1. Ne lažem, nego jeste tako. jedino što je to praivlo uvršteno u pravilnik voljom jednog il par ljudi, ali ne i kvoruma.elSaik wrote:Samo da te priupitam zašto lažeš?vjecnobordo wrote: Pravilo koje je novopečeno, da bi se momku oduzeli bodovi. Do sada uvijek moglo onako, nikad niko nije raspravljao o tome i odjednom drugačije. Štaviše, avengedu bio pokvaren PC i ako je rekao, lupam, saiku da odigra za njega to i to, ovaj odigrao i čovjek konta riješio je to. Da je znao za ovo praivlo ranije, možda bi se na druge načine potrudio odigrati to kolo. U svakom slučaju, apsolutno sam za to da se avengedu vrqate bodovi, jer se ovim narušava fair play ove igre, i još jako važno, sve se vrti oko vas u savezu, pa je nedozvoljivo da jedan takav član ispadne, iako ima još da se igra ihihiii.
edit: I azšto sam sebi protivrječiš?
vjecnobordo wrote: Isto mišljenje. Jednostavno, OK mi je samo da neko postavlja parove za nekoga ako je ovaj drugi završio u maloj bosanskoj varoši u Tuzlanskom kantonu. Ako je nekom pokvaren PC, ima Internet klubove, ima havere, ima 1000 načina.
2. Moje mišljenje je da OD SADA, treba ovako, ali ranije, pa nigdje nije bilo oglašeno da ne može kako se i do sad igramo.