Realno jedna od njegovih losijih partija, ali sad barem daje golove u takvim izdanjima
Lijepo ga je vidjeti na vrhu liste
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Koncentracija i umor. Odlican je bio u prvom poluvremenu ali se potrosio dobro.. dosta akcija, i svaka lopta na njega.Ripicipi wrote:Sve kontam, ali ne shvatam njegovu pognutu glavu, a dao gol i asistenciju![]()
Realno jedna od njegovih losijih partija, ali sad barem daje golove u takvim izdanjima![]()
Lijepo ga je vidjeti na vrhu liste

hahahah neces vjerovati ali upravo to citamleškarenje wrote:Sta je ba hrasno,nisi ovo upratioha....
hrasno38 wrote:Evo ga i novo stanje mada ne kontam kako ovo prave....
Ma po ovome kako se ocjenjuje nema sanse da ga moze stici jer je za gol i asistenciju dobio samo 0.06maraccana wrote:Spavaš li mirno, Nejmare Junioru...hrasno38 wrote:Evo ga i novo stanje mada ne kontam kako ovo prave....
![]()
![]()
hahahahah izgledaleškarenje wrote:Dobija se procenat isti ko za godinu minulog radnog staza![]()
![]()
0.6
Taj je nestao u vidu maglecvrčak_na_hedonizmu wrote:A dje Moke![]()
Štakor klasični
Znamo da štakori prvi napuštaju brod koji tone.hrasno38 wrote:Taj je nestao u vidu maglecvrčak_na_hedonizmu wrote:A dje Moke![]()
Štakor klasični
Ovo treba zapamtiti i vjerujem da je svako slovo po jedna suza zalila dok si pisao........a to prijavljivanje je taman odraz tvojih godinamO k3 wrote:Pozdrav jaranividim ovdje PARTY bez mene
Svaka čast edinu ...
@ cvrčak to štakor ostavi kod sebe u kući , ide prijava
@ hrasno odraz mojih godina??cvrčak_na_hedonizmu wrote:Znamo da štakori prvi napuštaju brod koji tone.hrasno38 wrote:Taj je nestao u vidu maglecvrčak_na_hedonizmu wrote:A dje Moke![]()
Štakor klasični
Vjerojatno sjedi negdje u mraku i jede misomor od muke
Ma @Moke ja te potpuno podrzavam u tom zivotu samo ga nisi zivio dok je Edin igrao lose...onda si ovdje sa svojim drugom francuzom cuda pravio ismijavajuci naseg najboljeg igraca.....tako da ti je ta prica suplja ko svicarski sir!!!mO k3 wrote:@ hrasno odraz mojih godina??
Kako god , ovo komentarisanje je odraz kulture koja nije bas na zavidnom nivou
Ah još jedna stvar , ima nas koji imamo život mimo foruma ... bez ljutnje
Uf suza suzu goni kako me podržavaš , daj mani se te seljačke politike , držite se teme i ne prozivajte članove foruma .hrasno38 wrote:Ma @Moke ja te potpuno podrzavam u tom zivotu samo ga nisi zivio dok je Edin igrao lose...onda si ovdje sa svojim drugom francuzom cuda pravio ismijavajuci naseg najboljeg igraca.....tako da ti je ta prica suplja ko svicarski sir!!!mO k3 wrote:@ hrasno odraz mojih godina??
hrasno38 wrote:Ma @Moke ja te potpuno podrzavam u tom zivotu samo ga nisi zivio dok je Edin igrao lose...onda si ovdje sa svojim drugom francuzom cuda pravio ismijavajuci naseg najboljeg igraca.....tako da ti je ta prica suplja ko svicarski sir!!!mO k3 wrote:@ hrasno odraz mojih godina??
mO k3 wrote:Ah još jedna stvar , ima nas koji imamo život mimo foruma ... bez ljutnje
hrasno38 wrote:Ma @Moke ja te potpuno podrzavam u tom zivotu samo ga nisi zivio dok je Edin igrao lose...onda si ovdje sa svojim drugom francuzom cuda pravio ismijavajuci naseg najboljeg igraca.....tako da ti je ta prica suplja ko svicarski sir!!!
A @moke je li ovo za prijavemO k3 wrote:Uf suza suzu goni kako me podržavaš , daj mani se te seljačke politike , držite se teme i ne prozivajte članove foruma . Nego da se vratimo edinu , Palermo ko ekipa katastrofa 18 mjestu bas vidim sada tako da nisu relevantni , ali ovo je zapravo tema as Roma
mO k3 wrote:Naporan si mi/ignore
Hajde nije mu prvi putLogovan wrote:![]()
![]()