Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KPNCTNJAH wrote:Oborili ste kvotu na Netse s 2,05 na 1,55 nece na dobro...
Nadam se da me je neko poslusao jutros odmah.
jasko_ba wrote:Bruklin - San Antonio
Kvota na Bruklin ce padati cijeli dan. Najvjerovatnije, uz sve one povrede, nece igrati ni Parker ni Dankan veceras. Jos sinoc pobjedili tek nakon drugog produzetka. Poceli su sa kvotom 2, sad je vec 1.82. Ne bi me cudilo da ode na i na 1.5
jasko_ba wrote:bet365 zbog opcije cash-out kad igram vise parova
bwin zbog raspona poena u kosarci
Jale kakva je opcija ta cash-out
Ukupni dobitak 55 eura, nakon prvog poluvremena bruka poena, granice se digle za 10-15 poena na oba para i nudi mi opciju cash-out - da uzmem 46 eura, da ne cekam kraj utakmice. Naravno, to sam i uradio. Da sam ostavio, listic bi bio gubitan
johnson ide u over, teletovic najvjerovatnije iako sam ga odigrao ispod thompson i lee ostaju ispod tesko da ce biti na tekmi wariors-bulls i to je to vise manje
jasko_ba wrote:bet365 zbog opcije cash-out kad igram vise parova
bwin zbog raspona poena u kosarci
Jale kakva je opcija ta cash-out
Ukupni dobitak 55 eura, nakon prvog poluvremena bruka poena, granice se digle za 10-15 poena na oba para i nudi mi opciju cash-out - da uzmem 46 eura, da ne cekam kraj utakmice. Naravno, to sam i uradio. Da sam ostavio, listic bi bio gubitan
Jale ti si ovdje profitiro 10 eura...pošto je jedan gubitni...
Reci mi Jale ovo...Koševi su sipali i ti si mislio da će proći to glat,a da koševi nisu sipali bi li ti dali cash-out opciju.
E sad da li se ta opcija odnosi i na listice npr: danas odigram 3 para i 3 para za sutra i pogodim danas 3 para...da li mogu uzeti isplatu da sutra ne cekam ta 3 para.
Je li to slično kao u premieru prijevremena isplata...
Samo moraju neka pravila biti i za cash-out opciju...
Ko bi od igraca san antonia veceras trebo dobiti vecu minutazu?
Belineli 12.5
Diaw 10.5
C.joseph 7.5
Splinter 7.5
Ja konto prvog i zadnjeg, al ne znam ko ce mijenjat ove sto nece igrat veceras. Ima i dankan u ponudi 18.5
Duncan is expected to play at Barclays Center for the first time after missing that contest due to injury. He had 15 points as the Spurs shot 51.3 percent in a 113-92 home win over the Nets on Dec. 31.