Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sad ne znam jel ti se uklapa u cjenovni rang ali je dosta, dosta, dosta bolji od običnog 5A.
Moja preporuka će ti uvijek biti Redmi Note 4x jer je bolji i od 5A Prime modela a košta 10 maraka više
Ne uklapa mi se u racunicu nazalost....nisam ja nesto lud za mobitelima, bitno mi je samo da ima dobru kameru. Trenutni nosam skoro 3 godine, sto je za danasnje pojmove pravo dug period...i ne bih ga ni mjenjao da mu nije ocajna prednja kamera
Sad ne znam jel ti se uklapa u cjenovni rang ali je dosta, dosta, dosta bolji od običnog 5A.
Moja preporuka će ti uvijek biti Redmi Note 4x jer je bolji i od 5A Prime modela a košta 10 maraka više
Ne uklapa mi se u racunicu nazalost....nisam ja nesto lud za mobitelima, bitno mi je samo da ima dobru kameru. Trenutni nosam skoro 3 godine, sto je za danasnje pojmove pravo dug period...i ne bih ga ni mjenjao da mu nije ocajna prednja kamera
u tom cjenovnom rangu je nemoguce naci telefon sa dobrom kamerom, podebljaj malo budzet il trazi sta polovno
kloniran wrote:
u tom cjenovnom rangu je nemoguce naci telefon sa dobrom kamerom, podebljaj malo budzet il trazi sta polovno
Pa pazi ne ocekujem cuda, ali bar da ima pristojnu prednju sa blicem
A svakako razmisljam i o opciji da dam ovaj plus pare, samo ne znam gdje taj sistem funkcionise osim na pijaci
Kazem ti, imam puno zivota mimo mobitela i ne daje mi se na njega vise od tih 200 i kusur maraka, nit mi se otplacuju rate...
Razumijem ja tebe, samo kazem da je skoro nemoguce naci ista kvalitetno za te pare.
evo ti, za 250 ako ode na carinu a 180 ako ne ode na carinu
telefon sa odlicnim kamerama, dosta rama i memorije
mislim da za ove pare bolje neces naci
po meni bolji i od redmi note 4/4x https://www.kimovil.com/en/opinions/leeco-cool1
kloniran wrote:
Razumijem ja tebe, samo kazem da je skoro nemoguce naci ista kvalitetno za te pare.
po meni bolji i od redmi note 4/4x https://www.kimovil.com/en/opinions/leeco-cool1
kloniran wrote:
Uh odlican je
Vjeruj da za te pare bolju kameru neces naci sigurno,
taj sony senzor je odlican za taj cjenovni rang cak ga nema ni u dosta telefona u rangu od 150-250$
na aliexpresu kad se tek registrujes imas dodatna 4$ popusta
kloniran wrote:
taj sony senzor je odlican za taj cjenovni rang cak ga nema ni u dosta telefona u rangu od 150-250$
Vjerujem...samo ne znam na koji fazon fercera ova stranica, je li kao ebay? Koliko je sigurna?
kloniran wrote:
Vjerujem...samo ne znam na koji fazon fercera ova stranica, je li kao ebay? Koliko je sigurna?
ova stranica je ko neki kolektor svih kineskih prodavnica i tu se upoređuju trenutne cijene
Gledam vec duze vrijeme i ovaj Xiaomi A1 mi je pravo dobar deal. Posto mi telefon nije neki prioritet u zivotu, gdje u Sarajevu ima uzeti Xiaomi A1, i da se moze kupiti na rate?
Vidim da ima u Hustelu, ali ne znam kakva je to radnja. Da li su oni "sigurni" da nisu kopije telefona i itd...
Kio wrote:Gledam vec duze vrijeme i ovaj Xiaomi A1 mi je pravo dobar deal. Posto mi telefon nije neki prioritet u zivotu, gdje u Sarajevu ima uzeti Xiaomi A1, i da se moze kupiti na rate?
Vidim da ima u Hustelu, ali ne znam kakva je to radnja. Da li su oni "sigurni" da nisu kopije telefona i itd...
Dali neko prati ove xiaomi akcione kamere i ako da,šta da radim.
Imam ovu xiaomi yi i dosadila mi pa hoću da kupim Xiaomi yi 4K ili da kupim Xiaomi mijia 4K , pitanje je sad
valjuga wrote:Dali neko prati ove xiaomi akcione kamere i ako da,šta da radim.
Imam ovu xiaomi yi i dosadila mi pa hoću da kupim Xiaomi yi 4K ili da kupim Xiaomi mijia 4K , pitanje je sad
imam ja, ekstra kamerica, samo je rjetko koristim...ljetos je u tursku nosio
valjuga wrote:Dali neko prati ove xiaomi akcione kamere i ako da,šta da radim.
imam ja, ekstra kamerica, samo je rjetko koristim...ljetos je u tursku nosio
Kio wrote:Gledam vec duze vrijeme i ovaj Xiaomi A1 mi je pravo dobar deal. Posto mi telefon nije neki prioritet u zivotu, gdje u Sarajevu ima uzeti Xiaomi A1, i da se moze kupiti na rate?
Drugari, maloprije pročitah da je naša vlada donijela odluku o povećanju iznosa sa 50 na 300 KM (odluka stupa na snagu 8 dana od dana izlaska Sl BiH), a kako već neko vrijeme kontam da naručim Redmi Note 4 pitam koji bi ste vi telefon kupili do 150€
Da li je i dalje best buy ovaj gore pomenuti?
harera wrote:Drugari, maloprije pročitah da je naša vlada donijela odluku o povećanju iznosa sa 50 na 300 KM (odluka stupa na snagu 8 dana od dana izlaska Sl BiH), a kako već neko vrijeme kontam da naručim Redmi Note 4 pitam koji bi ste vi telefon kupili do 150€
Da li je i dalje best buy ovaj gore pomenuti?
harera wrote:Gledao sam ovaj prvi 5 plus....al kad sam vidio 5,99" odustadoh jer mi je to preveliko. Cak i ovaj od 5,5" mi je,da nemam pojma gdje cu ga
Meni je ovaj redmi 5 plus trenutno best buy.
Izgled, hardwer, sasvim korektni.