The 51st State wrote:
Mozes iz svih coskova gledati ali je tako. A i sumadija, vojvodina neko mudo mimo novog sada, srednja zalost.
Dešavanja u Srbiji
- Young Erotica
#38976 Re: Dešavanja u Srbiji
- LBVIEW
#38977 Re: Dešavanja u Srbiji
A kad covek slusa o kvalitetu zivota stanovnika u Srbiji, rekao bi, u najmanju ruku Svicarska. 
- Young Erotica
#38978 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako se to u Svajcarskoj moze nazvati zivotom uopšte.LBVIEW wrote:A kad covek slusa o kvalitetu zivota stanovnika u Srbiji, rekao bi, u najmanju ruku Svicarska.
- LBVIEW
#38979 Re: Dešavanja u Srbiji
To kod tvog caleta?Young Erotica wrote: Ako je bilo dovoljno Albancima ne znam zasto ne bi bilo dovoljno nama, već sam ti rekao ishrana normalna kao i kod tebe samo je bonus svinjsko meso.
A oni sto se tuku za pilice kvare prosek.
-
radostan dan
#38980 Re: Dešavanja u Srbiji
šta se smiješ koji kurac...sve su u pravu, svaki diskutant sa kojim se raspravljas ima veći bdp, standard ili kako se to već zove, po glavi stanovnika.Young Erotica wrote:![]()
![]()
doduše, ni jedan ti ne piše iz bih...
- Young Erotica
#38981 Re: Dešavanja u Srbiji
Ih I ti cepidlačiš, zato kad dodje na svojih 21 dan odmora da vidis sta je zivotradostan dan wrote:šta se smiješ koji kurac...sve su u pravu, svaki diskutant sa kojim se raspravljas ima veći bdp, standard ili kako se to već zove, po glavi stanovnika.Young Erotica wrote:![]()
![]()
- Young Erotica
#38982 Re: Dešavanja u Srbiji
U bosni nema mrake je li?LBVIEW wrote:To kod tvog caleta?Young Erotica wrote: Ako je bilo dovoljno Albancima ne znam zasto ne bi bilo dovoljno nama, već sam ti rekao ishrana normalna kao i kod tebe samo je bonus svinjsko meso.![]()
- LBVIEW
#38983 Re: Dešavanja u Srbiji
I sta kaze, "stav drzave'?
Pa dobro, nije problem, samo sto se petljate u krug civiliziranih drzava kad to niste niti cete ikad s tom "pamecu" i biti.
Pa dobro, nije problem, samo sto se petljate u krug civiliziranih drzava kad to niste niti cete ikad s tom "pamecu" i biti.
- Young Erotica
#38984 Re: Dešavanja u Srbiji
.
Last edited by Young Erotica on 15/11/2018 20:02, edited 1 time in total.
- Maraschino
#38985 Re: Dešavanja u Srbiji
Znam to i zato imamo veliki problem ali ne treba nam onda niko drzati pridike o dobrosusjedskim odnosima. Katarza je cudo.Young Erotica wrote:
@Maraschino već smo jednom pričali na tu temu, to je stav drzave koju ona zastupa. Opet ja bih pre izabrao nju koja ima neke rezultate nego Zeljka Komšića ili takvog nekog lika lezilebovića.
Ne razumijem sta je problem u Komsicu kao clanu predsjednistva?
- LBVIEW
#38986 Re: Dešavanja u Srbiji
Ko to uopce tvrdi?Young Erotica wrote:U bosni nema mrake je li?LBVIEW wrote:To kod tvog caleta?Young Erotica wrote: Ako je bilo dovoljno Albancima ne znam zasto ne bi bilo dovoljno nama, već sam ti rekao ishrana normalna kao i kod tebe samo je bonus svinjsko meso.![]()
Samo, nemoj o 5 puta vecem kvalitetu zivota - nije cela
Srbija centar Beograda/Novog Sada.
-
radostan dan
#38987 Re: Dešavanja u Srbiji
kakvih crnih 21 dan...Young Erotica wrote:Ih I ti cepidlačiš, zato kad dodje na svojih 21 dan odmora da vidis sta je zivotradostan dan wrote:šta se smiješ koji kurac...sve su u pravu, svaki diskutant sa kojim se raspravljas ima veći bdp, standard ili kako se to već zove, po glavi stanovnika.Young Erotica wrote:![]()
![]()
7 dana maksimalno.
ne mogu da podnesu toliki kvalitet i standard, pa zduše u makarsku, da im lakne malo...
i od bih, i od bavarske.
