Pa ako i tone, postoje nacini da se zastiti i spasi (tako su spacili i UNITIC-ove nebodere kad su tonuli). Najlakse je srusiti. Sramota.thekupus wrote:Već dugo vremena je ona predviđena za rušenje, navodno temelji tonu i ne može se spasiti. Ko zna da li je to istina, ili se samo prilagođava nečijim privatnim interesima.Styling wrote:
Nemrem bilivit da bi srusili ovo historijsko zdanje. Ako fakat budu krenuli s tom idejom trebamo svi izaci i protestvovati.
SDA-All about
- Styling
#38926 Re: SDA-All about
- kmirsad
#38927 Re: SDA-All about
tandmand wrote:SDO - suhi dnevni obrokkmirsad wrote:Oni jastoge, a jadni botovi sandviče i gusti sok...
Meni moji daju i leksaurine... a padne ponekad i koji artančić...JThomas wrote:skromna dnevna apanaža.
- drug_profi
#38928 Re: SDA-All about
Pa jel to i Parkinsona imaš moj Mirso. Ošo u helać...
- kmirsad
#38929 Re: SDA-All about
Ma sav sam sjeban moj drugi profilu...drug_profi wrote:Pa jel to i Parkinsona imaš moj Mirso. Ošo u helać...
Nego daj mi link da vidim što te čmoljo banovao... nakao mi to... ne liči...
- drug_profi
#38930 Re: SDA-All about
Nema komentarisanja rada moderacije, nemoj mi drugi ban navlacit.kmirsad wrote:Ma sav sam sjeban moj drugi profilu...drug_profi wrote:Pa jel to i Parkinsona imaš moj Mirso. Ošo u helać...![]()
- kmirsad
#38931 Re: SDA-All about
drug_profi wrote:Nema komentarisanja rada moderacije, nemoj mi drugi ban navlacit.kmirsad wrote:Ma sav sam sjeban moj drugi profilu...drug_profi wrote:Pa jel to i Parkinsona imaš moj Mirso. Ošo u helać...![]()
- drug_profi
#38932 Re: SDA-All about
https://forum.klix.ba/sarajevo-crna-hro ... #p15327507kmirsad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Odo onda vidjeti tvoj zadnji post prije nego si se ponovo ukazao,,,,
Evo ukratko. Lik je par puta ranije nekad predlagao dizanje nekih revolucija, barikada, molotovljevih koktela kao rjesenje nase situacije i ismijavao izbore. Anarhista klasicni. Nije to problem. Problem je sto ismijava ljude koji su malo vise pure pojeli od njega i pravi se mudar.
Kad ga pitam da ponovi sta predlaze kao alternativu, on izvrce da ga zovem da se tucemo, sto apsolutno nije ni u malom mozgu bilo.
Uglavnom, ja njemu kazao da je budala, obojica popili ban.
Na drugim temama ide i majka, i svakakva pogrdna imena, bez problema, jbg....
- kmirsad
#38933 Re: SDA-All about
Išćitao, ne kontam zaista, Sodom je provocirao i inscenirao ban... Mislim da je, kad si ti u pitanju, ban bio ... preventivan...da te zaustavi na vrijeme da ga ne pošalješ u tri PM... al dosta više o tome, idem u off...drug_profi wrote:https://forum.klix.ba/sarajevo-crna-hro ... #p15327507kmirsad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Odo onda vidjeti tvoj zadnji post prije nego si se ponovo ukazao,,,,
Evo ukratko. Lik je par puta ranije nekad predlagao dizanje nekih revolucija, barikada, molotovljevih koktela kao rjesenje nase situacije i ismijavao izbore. Anarhista klasicni. Nije to problem. Problem je sto ismijava ljude koji su malo vise pure pojeli od njega i pravi se mudar.
Kad ga pitam da ponovi sta predlaze kao alternativu, on izvrce da ga zovem da se tucemo, sto apsolutno nije ni u malom mozgu bilo.
Uglavnom, ja njemu kazao da je budala, obojica popili ban.
Na drugim temama ide i majka, i svakakva pogrdna imena, bez problema, jbg....
- JThomas
#38934 Re: SDA-All about
ko da diže revoluciju, narod autor mudrosti ne valja se s rogatim bosti i veži konja gdje ti aga kaže.
- kmirsad
#38935 Re: SDA-All about
JThomas wrote:ko da diže revoluciju, narod autor mudrosti ne valja se s rogatim bosti i veži konja gdje ti aga kaže.
-
channel10
#38936 Re: SDA-All about
Eno Alijin mali širi noge u kancelariji predsjednika predsjedništva. Šaljite policiju da spasi obraz Alije
- JThomas
#38937 Re: SDA-All about
zloupotreba službenih prostorija u privatne svrhe.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#38938 Re: SDA-All about
Hubijar o gradnji infocentra u Sarajevu: Samo smo poštovali plan javnih nabavki mog prethodnika
a jeste principjelni allah vas nagradio... selam
-
furlan
#38939 Re: SDA-All about
A cetnici niz Vraca silaze.pici wrote:Hubijar o gradnji infocentra u Sarajevu: Samo smo poštovali plan javnih nabavki mog prethodnika
-
channel10
#38940 Re: SDA-All about
Danasnja sjednica Vlade FBIH je pokazala kako ce funkcionisati koalicija SDA, SBB i ostali SDA otpaci sa HDZ-om. Znaci mrka kapa idiotima i opet ulaze u koaliciju
. Ovo moze samo SDA uraditi i niko vise..
Kakvi kreteni su na vlasti 25 godina. Dobro ima imalo drzave.
Kakvi kreteni su na vlasti 25 godina. Dobro ima imalo drzave.
- tandmand
#38941 Re: SDA-All about
đe ste hubijari
- kmirsad
#38942 Re: SDA-All about
furlan wrote:A cetnici niz Vraca silaze.pici wrote:Hubijar o gradnji infocentra u Sarajevu: Samo smo poštovali plan javnih nabavki mog prethodnika
- It_is_a_Leclerc
#38943 Re: SDA-All about
Jesu ovo oni predložili 41-ogodišnjeg studenta Jasmina Duvnjaka za predsjednika Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta FBiH

