Dešavanja u Srbiji
-
julisiz es grant
#38876 Re: Dešavanja u Srbiji
Od dva minuta pa dalje...Jako.
- insomnia78
#38877 Re: Dešavanja u Srbiji
Obrisi & isve poslije toga iz linka
- Young Erotica
#38878 Re: Dešavanja u Srbiji
Alergičan sam na matorog i njegov odvratni glasić, sta kaze?insomnia78 wrote:Obrisi & isve poslije toga iz linka
- insomnia78
#38879 Re: Dešavanja u Srbiji
Nemam pojma. Rijetko kad otvaram linkove sa foruma
- insomnia78
#38880 Re: Dešavanja u Srbiji
RUSI U STALNOM KONTAKTU SA TAČIJEM Putin koristi Kosovo za lične obračune sa Zapadom http://www.blic.rs/ck628gw
- Young Erotica
#38881 Re: Dešavanja u Srbiji
insomnia78 wrote:Nemam pojma. Rijetko kad otvaram linkove sa foruma
- insomnia78
#38882 Re: Dešavanja u Srbiji
Osim ako nije Baja Mali KYoung Erotica wrote:insomnia78 wrote:Nemam pojma. Rijetko kad otvaram linkove sa foruma
- animals
#38883 Re: Dešavanja u Srbiji
Sve sto kaze je glas razuma..Young Erotica wrote:Alergičan sam na matorog i njegov odvratni glasić, sta kaze?insomnia78 wrote:Obrisi & isve poslije toga iz linka
jedan od rijetki u danasnjoj Srbiji, nazalost..
- Young Erotica
#38884 Re: Dešavanja u Srbiji
To je za početnike. Ђорђе Копривица, flaša rakije i gusle su gas.insomnia78 wrote:Osim ako nije Baja Mali KYoung Erotica wrote:insomnia78 wrote:Nemam pojma. Rijetko kad otvaram linkove sa foruma
To je slušao Velibor Dunjić svaki dan 24h.
- Young Erotica
#38886 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa oni se loze na to srbovanje,a njega sam vidjao kad maltretira dj u klubu da pušta gusleinsomnia78 wrote:E ako je Velibor
- CSKA
#38887 Re: Dešavanja u Srbiji
E pa Ana nije ti DW PInk ili Happy
Buran razgovor Ane Brnabić i Tima Sebastijana
Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji Zona konflikta, a razgovor sa novinarom Timom Sebastijanom bio je u više momenata veoma neprijatan.
Tenzije u razgovoru su porasle kada je novinar istakao da je Evropska unija pomalo sita balkanskih zemalja.
“Dozvolite mi da kažem: mislim da nemate prava da tvrdite da je EU sita nas. To nije diplomatski. I mislim da to ne možete da tvrdite u ime Evropske unije“, rekla je Brnabićeva.
Na predlog Sebastijana da Srbija zamrzne ideju o pristupanju, prestane da uzima novac iz fondova EU i reši spor sa Kosovom, Brnabićeva je najpre upitala “kakve fondove“, a potom i “kako misli da zamrznemo“.
“Dobijamo... Mnogo manje od toga. Imamo pretpristupne fondove i oni su daleko manji od fondova namenjenih članicama EU“, rekla je Brnabićeva.
Usledila je Sebastijanova konstatacija da Srbija odaje utisak da je tu samo zbog novca.
“To je potpuno netačno. Mogu li ja da kažem ili ćete vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU“, navela je Brnabićeva.
Naravno bilo je negiranje genocida u Srebrenici,prica oko Kosova,uostalom citav intervju je ovdje :
https://www.dw.com/sr/jo%C5%A1-nismo-sp ... a-46290937
Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji Zona konflikta, a razgovor sa novinarom Timom Sebastijanom bio je u više momenata veoma neprijatan.
Tenzije u razgovoru su porasle kada je novinar istakao da je Evropska unija pomalo sita balkanskih zemalja.
“Dozvolite mi da kažem: mislim da nemate prava da tvrdite da je EU sita nas. To nije diplomatski. I mislim da to ne možete da tvrdite u ime Evropske unije“, rekla je Brnabićeva.
Na predlog Sebastijana da Srbija zamrzne ideju o pristupanju, prestane da uzima novac iz fondova EU i reši spor sa Kosovom, Brnabićeva je najpre upitala “kakve fondove“, a potom i “kako misli da zamrznemo“.
“Dobijamo... Mnogo manje od toga. Imamo pretpristupne fondove i oni su daleko manji od fondova namenjenih članicama EU“, rekla je Brnabićeva.
Usledila je Sebastijanova konstatacija da Srbija odaje utisak da je tu samo zbog novca.
“To je potpuno netačno. Mogu li ja da kažem ili ćete vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU“, navela je Brnabićeva.
Naravno bilo je negiranje genocida u Srebrenici,prica oko Kosova,uostalom citav intervju je ovdje :
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#38888 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema ništa od ulaska u EU, kako Srbiji tako i ostalima. Da ne kažem da je krajnje upitno u kakvom će formatu uopšte biti EU navedene 2025 godine.
