gdje se vrti Mreža
Ma divota
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3922 Re: HS kablovska
Ma, kupuje on te medije uredno, pa sve upropasti..
-
StupskaBitanga
#3923 Re: HS kablovska
a da tek vidite konkursa za stipendiranje Hema fondacijeKatarinaKosaca wrote:Ma, kupuje on te medije uredno, pa sve upropasti..
- afannedim
#3924 Re: HS kablovska
A tek VISION TV ili ti ga TOPMUSIC promjenjen naziv

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3925 Re: HS kablovska
Pa je l' im neprijatno da se blamiraju sa najavama tih novih kanala...to kao najava,obavjestenje ovo ono...
Ma nema,sve kvalitet do kvaliteta...odlicnoooooooooooooo ste obogatili ponudu,odlicnoooooo
I da,u buduce bolje nemojte nikako "obogacivati" ponudu nego to raditi sa ovakvim kanalima.
Ma nema,sve kvalitet do kvaliteta...odlicnoooooooooooooo ste obogatili ponudu,odlicnoooooo
I da,u buduce bolje nemojte nikako "obogacivati" ponudu nego to raditi sa ovakvim kanalima.
Last edited by -LIBERO- on 31/01/2012 23:27, edited 1 time in total.