Nakon što je onako duboko uronio u Fahru, Željko tu koaliciju može samo sanjati.Katamaran_Sa wrote:Jos jedan kmecavac koji pretpostavlja po forumskom kliseu, da radim nesto takvo rekao bih ali sam daleko od togaseln wrote:Da zeljko ima sve mahane ovog svijeta...nece zbog toga zlocinacka organizacija SDA postati nista manje odvratna.Katamaran_Sa wrote: Sa druge strane je on sve to i radio da bi se pricalo o njemu kao nekom heroju ulice.
Ta prica oko trudnice je cisti marketing za naivne Bosnjecke mase koje nisu mogle cekati izbore da glasaju za heroja, ona je nakon toga doslo i kumstvo, mozda danas tog malog i skoluje
Dakle, sjedi i jedi taj hljeb poreznih obaveznika...nece jos dugo trajati.![]()
Zeljko ce u koalciju sa SDA a tada ce biti uzitak citati tvoje kmecanje o izdaji narodnog heroja druga Komsica
Demokratska fronta Željko Komšić
- Corto Maltese
#3901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Katamaran_Sa
#3902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nece imati izbora ako zeli okusiti vlasti, Fahro to ne moze ni sa SDP a kamoli sa SBBNakon što je onako duboko uronio u Fahru, Željko tu koaliciju može samo sanjati.
-
Katamaran_Sa
#3903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neces vjerovati ali ja to radim godinama vec bez drzave naravno, lako je u ovoj zemlji imati i voditi biznis pored zaostalih jugonostalgicara i neosvjescenih socijalista koji jos misle da smo svi jednaki i da svi moraju podjednako imati, dok je vas ja ne brinem za ozbiljne ljudeMani trolanja po forumu, pozuri da nagrabis sto vise, blizi se kraj drzavnom hljebu.![]()
Samo vi ostanite mirni i gledajte kako vrijeme prolazi, sad ce Komsic da uvede ravnopravnost, jos malo pa izbori
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne kontam što SDAovci napadaju Komšu kad im Hankina ruka vladu izglasa i drži je da ne pane ko ćutuk
- kamen spoticanja
#3905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jasta...al sincina ce u avaz na poziciju savjetnika...necega...naravno ako fahrina bivša žena dozvoliVjecitiStudent wrote:Jel ovo znači da će sada i hrabra Hanka istupiti iz koalicije sa SDA?Predsjedništvo DFBH će insistirati da isti princip ubuduće bude pravilo ponašanja svih naših članova koji obavljaju ili će obavljati odgovorne dužnosti na svim nivoima vlasti. Jedino tako DFBH će uspjeti u ostvarivanju svojih ciljeva uz podršku sve brojnijeg članstva“, stoji na kraju saopštenja Demokratske fronte BH.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Što mu se pravdaš? Meni je davno napisao da sam diplomata u ambasadiKatamaran_Sa wrote:Neces vjerovati ali ja to radim godinama vec bez drzave naravno, lako je u ovoj zemlji imati i voditi biznis pored zaostalih jugonostalgicara i neosvjescenih socijalista koji jos misle da smo svi jednaki i da svi moraju podjednako imati, dok je vas ja ne brinem za ozbiljne ljudeMani trolanja po forumu, pozuri da nagrabis sto vise, blizi se kraj drzavnom hljebu.![]()
Samo vi ostanite mirni i gledajte kako vrijeme prolazi, sad ce Komsic da uvede ravnopravnost, jos malo pa izbori
-
Katamaran_Sa
#3907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja evo javno pozivam ove jugonostalgicare da se nadjemo i da vide sta radim, njih je strah da ce razbiti klise da svatko tko nije na njihovom fonu je SDA lopov i oportunista..cirkusKatarinaKosaca wrote:Što mu se pravdaš? Meni je davno napisao da sam diplomata u ambasadiKatamaran_Sa wrote:Neces vjerovati ali ja to radim godinama vec bez drzave naravno, lako je u ovoj zemlji imati i voditi biznis pored zaostalih jugonostalgicara i neosvjescenih socijalista koji jos misle da smo svi jednaki i da svi moraju podjednako imati, dok je vas ja ne brinem za ozbiljne ljudeMani trolanja po forumu, pozuri da nagrabis sto vise, blizi se kraj drzavnom hljebu.![]()
Samo vi ostanite mirni i gledajte kako vrijeme prolazi, sad ce Komsic da uvede ravnopravnost, jos malo pa izborii baš mu hvala na tome. Ima jedno 2000000002345532345 postova taj @seln, niti jedan smislen, uvijek isto guslanje ad hominem i to obično pretpostavljajući radno mjesto i spominjući poreske obveznike, a prvi nije jedan od njih, jer drugoj zemlji plaća poreze.
