Dešavanja u Srbiji

Young Erotica

#38951 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Young Erotica wrote: Kod mog oca plata je 55 hiljada plus prekovremeno, plus bonusi kada se završi dobar posao. Ima 4 para koja su u bračno zajednici i rade kod njega, oni su gospoda sa tih 1000 i kusur mesečno. Leto, zima, kola, deca.
Ovo sam ja rekao, mozda ste me pogrešno razumeli. Inače smo imućni, na granici da se kaze da smo bogati baš, a sve i da propadnemo svi sem majke i mladje sestre smo rodjeni svajcarci. :lol:
Blek Stena

#38952 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

ne znaju ti ovi turbo dijasporci citat BHS bas najbolje....pisi sporije :lol:
animals

#38953 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Covjek misli da mu je stari vlasnik firme..
gdje radnici imaju tolike plate..
ako sam dobro razumio..
animals

#38954 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

i 500 eura, je sasvim dobra plata za nasa podneblja..
Young Erotica

#38955 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

animals wrote:i 500 eura, je sasvim dobra plata za nasa podneblja..
Jeste ali ima ljudi koji rade i za 30 hiljada dinara, negde i manje. Tolika je zato sto se radi sa nekim kancerogenim materijalima. Imali smo istu proizvodnju u Svajcarskoj gde su plate bile preko 5 hiljada franaka, doduše sad imamo dosta više zaposlenih, ali sve sto se proizvede izvozi se.
Sanjarko

#38956 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

Ne misli. Kaze sad da mu je stari vlasnik firme i da se zna 500 E plata je dobra prilicno, ali to je mozda u Beogradu. Prosjek je 400 E, 10 E nizi od Bosanskog a samo 50 E veci od Kosovskog.
animals

#38957 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Vizionar 1985 wrote:Ne misli. Kaze sad da mu je stari vlasnik firme i da se zna 500 E plata je dobra prilicno, ali to je mozda u Beogradu. Prosjek je 400 E, 10 E nizi od Bosanskog a samo 50 E veci od Kosovskog.
A gdje se to u Bosni zaradjuje 1000 km u prosjeku..
Young Erotica

#38958 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Pa nije jedna firma prosek.
Sanjarko

#38959 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

animals wrote:
Vizionar 1985 wrote:Ne misli. Kaze sad da mu je stari vlasnik firme i da se zna 500 E plata je dobra prilicno, ali to je mozda u Beogradu. Prosjek je 400 E, 10 E nizi od Bosanskog a samo 50 E veci od Kosovskog.
Sarma. Administracija i privreda 432 E ako se sjecam prosjek. U Srbiji 422. Eno imas link. U crvenom smo. I mi i u Srbiji. Dok Hrvatska ima duplo vece plate.
Young Erotica

#38960 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Vizionar 1985 wrote:
animals wrote:
Vizionar 1985 wrote:Dok Hrvatska ima duplo vece plate.
Koja je cena zivota leti u Splitu jel znaš mozda?
radostan dan

#38961 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

animals wrote:
U -sluzbenom glasniku bih- ...
Fudo387

#38962 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Blek Stena wrote:ne znaju ti ovi turbo dijasporci citat BHS bas najbolje....pisi sporije :lol:
Dobro, ti znas brze citati, cekaj u redu da te eroticar zaposli kod njegovog tate, da nabijas standarde i meces prozore po surdulici.

To sto se on pogresno izrazio je drugi par opanaka, sabackih.

I cuj mu price, moj tata ima firmu i mi super zivimo u odnosu na vecinu stanovnika Balkana.
I jos to kao predstavlja nekim uzorkom za standard, kao imati firmu je uobicajena pojava.
Sanjarko

#38963 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

Young Erotica wrote:
Vizionar 1985 wrote:Dok Hrvatska ima duplo vece plate.
Koja je cena zivota leti u Splitu jel znaš mozda?
Pa vece plate samim tim i veci troskovi. Uglavnom imaju bolji standard.
Sanjarko

#38964 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

radostan dan wrote:
animals wrote:
Pa rekao sam sarma.
Young Erotica

#38965 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

@fudo Pa naveo sam ti to kao primer,ima i manjih primanja ali ima i većih. I opet kazem ja nisam rekao kako je nama med i mleko, moji postovi su samo odgovor na vaše onanisanje stranicu ili dve pre toga.

