R9.. wrote:
I ja sam s perom dobro poslovo...mada neko mi skoro ovdje rece da je imo problema s njim.....
Isto sam cuo da s perom moze isposlovat nesto da ti uracuna stare komponente.....
Ja imao problema, nikome ga ne bih preporučio. Suprotno s Mikijem samo pozitivna iskustva mada je bio skuplji od konkurencije (5-10KM artikli) ali meni to nije igralo ulogu kada sam vidio da je pouzdan. Brzo mi je odgovarao na poruke, izlazio u susret i sva roba je bila nova novcata bez packe što poštujem. Za garanciju fakat ne znam, doduše sada je malo i špica, praznici pa je malo i teže, treba imati razumijevanja.
Pero je počeo da zavlači tako, preko nekih ljudi i na kraju prijatelju (a na moju preporuku i dogovor) poslao polovnu grafičku a naplatio kao novu i tu je sve puklo. A mnogo novaca sam mu ostavio kao i čitava ekipa.
@Febo
Što se tiče i ja sam vagao RX480 i GTX 1060 i Avero me nagovori na zelene heeh. Kako god nisam se ni ja pokajao, cijena mi je bila bare-bare ali sam od Nvidie dobio TOP model i u tom trenutku je za 1080p bila bolja kupovina.
Sada već ide malo na 480 ali o5 su to nijanse, zavisi od igre do igre.