-
VjecitiStudent
#3908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Aukcija je ponovo počela, koliko će sad da ponudi SDA, koliko SDP?
Nezavisna poslanica Hanka Vajzović kazala nam je da u ovom trenutku ne zna ništa niti o ostanku u ovoj parlamentarnoj većini niti o tome ko bi mogao zamijeniti ministra Marjanovića, kojeg je ona predložila.
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/sda ... d-raspadom
-
VjecitiStudent
#3909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
KatarinaKosaca wrote: Što mu se pravdaš? Meni je davno napisao da sam diplomata u ambasadii baš mu hvala na tome. Ima jedno 2000000002345532345 postova taj @seln, niti jedan smislen, uvijek isto guslanje ad hominem i to obično pretpostavljajući radno mjesto i spominjući poreske obveznike, a prvi nije jedan od njih, jer drugoj zemlji plaća poreze.
Trebalo bi jednom napraviti rang listu 'ad-hominema' ...
-
Krushna mrva
#3910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dace ko vise ima , SDA garantVjecitiStudent wrote:Aukcija je ponovo počela, koliko će sad da ponudi SDA, koliko SDP?
Nezavisna poslanica Hanka Vajzović kazala nam je da u ovom trenutku ne zna ništa niti o ostanku u ovoj parlamentarnoj većini niti o tome ko bi mogao zamijeniti ministra Marjanovića, kojeg je ona predložila.
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/sda ... d-raspadom
- ultima_palabra
#3911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa kao da ne znamo šta radiš... načelnik općine Novi GradKatamaran_Sa wrote:Ja evo javno pozivam ove jugonostalgicare da se nadjemo i da vide sta radim, njih je strah da ce razbiti klise da svatko tko nije na njihovom fonu je SDA lopov i oportunista..cirkus
- seln
#3912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ostalo je mozda i diskutabilno, ali ti istina fakat nije jaca stranaKatarinaKosaca wrote:Što mu se pravdaš? Meni je davno napisao da sam diplomata u ambasadiKatamaran_Sa wrote:Neces vjerovati ali ja to radim godinama vec bez drzave naravno, lako je u ovoj zemlji imati i voditi biznis pored zaostalih jugonostalgicara i neosvjescenih socijalista koji jos misle da smo svi jednaki i da svi moraju podjednako imati, dok je vas ja ne brinem za ozbiljne ljudeMani trolanja po forumu, pozuri da nagrabis sto vise, blizi se kraj drzavnom hljebu.![]()
Samo vi ostanite mirni i gledajte kako vrijeme prolazi, sad ce Komsic da uvede ravnopravnost, jos malo pa izborii baš mu hvala na tome. Ima jedno 2000000002345532345 postova taj @seln, niti jedan smislen, uvijek isto guslanje ad hominem i to obično pretpostavljajući radno mjesto i spominjući poreske obveznike, a prvi nije jedan od njih, jer drugoj zemlji plaća poreze.
Sta rece, imam trista miliona milijardi triliona postova?
I to mi kaze neko ko ima samo hiljadu postova manje od mene, a izraz ad hominem rabi i gdje mu je mjesto i gdje nije.seln
I sta, ako ne zivim u Bosni, ne smijem hrsuzu reci da je hrsuz.
Kato, Kato...ohani malo, nije ni klimakterium opravdanje za ovakve ispade.
-
Katamaran_Sa
#3913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti si vec konkretniji u optuzbamaultima_palabra wrote:Pa kao da ne znamo šta radiš... načelnik općine Novi GradKatamaran_Sa wrote:Ja evo javno pozivam ove jugonostalgicare da se nadjemo i da vide sta radim, njih je strah da ce razbiti klise da svatko tko nije na njihovom fonu je SDA lopov i oportunista..cirkus
- dustaban
#3915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Predlazem da se objedine ove dvije teme - Demografska Fronta ZK i Demografska slika Bosnjaka
(svaki put se zayebem pa odem tamo!)

