Zahiragić opet jaše
-
bumerangss
#3902 Re: Zahiragić opet jaše
Sad vec mima skoro 5000 glasova!Vector_dum wrote:Nije sala , Zahiragic ima 2.220 glasova, 11% glasova.![]()
Aljosa Campara, Muamer Bandic i jos jedan cini mi se jaci od njega.
Eto njega u skupstinu Kantona - laganini.
- Ommadawn
#3903 Re: Zahiragić opet jaše
Dakle ništa ni dobro ni pametno, dovoljno da bi se makar jedna zapamtila.klosar pravi wrote:Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
Kao što kažem ne opterecujem se likom svakako nije nikakva opasnost za politiku lik imao 3 hiljade glasova, a nije prošao eto koliko ga visoko drže u stranci vi se tripujete previše.
-
bumerangss
#3904 Re: Zahiragić opet jaše
Pricaj ti sta hoces, Hare vec mjesecima radi kao pravnik u Zavodu zdravstvenog osiguranja KS i ima platu kao hirurg u KCUS-u!Cherry-Cherry wrote:Ništa od brude, nek se prifati nargile i cucla.
- Cherry-Cherry
#3905 Re: Zahiragić opet jaše
Na žalost.bumerangss wrote:Pricaj ti sta hoces, Hare vec mjesecima radi kao pravnik u Zavodu zdravstvenog osiguranja KS i ima platu kao hirurg u KCUS-u!Cherry-Cherry wrote:Ništa od brude, nek se prifati nargile i cucla.
Ali da je bitan u stranci, bio bi visoko na listi.
- Boemica
#3906 Re: Zahiragić opet jaše
Pa meni je strašno recimo da je imao i ovoliko glasova, jer jedina grupa u kojoj je dotični poznat su studenti, što hoće reći da je većinu tih glasova dobio od strane ljudi koji bi trebali biti kao napredni
i graditi neku drugačiju
budućnost.
- wewa
#3907 Re: Zahiragić opet jaše
Za razliku od dijasporskih dusebriznika, ja (Bosnjakinja) ovdje odgajam troje djece pri cemu mi je njihovo obrazovanje jedan od prioriteta.Fudo387 wrote:Wow,wewa wrote:problem Bosnjaka je elementarna ili u najboljem slucaju funkcionalna nepismenost, cast izuzecima.
Zena, feministkinja, liberal, siva eminencija, i k tomu jos brizna Hamsha.
A da se hoce citati otvorenog srca, moglo bi se shvatiti da mi je zelja napredak mog naroda - u prosvjeti sam i pocela radni vijek.
-
klosar pravi
#3908 Re: Zahiragić opet jaše
Ommadawn wrote:Dakle ništa ni dobro ni pametno, dovoljno da bi se makar jedna zapamtila.klosar pravi wrote:Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
Kao što kažem ne opterecujem se likom svakako nije nikakva opasnost za politiku lik imao 3 hiljade glasova, a nije prošao eto koliko ga visoko drže u stranci vi se tripujete previše.
Hajde bar za njegove znaš kroz maglu ovi ostali toliko dobro rade da im ne znaš imena.
-
klosar pravi
#3909 Re: Zahiragić opet jaše
Tacnije vjerovatno nije dobio niti 50 glasova od studenata vec od drugova i njihovih familija od ovih iz džamija i tako to.Boemica wrote:Pa meni je strašno recimo da je imao i ovoliko glasova, jer jedina grupa u kojoj je dotični poznat su studenti, što hoće reći da je većinu tih glasova dobio od strane ljudi koji bi trebali biti kao naprednii graditi neku drugačiju
budućnost.
- Ommadawn
#3910 Re: Zahiragić opet jaše
Ali ostali nisu tema. Zahiragic je tema. Drzimo se teme.klosar pravi wrote:Ommadawn wrote:Dakle ništa ni dobro ni pametno, dovoljno da bi se makar jedna zapamtila.klosar pravi wrote:Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
Hajde bar za njegove znaš kroz maglu ovi ostali toliko dobro rade da im ne znaš imena.
-
klosar pravi
#3911 Re: Zahiragić opet jaše
Dobar je Zahe pravi lider on ce te povesti u bolju buducnost
- Bloo
- Globalna šefica
#3912 Re: Zahiragić opet jaše
Oni zele da grade kalifatBoemica wrote:Pa meni je strašno recimo da je imao i ovoliko glasova, jer jedina grupa u kojoj je dotični poznat su studenti, što hoće reći da je većinu tih glasova dobio od strane ljudi koji bi trebali biti kao naprednii graditi neku drugačiju
budućnost.
