Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#3901 Re: Farma
Bebi nije normalna, Saska gazda
-
Labbtec
#3902 Re: Farma
Ja mislim da je ovo kompenzacija za ono sto je zakacila po prstu pa je sad postavila za gazdu.....
- Golf forever
#3903 Re: Farma
Partijaner wrote:Znaci koja ne dadne tebi nije postena.![]()
![]()
Jesil ti stvarno normalan ili se pravis lud ?
Pa nije svakom interesantna cura koja se skida da bi je cijeli svijet vidio, je ne znam gdje je tu obraz i o cemu mi onda pricamo. Hvalis curu koja je isla kod onog staronje da se skine za kesh, a sta tamo rade iza zatvorenih vrata i sam znas, ja tebi sad kazem dabogda ti meni bio najveci jebac i sprcio najvise treba ali nikad neces znati sta je cast, moral i postenje, to uhljupi kao ti ne mogu da shvate zato sto si i ti kao te tvoje drolje, da je samo kite.
Najlakse je se skinuti, a kad treba da malo trgne guzicu kao npr. ovde na farmi onda joj tesko i onda pocne da glumi sa plakanjem, pa pizda joj materina ima honorar sto neko nece zaraditi za 6 mjeseci i ti sad meni naso pricati o nekoj ljepoti.
očajniče, smijel se skinut ta tvoja rugoba koju ti karaš
pa njoj bi platili da je ne gledaju
veze ti sa životom nemaš
da bi neko PLATIO da nešto gleda, to nešto mora biti KVALITET, milioni cura se prijave za playboy, ali samo one koje su stvarno nešto mogu i da dobiju slikanje, da ne govorim o naslovnici ili duplerici
to što tvoj jadni mozak misli da svaka takva cura zarad toga mora da se s nekim i spava, je stavr tvog sjebanog mozga i takvih kao ti
drži se ti svoje rugobe koju niko neće
- LEDA
#3904 Re: Farma
Joj Bebi šta nam uradi
postavi onu što nosa dominđose za gazdaricu
kako će da se saginje dok "radi"
- Sabirni centar
#3905 Re: Farma
fidoremilienko wrote:Aj ba pustite ovog staninog obozavatelja. Vidis mu nickato je njegov domet, tesko da moze preko toga prebacit'
- Partijaner
#3906 Re: Farma
Sad ce playboy zecica da bude sluga. 
- ho oponopono
#3907 Re: Farma
...ma kupuje kartu za raj Bebica, pokajanje i ti fazoni pošto je Sašketinu ganjala sa sklalpelom! 
- insomnia78
#3908 Re: Farma
Mi makar karamo, nek su i rugobe al karamo, a ti ga bacaj na Stanojku:mrgreen::mrgreen:Golf forever wrote:Partijaner wrote:Znaci koja ne dadne tebi nije postena.![]()
![]()
Jesil ti stvarno normalan ili se pravis lud ?
Pa nije svakom interesantna cura koja se skida da bi je cijeli svijet vidio, je ne znam gdje je tu obraz i o cemu mi onda pricamo. Hvalis curu koja je isla kod onog staronje da se skine za kesh, a sta tamo rade iza zatvorenih vrata i sam znas, ja tebi sad kazem dabogda ti meni bio najveci jebac i sprcio najvise treba ali nikad neces znati sta je cast, moral i postenje, to uhljupi kao ti ne mogu da shvate zato sto si i ti kao te tvoje drolje, da je samo kite.
Najlakse je se skinuti, a kad treba da malo trgne guzicu kao npr. ovde na farmi onda joj tesko i onda pocne da glumi sa plakanjem, pa pizda joj materina ima honorar sto neko nece zaraditi za 6 mjeseci i ti sad meni naso pricati o nekoj ljepoti.![]()
očajniče, smijel se skinut ta tvoja rugoba koju ti karaš
pa njoj bi platili da je ne gledaju![]()
veze ti sa životom nemaš
da bi neko PLATIO da nešto gleda, to nešto mora biti KVALITET, milioni cura se prijave za playboy, ali samo one koje su stvarno nešto mogu i da dobiju slikanje, da ne govorim o naslovnici ili duplerici
to što tvoj jadni mozak misli da svaka takva cura zarad toga mora da se s nekim i spava, je stavr tvog sjebanog mozga i takvih kao ti
drži se ti svoje rugobe koju niko nećenisu za tebe životne filozofije, nemaš ti pojma o tome
s' moje sokoćalo
- insomnia78
#3909 Re: Farma
Ocekivano, kompenzacijadječak sa šibicama wrote:Bebi nije normalna, Saska gazda
s' moje sokoćalo
-
dječak sa šibicama
#3910 Re: Farma
Istina, ja zaboravio na stravu u ulici brijestova.
Kompenzacija.
Ako stavi Stanojku i Pederka za sluge, sve joj je oprosteno
Kompenzacija.
