N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Eborg
#3901 Re: N.K. Čelik Zenica
Lijepa pobjeda, borbeno prije svega! 
- kamen spoticanja
#3902 Re: N.K. Čelik Zenica
Hukic još nije izgubio zvanicnu utakmicuCo0l wrote:Nizam nadmudrio Jarnija
- Pisistratus
#3903 Re: N.K. Čelik Zenica
kamen spoticanja wrote:Hukic još nije izgubio zvanicnu utakmicuCo0l wrote:Nizam nadmudrio Jarnija
4 pobjede, 2 remija omjer?
-
Rob_Atl
#3904 Re: N.K. Čelik Zenica
Imamo poprilicno lagan raspored do Zelje na Grbavici, Rudar u gostima, Zvijezda kuci , Travnik u gostima i Vitez kuci, pa makar 3 pobjede sa jednim X bi sasvim zadovoljavajuce bilo, pa na grbavici sta bude bude. Ako bi zaredali 2-3 pobjede zaredom vjerujte mi da bi se ukljucili u borbu za evropu. 
- N.N.
#3905 Re: N.K. Čelik Zenica
Imamo finih i mladih momaka.
Renato stoper, odlican danas.
Burekovic, za mene jedan od vecih potencijala Celika. Samo da bude zdrav.
Misic, konacno se probudio. Valjda mu nema Travancica pa malo dosao sebi
Mali Grahovac, sjebao onu jednu sansu pred kraj, ali neka je. Jebes je, neka se decko celici
Mesan, odgovara mu kada je sam u spicu. Otisao Sasa, on se rasteretio.
Ostali su isto dobri bi, posebno Bajraktarevic i Barac.
Dedic i Simic, tehnicari, znaju lopte, ali ni jedan fizicki ne moze odigrati 90 min.
Adilovic, bez nekog posla.
Sve u svemu, neka smo dobili ove Svemirce, pa kada bi sada do kraja sve zijanili
Na vrh qurca mi je bilo price o raspadima, lomljenju, topljenju, gazenju i sta vec ne.
Renato stoper, odlican danas.
Burekovic, za mene jedan od vecih potencijala Celika. Samo da bude zdrav.
Misic, konacno se probudio. Valjda mu nema Travancica pa malo dosao sebi
Mali Grahovac, sjebao onu jednu sansu pred kraj, ali neka je. Jebes je, neka se decko celici
Mesan, odgovara mu kada je sam u spicu. Otisao Sasa, on se rasteretio.
Ostali su isto dobri bi, posebno Bajraktarevic i Barac.
Dedic i Simic, tehnicari, znaju lopte, ali ni jedan fizicki ne moze odigrati 90 min.
Adilovic, bez nekog posla.
Sve u svemu, neka smo dobili ove Svemirce, pa kada bi sada do kraja sve zijanili
Na vrh qurca mi je bilo price o raspadima, lomljenju, topljenju, gazenju i sta vec ne.
-
dert
#3906 Re: N.K. Čelik Zenica
Ta ce
pitari.Idemo opet uci u pobjednicku seriju
Do groba mosa LIKCE 
-
Eborg
#3907 Re: N.K. Čelik Zenica
I samo da pljunem u facu svim onima "koji su se zasitili Čelika koji ništa ne može" a danas će biti "navijačine". Da nismo pobijedili, i to ovako glatko bez problema, bili bi prvi pljuvači i "jesam rek'o" filozofi.
Sjetim vam se ženske familije.
Sjetim vam se ženske familije.
-
andr0id
#3908 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja jos nesto ne mogu da vjerujem da su onako odigrali... dosao sam s posla i gledao pola prvog i cijelo drugo pol.. vrsili smo pritisak na cijelom terenu, uklizavali su, skakali na glavu.. ono samo vidjam u ekipi bayerna da 90 min trci kao u prvih 15.. samo sto je bayern bayern..
Hukicu svaka ti cast na onome sto si ih natjerao. Dosta se igraca vuklo po bilinom polju i manekenisalo. Jucer su svi maximum dali. Samo dedic vidi se da nema snage za 90 min, i dobre je izmjene uradio. Jakav vlatko glavas, kakav onaj trener mlade.. blokirao mi mozak jbte.. sve su to debili. Hukicu treba dati sva ovlastenja da ih moze maltretirati i poslati na smetove da trce svaki dan.
