Ommadawn wrote:
1. Spanija nije priznala Kosovo a nece da prizna iz licnog interesa jer se i njoj samoj tresu gace tj. imaju teritorije koje zele da proglase nezavisnost.
2. Koje drzave su povukle priznanje Kosova? Navedi?
3. Imate gay-premijerku. Njeno seksualno opredjeljenje je manje relevantno ali ona sluzi kao maskota. Mogu na njeno mjesto postaviti i muslimana kako bi svijetu pokazali kako su tolerantni a ovamo taj isti kurcu nevalja, cak bi napadao susjedne drzave? Kakve rezultate je doticna imala?
4. Moderniziranje vojske ne podrazumijeva poklonjene borbene avione stare 30 godina.
5. Imate najnizi standard ali zivite dosta bolje nego vecina na Balkanu? Mijenjaj dilera.
Lični razlozi Spanije me ne zanimaju,tako je kako je.
Pa neke šnj zemlje, ali već sam ti rekao ako su bile dobre Kosovarima ne znam sto ne bi bile dobre nama.
https://www.blic.rs/vesti/politika/sed ... na/fhrzvts
Dok je bila ministarka digitalizovala je ceo drzavni aparat, pojednostavila procedure i još par stvari. Nebitno dal je lezba, muslimanka ili nešto treće. To da je ikebana je nagadjanje I to ne mozemo da znamo ni ti ni ja.
Koliko para je Bosna ulozila u vojsku u poslednjih 5 godina, sta ste nabavili od naoruzanja pa i 30 godina starog?
Standard nam jeste loš,kvalitet zivota prosečnog loveke 5 puta bolji nego vama, bugarima,makedonacima ili Albancima. Diler je dobar, Peru-Bar-Beograd.