- LBVIEW
#38988 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa nije Miletov, odnosno srpski saveznik u rasturanju BiH.Maraschino wrote:Znam to i zato imamo veliki problem ali ne treba nam onda niko drzati pridike o dobrosusjedskim odnosima. Katarza je cudo.Young Erotica wrote:
@Maraschino već smo jednom pričali na tu temu, to je stav drzave koju ona zastupa. Opet ja bih pre izabrao nju koja ima neke rezultate nego Zeljka Komšića ili takvog nekog lika lezilebovića.
Ne razumijem sta je problem u Komsicu kao clanu predsjednistva?
-
Fudo387
#38989 Re: Dešavanja u Srbiji
Zapisano i dokumentovano.Young Erotica wrote:Cuj to, pa daj sa gledamo onda vojvodinu ili sumadiju pa da uporedimoThe 51st State wrote:Kad poredis bosnu sa srbijom ako gledamo parcijalno, fbih je iznad nivoa srbije, dok je rs ispod ponsvom parametrima..
Nemoj da poslije bude, nismo mi mislili tako.
Popisam vam se u stav.
- Maraschino
#38990 Re: Dešavanja u Srbiji
Sutra bi najvise volio prespavati. Idu kerovi pa lovac a sa strane pudlice....
"Sasvim je jasno, i to traje od Garašanina pa preko dogovora Cvetković-Maček, četničke ideogije Moljevića i đenerala Draže, do Miloševićevih velikosrpskih ciljeva i zločinačkog i genocidnog djelovanja Karadžića i Mladića i izvršioca njihovih projekata, da je postojao projekat istrebljenja Bošnjaka i uništenja Bosne i Hercegovine kao države. Ali, nisu svi bosanski Srbi bili na strani zločinačke Miloševićeve i Karadžićeve politike, a Bosna i Hercegovina je uvijek bila puna Bosanaca i Hercegovaca koji je vole i zbog toga projekat njenog uništenja nikada i nikome nije i neće uspjeti i to je činjenica koju trebate zapamtiti", poručio je predsjedavajući Vijeća ministara BiH.
...
- Billy The Pljuc
#38991 Re: Dešavanja u Srbiji
Kralju....radostan dan wrote:
ili slikom -
- Young Erotica
#38992 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja sam već izneo svoj stav i nije mi problem da to tako i nazovem, kao i mnogi drugi pripadnici mog naroda, stav drzave je proizvod inata i toga sto smo u raspadu bajne nam bivše drzave najdeblji kraj u političkom smislu izvukli mi. I znam sa sigurnošću da ćemo u budućnosti to korigovati i morati da prevalimo to preko mozga i jezika ali jednostavno nije još vreme.Fudo387 wrote:
Zapisano i dokumentovano.
Popisam vam se u stav.
@maraschino mozda zato sto je nesposobni lezilebovića koji je dobio izbore milujući vaš ego da ga uterate hrvatima, uzivaj u stagnaciji i naredne 4 godine, ja da sam bih gradjanin ipak bi glasao za neki program i boljitak nebitno koji sam nacionalni korpus.
- LBVIEW
#38993 Re: Dešavanja u Srbiji
Bolan Fudo, zar si ti kontao kako ovaj ne misli tako?Fudo387 wrote:Zapisano i dokumentovano.Young Erotica wrote:Cuj to, pa daj sa gledamo onda vojvodinu ili sumadiju pa da uporedimoThe 51st State wrote:Kad poredis bosnu sa srbijom ako gledamo parcijalno, fbih je iznad nivoa srbije, dok je rs ispod ponsvom parametrima..
Popisam vam se u stav.
Kakva god bila politika Srbije, uvijek ce uzivati legitimitet. Koliko puta ono izabrase Slobu, a i kad su ga napadali, to je bilo zbog toga sto je ratove izgubio.
Btw. najveci demokrata u zlocinackoj jazbini okrece vola s likovima s potjernice - pametnom dosta.
- Young Erotica
#38994 Re: Dešavanja u Srbiji
Stari mind reader lbviewLBVIEW wrote: Bolan Fudo, zar si ti kontao kako ovaj ne misli tako?
.
- LBVIEW
#38995 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma ja, vi najvise najebali, ni krivi ni duzni.Young Erotica wrote:Ja sam već izneo svoj stav i nije mi problem da to tako i nazovem, kao i mnogi drugi pripadnici mog naroda, stav drzave je proizvod inata i toga sto smo u raspadu bajne nam bivše drzave najdeblji kraj u političkom smislu izvukli mi. I znam sa sigurnošću da ćemo u budućnosti to korigovati i morati da prevalimo to preko mozga i jezika ali jednostavno nije još vreme.Fudo387 wrote:
Popisam vam se u stav.