P. S ja nemam veze sa firmom, ja sam bludni bahati sin :lol:
Fudo387

#38966 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:@fudo Pa naveo sam ti to kao primer,ima i manjih primanja ali ima i većih. I opet kazem ja nisam rekao kako je nama med i mleko, moji postovi su samo odgovor na vaše onanisanje stranicu ili dve pre toga.

P. S ja nemam veze sa firmom, ja sam bludni bahati sin :lol:
Normalno da nemas veze sa firmom, stari ti rintacio po Svici, sparao, ulozio, i sad treba tebi povjeriti pa da mu sve sjebes. Nije lud.
Blek Stena

#38967 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

Fudo387 wrote:
Blek Stena wrote:ne znaju ti ovi turbo dijasporci citat BHS bas najbolje....pisi sporije :lol:
Dobro, ti znas brze citati, cekaj u redu da te eroticar zaposli kod njegovog tate, da nabijas standarde i meces prozore po surdulici.

To sto se on pogresno izrazio je drugi par opanaka, sabackih.

I cuj mu price, moj tata ima firmu i mi super zivimo u odnosu na vecinu stanovnika Balkana.
I jos to kao predstavlja nekim uzorkom za standard, kao imati firmu je uobicajena pojava.
Daleko je ta Surdulica od Han Dervente, ko ce tolko vozarit :lol:
Ni taj drugi dio nisi dobro iscito. Moras ili cesce dolazit kuci ili upisat kurs :kiss:
The 51st State

#38968 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

Kad poredis bosnu sa srbijom ako gledamo parcijalno, fbih je iznad nivoa srbije, dok je rs ispod ponsvom parametrima..
radostan dan

#38969 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Vizionar 1985 wrote:
radostan dan wrote:
animals wrote:
Pa rekao sam sarma.
Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor). Od ironije su jači sarkazam i groteska.

ili slikom -

Image
Last edited by radostan dan on 15/11/2018 19:22, edited 1 time in total.
Maraschino

#38970 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:Spanija neće priznati Kosovo.

U poslednje dve godine više zemalja je povuklo priznanje Kosova, a mislim da nijedna nova zemlja nije priznala isto.

Imamo gay premijerku,ne znam jel ikebana ili ne, je ali dok je bila ministarka imala je rezultata.

Polako modernizujemo vojsku.

Imamo najniži standard ali zivimo dosta bolje nego većina na Balkanu.

A sta govore razne nvo, levičari i ostala besposličarska bagra kojoj su roditelji čitali marksa pa misle da su pametni u ovoj zemlji nikoga ne zanima.
Sa njom ovakvom mislite u EU?
TS: Da li to što ćete uraditi treba da obuhvati i priznanje da je masakr u Srebrenici bio genocid? Savet Evrope je u maju poslednji put tražio da priznate Srebrenicu kao genocid. To niste uradili. Jeste li sada spremni?

AB: Ne, ne mislim da je strašni masakr u Srebrenici bio genocid.

TS: Sigurno znate da bez toga šanse za priključivanje EU postaju vrlo tanušne.

AB: Ne. To je bio gnusni zločin. Ratni zločin. Nisam ponosna na to. To nije urađeno u ime srpskog naroda i Srbija ne može kolektivno biti okrivljena za ono što se tamo desilo.

TS: Dva međunarodna suda su presudila da je to bio genocid.

AB: U redu.

TS: I Vi to nećete da prihvatite?

AB: Ne mislim da je bio genocid.

TS: Vi sada revidirate istoriju, znate li to?

AB: Ne mislim da je bio genocid. Mislim da je… znate, mislim da je bio užasan, užasan zločin, ali genocid je u suštini kada… genocid je kada pobijete celu populaciju, žene, decu, a to ovde nije bio slučaj.

TS: Predsedavajući sudija Haškog tribunala je 2004. rekao da su, želeći da eliminišu deo bosanskih muslimana, snage bosanskih Srba počinile genocid. Cilj je bilo istrebljivanje 40.000 bosanskih muslimana iz Srebrenice. Zato je označeno kao genocid.

AB: U redu.