- Sara03
#3913 Re: Zahiragić opet jaše
Zašto Hare ima tako očajnu dikciju i nerazgovjetan govor, kao da u usnoj šupljini krije dva pileća krilca (da ne kažem nešto gore).
Neka dečko malo poradi na tome.
Neka dečko malo poradi na tome.
-
kakavdanakneiskustvu
#3914 Re: Zahiragić opet jaše
Boemica wrote:klosar pravi wrote:Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
Ova je tema otvorena mnogo prije izbora, to ti je vec neko rekao.
da,i nije na pdf politika
- Ommadawn
#3915 Re: Zahiragić opet jaše
Mene licno nece.klosar pravi wrote:Dobar je Zahe pravi lider on ce te povesti u bolju buducnost
Ali bar da znam kada slijedeci put ministar skolstva krene s namjerom da posjeti BiH - odvratiti ga/nju od takve namjere.
Dok god je Zahirovic i takvih kao on.
-
Vector_dum
#3916 Re: Zahiragić opet jaše
Problem kod Zahiragica je njegova bolesna iskljucivost koja je sinonim za patolosku mrznju.
On pozeleni u licu kad cuje ime Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan.
A blazeni kez mu je od uha do uha kad ime Hamza, Jusuf, Fatima, Mustafa, Osman..
I njegova bolesna ambicija nece ostati u privatnoj sferi praktikovanja vjere vec ce je nametnuti kao obavezu u svakodnevnicu.
Nemojte se cuditi kad za 15 godina u institucije u Sarajevu budete mogli uci samo sa halal odjecom i halal licnom kartom.
A on ce biti veliki igrac u vlasti tada.
A blazeni kez mu je od uha do uha kad ime Hamza, Jusuf, Fatima, Mustafa, Osman..
I njegova bolesna ambicija nece ostati u privatnoj sferi praktikovanja vjere vec ce je nametnuti kao obavezu u svakodnevnicu.
Nemojte se cuditi kad za 15 godina u institucije u Sarajevu budete mogli uci samo sa halal odjecom i halal licnom kartom.
- HAVANA
#3917 Re: Zahiragić opet jaše
Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan. Ognjen, Olga, Slavko, Jelena, Ivan.
- HAVANA
#3918 Re: Zahiragić opet jaše
Reko ako cita da pozeleni
- Ommadawn
#3919 Re: Zahiragić opet jaše
Kao zastava Saudijske Arabije.HAVANA wrote:Reko ako cita da pozeleni
-
kakavdanakneiskustvu
#3920 Re: Zahiragić opet jaše
HAVANA wrote:Reko ako cita da pozeleni
- dječak sa šibicama
#3921 Re: Zahiragić opet jaše
Prije 20 i kusur godina, dok je Zahiragic Senior vedrio i oblacio stambenim fondom (on i Tajo), na vratima su imali naljepnice "kad ulazis, nazivaj selam".Vector_dum wrote:Problem kod Zahiragica je njegova bolesna iskljucivost koja je sinonim za patolosku mrznju.
Tradicija.
-
kakavdanakneiskustvu
#3922 Re: Zahiragić opet jaše
dječak sa šibicama wrote:Prije 20 i kusur godina, dok je Zahiragic Senior vedrio i oblacio stambenim fondom (on i Tajo), na vratima su imali naljepnice "kad ulazis, nazivaj selam".Vector_dum wrote:Problem kod Zahiragica je njegova bolesna iskljucivost koja je sinonim za patolosku mrznju.
Tradicija.
na dobar dan vjerovatno nije odgovarao,nista cudno kad mu vidiš sina glavonju
- Xavier1
#3923 Re: Zahiragić opet jaše
Pa normalno da treba najmanje losu opciju izabrati. Kad vec nema dobrih.moonca wrote:.eh. tako dakle biramo....Odlican je kad pogledas ostale. Podrska momku.
- sadie_forever
#3924 Re: Zahiragić opet jaše
rodila ga majka mora da je ponosna na onakog momka,jbg ovo se cijeni covjek od tradicije,taj ce i ozenit samo zenu koju mama odobrikakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:Prije 20 i kusur godina, dok je Zahiragic Senior vedrio i oblacio stambenim fondom (on i Tajo), na vratima su imali naljepnice "kad ulazis, nazivaj selam".Vector_dum wrote:Problem kod Zahiragica je njegova bolesna iskljucivost koja je sinonim za patolosku mrznju.
Tradicija.
na dobar dan vjerovatno nije odgovarao,nista cudno kad mu vidiš sina glavonju