Vlado jagodic sjetio sam se
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
Hukicu svaka ti cast na onome sto si ih natjerao. Dosta se igraca vuklo po bilinom polju i manekenisalo. Jucer su svi maximum dali. Samo dedic vidi se da nema snage za 90 min, i dobre je izmjene uradio. Jakav vlatko glavas, kakav onaj trener mlade.. blokirao mi mozak jbte.. sve su to debili. Hukicu treba dati sva ovlastenja da ih moze maltretirati i poslati na smetove da trce svaki dan.
Vlado jagodic sjetio sam se
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
- MOSALJOZE
#3909 Re: N.K. Čelik Zenica
Raja samo da ne bude razočarenje u narednom kolu pa onda sve isto 
- Distortion
#3910 Re: N.K. Čelik Zenica
Svaka cast igracima na trudu i zalaganju iako nisam oeckivao pobjedu s obzirom da smo slabiji u odnosu na jesen (bar igrački) i da nemamo neke ambicije u ligi jer smo dosta puta kiksali dok je tim vodio Jagodic. Fakat su se borili kako su navijači i tražili prije utakmice. Niko im nebi oprostio da ne pocetku nastavka sezone ne odigraju borbeno protiv favorita. Sarajevo ima najjaci tim u ligi jer su se pojacali, imaju pare i sve ostalo ali izgleda da nisu uigrani kao tim. Trebat ce im vremena da proigraju.
Hukic otkako je preuzeo ekipu nema poraza osim u onoj jednoj pripremnoj utakmici ali to je samo prijateljska tekma i ne broji se u zvanicne poraze. Svaka mu cast, rezultati su odlicni otkako je preuzeo ekipu i imaju samopouzdanje a ono ce još narasti nakon ove pobjede. Odlicno je postavio taktiku, prilicno zrelo i to je dalo rezultata. Bitno je da nismo grijesili mnogo jer bi ovi znali kazniti svaku gresku. Isto tako svaka cast Hukicu koji daje priliku mladim igracima i ovo je prava prilika da proguramo 4-5 igraca mladjih od 20 godina ove sezone kako bi za sljedecu bili mnogo spremniji.
Nisam očekivao od gostiju da nijedan udarac ne upute u okvir gola za 90 minuta
Solidna posjeta za našu ligu, lijepo vrijeme i na kraju lijepa pobjeda
P.S. Ako je neko ocekivao neku lijepu igru i pobjedu u stilu onda jbga...
Hukic otkako je preuzeo ekipu nema poraza osim u onoj jednoj pripremnoj utakmici ali to je samo prijateljska tekma i ne broji se u zvanicne poraze. Svaka mu cast, rezultati su odlicni otkako je preuzeo ekipu i imaju samopouzdanje a ono ce još narasti nakon ove pobjede. Odlicno je postavio taktiku, prilicno zrelo i to je dalo rezultata. Bitno je da nismo grijesili mnogo jer bi ovi znali kazniti svaku gresku. Isto tako svaka cast Hukicu koji daje priliku mladim igracima i ovo je prava prilika da proguramo 4-5 igraca mladjih od 20 godina ove sezone kako bi za sljedecu bili mnogo spremniji.
Nisam očekivao od gostiju da nijedan udarac ne upute u okvir gola za 90 minuta
Solidna posjeta za našu ligu, lijepo vrijeme i na kraju lijepa pobjeda
P.S. Ako je neko ocekivao neku lijepu igru i pobjedu u stilu onda jbga...
-
Eborg
#3911 Re: N.K. Čelik Zenica
Ruku na srce, sve te mlade igrače je Jagodić priključio prvoj ekipi - Burekovića, Jaganjca, Alispahića, Popovića i Grahovca, plus doveo je Gojkovića i Ribića.
Nadam se dobrim igrama u ovoj polusezoni.
Mislim da možemo dobro odigrati na strani i u Prijedoru, imamo finu tradiciju tamo.
Nadam se dobrim igrama u ovoj polusezoni.
Mislim da možemo dobro odigrati na strani i u Prijedoru, imamo finu tradiciju tamo.
- Co0l
#3912 Re: N.K. Čelik Zenica
Rekorderski 
- kamen spoticanja
#3913 Re: N.K. Čelik Zenica
Koji nam je ovo remi po redu?Co0l wrote:Rekorderski
Btw Hukic jos nije izgubio
- Partijaner
#3914 Re: N.K. Čelik Zenica
12 remi.kamen spoticanja wrote:Koji nam je ovo remi po redu?Co0l wrote:Rekorderski
Btw Hukic jos nije izgubio
Steta, trebali smo ovo dobiti s obzirom da smo imali igraca vise, u zadnje vrijeme nam se cesto desava da primamo gol sa vise igraca, ali sta bi brate.
