Vjerovatno je onda do toga. Ja sam novac povukla u srijedu, pa se nadam da će leći sljedeće sedmice.SanskiBiser wrote:Moguce da u toj kombinaciji Studentski racun + Visa ne radi Visa Fast Funds...darsii wrote:Meni također nije prošao automatski, a pošto su mi trebale pare, povučem manuelno 02.03. Međutim novci još uvijek nisu legli na karticu, a ovdje su mi rekli da je u Intesi aktiviran fast fund visa. Ja imam njihovu Visa karticu povezanu na studentski račun. Trebam li da se brinem?
E da, je li problem ako se novac sa PP povuče preko mobitela, znači ne preko aplikacije, već mobitel-chrome-paypal.com?
Nema veze kako si povukao...
Ako nije tajna, koju vrstu računa ti imaš sa tim Fast funds?
Inače ni meni nije prošao automatski, ja im slala mejl, nema odgovora. Jučer pošaljem novi da kažem da sam povukla manuelno, šta sad.. Kad jutros ima odgovor, i to na onaj prvi mejl. Kao izvinjavaju se, sve je okej sa mojim računom kod njih, da povučem novac manuelno i da im javim kad to uradim pa će mi refundirati novac, i da će odsad pa nadalje da mi funkcioniše automatski. Živi bili pa vidjeli