- Paranoid
#3916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...predlažem ti da ideš optičaru..dustaban wrote:Predlazem da se objedine ove dvije teme - Demografska Fronta ZK i Demografska slika Bosnjaka
- Shahab
#3917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da li je Željko Komšić proizvod britanske ambasade i eksperiment Tavistockovog instituta (anglomasonski institut za pranje mozga i socijalni inžinjering)? Polako ali sigurno bliži se odsutni momenat za sve koji učestvuju u političkoj areni. Što izbori budu bliže, to će istina biti manje važna. Za nas koji smo izvan političkih stranaka, preostaje da objektivno i racionalno tumačimo dešavanja oko nas.
Trenutak kada je Željko Komšić odlučio da napusti SDP i svoga duhovnog oca Lagumdžiju, i pokrene sopstveni politički projekat, nije nikako bezazlen i nepromišljen. Prema mome dubokom uvjerenju, anglomasonski mentori Zlatka Lagumdžije, napravili su pravilnu procijenu njegove političke budućnosti u kontekstu svojih planova, i zaključili da je dotični potpuno potrošen i osoba u koju se ne isplati investirati. Opće je poznato pravilo, da sa padom lidera, padaju i svi njegovi kadrovi i poliike koje je promovisao. Arhitekta američke spoljne politike Henry Kissinger jednom prilikom je rekao.."Opasno je biti neprijatelj Amerike, ali je još opasnije biti njen prijatelj"...Dakle neposredno nakon što je anglomasonska opcija zaključila da je Lagumdžija politički mrtav, kao grom iz vedra neba dešava se Komšićeva pobuna u SDP-u. Do tada mirni, poslušni, banalni Komšić, koji apsolutno nikada nije pokazivao naznake edipovog karaktera "oceubice", iznenada mucajući o kriminalu i iznevjerenim očekivanjima, pravi odstupnicu od Lagumdžije i time mu zabija nož u leđa.
Da bi shvatili pozadinu ovog fenomena, trebamo prije svega pokušati demaskirati stvarne ciljeve anglomasonerije u BiH i osobito prema Bošnjacima kao muslimanskom elementu unutar BiH. Svima je jasno da su šanse Komšića da dobije srpske i hrvatske glasove ravne nuli. Njegova izborna baza jesu isključivo Bošnjaci. kako to da moćna Amerika, sa hiljadama svojih analitičara i nepreglednim izvorima informisanja, nije bila u stanju predvidjeti, kakve će poslijedice za funkcionalnost BiH, imati konstituisanje Republike Srpske kao izraza svetosavskog fašizma? Dakle odmah u startu treba otpisati animozitet anglomasonskih interesa prema RS, u obliku kako se to napadno i agresivno sugeriše iz velikosrpskih krugova, koji na taj način održavaju nacionalnu homogenizaciju i borbenost srpskog naroda u BiH. Dobro je poznato ko jedini ima snage da crta granice u današnjoj Evropi, i tvrditi da je Republika Srpska, nastala uprkos Americi, je smiješna i neodrživa. Svi se dobro sijećamo stanja Rusije u vremenima Daytona, i njene tadašnje ovisnosti i bespomoćnosti u odnosu na Ameriku. Dakle nema govora o nekom kompromisu Rusije i Amerike. Republika Srpska je u potpunosti izraz volje američke politike i njenih dugoročnih planova na Balkanu. Komšićeva svrha i uloga u tom scenariju je još uvijek nepoznanica. Ono što ja mogu prepoznati jeste poruka javnosti da dobro prati poruke iz Ankare i slijedi put turskog prijateljstva i savezništva.
