Dešavanja u Srbiji

Young Erotica

#38926 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:
Imate najnizi standard a zivite dosta bolje od vecine na Balkanu?
De eroticar, smanji te pecurke.
Pa zivimo dosta bolje od bugara, makedonaca, albanaca pa čak i vas iz Bosne, nisu to nikakve pečurke.

To sto vama odgovara da mislite kako nam je kontejner izvor hrane je već vaš problem.
Fudo387

#38927 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:
Fudo387 wrote:
Imate najnizi standard a zivite dosta bolje od vecine na Balkanu?
De eroticar, smanji te pecurke.
Pa zivimo dosta bolje od bugara, makedonaca, albanaca pa čak i vas iz Bosne, nisu to nikakve pečurke.

To sto vama odgovara da mislite kako nam je kontejner izvor hrane je već vaš problem.
Ma zivite bolje, al u qrcu.
Izvalio si teski oksimoron, imamo najnizi standard, al’ zivimo bolje....mislim, kako to? :lol:
Ommadawn

#38928 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

Young Erotica wrote:Spanija neće priznati Kosovo.

U poslednje dve godine više zemalja je povuklo priznanje Kosova, a mislim da nijedna nova zemlja nije priznala isto.

Imamo gay premijerku,ne znam jel ikebana ili ne, je ali dok je bila ministarka imala je rezultata.

Polako modernizujemo vojsku.

Imamo najniži standard ali zivimo dosta bolje nego većina na Balkanu.
1. Spanija nije priznala Kosovo a nece da prizna iz licnog interesa jer se i njoj samoj tresu gace tj. imaju teritorije koje zele da proglase nezavisnost.
2. Koje drzave su povukle priznanje Kosova? Navedi?
3. Imate gay-premijerku. Njeno seksualno opredjeljenje je manje relevantno ali ona sluzi kao maskota. Mogu na njeno mjesto postaviti i muslimana kako bi svijetu pokazali kako su tolerantni a ovamo taj isti kurcu nevalja, cak bi napadao susjedne drzave? Kakve rezultate je doticna imala?
4. Moderniziranje vojske ne podrazumijeva poklonjene borbene avione stare 30 godina.
5. Imate najnizi standard ali zivite dosta bolje nego vecina na Balkanu? Mijenjaj dilera.
Sanjarko

#38929 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

Imaju prosjecnu platu ko Bosna, Albanija i Kosovo u pet deka razlika samo ako se nevaram.
Young Erotica

#38930 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ommadawn wrote: 1. Spanija nije priznala Kosovo a nece da prizna iz licnog interesa jer se i njoj samoj tresu gace tj. imaju teritorije koje zele da proglase nezavisnost.
2. Koje drzave su povukle priznanje Kosova? Navedi?
3. Imate gay-premijerku. Njeno seksualno opredjeljenje je manje relevantno ali ona sluzi kao maskota. Mogu na njeno mjesto postaviti i muslimana kako bi svijetu pokazali kako su tolerantni a ovamo taj isti kurcu nevalja, cak bi napadao susjedne drzave? Kakve rezultate je doticna imala?
4. Moderniziranje vojske ne podrazumijeva poklonjene borbene avione stare 30 godina.
5. Imate najnizi standard ali zivite dosta bolje nego vecina na Balkanu? Mijenjaj dilera.
Lični razlozi Spanije me ne zanimaju,tako je kako je.

Pa neke šnj zemlje, ali već sam ti rekao ako su bile dobre Kosovarima ne znam sto ne bi bile dobre nama.
https://www.blic.rs/vesti/politika/sed ... na/fhrzvts

Dok je bila ministarka digitalizovala je ceo drzavni aparat, pojednostavila procedure i još par stvari. Nebitno dal je lezba, muslimanka ili nešto treće. To da je ikebana je nagadjanje I to ne mozemo da znamo ni ti ni ja.

