Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Taj link od računalo.com koji si stavio je još od prije 4 mjeseca. Oni su napisali da bi trebala cijena da bude oko 150 USD ( znači oni to misle ) , pročitaj na dnu stranice njihov komentar :
citiram: Pa to je cijena između U8 (139$) i U10 (159$), tako da smo pretpostavili kako će ovaj biti "nešto između".
Znači oni su pretpostavili da bi trebala biti cijena između 159USD i 139 USD. Moj savjet za tebe : "Ne vjeruj svemu što netko kaže"
Druga stvar imaš web stranicu koja se zove www.google.com, pa upiši pojam OUKITEL U9 i prosurfaj kroz sve sellere. E sad zašto ga nema na stanju, očito jer se prodao ko halva za 200 USD .
Da toliko je razgrabljen da se ubiše od njegove recenzije, ako se znas služiti google , onda si sigurno vidio da apsolutno nigdje nema recenzija o njemu, pa niti video na youtube, osim sa njihovog official youtube kanala, i od pandawilla, ostalo nigdje, sve skupa 8 i pol slika ima o njemu na google . Pa niti se po forumimam priča o njemu. Normalno je ako je neki mobitel se prodao u visini od par tisuća komada, pa valjda bi netko napisao recenziju, netko bi se ukljucio na forumu o raspravi o njemu itd itd.
Pa napisi ti virtualnu recenziju onako odokativno i prosvjetli nas sta mu to fali
Brand je nastao OVE godine, normalno je da postoji nepovjerenje takvih ko ti i da od apsolutnog noname do nekog značajnijeg igrača na tržištu nije lako doći
Ja...ja... vidim da si stručnjak...bacaš kašike i grah i ocjenjuješ apriori mobitele...virtualnom metodom
Jer bože moj ne piše niko o njemu na jebenom forumu, pa ne valja iako je po cijeni od 200 dolara rasprodat....što li je samo rasprodat
Taj telefon kod mnogih sellera nije nikad ni stigao u prodaju iako piše Out of Stock. Sada, pitanje je da li je i kod ostalih bio u prodaji. Čak, i na oficijelnoj stranici i dalje stoji Coming Soon
Poenta bi na tome da ti sumnja da li je uopste bio u prodaji
Očito je da je puko po 200 dolara dok ove kalaje ostale stoje, te je ostalo samo po višoj cijeni po jasnim zakonima ponude i potraznje
dileja wrote:Ja...ja... vidim da si stručnjak...bacaš kašike i grah i ocjenjuješ apriori mobitele...virtualnom metodom
Jer bože moj ne piše niko o njemu na jebenom forumu, pa ne valja iako je po cijeni od 200 dolara rasprodat....što li je samo rasprodat
Evo neznam zašto ljudi onda pisu po forumima o iphone-u, samsung-u, LG-u, Meizu, Xiaomi, i ostalim .
Nesmatram sebe nikakvim stručnjakom, već ovdje samo komentiram metodom "normalnog" zakljucivanja naoružan recenzijama, komentarima sa stranih foruma, i realnim specifikacijama odredenog uređaja. Dobro je pojesti kašiku graha, postaneš malo pametniji
P.S. Brate nevidim natezanje vise, kupi taj U9 za tih 300 USD, i budi sretan sa njim i ako uspijes napravi PRVU recenziju u svijetu.
dileja wrote:Poenta bi na tome da ti sumnja da li je uopste bio u prodaji
Očito je da je puko po 200 dolara dok ove kalaje ostale stoje, te je ostalo samo po višoj cijeni po jasnim zakonima ponude i potraznje
60 uređaja ne znači ništa. A, čak i na oficijelnoj stranici stoji Coming Soon. Pitanje je i dalje otvoreno šta je s tim uređajem. Možda su proizveli jednu seriju uređaja i onda odustali od tog modela ili ko zna šta. Ili, može biti ipak da je to neki premium model pa je limitirana serija .
