SDP
- Zeljoooo
#38877 Re: SDP
Sta bi, jesmo li dobili Zlatkovog Zlatka.
- skupljac_zeljeza
#38878 Re: SDP
I to je rekao Haznadar da su mnogi delegati došli na Kongres sa direktivama. Ko je bio u SDP-u zna kako se daje naputak mada nije mnogo drugačije ni u drugim strankama. "Pet deka" razlike.HM 2011 wrote:Ma ko god da pobjedi - u suštini je da nemaju zamjenu za Zlatka Lagumdžiju pa će ga dok ga zdravlje i svijest služi morati pitati za uputstvo o djelovanju.skupljac_zeljeza wrote:Kako reče Haznadar Senadu....u pitanju je kasa od 3-4 miliona samo stranačkih para godišnje.HM 2011 wrote:Pobjeđuje Nermin Nikšić - samo svi to očekuju i zvanično ?
- Danguba
#38880 Re: SDP
Jeste Salko.mali_balon wrote:Jel se ukazao
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#38881 Re: SDP
To i oni krenuli stopama SDA. Znaci, Salko je 'mali princ'
Steta sto nema dovoljno godina za to, jos uvijek....polako
Steta sto nema dovoljno godina za to, jos uvijek....polako
- It_is_a_Leclerc
#38882 Re: SDP
Jedini ozbiljan kandidat od ponuđenih je Nermin Nikšić.
Selim Bešlagić djeluje vrlo neozbiljno, priča nebuloze, kao da je bio u komori zadnjih 17 godina.
Besima Borić ni sama ne zna zašto se kandidirala.
Prof. Pejanović je tu po nečijem nagovoru da malo "oboji", u nacionalnom smislu.
Svetozar Pudarić jedini može Nikšića odvesti u drugi krug, ali i to teško.
Selim Bešlagić djeluje vrlo neozbiljno, priča nebuloze, kao da je bio u komori zadnjih 17 godina.
Prof. Pejanović je tu po nečijem nagovoru da malo "oboji", u nacionalnom smislu.
- skupljac_zeljeza
#38883 Re: SDP
Predsjednika ćemo znati kroz sat ili dva, ali članove Odbora teško da će prebrojati do sutra.mali_balon wrote:Jel se ukazao
- Zeljoooo
#38884 Re: SDP
Nermin Niksic moze biti samo ozbiljan ako pricamo o kriminalu.It_is_a_Leclerc wrote:Jedini ozbiljan kandidat od ponuđenih je Nermin Nikšić.
- bach
#38885 Re: SDP
Na SDP - ovoj FB stranici danas postavljaju samo Zlatkove slike
- It_is_a_Leclerc
#38886 Re: SDP
Morate za tu kvalifikaciju imati dokaz ? Npr. sudsku presudu ?Zeljoooo wrote:Nermin Niksic moze biti samo ozbiljan ako pricamo o kriminalu.It_is_a_Leclerc wrote:Jedini ozbiljan kandidat od ponuđenih je Nermin Nikšić.
- skupljac_zeljeza
#38887 Re: SDP
Predvidivo. Nije on ni malo naivan i glup.bach wrote:Na SDP - ovoj FB stranici danas postavljaju samo Zlatkove slike
- Ostajem kao najvažniji čovjek SDP-a, a to je član i aktivista. Dalji proces demokratizacije podrazumijeva da su članovi još važniji. Pa zar će biti neko važniji od člana koji želi da učestvuje, ali ne kao član organa, rekao je između ostalog Zlatko Lagumdžija u intervjuu za N1
- Zeljoooo
#38888 Re: SDP
It_is_a_Leclerc wrote:Morate za tu kvalifikaciju imati dokaz ? Npr. sudsku presudu ?Zeljoooo wrote:Nermin Niksic moze biti samo ozbiljan ako pricamo o kriminalu.It_is_a_Leclerc wrote:Jedini ozbiljan kandidat od ponuđenih je Nermin Nikšić.
