Ni slučajno!spreca wrote:mogli ste Scepu na kojeg ste inace tipovaliHumljanin wrote:
Hrvati su izabrali Dzafer-bega da napakoste Bošnjacima..ko vam je kriv
Ja glasam samo za SDA kad vidim koliko muke zadaju Bošnjacima
Ni slučajno!spreca wrote:mogli ste Scepu na kojeg ste inace tipovaliHumljanin wrote:
Hajde vidiš da nije sve crno..Bloo wrote:Humljanin wrote: Pa kad pogledas podatke o prirodnom prirastaju u Srbiji, Hrvatskoj, BiH (ne znam kako stoji kod Crnogoraca i Albanaca), nema potrebe ni za prirodnom selekcijom.
Nece se imati sta selektovati.
Humljanin wrote:Ni slučajno!spreca wrote:mogli ste Scepu na kojeg ste inace tipovaliHumljanin wrote:
Ja glasam samo za SDA kad vidim koliko muke zadaju BošnjacimaRacunam, kad je bal nek je maskenbal
Bloo wrote: Nema potrebe da se patroniziramo.
Da li citas sta sam napisala?
Ili si uhvacen u zatvoreni krug mrznje prema bilo cemu sto nije Bosnjo?
http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/fr ... -stav-3697
Budućnost Bosne i Hercegovine dobrim dijelom zavisi od toga hoćemo li uspjeti jesti jedni s drugima za istim stolom uz povjerenje i uvažavanje, a da ispod stola nemamo punu vreću bolesnih predrasuda, paranoja i isključivosti.
Ne nasjedajte na neustavne, diskriminatorske i krajnje nelegitimne tvrdnje dijela bh. Hrvata koji su glasali za HDZ.spreca wrote:Komsic je ovdje najmanje kriv....on nije sam sebe izabrao.....Komsic je izabran glasovima Bosnjaka a to je bio odgovor Covicu na njegovo ponasanje i ponasanje predsjednice i premijera Hrvatske......ovo je samo odgovor na Coviceve "nestasluke"Humljanin wrote:Ispast ce Kljujic veci ustasa od Komsica
Ma znaju to oni......samo se prave "naivni"njima samo Bakir i SDA mogu nasjestiIt_is_a_Leclerc wrote:Ne nasjedajte na neustavne, diskriminatorske i krajnje nelegitimne tvrdnje dijela bh. Hrvata koji su glasali za HDZ.spreca wrote:Komsic je ovdje najmanje kriv....on nije sam sebe izabrao.....Komsic je izabran glasovima Bosnjaka a to je bio odgovor Covicu na njegovo ponasanje i ponasanje predsjednice i premijera Hrvatske......ovo je samo odgovor na Coviceve "nestasluke"Humljanin wrote:Ispast ce Kljujic veci ustasa od Komsica
Željko Komšić je izabran glasovima građana FBiH, kao član Predsjedništva iz reda Hrvata, kao što i nalaže Ustav. Mogli su ga, što se Ustava tiče, izabrati i afganistanski gorštaci. To je najmanje bitno.
Kome ne sviđa Ustav neka ne kmeči po Zagrebu, nego neka skupi legitimnu dvotrećinsku većinu u Parlamentu i promijeni ga.
Stoga je HDZ-ov kandidat, dr. Čović, u punom smislu primjene Ustava BiH potpuno nelegitiman.
hocete to na guzove mjenjati...nije nam to interesantnoHafis wrote:Promijenit ćemo ustav da ne bi bilo kmečanja. Ta nije mumin da se ne može promijeniti.
A dijasporce neće nitko ništa ni pitati...šuti i mistrijaj
kazu da na sve nas treba jedna atomskachannel10 wrote:Ne nasjeda Bakir niti je on naivan. On zna da samo sa HDZ -om i bilo kojom strankom iz srpskog naroda može da vlada u ovoj zemlji. Svi drugi su nepoželjni.
Mora se priznati da jeste... Vi još niste počeli glasat za Ćiriličara.salik79 wrote:Humljanin wrote:[
Ni slučajno!
Ja glasam samo za SDA kad vidim koliko muke zadaju BošnjacimaRacunam, kad je bal nek je maskenbal
Eh, vidis da smo mi kud i kamo humaniji.
