Citroen All About
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Pauza
#3901 Re: Citroen All About
Hajde što spamate temu, idite na Automobilizam pa raspredajte o plastici, krckanju, kvalitetu, proizvođačima... 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3902 Re: Citroen All About
U cemu????basicm wrote:Opet kazem vauvau je u pravu, sto posto...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3903 Re: Citroen All About
u svemu
- konektovan
#3904 Re: Citroen All About
Al' u qurtzu, mozda da je pisao o trabantims, pa hajde.....bitanga_sa_otesa wrote:u svemu
- bitanga_sa_otesa
#3905 Re: Citroen All About
istina boli jbga...konektovan wrote:
Al' u qurtzu, mozda da je pisao o trabantims, pa hajde.....
- konektovan
#3906 Re: Citroen All About
Mozda tebe, mene ne, samo ne mogu trolanja...bitanga_sa_otesa wrote:istina boli jbga...konektovan wrote:
Al' u qurtzu, mozda da je pisao o trabantims, pa hajde.....
- Bakir1
#3907 Re: Citroen All About
Za trziste rsa i Srbije imaju nesto metalnih dijelova

- bitanga_sa_otesa
#3908 Re: Citroen All About
ja nemam galsko smece pa da me boli istinakonektovan wrote:
Mozda tebe, mene ne, samo ne mogu trolanja...
- konektovan
#3909 Re: Citroen All About
Ti imaš gore,.....al' nije tema ove emisije. Napravicemo temu za trulez.bitanga_sa_otesa wrote:ja nemam galsko smece pa da me boli istinakonektovan wrote:
Mozda tebe, mene ne, samo ne mogu trolanja...
- bitanga_sa_otesa
#3910 Re: Citroen All About
pa imamo tu temu,ja znam da je trulja,al ne kmecim po forumu kad neko kaze...ko ti za svoj mezarićkonektovan wrote:
Ti imaš gore,.....al' nije tema ove emisije. Napravicemo temu za trulez.![]()
- konektovan
#3911 Re: Citroen All About
Ja ne kmecim, samo argumente trazim, a nema argumenata. Nije dovoljno doci na forum i za nešto reci to je smece. Daj nešto, daj neko poredjenje kad vec tako pišeš,...etobitanga_sa_otesa wrote:pa imamo tu temu,ja znam da je trulja,al ne kmecim po forumu kad neko kaze...ko ti za svoj mezarićkonektovan wrote:
Ti imaš gore,.....al' nije tema ove emisije. Napravicemo temu za trulez.![]()
- bitanga_sa_otesa
#3912 Re: Citroen All About
ako ti budem stavljao slike da argumentujem mozda uspori forum ,zato bolje da sutim .dovoljno argumentara ima u tvojim postovima kad si pisao o kvarovimakonektovan wrote: Ja ne kmecim, samo argumente trazim, a nema argumenata. Nije dovoljno doci na forum i za nešto reci to je smece. Daj nešto, daj neko poredjenje kad vec tako pišeš,...eto
-
vauvau
#3913 Re: Citroen All About
Stave gumu po autu kao izolaciju na kliještima i to sad treba da je lijepo i napredno?
Koriste te nekakve hidraulike i zračne ovjese godinama i još nisu usavršili da može izdržati sto hiljada da nešto ne crkne. I onda odustanu hvala bogu, dosta je i bilo.
Da bi prešli na pravljenje automobila koji su samo ružni.
Koriste te nekakve hidraulike i zračne ovjese godinama i još nisu usavršili da može izdržati sto hiljada da nešto ne crkne. I onda odustanu hvala bogu, dosta je i bilo.
Da bi prešli na pravljenje automobila koji su samo ružni.
- konektovan
#3915 Re: Citroen All About
O kakvim kvarovima?????? Je li to nešto kod mene bilo što druga auta nemaju??? Ako ti kazem da za 9 godina taj auto nikad nije stao i da je uvijek bio u voznom stanju i tehnički ispravan, ti ces reci da izmišlljam..To što sam ttazio pomoc i savjete da riješim neke stvari, koje sam podijelio na forumu, i koje su vecinom banalne, a majstori nisu bili u stanju da to riješe, to je do njih, a ne do mene i citroena. Moj auto nije savrsen, i ne moze biti. Staro 12 godina, prešlo preko 300 kk i ne ocekujem nikakva cuda, ali auto ide, prodje regularno tehnički, i ja mogu biti zadovoljan jer trenutno ne mogu sebi priuštiti bolje. Ne podcjenjujem druge, jer i drugi kao i moje, ima i mane i vrline, ja pokušavam uraditi ono što je do mene. Na vrijeme uraditi sve servise, ako šta prokucka mjenjam momentalno, a evo i to da spomenem, za ovaj cijeli period zamjenjeno 3 stabilizatora, jedna krajnica, jedna spona, ja mogu biti zaista prezadovoljan. Puxanje grijaca i zamjena istih je bila najveci trošak za sve ove godine, ABD opet kad se stane na noge, ide 99% citroen smece.bitanga_sa_otesa wrote:ako ti budem stavljao slike da argumentujem mozda uspori forum ,zato bolje da sutim .dovoljno argumentara ima u tvojim postovima kad si pisao o kvarovimakonektovan wrote: Ja ne kmecim, samo argumente trazim, a nema argumenata. Nije dovoljno doci na forum i za nešto reci to je smece. Daj nešto, daj neko poredjenje kad vec tako pišeš,...eto
- bitanga_sa_otesa
#3917 Re: Citroen All About
konektovan wrote:citroen smece.