TS: Ako to ne možete da prihvatite… zašto…

AB: Prihvatam da je bio užasan zločin. Srbija je isporučila osobu koja je optužena za taj ratni zločin. Isporučili smo tu osobu. Suđeno mu je, sada je u zatvoru.

TS: Ali nećete da načinite korak koji traži Savet Evrope?

AB: Da je to bio genocid?

TS: Da.

AB: Govorim Vam da je bio užasan zločin…

TS: To je Vaša crvena linija, zar ne?

AB: Govorim Vam…

TS: Vi to nikada nećete uraditi?

AB: Dala sam Vam odgovor.
U normalnim zemljama presude medj. sudova se MORAJU postovati ako zelite postati dEo civilizovanog drustva.
Normalne zemlje ne skrivaju osudjene ratne zlocince nego ih stavljaju u zatvor, ne odugovlace imenovanje gl. tuzioca mjesecima samo da se ne dize optuznica za ratne zlocine...sreca pa to svi vide a ja se zabrinuo da to samo nama u BiH para oci.

...i da nemamo djikana koji su nam oko nogu odavno bi vi nama gledali u ledja.
Sanjarko

#38971 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

radostan dan wrote:
Image
Pa dobro. Nekad je nekontam na forumu i RL. PS. Gdje Marica ili ko je Marica. :-D
Young Erotica

#38972 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

The 51st State wrote:Kad poredis bosnu sa srbijom ako gledamo parcijalno, fbih je iznad nivoa srbije, dok je rs ispod ponsvom parametrima..
Cuj to, pa daj sa gledamo onda vojvodinu ili sumadiju pa da uporedimo :lol:

@Maraschino već smo jednom pričali na tu temu, to je stav drzave koju ona zastupa. Opet ja bih pre izabrao nju koja ima neke rezultate nego Zeljka Komšića ili takvog nekog lika lezilebovića.
Last edited by Young Erotica on 15/11/2018 19:46, edited 1 time in total.
LBVIEW

#38973 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote:
LBVIEW wrote:Polako modernizujete vojsku, a standard los, pa ja, moze se i korenja jesti. :mrgreen: Ili, mozda kod komsije po zimnicu?
A je li Boga ti, koje to zemlje, osim Surinama, povlace priznanje? :mrgreen:
Preko 10 zemalja je povuklo priznanje u godinu i kusur dana, ako su njima bile dobre kad su ih priznavale I računali se u broj, ne znam sto bi nama bile loše.

Korenje ne jedemo, mi smo mesožderi.
Ako je vama povlacenje priznanja od strane drzava, koje ne znate naci na karti sveta, dovoljno, ok.
Pa dobro, onda glodjite one akumulatore za 30 godina stare MIG-ove. :mrgreen:
The 51st State

#38974 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

Young Erotica wrote:
The 51st State wrote:Kad poredis bosnu sa srbijom ako gledamo parcijalno, fbih je iznad nivoa srbije, dok je rs ispod ponsvom parametrima..
Cuj to, pa daj sa gledamo onda vojvodinu ili sumadiju pa da uporedimo :lol:
Mozes iz svih coskova gledati ali je tako. A i sumadija, vojvodina neko mudo mimo novog sada, srednja zalost.
Young Erotica

#38975 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

LBVIEW wrote:
Young Erotica wrote:
LBVIEW wrote:Polako modernizujete vojsku, a standard los, pa ja, moze se i korenja jesti. :mrgreen: Ili, mozda kod komsije po zimnicu?
A je li Boga ti, koje to zemlje, osim Surinama, povlace priznanje? :mrgreen:
Preko 10 zemalja je povuklo priznanje u godinu i kusur dana, ako su njima bile dobre kad su ih priznavale I računali se u broj, ne znam sto bi nama bile loše.

Korenje ne jedemo, mi smo mesožderi.
Ako je vama povlacenje priznanja od strane drzava, koje ne znate naci na karti sveta, dovoljno, ok.
Pa dobro, onda glodjite one akumulatore za 30 godina stare MIG-ove. :mrgreen:
Ako je bilo dovoljno Albancima ne znam zasto ne bi bilo dovoljno nama, već sam ti rekao ishrana normalna kao i kod tebe samo je bonus svinjsko meso.
Post Reply