Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

mirzadelibasic

#3901 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by mirzadelibasic »

Vector_dum wrote:E ovoj drzavi narod se jedino lozi i pali na lajanje
- PROTIV drzave.

Dovoljno je samo spomenuti tajkune , politicare, SDA, Bakira i ljudi ce po inerciji krenuti pljuvati.

I onda je dovoljno sasvim malo da se masovno mobiliziraju ljudi u lajanju na sistem.

Iako taj isti sistem nema nikakvih dodirnih tacaka sa ubistvom navedenih momaka, ali posto valja pljuvati na drzavu, na kraju ce ispasti da su Dzenana i Davida ubili

Glasnogovornici SDA i SNSD-a.

Jos se mora pronaci i kandidat za HDZ i da pljuvanje bude kompletno.
Lupaš klasične gluposti. Nikada Muriz nije išao protiv države, već protiv Dalide Burzić, niti je Muriz Memić bilo kada spominjao konkretna imena. Dakle ne izvrči temu.

Bio sam na protestima i to što 10tak ljudi iz mase laje na Bakira i SDA ne znači da i Muriz laje na njih.

I dovoljno je samo racionalno posmatrati oba slučaja, i Davida i Dženana i shvatiti da nešto nije u redu. Uvijek se tješim da neko stoji iza svega, nego da je naša milicija nesposobna.

Sa druge strane, Davor je išao direktno na sistem, na Dodika i ljude u vrhu MUPa i ako se ispostavi da je tačno ovo što je Vasković napisao, onda je čovjek sa pravom sve govorio.
AmiĐa_Idriz

#3902 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by AmiĐa_Idriz »

Vaskoviću svaka čast, čovjek stvarno ima muda do poda. I vjerujem mu, sve ovo je impliciralo na ovakav rasplet.

Sutra je veliki dan. Veliki.
uglavnomja

#3903 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

policija u ogromnom broju slucajeva nadje krivca
i to pravog krivca (sto ga sud oslobosi iz ovih ili onih razoga :roll: nije do policije

ovo bi bilo prvi put da je policija uhapsila "krivog" krivca

tako da statisticki gledano vise vjerujem da je ubica oslobodjen nego da je neko treci, neki marsovac, bio na licu mjesta
It_is_a_Leclerc

#3904 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by It_is_a_Leclerc »

Dakle, Alisa Mutap ima amneziju za sve događaje vezane za noć likvidacije Dženana Memića osim za detalj da je posve sigurna da nije vidjela mladunče Alije Budnje na mjestu zločina.

Čudna neka amnezija, draga Alisa. Čudnije je jedino to što se baš dva dana uoči izbora naglo prosvijetlila.

Ali, gotovo je Alisa. Dolazi đavo po svoje. Ti i tvoji jataci, nalogodavci i ubice, forumske sveznalice i branitelji, svi uskoro polažete račune Murizu Memiću. Neka vas bog kazni za sve što radite.
uglavnomja

#3905 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

It_is_a_Leclerc wrote:Dakle, Alisa Mutap ima amneziju za sve događaje vezane za noć likvidacije Dženana Memića osim za detalj da je posve sigurna da nije vidjela mladunče Alije Budnje na mjestu zločina.

Čudna neka amnezija, draga Alisa. Čudnije je jedino to što se baš dva dana uoči izbora naglo prosvijetlila.

Ali, gotovo je Alisa. Dolazi đavo po svoje. Ti i tvoji jataci, nalogodavci i ubice, forumske sveznalice i branitelji, svi i uskoro polažete račune Murizu Memiću. Neka vas bog kazni za sve što radite.

eki :-)
AmiĐa_Idriz

#3906 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by AmiĐa_Idriz »

Vrhunac svega je što se Mutava obratila javnosti, paz' sad, preko Faktora.

To isto ko da Fahro tornjak plati članak Dnevnom Avazu. Yolo.
uglavnomja

#3907 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

AmiĐa_Idriz wrote:Vrhunac svega je što se Mutava obratila javnosti, paz' sad, preko Faktora.

ona je poslala pismo medijima, vidjecemo ko ce ga jos objaviti, evo ga oslobodjenje

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... oce-398677
AmiĐa_Idriz

#3908 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by AmiĐa_Idriz »

uglavnomja wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Vrhunac svega je što se Mutava obratila javnosti, paz' sad, preko Faktora.

ona je poslala pismo medijima, vidjecemo ko ce ga jos objaviti, evo ga oslobodjenje

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... oce-398677
Aha, pardoniram, mislio sam da je lično preko Faktora.
uglavnomja

#3909 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

i havaz, samo klix spava
_Reds_

#3910 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by _Reds_ »

Ljudi moji, ne branim ja ovu Alisu, ali ona je jednostavno mogla reci da unadrio nas je LJubo Seferovic, i slucaj bi bio gotov.