- konektovan
#3918 Re: Citroen All About
Uz sve mane i vrline, odlična auta.condy wrote:Alfa ???
- basicm
#3919 Re: Citroen All About
Citroen nikad nije bio auto. Ali dok je budala i krivih drva...
- konektovan
#3920 Re: Citroen All About
Ja sam to uvijek govorio za Merc, Bmw, Audi, VW,......basicm wrote:Citroen nikad nije bio auto. Ali dok je budala i krivih drva...
- HAVANA
#3921 Re: Citroen All About
Citroen je odlican odnos ulozeno dobijeno pa nek prica ko sta hoce.Pogledo ja pasata ne bi pored c5 ali svakom njegovo...Samo mi nemojte o vw...pogotovo novijim.Kvaliteta i to ne ide zajedno u recenicu A jel predje cilindar 1.9 govno posebno...Da ne pricam o onom smecu 1.2 benzin...Sve je to u 5 deka ova novija auta.Za 20 godina jebavanja sa autima jedino hondu i mercedese mogu izdvojiti na posebnu stranu pouzdanosti.Bar je moje iskustvo takvo.Mercedese neke a honde sve.A posebna je prica sto prodam 10 citroena c4 dok jednog golfa prodam.Strasno se promijenilo trziste Ne zanima me vise vw nikako,ne cini ni 5% kupovine sadasnje.A najsmjesnija mi je ona drzi cijenu
a onda dodje i hoce pasata 2014 za 22000 km sve placeno.E sto je drzi mater jebo
60 milja kostao.Koliko kosta rav4 2014? A i ona je te cijene bila.Svako ima svoju ranu.Sem honde.
To jos nisam iskusio...Kakva je ono budala napravila i sta je on mislio o post prodaji i servisiranju,nemam pojma.Inace koje god mi dodje,koje god marke...znam gdje moze boliti,vecinom iste stvari,iste rane...Inace glupo je i govoriti i kuditi ili hvaliti nesta.Iskustva su razlicita i svakakvih ima.Sva auta mogu dobro posluziti ako se paze i ispravno servisiraju.
- Sodom1
#3922 Re: Citroen All About
Tehnicki prolazi svako auto,nije to neka mjerakonektovan wrote:O kakvim kvarovima?????? Je li to nešto kod mene bilo što druga auta nemaju??? Ako ti kazem da za 9 godina taj auto nikad nije stao i da je uvijek bio u voznom stanju i tehnički ispravan, ti ces reci da izmišlljam..To što sam ttazio pomoc i savjete da riješim neke stvari, koje sam podijelio na forumu, i koje su vecinom banalne, a majstori nisu bili u stanju da to riješe, to je do njih, a ne do mene i citroena. Moj auto nije savrsen, i ne moze biti. Staro 12 godina, prešlo preko 300 kk i ne ocekujem nikakva cuda, ali auto ide, prodje regularno tehnički, i ja mogu biti zadovoljan jer trenutno ne mogu sebi priuštiti bolje. Ne podcjenjujem druge, jer i drugi kao i moje, ima i mane i vrline, ja pokušavam uraditi ono što je do mene. Na vrijeme uraditi sve servise, ako šta prokucka mjenjam momentalno, a evo i to da spomenem, za ovaj cijeli period zamjenjeno 3 stabilizatora, jedna krajnica, jedna spona, ja mogu biti zaista prezadovoljan. Puxanje grijaca i zamjena istih je bila najveci trošak za sve ove godine, ABD opet kad se stane na noge, ide 99% citroen smece.bitanga_sa_otesa wrote:ako ti budem stavljao slike da argumentujem mozda uspori forum ,zato bolje da sutim .dovoljno argumentara ima u tvojim postovima kad si pisao o kvarovimakonektovan wrote: Ja ne kmecim, samo argumente trazim, a nema argumenata. Nije dovoljno doci na forum i za nešto reci to je smece. Daj nešto, daj neko poredjenje kad vec tako pišeš,...eto
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3923 Re: Citroen All About
Za 10g vozanja Alfe, samo su mi se 2 lampice upalile. Od gorivacondy wrote:Alfa ???
Nikada, ali nikada niti sam zamjenio diznu niti je bilo potrebe, turbinu takodjer nikada. Presao sam preko 300k sa 1.9 i 2.4 jtd. Mjenjas ulje svaki 10k, nikada nije bilo potrebe pogledati sipku, a kamoli dosipati.
Samo sam se lafeta namjenjao, Luigi jbm ti majku
- Sodom1
#3924 Re: Citroen All About
Pravo me nostalgija hvata kako sam se rjesio svoje Alfemali_milojica wrote:Za 10g vozanja Alfe, samo su mi se 2 lampice upalile. Od gorivacondy wrote:Alfa ???i 1x od grijaca
![]()
Nikada, ali nikada niti sam zamjenio diznu niti je bilo potrebe, turbinu takodjer nikada. Presao sam preko 300k sa 1.9 i 2.4 jtd. Mjenjas ulje svaki 10k, nikada nije bilo potrebe pogledati sipku, a kamoli dosipati.
Samo sam se lafeta namjenjao, Luigi jbm ti majku
- konektovan
#3925 Re: Citroen All About
Ja ne vozim auto na tehnicki samo formalno, vec da se sve ispita kako treba i da se na kraju otkloni svaki pronadjeni kvar. Ja cu sjesti za taj volan, zato tu nema kompromisa.Sodom1 wrote: Tehnicki prolazi svako auto,nije to neka mjera