Nizah za sada odlicno vodi ekipu, vrlo disciplinovano moram reci, cak ih je i trkacki malo popravio, ali moze i mora to bolje.
- Distortion
#3915 Re: N.K. Čelik Zenica
Bez obzira na sve ali mislim da nismo smjeli primiti gol sa igračem više. Ne znam jel gol pao iz nekog prekida, kornera il šta?
Bolje i boda nego 0 ali moglo se više izvuc iz ovog gostovanja. 12-ti remi
rekorderi...3 poraza čini mi se.
Bolje i boda nego 0 ali moglo se više izvuc iz ovog gostovanja. 12-ti remi
- Co0l
#3916 Re: N.K. Čelik Zenica
Dzaba,na nasim terenima jos uvijek vlada taj neki domacinski mentalitet pa cim se ode negdje na stranu remi je ravan pobjedi.
- MOSALJOZE
#3917 Re: N.K. Čelik Zenica
Ali ako usporediš ovu i prošle sezone malo je drugačijeCo0l wrote:Dzaba,na nasim terenima jos uvijek vlada taj neki domacinski mentalitet pa cim se ode negdje na stranu remi je ravan pobjedi.
- Co0l
#3918 Re: N.K. Čelik Zenica
Jest,tamo gdje je prije gubio Celik sad nize remijeMOSALJOZE wrote:Ali ako usporediš ovu i prošle sezone malo je drugačijeCo0l wrote:Dzaba,na nasim terenima jos uvijek vlada taj neki domacinski mentalitet pa cim se ode negdje na stranu remi je ravan pobjedi.
- kamen spoticanja
#3919 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne malo, drasticno je drugacijeMOSALJOZE wrote:Ali ako usporediš ovu i prošle sezone malo je drugačijeCo0l wrote:Dzaba,na nasim terenima jos uvijek vlada taj neki domacinski mentalitet pa cim se ode negdje na stranu remi je ravan pobjedi.
- MOSALJOZE
#3920 Re: N.K. Čelik Zenica
Vi ste SLUČAJ X
-
Eborg
#3921 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma nije to do suđenja ili "domaćinske lige" nego našeg mentaliteta u ekipi.
Jednostavno kada vode na strani useru se od oduševljenja a kada protivnička ekipa dobije crveni bez obzira na teren previše se opuste i misle: "Lahko ćemo." . To je psihološka stvar koja se ponavlja već više sezona.
Jednostavno kada vode na strani useru se od oduševljenja a kada protivnička ekipa dobije crveni bez obzira na teren previše se opuste i misle: "Lahko ćemo." . To je psihološka stvar koja se ponavlja već više sezona.
- sadmire
#3922 Re: N.K. Čelik Zenica
Nije im to samo problem na gostovanjima nego i kuci. Kao da ne znaju igrati sa igracem vise. Prosle godine su kuci protiv Radnika izgubili dva boda koja bi ih odvela u kup Uefa po plasmanu. A igrali su skoro pola sata sa igracem vise. Pa protiv Zelje su isto sa igracem vise jedva bod izvukli.
A gostovanja su posebna prica. Men se cini da su i prosle godine u Prijedoru sa igracem vise pred kraj primili go i prosuli bodove koji su im takodjer kasnije falili. Evo i sada, svi gore u borbi za drugo mjesto osim Borca kiksali i kada su imali priliku prici na pet podova i zakomplikovat situaciju, nista. I tako svake godine.
A gostovanja su posebna prica. Men se cini da su i prosle godine u Prijedoru sa igracem vise pred kraj primili go i prosuli bodove koji su im takodjer kasnije falili. Evo i sada, svi gore u borbi za drugo mjesto osim Borca kiksali i kada su imali priliku prici na pet podova i zakomplikovat situaciju, nista. I tako svake godine.
- Co0l
#3923 Re: N.K. Čelik Zenica

Zadnjih pet kola.
-
Rob_Atl
#3924 Re: N.K. Čelik Zenica
ma rekao sam ja da na proljece mi vazda igramo sampionski, samo sto na jesen zaostanemo po 15 bodova i nema sanse da se stigne 
-
Eborg
#3925 Re: N.K. Čelik Zenica
A ja fine tabele.
Podsjeća na neka ljepša vremena.
Podsjeća na neka ljepša vremena.