Ako stavi Stanojku i Pederka za sluge, sve joj je oprosteno
- insomnia78
#3911 Re: Farma
Mogo bi saban, mozda?
s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
-
Labbtec
#3912 Re: Farma
Stavit ce Silikoniju i Sha 100% za sluge
- Golf forever
#3913 Re: Farma
insomnia78 wrote: Mi makar karamo, nek su i rugobe al karamo, a ti ga bacaj na Stanojku:mrgreen::mrgreen:
s' moje sokoćalo
ti karaš
a ja sam onakvih ko Stanija propustio kamaru kroz šake, zato i poznajem takav tip cura, znam kako dišu
-
dječak sa šibicama
#3914 Re: Farma
Shah je kandidat broj jedan, ima ga na piku, ali svakako bi volio da idu maneken i Stanija, ili jos bolje bi bilo Stanija i Shah, sami, u stali... Pederko bi oblijetao oko stale po noci, ko vilenjak.
-
Labbtec
#3915 Re: Farma
Filip ker je vec zgrahno zna kakav se scenario sprema

- LEDA
#3916 Re: Farma
Ok ti si najveći j**ač Balkana .....shvatili smo . OK sviđa ti se Stana ,lijepo ti za Lisoviće i vadi je s farme.Golf forever wrote:insomnia78 wrote: Mi makar karamo, nek su i rugobe al karamo, a ti ga bacaj na Stanojku:mrgreen::mrgreen:
s' moje sokoćalo![]()
ti karašnisi ti ni vidio p
![]()
a ja sam onakvih ko Stanija propustio kamaru kroz šake, zato i poznajem takav tip cura, znam kako dišu
-
boracha
#3917 Re: Farma
zar nisu rekli da ne moze za gazdu onaj s kim si u duelu, mada mi je i to nelogicno bilo, al cini mi se da je ogi jednom rekao
- klavirdžija
#3918 Re: Farma
Ša i Stanojka u štali, ima da bidne vrućo.
Postoje i male šanse da izabere Radojku jer ju je stavila za slugu, a ona teeeeško ranjena, ali ne vjerujem...
Postoje i male šanse da izabere Radojku jer ju je stavila za slugu, a ona teeeeško ranjena, ali ne vjerujem...
- LEDA
#3919 Re: Farma
Vrućo će da bude Fifijuklavirdžija wrote:Ša i Stanojka u štali, ima da bidne vrućo.![]()
Joj što će ona u minjaku da nam mlati onim ranjenim prstom
- Neradnik
#3920 Re: Farma
mogli bi bit sha i radoojka
- gnjev
#3921 Re: Farma
Sha definitivno a od zenskih mislim da ce stavit nekog koga smatra za najvecu konkurenciju . Dalke Stanija , mozda i Goca nikad se ne zna.Gospodin_bez_kravate wrote:mogli bi bit sha i radoojka
-
dječak sa šibicama
#3922 Re: Farma
Po meni ni Memo nije siguran... 1.) izradio je sa stapicima, nakon sto je Era pjevao sta je pjevao, Memo je sav vazan rekao Saski "necu ti dati stapic, kazem ti ko sestri" a onda joj da stapic, i 2.) Vesna je jaranica sa Saskom, njih dvije sada suruju, ova je moze nagovoriti da stavi Memu.
Jbt, zena je udata za cetnickog vojvodu
- gnjev
#3923 Re: Farma
Ma jeste al ne predstavlja joj on opasnost nikakvu. Zna se da Memo nece pobjediti a zaboravljas da je Saska za sekund manje proracunata od Stanije .dječak sa šibicama wrote:Po meni ni Memo nije siguran... 1.) izradio je sa stapicima, nakon sto je Era pjevao sta je pjevao, Memo je sav vazan rekao Saski "necu ti dati stapic, kazem ti ko sestri" a onda joj da stapic, i 2.) Vesna je jaranica sa Saskom, njih dvije sada suruju, ova je moze nagovoriti da stavi Memu.
- Neradnik
#3924 Re: Farma
Mislim da su skontali kako njihove "osvete" kad su gazde ne pale i kako je publika-produkcija ta koja ce odluciti ko ide van.Jedino po meni sto bi bilo interesantno da stavi nekog sto ce napraviti pometnju u kuci kao npr memu i ljubu
bas me zanima kome bi sha dao stapic dal bratu il sestri
- gnjev
#3925 Re: Farma
Ili Miki i Goca . Ne znam jel jos ko upratio al opasno varnici na toj relacijiGospodin_bez_kravate wrote:Mislim da su skontali kako njihove "osvete" kad su gazde ne pale i kako je publika-produkcija ta koja ce odluciti ko ide van.Jedino po meni sto bi bilo interesantno da stavi nekog sto ce napraviti pometnju u kuci kao npr memu i ljubu![]()