Ako je već htjel da štiti po meni izmišljenog ubicu u liku i djelu Budnje (bar kao dikretnog počinioca, kao nalogodavac moze postojati sumnja, ali tek kada se dokaze da je poznavao Mutap), sada i tog nekog Čenge.
Sad nije Budnjo, nego Čenga, nismo mi rekli, rekao ludi Šimić.

Isto kao što sa Budnja je rekao tamo onaj pokušaj od novinara, koji je zeta preko SBB-a postaivo za direktora zavoda za izgradnju.

Helem nejse, svi ovi silni ljudi koji lafo zele pomoci Murizu Memicu, ustvari bas briga za Muriza Memica, to je najgora sorta ljudi, koji koriste tudju nesrecu za svoje licne obracune sa ovim i onim.

Dakle taj novinar odavno vodi svoje ratove sa Bakirom i SDA, ovo je samo dodatni alat bio.

Ovaj Šimić isto sa Dalidom Burzic ratuje i prije ovog slucaj.

Kifla, da je htio pomoći, mogao je kao premijer, premijer je bio sve dane od kad se nesreća desila, a danas je kao glavni zaštitinik porodice Memić.

Lažni svjedoci, kao što je krminalac EM, ustvar @triple on jeste sitni kriminalac, jer se odmah prepao u muriji da ce mu prisiti lazno svjedocenje, a sto jeste, pa se usustio. Veliki kriminalci su veliki i pred policijom.

Neka nam je Bog na pomoći sa ovakvim ljudima.
Cherry-Cherry

#3911 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Cherry-Cherry »

uglavnomja wrote:policija u ogromnom broju slucajeva nadje krivca
i to pravog krivca (sto ga sud oslobosi iz ovih ili onih razoga :roll: nije do policije

ovo bi bilo prvi put da je policija uhapsila "krivog" krivca

tako da statisticki gledano vise vjerujem da je ubica oslobodjen nego da je neko treci, neki marsovac, bio na licu mjesta
Ma ajde
baxus

#3912 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by baxus »

Evo nije Ljubo, nije Budnjo...Alisa zna ko nije, ali ne zna ko jeste.
Tukla je nevidljiva sila
Cherry-Cherry

#3913 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Cherry-Cherry »

Ima amneziju, ali zna ko nije bio tamo.
MensurM

#3914 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Hajde Ilidžanci, povežite Alisu i Budnju
Vector_dum

#3915 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Vector_dum »

It_is_a_Leclerc wrote:Dakle, Alisa Mutap ima amneziju za sve događaje vezane za noć likvidacije Dženana Memića osim za detalj da je posve sigurna da nije vidjela mladunče Alije Budnje na mjestu zločina.

Ali, gotovo je Alisa. Dolazi đavo po svoje. Ti i tvoji jataci, nalogodavci i ubice, forumske sveznalice i branitelji, svi uskoro polažete račune Murizu Memiću. Neka vas bog kazni za sve što radite.
Pusti se ti kletvi. :roll: U vrijeme Dzenanovog ubistva, mladunce Budnje je bilo u Njemackoj ns sastanku sa advokatom

Covjek prilozio pasos i pecate kao dokaz, racune iz hotela, sa benzinskih pumpi, radnji, svjedoke..

Ako je mogao da falsifikuje ovo sve, onda on nije vise Budnjo vec je prikriveni agent Mossada.

Vi opet po njemu vezete neke teorije zavjere, a covjek stariji od Alise 20 godina, jos se i ne poznaju.

Ali posto je on sin tajkuna i ima para koje vi nemate, proradi ljubomora.
Svakakvog naroda ima
uglavnomja

#3916 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

dje pise da nije vidjela budnju u aleji?

pise ovo:

"a nikada u životu nisam srela niti upoznala Muamera Budnju, nisam čak ni boravila u istoj prostoriji sa istim, štaviše nisam ni znala kako pomenuti izgleda sve dok se nije pomenula ta priča. Nismo u istom krugu društva, gospodin je stariji od mene 20 godina. Ovim putem molim svakog čovjeka koji ima ikakve dokaze o tome da sam Muamera Budnju nekad upoznala da istupi u javnosti sa istim."

kad covjek zauzme stranu i busiju, iskljuci mozak
i emocije paralisu sve mozdane aktivnosti, cita ono sto hoce da procita, ne ono sto pise, dodaje izmedju reodova, izvlaci zeljene "zakljucke" iz have ...

a posebno leklerk, izuzetno pametan lik dok ga ne uhvati tako neka omiljena tema :D
gidra

#3917 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by gidra »

bio na ranijim protestima, ali danas jednostavno ne želim ići.