De ne zajebavaj me molim te. Pa ako tako gledamo u BiH niko nije kriminalac. Bakir, Zlatko, Dodik, Fahro, Covic, svi bez sudske presude a svi teske postenjacine.
Evo prvo sto mi pade na pamet, nepotizam. Ups, mozda to ipak nije kriminal.
- It_is_a_Leclerc
#38890 Re: SDP
Pa, čekaj, ti hoćeš da ja vjerujem tebi na riječ da je neko kriminalac ? To može, al' u komunizmu - da neko, bez dokaza, bude ili ne bude kriminalac. Opet kažem, dajem za pravo svakom da bude - budala, da je nesposoban, neozbiljan, loš, neznalica, al' kvalifikacija kriminalca se mora pravdati.
-
VjecitiStudent
#38891 Re: SDP
Brankovića za premijera!!!It_is_a_Leclerc wrote:Morate za tu kvalifikaciju imati dokaz ? Npr. sudsku presudu ?Zeljoooo wrote:Nermin Niksic moze biti samo ozbiljan ako pricamo o kriminalu.It_is_a_Leclerc wrote:Jedini ozbiljan kandidat od ponuđenih je Nermin Nikšić.
- Zeljoooo
#38892 Re: SDP
Ne znas sta napisati pa pises ove gluposti.It_is_a_Leclerc wrote:Pa, čekaj, ti hoćeš da ja vjerujem tebi na riječ da je neko kriminalac ? To može, al' u komunizmu - da neko, bez dokaza, bude ili ne bude kriminalac. Opet kažem, dajem za pravo svakom da bude - budala, da je nesposoban, neozbiljan, loš, neznalica, al' kvalifikacija kriminalca se mora pravdati.
"Sve po zakonu" -Brankovic
- Helena2014
#38893 Re: SDP
VjecitiStudent wrote:Uzeo je čašu, brzo pljeeeeešći!

- Ridjobrki
#38894 Re: SDP
Sa'kad osvane naslov u Avazu:
Kongres SDP ignoriše volju građana koji su jasno rekli da žele Fahrudina Radončića

Kongres SDP ignoriše volju građana koji su jasno rekli da žele Fahrudina Radončića
- It_is_a_Leclerc
#38895 Re: SDP
Ti pišeš gluposti. Ja pišem činjenice. A činjenice su da - za početak - protiv konkretno Nermina Nikšića - nema podignuta nijedna optužnica. Čak i famozni "nepotizam", po mišljenju CIK-a, nije okvalifikovan kao kršenje zakona. E sad, Sud, Tužilaštvo, CIK kažu da nije kriminalac, i sad vi hoćete da ja ne vjerujem njima, već vama.Zeljoooo wrote:Ne znas sta napisati pa pises ove gluposti.It_is_a_Leclerc wrote:Pa, čekaj, ti hoćeš da ja vjerujem tebi na riječ da je neko kriminalac ? To može, al' u komunizmu - da neko, bez dokaza, bude ili ne bude kriminalac. Opet kažem, dajem za pravo svakom da bude - budala, da je nesposoban, neozbiljan, loš, neznalica, al' kvalifikacija kriminalca se mora pravdati.
- Helena2014
#38896 Re: SDP
Hajde, šta se praviš ti tu sad da ne razumiješ. Nikšić ko i drugi kandidati u 5 deka (dkg)It_is_a_Leclerc wrote: Ti pišeš gluposti. Ja pišem činjenice. A činjenice su da - za početak - protiv konkretno Nermina Nikšića - nema podignuta nijedna optužnica. Čak i famozni "nepotizam", po mišljenju CIK-a, nije okvalifikovan kao kršenje zakona. E sad, Sud, Tužilaštvo, CIK kažu da nije kriminalac, i sad vi hoćete da ja ne vjerujem njima, već vama.
Ljudi pričaju o tome, ako pobijedi Nikšić da je kongres namješten od strane Zlatka, da ponovo nisu demokratski izabrali predsjednika (pa i privremenog), pa barem dok svi u SDPu ne počnu glasati da barem pusti ove delegate da misle svojom glavom i da izaberu koga hoće.Drži i povlači sve konce.
