Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
sumirprimus
#3901 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ha, mozda nije do njih...
- Styling
#3902 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma ja se sve nesto nadam da jedino uz pomoc medjunarodne zajednice moze nesto krenuti naprijed.muzicar_iz_parka wrote:Slaba valjda od tih ambasadora.Styling wrote:Od nekoga se mora poceti. Neko mora biti nas Sanader, a Fahri je zbog njegove neopreznosti najlakse dokazati greske pa je on i najranjiviji. Naravno da ce Sud biti nepristrasan jer ima nedvojbenu podrsku medjunarodne zajednice.muzicar_iz_parka wrote:Ja sam čuo i da je Kenedija ubio.![]()
Smješno je ovo sve, od ove smijurije vezane za njegovo privođenje i sve ostalo, neće ostati ništa konkretno, još će mu država plaćati odštetu.
Jedino što mu fali je ozbiljan advokat i tužilaštvo nema nikakve šanse.
Ima materijala za bilo koga osuditi i optužiti, ali to se mora ozbiljno odraditi i sakupiti, a ne praviti optužnicu nakon privođenja.
Nisu bez veze juce kod Meddzide Kreso u gostima bili ambasadori Francuske i Njemacke. I ova optuznica koja je sastavljena ovakva kakva jeste sastavljena je uz pomoc stranaca. Da nisu mozda nasi sve uspjeli sami prikupiti i pripremiti.
-
muzicar_iz_parka
#3903 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sa strane nam uvijek dolaze neki trećerazredni kadrovi, dal po kazni ili da otpočnu svoju karijeru, a nije im na odmet malo omastiti se zajedno sa našim lopužama, u suštini oni imaju posao jer smo mi u banani, bez toga teško da bi šta imali raditi u država iz kojih potiču.Styling wrote:
Ma ja se sve nesto nadam da jedino uz pomoc medjunarodne zajednice moze nesto krenuti naprijed.
Možda bi bilo neke ozbiljne pomoći sa strane da imamo stratešku važnost, ovako nažalost ništa osim da im ne bukti rat 500 km vazdušne daljine od Beča.
-
Patriotska_Liga
#3904 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
I to je nešto, situacija je daj šta daš.muzicar_iz_parka wrote:Sa strane nam uvijek dolaze neki trećerazredni kadrovi, dal po kazni ili da otpočnu svoju karijeru, a nije im na odmet malo omastiti se zajedno sa našim lopužama, u suštini oni imaju posao jer smo mi u banani, bez toga teško da bi šta imali raditi u država iz kojih potiču.Styling wrote:
Ma ja se sve nesto nadam da jedino uz pomoc medjunarodne zajednice moze nesto krenuti naprijed.
Možda bi bilo neke ozbiljne pomoći sa strane da imamo stratešku važnost, ovako nažalost ništa osim da im ne bukti rat 500 km vazdušne daljine od Beča.
- GeeTnT
#3905 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ovako su onomad i Nazifa docekali sa medvjedicem, pa nije proslo dugo i Nazif razguli preko grane da moli za azilsumirprimus wrote:haj ove zenske,al ovi sto sjede,malo su bljednuli,il mi se cini...![]()
WTF???
...
- pumica
- Banksy
#3907 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
https://m.facebook.com/StopAvaz/?refid=52 ...
Kakve su ovo slike, čiji je ovo oportal, Seferov ...? Kakvi bolesnici, strašno ...
-
Samprotivsviju
#3908 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
SvastaBanksy wrote:https://m.facebook.com/StopAvaz/?refid=52 ...![]()
Kakve su ovo slike, čiji je ovo oportal, Seferov ...? Kakvi bolesnici, strašno ...
- ultima_palabra
#3909 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja bih rekao da Sejla Turkovic ovo vodi.Banksy wrote:https://m.facebook.com/StopAvaz/?refid=52 ...![]()
- Banksy
#3910 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Moguće, ima logike. Kakvi bolesni umovi, i oni i oni koji ih citiraju.ultima_palabra wrote:Ja bih rekao da Sejla Turkovic ovo vodi.Banksy wrote:https://m.facebook.com/StopAvaz/?refid=52 ...![]()
- pumica
#3911 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sta reci ...Banksy wrote:
Moguće, ima logike. Kakvi bolesni umovi, i oni i oni koji ih citiraju.
Svako ko npr. citira Dodika je po tebi bolestan um
Presaberi se
- JThomas
#3912 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
a kao ovi što ovo pišu mu svi nisu nekad virili iz guzice, uključujući i šejlu.
- jao_situacije
#3913 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
stop avaz i aba3 su dvije strane iste medalje
- pumica
#3914 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Koliko mi je poznato, ko je spreman njemu da viri iz guzice ne moze se naci na suprotnoj strani.
Problem nastaje ako kazes sta mislis ili se pokazes pametan ... to znaci da nisi ni bio u njegovoj guzici ... ali zato ces osjetiti njegovu artiljeriju ... i tako ljudi odu na drugu stranu.
Problem nastaje ako kazes sta mislis ili se pokazes pametan ... to znaci da nisi ni bio u njegovoj guzici ... ali zato ces osjetiti njegovu artiljeriju ... i tako ljudi odu na drugu stranu.
- JThomas
#3915 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
vidim ja da je tebi težište u guzici, ali više je u prenesenom značenju.
ovo pišu ljudi koji se bukvalno nisu odvajali od njega, uključujući i njegove bivše tjelohranitelje. i sad kao po tvom - oni nisu ni bili dobri sa njim? oni fini, nemaju ništa sa šefovim mafijaškim rabotama. e ne ide to baš tako.
ovo pišu ljudi koji se bukvalno nisu odvajali od njega, uključujući i njegove bivše tjelohranitelje. i sad kao po tvom - oni nisu ni bili dobri sa njim? oni fini, nemaju ništa sa šefovim mafijaškim rabotama. e ne ide to baš tako.