Koliko para je Bosna ulozila u vojsku u poslednjih 5 godina, sta ste nabavili od naoruzanja pa i 30 godina starog?

Standard nam jeste loš,kvalitet zivota prosečnog loveke 5 puta bolji nego vama, bugarima,makedonacima ili Albancima. Diler je dobar, Peru-Bar-Beograd.
Last edited by Young Erotica on 15/11/2018 17:29, edited 1 time in total.
Young Erotica

#38931 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

I biće sve bolji kako vreme teče, udarili smo u dno sad moze samo uzlaznom putanjom dok npr vi stagnirate.
Sanjarko

#38933 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

Jeste imucni. 50 E veca plata od Kosova.
Matzan

#38934 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Ma, Srbija je sila.
Kupuju naoružanje od Rusa, a mrski zapad mole za pare.
Sanjarko

#38935 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

Ma sila ko i mi. U crvenom. Ja znam kad si u crvenom da si u belaju.
Young Erotica

#38936 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ja nisam spomenuo nikakvu silu, ali ako prelistaš dve stranice unazad mozeš pročitati više posprdnih postova na temu moje zemlje, sto oko standarda, vojske, premijerke ikebane,sta ste vi uradili u vašoj zemlji kakvo je to čudo pa se sprdate, a u stvari na aparatima gorim nego mi.
Young Erotica

#38937 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Vizionar 1985 wrote:Jeste imucni. 50 E veca plata od Kosova.
Kod mog oca plata je 55 hiljada plus prekovremeno, plus bonusi kada se završi dobar posao. Ima 4 para koja su u bračno zajednici i rade kod njega, oni su gospoda sa tih 1000 i kusur mesečno. Leto, zima, kola, deca.
Ommadawn

#38938 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

Young Erotica wrote:I biće sve bolji kako vreme teče, udarili smo u dno sad moze samo uzlaznom putanjom dok npr vi stagnirate.
Aha znaci tako.
Pa de onda otkacite od nas kada vam je standard bolji i modernizovali ste, kako kazes, vojsku.
Young Erotica

#38939 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ommadawn wrote:
Young Erotica wrote:I biće sve bolji kako vreme teče, udarili smo u dno sad moze samo uzlaznom putanjom dok npr vi stagnirate.
Aha znaci tako.
Pa de onda otkacite od nas kada vam je standard bolji i modernizovali ste, kako kazes, vojsku.
De momak pročitaj stranicu pre, pomislio bi čovek da sam u severnoj koreji a ti Svajcarskoj, ma idi molim te.
Sanjarko

#38940 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

Pa znamo mi da smo na aparatima. Ono da smo mi sila je ironija. Samo vasa prednost trenutno u odnosu na nas je sto vas ima vise. Tu negdje ste sa Albancima i Bugarima. Rekao sam pet deka razlika samo. Zna se sta se misli pod tim.
Fudo387

#38941 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:
Kod mog oca plata je 55 hiljada plus prekovremeno, plus bonusi kada se završi dobar posao. Ima 4 para koja su u bračno zajednici i rade kod njega, oni su gospoda sa tih 1000 i kusur mesečno. Leto, zima, kola, deca.
Evo sad sam racunao, starom ti je plata 526 dolara.
I ok je ako si ti zadovoljan i sretan, ali to je nivo Bangladesa. Ima i u Bangladesu sretnih, sta.
Ommadawn

#38942 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

Young Erotica wrote:
Ommadawn wrote:
Aha znaci tako.
De momak pročitaj stranicu pre, pomislio bi čovek da sam u severnoj koreji a ti Svajcarskoj, ma idi molim te.
Nisam u Svarcarskoj nego u Svedskoj a to ti je otprilike isti kurac.

Ti pricas kako je standard bolji u Srbiji nego u BiH ali toliko romantizujes da izgleda kako je Srbija Svicarska a BiH Laos.

Ja i ne poricem nigdje da je u BiH zivot grozan niti da je BiH u dubokom kurcu.