Današnji protesti su politički dirigovani i promocija Arijane Memić, sestre rahmetli Dženana, kao 2. na listi u Kiflinoj stranci, usput i promocija samog Konakovića...
MensurM

#3918 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Vector_dum wrote:

Pusti se ti kletvi. :roll: U vrijeme Dzenanovog ubistva, mladunce Budnje je bilo u Njemackoj ns sastanku sa advokatom

Covjek prilozio pasos i pecate kao dokaz, racune iz hotela, sa benzinskih pumpi, radnji, svjedoke..

Ako je mogao da falsifikuje ovo sve, onda on nije vise Budnjo vec je prikriveni agent Mossada.

Vi opet po njemu vezete neke teorije zavjere, a covjek stariji od Alise 20 godina, jos se i ne poznaju.

Ali posto je on sin tajkuna i ima para koje vi nemate, proradi ljubomora.
Svakakvog naroda ima
Ovdje su Ilidžaneri pisali da cijela Ilidža zna za vezu Budnje i Alise.

Gdje su sad ti? Evo daje im se nagrada da to isto ponove pred kamerama ili u policiji.
Last edited by MensurM on 05/10/2018 08:26, edited 2 times in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3919 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tomahawk11 »

I ti tog Budnju braniš ko da ti je najrođeniji.
MensurM

#3920 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Tomahawk11 wrote:I ti tog Budnju braniš ko da ti je najrođeniji.
Jer mi je smiješno i pomisliti da je frajer u stanju sve ovo iscenirati nakon "jednog zamaha tupim mehaničim oruđem". Dobro vam je neko napisao, pa ni izraelske tajne službe ne bi uspjele srediti to što je svemogući Budnjo.

I to pritom ne postoji nijedan dokaz protiv njega, a postoje dokaze da nema nikakve veze sa slučajem. I još se frajer u svemu tome ponaša gospodski :thumbup:
dimitrov

#3921 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dimitrov »

I čude se što ih nazivaju botovima.A pismo kao da je sastavljao Mensur lično.Alisa više brani "gospodina" Budnju,Bakira i ekipu nego sebe.
MensurM

#3922 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

dimitrov wrote:
I čude se što ih nazivaju botovima.A pismo kao da je sastavljao Mensur lično.Alisa više brani "gospodina" Budnju,Bakira i ekipu nego sebe.
Porodici Memić bi bolje bilo da odgovori na Alisine prozivke. Svašta je iznijela na njihov račun. Čuj nisu je nazvali, a tri godine je napadaju po medijima da ne želi surađivati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3923 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tomahawk11 »

MensurM wrote:
Jer mi je smiješno i pomisliti da je frajer u stanju sve ovo iscenirati nakon "jednog zamaha tupim mehaničim oruđem". Dobro vam je neko napisao, pa ni izraelske tajne službe ne bi uspjele srediti to što je svemogući Budnjo.

I to pritom ne postoji nijedan dokaz protiv njega, a postoje dokaze da nema nikakve veze sa slučajem. I još se frajer u svemu tome ponaša gospodski :thumbup:
Prvo, nije NAM napisao, jer ja imam ukupno tri posta na temi.
Drugo, mani se tog sam protiv svih :)
Zaboli me i za Budnju i Alisu i bilo koga, jedino mi je žao tog momka što je izgubio glavu.
MensurM

#3924 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Tomahawk11 wrote:
MensurM wrote:

Prvo, nije NAM napisao, jer ja imam ukupno tri posta na temi.
Drugo, mani se tog sam protiv svih :)
Zaboli me i za Budnju i Alisu i bilo koga, jedino mi je žao tog momka što je izgubio glavu.
Ne znam čemu toliko žaljenje. Hodao s kurvom? Nosio pištolj? Palicu?

Ne znam šta se drugo moglo očekivati. Zašto tebe neko ne sačeka ispred Tibre u 1 ujutro i udari kolcem?
Tomahawk11
Globalni moderator

#3925 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Tomahawk11 »

MensurM wrote:
Ne znam čemu toliko žaljenje. Hodao s kurvom? Nosio pištolj? Palicu?

Ne znam šta se drugo moglo očekivati. Zašto tebe neko ne sačeka ispred Tibre u 1 ujutro i udari kolcem?
Žao mi ga ko čovjeka što je zijanio glavu. Ništa više.
Ne znam. Nisam ga poznavao i ne znam nešto previše o njemu. Je li bio problematičan? Je li bio klošar? Nisam znao ni to da je nosio pištolj i palicu.

Ja to nisam nikad nosio niti bilo kakvu vrstu oružja. Sretao sam se sa svakakvom jalijom, pa i u sitne sate, bilo je i onih koji stupe u kontakt, pa i pokušaju nešto isprovocirati, sve se završi pričom ;-)
Locked