Ovako, Zlatko želi kontrolu nad SDP-om, režira i ovaj kongres i sve je već viđena priča.
A oni koji vole SDP žele da to krene nabolje, ovako...........
- Ridjobrki
#38897 Re: SDP
Ok, dosta šuplje, valjalo bi neđe razapeti prihvatni kamp za novi talas izbjeglica iz ezdepea, tripujem da ćemo vidjeti novi egzodus.
- Zeljoooo
#38898 Re: SDP
Sizifov posao. Nemam ja vremena za to.It_is_a_Leclerc wrote:Ti pišeš gluposti. Ja pišem činjenice. A činjenice su da - za početak - protiv konkretno Nermina Nikšića - nema podignuta nijedna optužnica. Čak i famozni "nepotizam", po mišljenju CIK-a, nije okvalifikovan kao kršenje zakona. E sad, Sud, Tužilaštvo, CIK kažu da nije kriminalac, i sad vi hoćete da ja ne vjerujem njima, već vama.Zeljoooo wrote:Ne znas sta napisati pa pises ove gluposti.It_is_a_Leclerc wrote:Pa, čekaj, ti hoćeš da ja vjerujem tebi na riječ da je neko kriminalac ? To može, al' u komunizmu - da neko, bez dokaza, bude ili ne bude kriminalac. Opet kažem, dajem za pravo svakom da bude - budala, da je nesposoban, neozbiljan, loš, neznalica, al' kvalifikacija kriminalca se mora pravdati.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#38899 Re: SDP
Po misljenu CIKa i tuzilastva, koji je od nasih visokopzicioniranih politicara, cak i onih srednje kategorije, proglasen krivim?
Mislim, karikaturne stvari, a i institucije, uzimas kao parometar za REALNU krivnju. Jer nismo ni Svedska, ni Njemacka...na zalost cak ni Hrvatska, pa da poslije njihovog 'CIKa' i tuzilastva i presuda nema potrebe sumnjati u sve to.
Po tebi, izvedeno iz toga, kod nas NIKO nije kriv, za bilo sta, bilo koji sistemski kriminal, potpomognut politickom elitom, jer TAKVIH PRESUDA NEMA.
Intetesantno.
Mislim, karikaturne stvari, a i institucije, uzimas kao parometar za REALNU krivnju. Jer nismo ni Svedska, ni Njemacka...na zalost cak ni Hrvatska, pa da poslije njihovog 'CIKa' i tuzilastva i presuda nema potrebe sumnjati u sve to.
Po tebi, izvedeno iz toga, kod nas NIKO nije kriv, za bilo sta, bilo koji sistemski kriminal, potpomognut politickom elitom, jer TAKVIH PRESUDA NEMA.
Intetesantno.
Last edited by -LIBERO- on 07/12/2014 01:13, edited 1 time in total.
-
VjecitiStudent
#38900 Re: SDP
Možda nisi do sada upratio, ali u našoj zemlji svi su političari pošteni.It_is_a_Leclerc wrote:Ti pišeš gluposti. Ja pišem činjenice. A činjenice su da - za početak - protiv konkretno Nermina Nikšića - nema podignuta nijedna optužnica. Čak i famozni "nepotizam", po mišljenju CIK-a, nije okvalifikovan kao kršenje zakona. E sad, Sud, Tužilaštvo, CIK kažu da nije kriminalac, i sad vi hoćete da ja ne vjerujem njima, već vama.Zeljoooo wrote:Ne znas sta napisati pa pises ove gluposti.It_is_a_Leclerc wrote:Pa, čekaj, ti hoćeš da ja vjerujem tebi na riječ da je neko kriminalac ? To može, al' u komunizmu - da neko, bez dokaza, bude ili ne bude kriminalac. Opet kažem, dajem za pravo svakom da bude - budala, da je nesposoban, neozbiljan, loš, neznalica, al' kvalifikacija kriminalca se mora pravdati.