cassius wrote:udarila mu nargila u glavuLogovan wrote:Evo Miske sluša Brata.
Kakva nargila, Miske zdrma flasu viskoze pred tekmu u Operi
Moderator: _BataZiv_0809
cassius wrote:udarila mu nargila u glavuLogovan wrote:Evo Miske sluša Brata.
Jesi vidio kako su se upalili na TM temi sto si trazio Imperiu?! Sad kad bi im postavili ovo da su prvi u trendingu za Njemacku... svasta bi bilo.cassius wrote:Od svega toga imaju 100 eura.Industrialyzer wrote:Zove Vienna prva u Njemackoj i 4. u Austriji![]()
U Srbiji ODDD prva, a u Hrvatskoj treca
Kod nas 99 na drugom mjestu
Ukupan broj pregleda albuma preko 6 miliona dosad
cassius wrote:Od svega toga imaju 100 eura.Industrialyzer wrote:Zove Vienna prva u Njemackoj i 4. u Austriji![]()
Industrialyzer wrote:cassius wrote:Od svega toga imaju 100 eura.Industrialyzer wrote:Zove Vienna prva u Njemackoj i 4. u Austriji![]()
Dok plate troskove, ostane im po 20 eura, dosta![]()
Ja kontao da je Jala s Vogosce a Buba s Alipasinog pa mi nije bilo logike da Jala kaze na mom AP-u (misleci na Alipasino)karanana wrote:Alipasino Poljedzipalo wrote:bunk wrote:Oj zito Bunbo i Jalo da spominju Patek..pa jel ostalo ista,ocekujem da evolucija ovog pokreta donese spotove u kojima ce se mumljati o diplomama na Harvardu i Oxfordu i kako se postenim radom i znanjem moze sve...oh wait,wrong turn![]()
Mislim da spominje i Audemars Piguet nesto kao vrijeme brzo leti na mom AP-u, ne znam sta bi moglo drugo biti ovo AP jer su ocigledno u tom fazonu luksuznih satova.
My 2 cents, muzika jako dobra na svim pjesmama (ocekivano i najbitnije u ovoj vrsti muzike). Spotovi takodjer jako dobri ali kvari ih Jalin ples jer je na svim pjesmama isti bez obzira je li brza ili spora pa mi se zbog toga spotovi ne gledaju (pregledao svaki po 1-2 puta). Tekstovi ocekivano najlosiji dio pjesama gdje uzima djelice narodnjaka i sastavi u jednu pjesmu tako sto dodaje i neke svoje dijelove.
Slusat ce se jedno vrijeme ko i Bebi i onda ide u zaborav pa moraju ubrzo izbacivati nesto novo.
Nije da je bitno moje misljenje ali eto, mozda neko i procita
ma nema pojma
ne bi bio prviIndustrialyzer wrote:Kaze Jala sinoc u Asterixu: Haj plati pivu zivota ti, izdao sam album, u crno me zavio
Valjda dok je platio sve ove preglede
CPT wrote:ne bi bio prviIndustrialyzer wrote:Kaze Jala sinoc u Asterixu: Haj plati pivu zivota ti, izdao sam album, u crno me zavio
CPT wrote:ne bi bio prviIndustrialyzer wrote:Kaze Jala sinoc u Asterixu: Haj plati pivu zivota ti, izdao sam album, u crno me zavio
Vise nisam isti k'o pre JEcassius wrote:CPT wrote:ne bi bio prviIndustrialyzer wrote:Kaze Jala sinoc u Asterixu: Haj plati pivu zivota ti, izdao sam album, u crno me zavio
![]()
![]()
CPT daj baci koju rimu svoju
Point kreno u skolu, puno zadace jbg.Industrialyzer wrote:Point baca rime, bebo
CPT samo flexa i gasira
To kad ima za plina, inace je mecka na guranje.Industrialyzer wrote:A mecka ima plin![]()
pa sto nisi snimio koji spot prije Jale , mogao si uzet pare, uradit nesto od svog zivotaCPT wrote:
Vise nisam isti k'o pre JE
tvoja ljubav tera na strejt JE
ti me drogiras JE
Ne znam da l' sam prso il' ne JE
ti me drogiras JE
ti me drogiras JE
cime me drogiras JE
ROMP POMP ROMP POMP ROMP TRS TRS
i ponavljaj u 16x
u pozadini se u vatjas za m*da/bradu ili nesto su crnci u getima radili prije 20 godina
obaveznu sa airmaxicama, sa pederusom (XXXL size) i karl kani robom (od 20+ godina nazad)
nema para da se onako pojavim na ulici JEcassius wrote:pa sto nisi snimio koji spot prije Jale , mogao si uzet pare, uradit nesto od svog zivotaCPT wrote:
Vise nisam isti k'o pre JE
tvoja ljubav tera na strejt JE
ti me drogiras JE
Ne znam da l' sam prso il' ne JE
ti me drogiras JE
ti me drogiras JE
cime me drogiras JE
ROMP POMP ROMP POMP ROMP TRS TRS
i ponavljaj u 16x
u pozadini se u vatjas za m*da/bradu ili nesto su crnci u getima radili prije 20 godina
obaveznu sa airmaxicama, sa pederusom (XXXL size) i karl kani robom (od 20+ godina nazad)![]()
CPT wrote:a moze to bolje, puno bolje...
da o postovanju do publike i kulture i ne govorimo
cuj... nek je "BORN IN GHETTO" klapa zavrsila osnovnucassius wrote:CPT wrote:a moze to bolje, puno bolje...
da o postovanju do publike i kulture i ne govorimo
wow koji respect![]()
nemoj da kvaris temu, s ovim wannabe thugs -ima, koji nisu mogli 5 razreda osnovne zavrsit.
CPT wrote:
cuj... nek je "BORN IN GHETTO" klapa zavrsila osnovnu![]()
wannabe thugs.... pederuse ti?
a svaka drugi red o "bijelom", koga ce ubit prebiti i pohebati.... usput to je njihova kultura iako su "neobrazovani" i da ne vrijedi ne bi kopiralicassius wrote:CPT wrote:
Kao sto rekoh , idi tamo na svoje teme i nastavi balit na crnce i sve sto oni rade. To sto su neobrazovani , ubice, dileri, to cemo zanemarit
kakva kultura, sta pricasCPT wrote:a svaka drugi red o "bijelom", koga ce ubit prebiti i pohebati.... usput to je njihova kultura iako su "neobrazovani" i da ne vrijedi ne bi kopiralicassius wrote:CPT wrote:
Kao sto rekoh , idi tamo na svoje teme i nastavi balit na crnce i sve sto oni rade. To sto su neobrazovani , ubice, dileri, to cemo zanemarit
na najgori moguci nacin![]()