Novi sponzor. Ne znam jel jos Seiko sponzor.
Bas dobri satovi.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
men je to bas plaho fajn.pogotov roza.omar little wrote:jesam ja jedina kojoj ove raspar kopacke ne leze? recimo, ove suletove su mi dobre, ali da su ili obje zute ili obje ko ona druga. ili ono kad mi obuku jedne plave jedne roza, bezze mi
Meni je inace sva sportska oprema, u svojim drecavo pink, fluroscentnim nijansamaomar little wrote:jesam ja jedina kojoj ove raspar kopacke ne leze? recimo, ove suletove su mi dobre, ali da su ili obje zute ili obje ko ona druga. ili ono kad mi obuku jedne plave jedne roza, bezze mi
sta fali atomski fuzbal trazi atomske boje,sana majka i sangajke su so ejtiz.suncica24 wrote:Meni je inace sva sportska oprema, u svojim drecavo pink, fluroscentnim nijansamaomar little wrote:jesam ja jedina kojoj ove raspar kopacke ne leze? recimo, ove suletove su mi dobre, ali da su ili obje zute ili obje ko ona druga. ili ono kad mi obuku jedne plave jedne roza, bezze mi![]()
Bijelih patika naci ni zglave.
Together with the 38 goals he's scored in all competitions this season, the Argentine ace has also notched up an impressive 19 assists so far. It's like he's a goalscoring machine and midfield genius, with the creativity of a Xavi or Andrés Iniesta, all rolled into one. Messi uses his precise passing, X-ray vision, understanding of the game and ability to create space to feed the ball to his voracious teammates and carve out unmissable opportunities for them. Neymar and Luis Suárez don't just have another forward alongside them, they have a source of pure football that could only ever serve to help them to boost their tallies.
Dobro došao nazad!5 0 5 wrote:https://vimeo.com/121422156
Nemam pojma, kazu da su postigli nacelni dogovor. Ako to posmatras kroz prizmu barcelone, zaboravi. Trazi se defanzivnija varijanta na desnoj strani. De schiglio je opcija broj jedan. Ugovor mu istice 2016 tako da nece birti skup, a mlad je. Danilo visi u napadu, i nije profil koji se trazi. Osim toga, sve vise se prica da bi za sljedecu sezonu opet mogli vidjeti jedan eksperiment, Pedro na mjestu Alvesa. Sto se danija tice, dogovoreno je da ce se klub i igrac sastati nakon sedmice City /Madrid.dinty2 wrote:skendere jel istina ovo za danila i rm?
a ja sve vrijeme mislim trazi se novi alves a ovaj danilo mu je valjda najslicnijiskenderija04 wrote:Nemam pojma, kazu da su postigli nacelni dogovor. Ako to posmatras kroz prizmu barcelone, zaboravi. Trazi se defanzivnija varijanta na desnoj strani. De schiglio je opcija broj jedan. Ugovor mu istice 2016 tako da nece birti skup, a mlad je. Danilo visi u napadu, i nije profil koji se trazi. Osim toga, sve vise se prica da bi za sljedecu sezonu opet mogli vidjeti jedan eksperiment, Pedro na mjestu Alvesa. Sto se danija tice, dogovoreno je da ce se klub i igrac sastati nakon sedmice City /Madrid.dinty2 wrote:skendere jel istina ovo za danila i rm?
Udarni....u KiniCrvena Tifoza wrote:Kakav im je ovo termin protiv Rayo Valecana...

To Dzeko ljusti rakiju?omar little wrote:ako je messiju trebao urugvajac da ga zarazi najpopularnijim picem argentine onda jebiga, kaki je to argentinac.