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38944 Re: SDA-All about
jel to oni naš Vječiti StudentIt_is_a_Leclerc wrote:Jesu ovo oni predložili 41-ogodišnjeg studenta Jasmina Duvnjaka za predsjednika Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta FBiH![]()
- pici
#38945 Re: SDA-All about
Muzur: Planirali smo 250 hiljada KM za sve objekte, a Hubijar toliko za samo jedan

paznja gradiliste... mislili su hapaliste
prije godinu dana rumenko i ekipa u odbrano ove lopine...
sve moralne vertikale... dabogda se ruke osusile onima koji vas zaokruzise na izborima... selam

paznja gradiliste... mislili su hapaliste
prije godinu dana rumenko i ekipa u odbrano ove lopine...
STRANAČKI SUKOB
SDA Novi Grad: Vrhunac Konakovićeve manipulacije je priča o borbi protiv stranačkog kriminala
Klix.ba
2.2.2018. u 15:44
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-nov ... /180202096
Poručuju premijeru za kojeg su osuđivani kriminalci „moralne vertikale“, kako je izjavio gostujući nedavno u emisiji Federalne televizije, da je njegov sukob sa direktorom preduzeća KJP „ZOI'84“ započeo nakon što direktor Hubijar nije dozvolio da te premijerove „moralne vertikale“ razvijaju vlastiti biznis unutar preduzeća KJP „ZOI'84“ organizujući ugostiteljske usluge na koncertima u Olimpijskoj dvorani Zetra, a što je premijer lično tražio od direktora Hubijara. Zaista je nevjerovatno da premijer za krađu i lopovluke optužuje upravu kantonalnog preduzeća kojem je on lično ostao dužan oko 40.000 KM, iz kojeg je odnio televizore, stolove i ostali inventar, a sve pokušao prikriti tako što je firmu prenio na svog prijatelja koji je potom firmu likvidirao, izbjegavajući tako plaćanje dugova KJP „ZOI'84“ i KJP „Centar Skenderija Sarajevo“, čije prostore je Elmedin Konaković koristio u vrijeme svog (ne)uspjelog pokušaja bavljenja ugostiteljstvom.
sve moralne vertikale... dabogda se ruke osusile onima koji vas zaokruzise na izborima... selam
- pici
#38946 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:jel to oni naš Vječiti StudentIt_is_a_Leclerc wrote:Jesu ovo oni predložili 41-ogodišnjeg studenta Jasmina Duvnjaka za predsjednika Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta FBiH![]()
![]()
![]()
a jebiga coek moralna vertikala nece da kupi diplomu
- kmirsad
#38947 Re: SDA-All about
pici wrote:JoseMujica wrote:jel to oni naš Vječiti StudentIt_is_a_Leclerc wrote:Jesu ovo oni predložili 41-ogodišnjeg studenta Jasmina Duvnjaka za predsjednika Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta FBiH![]()
![]()
![]()
a jebiga coek moralna vertikala nece da kupi diplomu![]()
![]()
![]()
- kmirsad
- bunk
#38949 Re: SDA-All about
Zamisli ti predsjednika ns kako za stolom sa dickom pregovara o necemu jedan u glavi cuje Beethovenovu 9 simfoniju a drugi u sebi pjevusi "ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine"kmirsad wrote:https://freshpress.info/politika/izetbe ... 8X4uNDovy4
Nadju se na sredini sa" Mile voli disko"
- kmirsad
#38950 Re: SDA-All about
Zamišljam Baketa i Dodu...bunk wrote:Zamisli ti predsjednika ns kako za stolom sa dickom pregovara o necemu jedan u glavi cuje Beethovenovu 9 simfoniju a drugi u sebi pjevusi "ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine"kmirsad wrote:https://freshpress.info/politika/izetbe ... 8X4uNDovy4![]()
![]()
Nadju se na sredini sa" Mile voli disko"
Ne bih baš rekao da bi sredina između Betovena i Mileta kitiča bila baš Brena... prije bi to moglo biti Zabranjeno pušenje... i to... Počasana salva... Pri ćemu bi obadvojica mislila na Drinu... u dijelu forsiranja reke...
Jebi me ako ovaj zna đe nas vodi...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zU73yqxM7iU [/youtube]