Ma ja ne znam kako taj čovjek može zaspati navečer s obzirom sta sve radi svom narodu.spreca wrote:kazu da na sve nas treba jedna atomskachannel10 wrote:Ne nasjeda Bakir niti je on naivan. On zna da samo sa HDZ -om i bilo kojom strankom iz srpskog naroda može da vlada u ovoj zemlji. Svi drugi su nepoželjni.....ja mislim da treba na ove na vlasti
......ali nekako mi zao Bakira
![]()
![]()
![]()
Moze sve ...kad je obraz guzica a savjest i postenje nepoznanicachannel10 wrote:Ma ja ne znam kako taj čovjek može zaspati navečer s obzirom sta sve radi svom narodu.spreca wrote:kazu da na sve nas treba jedna atomskachannel10 wrote:Ne nasjeda Bakir niti je on naivan. On zna da samo sa HDZ -om i bilo kojom strankom iz srpskog naroda može da vlada u ovoj zemlji. Svi drugi su nepoželjni.....ja mislim da treba na ove na vlasti
......ali nekako mi zao Bakira
![]()
![]()
![]()
Dao si dobru ideju...u buducnosti glasati za Cirilicara dozivotno....a srbi ce se valjda pobrinuti da im Dodik bude dozivotni i eto nam spasa a Bakira smo vec skoro pa odjebaliHumljanin wrote:Mora se priznati da jeste... Vi još niste počeli glasat za Ćiriličara.salik79 wrote:Humljanin wrote:[
Ni slučajno!
Eh, vidis da smo mi kud i kamo humaniji.
Pe.Es. Baš nešto kontam... Da je narod mogo sastavljat trojicu najvećih bidona za Precjedništvo, teško bi našo bolje.
3 agresivna netolerantna egomanijaka.. = recept za bolje sutra
Bloo wrote: Nema potrebe da se patroniziramo.
Da li citas sta sam napisala?
Ili si uhvacen u zatvoreni krug mrznje prema bilo cemu sto nije Bosnjo?
http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/fr ... -stav-3697
Budućnost Bosne i Hercegovine dobrim dijelom zavisi od toga hoćemo li uspjeti jesti jedni s drugima za istim stolom uz povjerenje i uvažavanje, a da ispod stola nemamo punu vreću bolesnih predrasuda, paranoja i isključivosti.
Ne znam kad cete vise skontati da vas niko ne jebe ni za suhu sljivu...Novak20 wrote:Hrvatska odgovorila bivšim VP na otvoreno pismo povodom stanja u BiH.
https://vijesti.ba/clanak/430944/hrvats ... nika-u-bih
Kao potpisnica Daytonskog mirovnog sporazuma te susjedna i prijateljska zemlja Bosne i Hercegovine s kojom dijeli granicu dugu više od tisuću kilometara, kao država koja ima ustavnu obvezu skrbiti o Hrvatima izvan Hrvatske i kao odgovorna članica Europske unije i NATO-a, Hrvatska, koja je ujedno i najiskreniji zagovornik europskog puta Bosne i Hercegovine, ima brojne razloge ali i obvezu pomno pratiti zbivanja u toj zemlji. Za razliku od trojice bivših visokih predstavnika u Bosni i Hercegovini, Hrvatska se ne miješa u unutarnja pitanja Bosne i Hercegovine već ispunjava svoje međunarodne obveze, u potpunosti poštujući suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine i njen ustavni i pravni poredak – navodi se u priopćenju.
Dodaje se kako, nažalost, "konstitutivni narodi, dijelom i zbog odluka nekih visokih predstavnika, trenutačno nisu jednakopravni što je razlog za ozbiljnu zabrinutost i što može štetiti funkcionalnosti i stabilnosti Bosne i Hercegovine"......
U pravu si... hrvatsku dijasporu u BiH niko nece nista pitati.Hafis wrote:Promijenit ćemo ustav da ne bi bilo kmečanja. Ta nije mumin da se ne može promijeniti.
A dijasporce neće nitko ništa ni pitati...šuti i mistrijaj
ja stvarno neznam sta ti hoces cuti od NAS ....probas nam nesto staviti u usta sto bi ti htjela cuti...eto samo bosnjaci mrze druge i drugacije a svi ostali se eto tope prema bosnjacima i samo biranim rjecima govore o njima.......ja samo znam da svaki bosnjak ili bosanac ce nabiti na onu stvar svakog ko je protiv bosne pa makar to bio i njegov rodjeni brat a ja sam jedan od tih.Bloo wrote:ovdje naletim rekreativno. ne pripadam niti jednom od 3 etnije. iscudavam se promjeni paradigme da uvijek teme koje u svom naslovu imaju odnos bosnjaka prema drugim narodima zavrse uvijek isto.
ako iskljucimo iz diskusije klasicne pro/hvatske trolove, kakav hrvat bi vama odgovarao kao sugovornik?
naravno morao bi biti neko normalan, koji ne negira uzp to se podrazumijeva.
ali ako ukaze na negativne momente zivota hrvata u npr sarajevu da li ce od vas dobiti iole smislenije odgovore od kmecanje, uzpovac itd...