- Hemel
#38889 Re: Dešavanja u Srbiji
Uh sta joj je uradioCSKA wrote:E pa Ana nije ti DW PInk ili Happy
Mislim da nije znala izaci sama iz sobe.
Mozete lagati sami sebe ali tesko cEli svet.
-
Horcrux
#38890 Re: Dešavanja u Srbiji
Uh, ovaj intervju je bilo bas tesko citati.
- seln
#38891 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja sam morao odvesti djecu u drugu sobu.
- Banksy
#38892 Re: Dešavanja u Srbiji
Lijeno mi gledati, ali Tim Sebastian je inače provokativan, a kad je Balkan u pitanju, i vrlo agresivan, neokolonijalno, britanski bahat i uvredljiv.
Ovaj Vučićev drveni lutak je zaista komičan, ali Tim Sebastian je rijetko oduran lik.
Ovaj Vučićev drveni lutak je zaista komičan, ali Tim Sebastian je rijetko oduran lik.
-
hizo ramidovic
#38893 Re: Dešavanja u Srbiji
na zalost svih nas koji imamo tu nesrecu da zivimo u susjedstvu...Nemanja Stjepanović iz Fonda za humanitarno pravo u Beogradu kaže da se Srbija ni pedalj nije makla od onoga gde je bila ratnih devedesetih. Jer jedan za drugim ratni zločinci imaju ceremonijalne zvanične dočeke kada se vrate iz zatvora, vraćaju se u javne institucije.
rekao bih i glavni uzrok sadasnje situacije na balkanu...
- spreca
#38894 Re: Dešavanja u Srbiji
Imali iko u Srbiji da meoze reci da je odero ovu Brnabicku bar dok nije promjenila "profesiju" 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#38895 Re: Dešavanja u Srbiji
a sHo nebi mogli kad su od kraljevica marka turskoga vazala napravili buljumbasHu eroja, sHo nebi od injiH srbskijeH konclogor cuvara... gusle su cudo.hizo ramidovic wrote:na zalost svih nas koji imamo tu nesrecu da zivimo u susjedstvu...Nemanja Stjepanović iz Fonda za humanitarno pravo u Beogradu kaže da se Srbija ni pedalj nije makla od onoga gde je bila ratnih devedesetih. Jer jedan za drugim ratni zločinci imaju ceremonijalne zvanične dočeke kada se vrate iz zatvora, vraćaju se u javne institucije.
-
hizo ramidovic
#38896 Re: Dešavanja u Srbiji
ja u gusle ne sumnjam...pici wrote:a sHo nebi mogli kad su od kraljevica marka turskoga vazala napravili buljumbasHu eroja, sHo nebi od injiH srbskijeH konclogor cuvara... gusle su cudo.hizo ramidovic wrote:na zalost svih nas koji imamo tu nesrecu da zivimo u susjedstvu...Nemanja Stjepanović iz Fonda za humanitarno pravo u Beogradu kaže da se Srbija ni pedalj nije makla od onoga gde je bila ratnih devedesetih. Jer jedan za drugim ratni zločinci imaju ceremonijalne zvanične dočeke kada se vrate iz zatvora, vraćaju se u javne institucije.
dok je gusala i brlje bice i pobeda nad zlim turcima i slicnih balada
samo, volio bih da nismo susedi pa da guslanje slusam, gledam i u istom uzivam izdaleka
- LBVIEW
#38897 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako su im ovi poput Brnapicke "napredni", kakvi su im tek oni "nazadni"?
"Pravda za Seselja", pa "sta je, nije bio genocid, nismo pobili zene i decu"
itd.
"Pravda za Seselja", pa "sta je, nije bio genocid, nismo pobili zene i decu"
Last edited by LBVIEW on 15/11/2018 10:17, edited 1 time in total.
- studiorum_tuzlaensis
#38898 Re: Dešavanja u Srbiji
pljunuti Kojović, grobarka klasična, za nju Šerifovićka izgleda ko Scarlett Johannsonspreca wrote:Imali iko u Srbiji da meoze reci da je odero ovu Brnabicku bar dok nije promjenila "profesiju"
- spreca
#38899 Re: Dešavanja u Srbiji
treba ipak njih dvije uparitistudiorum_tuzlaensis wrote:pljunuti Kojović, grobarka klasična, za nju Šerifovićka izgleda ko Scarlett Johannsonspreca wrote:Imali iko u Srbiji da meoze reci da je odero ovu Brnabicku bar dok nije promjenila "profesiju"
- spreca
#38900 Re: Dešavanja u Srbiji
naravno da nije bilo genocida...srbi su iz najboljih namjera klali ,silovali .ubijali i etnicki cistili da se narod nebi mucio dzabe...uteram joj kurac u onu lezbijsku picku i shupak
https://www.klix.ba/vijesti/regija/brna ... /181115031
https://www.klix.ba/vijesti/regija/brna ... /181115031