- pumica
#3916 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa ok.
Po meni je jedno biti dobar s nekim a sasvim drugo viriti iz necije guzice
Po meni je jedno biti dobar s nekim a sasvim drugo viriti iz necije guzice
-
Mirza007
#3917 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jeste jasnije je. Hvala Ti, cini mi se da sada kontam ali nisam 100% siguran. Stoga samo jos malo pojasnjenje. To jedinsvo predpostavljam znaci da svi Bosnjaci glasaju za SDA, je li tako?HM 2011 wrote:pa imas visestranacje - nije samo bitno biti Bosnjak nego i Hrvat i Srbin - 97% stanovnistva se izjasnilo tako - to je normalno.....
vec duze vrijeme imamo na sceni koalciju Hrvatski odgovor i dominaciju jedne koalicije u RS- u....
paralelno sa tim vec duzi niz godina u redovima Bosnjaka rasulo - svakih pola godine ili godinu primjena vlade kriza vlade problemi - sve na bosnjackoj strani.....
jel sad jasnije kad kazem - U jedinstvu je snaga...
- JThomas
#3918 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
pa piše pobogu 
- Banksy
#3919 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jedno je imati politčki stav, kakavgod da je i šta god mislili o njemu, drugo je postavljati prestrašne i pretužne slike zlostavljanih životinja.pumica wrote:Sta reci ...Banksy wrote:
Moguće, ima logike. Kakvi bolesni umovi, i oni i oni koji ih citiraju.
Svako ko npr. citira Dodika je po tebi bolestan um![]()
Presaberi se
Da, vrlo opasni bolesnici, i koji postavljaju i koji citiraju.
- pumica
#3920 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Politicki stav
Dodik odavno nema veze sa politikom ... klasicni bandit i pravi bolestan um.
Politicki stav - prijetiti predstavnicima opozicije .. sikanirati novinare ... krasti milione ... ?
U Bozijoj basti ima svega i sve se moze citati, gledati, analizirati i ... mos mislit ... ne moras pri tome biti bolestan um.
Edit: nisam ni vidjela majmuna ... @Banksy pitam se o cemu pises
i odem i vidim
Ja dobila link https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4673544865 i proslijedila na forum ... to je samo jedan post
Dodik odavno nema veze sa politikom ... klasicni bandit i pravi bolestan um.
Politicki stav - prijetiti predstavnicima opozicije .. sikanirati novinare ... krasti milione ... ?
U Bozijoj basti ima svega i sve se moze citati, gledati, analizirati i ... mos mislit ... ne moras pri tome biti bolestan um.
Edit: nisam ni vidjela majmuna ... @Banksy pitam se o cemu pises
Ja dobila link https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4673544865 i proslijedila na forum ... to je samo jedan post
Last edited by pumica on 18/02/2016 18:45, edited 1 time in total.
-
HM 2011
#3921 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Svi Bošnjaci, i što je više moguće svih ostalih naroda - svi za jednu stranku i samo jednu stranku, a onda - traži prava barem znaš od koga....Mirza007 wrote:Jeste jasnije je. Hvala Ti, cini mi se da sada kontam ali nisam 100% siguran. Stoga samo jos malo pojasnjenje. To jedinsvo predpostavljam znaci da svi Bosnjaci glasaju za SDA, je li tako?HM 2011 wrote:pa imas visestranacje - nije samo bitno biti Bosnjak nego i Hrvat i Srbin - 97% stanovnistva se izjasnilo tako - to je normalno.....
vec duze vrijeme imamo na sceni koalciju Hrvatski odgovor i dominaciju jedne koalicije u RS- u....
paralelno sa tim vec duzi niz godina u redovima Bosnjaka rasulo - svakih pola godine ili godinu primjena vlade kriza vlade problemi - sve na bosnjackoj strani.....
jel sad jasnije kad kazem - U jedinstvu je snaga...
U suprotnom, ti tražiš nešto -i kao odgovor dobiješ - ovo je opozicija okupila ljude i pravi probleme, a pošto je glasanje tajno, ti i da jesi glasao - to dokazati ne možeš.... A ako glasaš svako za nekoga drugoga - prvi problem je formiranje vlasti, pa zatim ucjenjivanje prilikom formiranja vlasti, pa ucjenjivanje za opstanak koalicije - uglavnom sve same ucjene ali samo i isključivo unutar jednog naroda.... Baš ono što bi rekli - nikada dosanjani san !
Pokaži odgovornost - traži odgovornost -
U jedinstvu je snaga !
- Banksy
#3922 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Naslovnica ''portala'' s kojeg skidaš ''vijesti''.pumica wrote: Edit: nisam ni vidjela majmuna ... @Banksy pitam se o cemu pisesi odem i vidim
![]()
- ultima_palabra
#3923 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ima onaj isjecak iz avaza, kad Sejlu pitaju ko je najpozeljniji muskarac u BiH, ona odgovara: Fahrudin RadoncicJThomas wrote:a kao ovi što ovo pišu mu svi nisu nekad virili iz guzice, uključujući i šejlu.
- GeeTnT
#3924 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sejla bi trebala da "promijeni klimu" jer bi mogla ovih dana da se oklizne i nezgodno glavom udari od neciju karambolku...
-
kakavdanakneiskustvu