Po pitanju modernizacije vojske - sto se manje Srbija bude petljala u politiku Bosne i Hercegovine, to ce mozda vise biti sanse da u BiH neke stvari krenu na bolje.
breuer

#38943 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by breuer »

al im je niži standard, pa samim tim misli da je "sretniji", jer može više "namač"...pitam se šta mu se desi kad pređe granicu i sa tom "lovom" dođe platiti nešto...
Young Erotica

#38944 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:
Young Erotica wrote:
Evo sad sam racunao, starom ti je plata 526 dolara.
I ok je ako si ti zadovoljan i sretan, ali to je nivo Bangladesa. Ima i u Bangladesu sretnih, sta.
Moj otac je vlasnik.

Sa tih 562 dolara(hvala sto si izračunao)ovde moze da se zivi sasvim dobro, toliko dobro da ima lista čekanja na zaposlenje u firmi.
Sanjarko

#38945 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

Ma popravilo je se stanje u Srbiji od rata naovamo ali je se popravilo i u Bosni. Ali da su neka sila bas i nisu. Treba biti realan sto je moguce vise.
Fudo387

#38946 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:
Sa tih 562 dolara(hvala sto si izračunao)ovde moze da se zivi sasvim dobro, toliko dobro da ima lista čekanja na zaposlenje u firmi.
Cekaj, tvoj stari je gazda sa 500 dolara mjesecnih primanja, a ima i lista onih koji cekaju da se zaposle kod njega?
I onda pricas kako se dobro zivi?
Mislim, jel ti mene zajebajes?
:lol:
Young Erotica

#38947 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ommadawn wrote: Nisam u Svarcarskoj nego u Svedskoj a to ti je otprilike isti kurac.

Ti pricas kako je standard bolji u Srbiji nego u BiH ali toliko romantizujes da izgleda kako je Srbija Svicarska a BiH Laos.

Ja i ne poricem nigdje da je u BiH zivot grozan niti da je BiH u dubokom kurcu.

Po pitanju modernizacije vojske - sto se manje Srbija bude petljala u politiku Bosne i Hercegovine, to ce mozda vise biti sanse da u BiH neke stvari krenu na bolje.
Nije isto, bolje je u Svici.

Ne ja nisam rekao da je Bosna Laos, ono sta sam ja rekao je da kvalitet zivota bolji kod nas čak i sa ovim standardom,a ne znam gde sam šta romantizovao.

Ti ne poričeš, opet ti kazem vrsti se stranicu unazad, ispada kako mi jedemo iz kontejnera a vi zlatnim kašikama.

I ovo poslednje ti je pogrešno razmisljanje,mada to nije moj problem već vas u BiH.
Young Erotica

#38948 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:
Young Erotica wrote:
Cekaj, tvoj stari je gazda sa 500 dolara mjesecnih primanja, a ima i lista onih koji cekaju da se zaposle kod njega?
Fudo toliko primaju zaposleni ne moj ćale, sta je sa tobom jesi pušio neke smešne cigare danas?
Ommadawn

#38949 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

Young Erotica wrote: Moj otac je vlasnik.

Pa toliku platu je imao moj punac kao prosvjetni radnik u Tuzli dok nije otisao u penziju. Ako si sa tom platom gazda u Srbiji onda bi trebao da revidiras malo informacije o zivotnim standardima Srbije i susjednih zemalja.
Fudo387

#38950 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:
Fudo387 wrote:
Young Erotica wrote:
Fudo toliko primaju zaposleni ne moj ćale, sta je sa tobom jesi pušio neke smešne cigare danas?
Pa pisao si da ti stari izadje mjesecno 55000, ja sam mislio da je to puno jer veze nisam imao koliko je to u normalnim parama.
Stavio u google currency exchange i dobio 526 dolara.
Sad pises kako to primaji zaposleni a ne tvoj stari.
I onda mene pitas jesam li zapalio neku ludu cigaru?
Aj bizi...
Post Reply