Trenutak kada je Željko Komšić odlučio da napusti SDP i svoga duhovnog oca Lagumdžiju, i pokrene sopstveni politički projekat, nije nikako bezazlen i nepromišljen. Prema mome dubokom uvjerenju, anglomasonski mentori Zlatka Lagumdžije, napravili su pravilnu procijenu njegove političke budućnosti u kontekstu svojih planova, i zaključili da je dotični potpuno potrošen i osoba u koju se ne isplati investirati. Opće je poznato pravilo, da sa padom lidera, padaju i svi njegovi kadrovi i poliike koje je promovisao. Arhitekta američke spoljne politike Henry Kissinger jednom prilikom je rekao.."Opasno je biti neprijatelj Amerike, ali je još opasnije biti njen prijatelj"...Dakle neposredno nakon što je anglomasonska opcija zaključila da je Lagumdžija politički mrtav, kao grom iz vedra neba dešava se Komšićeva pobuna u SDP-u. Do tada mirni, poslušni, banalni Komšić, koji apsolutno nikada nije pokazivao naznake edipovog karaktera "oceubice", iznenada mucajući o kriminalu i iznevjerenim očekivanjima, pravi odstupnicu od Lagumdžije i time mu zabija nož u leđa.
Da bi shvatili pozadinu ovog fenomena, trebamo prije svega pokušati demaskirati stvarne ciljeve anglomasonerije u BiH i osobito prema Bošnjacima kao muslimanskom elementu unutar BiH. Svima je jasno da su šanse Komšića da dobije srpske i hrvatske glasove ravne nuli. Njegova izborna baza jesu isključivo Bošnjaci. kako to da moćna Amerika, sa hiljadama svojih analitičara i nepreglednim izvorima informisanja, nije bila u stanju predvidjeti, kakve će poslijedice za funkcionalnost BiH, imati konstituisanje Republike Srpske kao izraza svetosavskog fašizma? Dakle odmah u startu treba otpisati animozitet anglomasonskih interesa prema RS, u obliku kako se to napadno i agresivno sugeriše iz velikosrpskih krugova, koji na taj način održavaju nacionalnu homogenizaciju i borbenost srpskog naroda u BiH. Dobro je poznato ko jedini ima snage da crta granice u današnjoj Evropi, i tvrditi da je Republika Srpska, nastala uprkos Americi, je smiješna i neodrživa. Svi se dobro sijećamo stanja Rusije u vremenima Daytona, i njene tadašnje ovisnosti i bespomoćnosti u odnosu na Ameriku. Dakle nema govora o nekom kompromisu Rusije i Amerike. Republika Srpska je u potpunosti izraz volje američke politike i njenih dugoročnih planova na Balkanu. Komšićeva svrha i uloga u tom scenariju je još uvijek nepoznanica. Ono što ja mogu prepoznati jeste poruka javnosti da dobro prati poruke iz Ankare i slijedi put turskog prijateljstva i savezništva.
- akcid
#3918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Shahab wrote:Da li je Željko Komšić proizvod britanske ambasade i eksperiment Tavistockovog instituta (anglomasonski institut za pranje mozga i socijalni inžinjering)? ..
Nadmašio si i sebe i @Bosnologa ujedno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mogu se zvati demokratska akcijadustaban wrote:Predlazem da se objedine ove dvije teme - Demografska Fronta ZK i Demografska slika Bosnjaka
- kamen spoticanja
#3920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne moze...previse lici na zelene a to ultra turbo pošteni fahro nece dozvolit...a znamo da je zeljko na istog slabplain vanilla wrote:mogu se zvati demokratska akcijadustaban wrote:Predlazem da se objedine ove dvije teme - Demografska Fronta ZK i Demografska slika Bosnjaka
- plain vanilla
#3921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa dobro, i demokratska FRonta je odlican nazivkamen spoticanja wrote:Ne moze...previse lici na zelene a to ultra turbo pošteni fahro nece dozvolit...a znamo da je zeljko na istog slabplain vanilla wrote:mogu se zvati demokratska akcijadustaban wrote:Predlazem da se objedine ove dvije teme - Demografska Fronta ZK i Demografska slika Bosnjaka
- kamen spoticanja
#3922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znao sam da ima neka poruka za podsvjesni dio mozga....znaoooo sam 
-
kox
#3923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidim koalicija SDP-SDA na ovoj temi funkcioniše kao u najboljim danima 
Last edited by kox on 23/05/2013 21:25, edited 1 time in total.
-
VjecitiStudent
#3924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
plain vanilla wrote: pa dobro, i demokratska FRonta je odlican naziv
- plain vanilla
#3925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dali bi i mi ostavke da znamo da ce nas to proslavitikox wrote:Vidim koalicija SDP-SDA na ovoj temi funkcioniše kao u najboljim danima