@SONY_91
Očito je limitirana serija , ja da sam sad umjesto @dileja ja bi iskeširao tih 300USD i kupio taj, i bio bi onda pravi BAJA u kvartu sa pravim telefonom, pa zamisli samo: " Nitko ga nema".
dileja wrote:Akoš ti kupit ovaj U2
Ne mogu sad 2 imat i dat tolike pare u mjesec dana
Sad mi ne bi mrsko, i pregledah tvoje postove... Ti si ovdje samo da se svadjas i pametujes... Nebitno jel' se radi o autogumama, mobitelima, autima itd...
Skontah da si najpametniji, sve najbolje znas... Ustvari mislis da sve najbolje znas
geekmanijak wrote:Hocu kupit cu , i onda ce mi to biti prvi mobitel da drzim u ruci koji je napravljen od stakla i metala
Aferim, da se i ti brate namiriš jedom u životu na dobar mobitel, a i napišeš pravu recenziju bez kašika i graha
Ako nije tajna koju kaltačinu sad koristiš
geekmanijak wrote:Računaj oko 90KM , čime si odabrao da šalju, DHL ili običnom poštom, ako je obična moze od 20-30dana, DHL do 7 dana
Običnom poštom ide, znači taman do kraja mjeseca će doći.
Prvi put kupujem kineski mobitel, prema recenzijama ovaj bi mi baš odgovarao (mada nije loš ni ovaj Oukitel U9 što predlažu, ali nema ga u ponudi, a i skuplji je). Hvala!
ako mogu da budem bezobrazan da kazem da me pojedini zaobidju sa suvisnom pricom. Naime, trazim jeftiniji mobitel za djecaka od 11 godina, koji ima neke dobre karakteristike sto se tice baterije i igranja igrica (ostalo mi nije vazno, video, slikanje itd). Ovo trazim iz razloga jer, kad dodjem kuci na godisnji, docepa se mog telefona i ne popusta dok mu dusu ne uzme..kao, njegov, koji trenutno ima, je slabiji,
Bilo bi lijepo da je android, sa vecim ekranom, i tako to....hvala
ako mogu da budem bezobrazan da kazem da me pojedini zaobidju sa suvisnom pricom. Naime, trazim jeftiniji mobitel za djecaka od 11 godina, koji ima neke dobre karakteristike sto se tice baterije i igranja igrica (ostalo mi nije vazno, video, slikanje itd). Ovo trazim iz razloga jer, kad dodjem kuci na godisnji, docepa se mog telefona i ne popusta dok mu dusu ne uzme..kao, njegov, koji trenutno ima, je slabiji,
Cijenovni rang, narucivanje iz Kine ili kupnja kod nas?, jel bitno zbog garancije, pa kasnije i popravka uređaja, jer znam da djeca to brže razbiju nego mi odrasli?
Cijenovni rang, narucivanje iz Kine ili kupnja kod nas?, jel bitno zbog garancije, pa kasnije i popravka uređaja, jer znam da djeca to brže razbiju nego mi odrasli?
sta znam, do $150-$200, narucivanje iz "bilo gdje" jer sam u US Bazi, pa i onako sve dodje bez postarine...sto se tice razbijanja, nije takav, cuva svoje stvari...hvala
Ja sma rodici uzeo Dodgee Valencia Y100, sasvim pristojan telefon za 250KM, godinu dana garancije....
Nije vrhunski telefon, i kamera mu je "ocajna", mislim u rangu je kamere od 5MPX-a, mozda i jeste stvarnih 5...
Ja sma rodici uzeo Dodgee Valencia Y100, sasvim pristojan telefon za 250KM, godinu dana garancije....
Nije vrhunski telefon, i kamera mu je "ocajna", mislim u rangu je kamere od 5MPX-a, mozda i jeste stvarnih 5...
Možeš
Miezu M2 note
UMI IRON,
Lenovo K3 note
XIAOMI REDMI NOTE 2 ,
svi imaju ekrane FULL HD, 5,5 inca, baterije su tu negdje i procesori su jaki i odlicni za igranje