@maraschino mozda zato sto je nesposobni lezilebovića koji je dobio izbore milujući vaš ego da ga uterate hrvatima, uzivaj u stagnaciji i naredne 4 godine, ja da sam bih gradjanin ipak bi glasao za neki program i boljitak nebitno koji sam nacionalni korpus.
Nije vam palo na pamet da ste sami krivi kad ste onomad krenuli "braniti vekovna ognjista" kod komsija.
A, s obzirom sta ste napravili - agresiju i genocid - dobro ste i prosli, s toga mani nas patetike.
A stav drzave svjedoci o kontinuitetu zlocinacke polutike koja, nakon pocinjenog zlocina, isti minimizira/negira.
- LBVIEW
#38996 Re: Dešavanja u Srbiji
Sam si sve objasnio.Young Erotica wrote:Stari mind reader lbviewLBVIEW wrote: Bolan Fudo, zar si ti kontao kako ovaj ne misli tako?
.
- Young Erotica
#38997 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma šta ću ja objašnjavati eto tebe iz Svedske a pride sve znaš
- Point.
#38998 Re: Dešavanja u Srbiji
Zašto je toliko teško priznati da je bio genocid u Srebrenici? Kako kažeš, kad tad ćete to morati korigovati, zar nije bolje odmah to riješiti pa krenuti naprijed nego zajebavati i sopstvene građane a i komšiluk radi čega?Young Erotica wrote:Ja sam već izneo svoj stav i nije mi problem da to tako i nazovem, kao i mnogi drugi pripadnici mog naroda, stav drzave je proizvod inata i toga sto smo u raspadu bajne nam bivše drzave najdeblji kraj u političkom smislu izvukli mi. I znam sa sigurnošću da ćemo u budućnosti to korigovati i morati da prevalimo to preko mozga i jezika ali jednostavno nije još vreme.Fudo387 wrote:
Popisam vam se u stav.
Nije baš da su ostali kandidati imali wow program boljitka tako da je Željko ipak najbolji kandidat što se tiče opstanka BiH kao države, jer šupak Čović bi je sigurno pokušao rasturiti sa svojim guznim haverom Miloradom. Zato i ovoliko kmečanje sa njihove strane. Avaj, odoše planovi u nepovrat.
- Young Erotica
#38999 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa meni lično nije teško, već smo jednom učestvovali ja i Maraschino u identičnoj raspravi oko negiranja genocida u Srebrenici. Na ovim prostorima populizam dobija izbore ako ti mislis da je u interesu sns-a da izgubi glasačko telo onda si veoma naivan.Point. wrote:Zašto je toliko teško priznati da je bio genocid u Srebrenici? Kako kažeš, kad tad ćete to morati korigovati, zar nije bolje odmah to riješiti pa krenuti naprijed nego zajebavati i sopstvene građane a i komšiluk radi čega?Young Erotica wrote:Ja sam već izneo svoj stav i nije mi problem da to tako i nazovem, kao i mnogi drugi pripadnici mog naroda, stav drzave je proizvod inata i toga sto smo u raspadu bajne nam bivše drzave najdeblji kraj u političkom smislu izvukli mi. I znam sa sigurnošću da ćemo u budućnosti to korigovati i morati da prevalimo to preko mozga i jezika ali jednostavno nije još vreme.Fudo387 wrote:
Popisam vam se u stav.
Nije baš da su ostali kandidati imali wow program boljitka tako da je Željko ipak najbolji kandidat što se tiče opstanka BiH kao države, jer šupak Čović bi je sigurno pokušao rasturiti sa svojim guznim haverom Miloradom. Zato i ovoliko kmečanje sa njihove strane. Avaj, odoše planovi u nepovrat.
Sto se tiče Zeljka stvarno me ne zanima, on se pita kako ćemo mi u evropu sa anom brnabić a ja njemu odgovorio da ćemo mnogo pre nego neki sa zeljko komšićem i da bih izabrao Anu u narednih 10 zivota nego tog lika, ne znam sta je problem.
-
Fudo387
#39000 Re: Dešavanja u Srbiji
I ja da sam gradjanin srbije glasao bih za neki program i boljitak, recimo, Cedu Jovanovica.Young Erotica wrote:
Sve se bojim da si glasao za njega.
Ha ha ha!