Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Taxi driver, Apocalypse Now, The Shawshank Redemption, Amarcord, Charade, La Dolce Vita, Ladri di biciclette, Nostalghia, Vozvrashcheniye.. redoslijed nije bitan.. mogla bih ja do ujutro nastaviti.. imam neke djecije, neke iz tinejdzerskih dana, chick flick, pa LOTR.. Prohujalo s vihorom i Sissi - Die junge Kaiserin gledam svaki Božić, ali nisu mi omiljeni nego navika uz čaj i kolače... Ima odličnih filmova iz prošle godine poput La Grande B ili La vie d'Adèle...
Pitanje ti vala nikako nije za LJ&S
Taxi driver, Apocalypse Now, The Shawshank Redemption, Amarcord, Charade, La Dolce Vita, Ladri di biciclette, Nostalghia, Vozvrashcheniye.. redoslijed nije bitan.. mogla bih ja do ujutro nastaviti.. imam neke djecije, neke iz tinejdzerskih dana, chick flick, pa LOTR.. Prohujalo s vihorom i Sissi - Die junge Kaiserin gledam svaki Božić, ali nisu mi omiljeni nego navika uz čaj i kolače... Ima odličnih filmova iz prošle godine poput La Grande B ili La vie d'Adèle...
Pitanje ti vala nikako nije za LJ&S
ev jedno pitanje za zene sto me bas interesuje sta imate reci.... kako to da kada je muskarac u vezi odjednom postaje privlacan, odjednom neka obracanja, pitanja, a cim momak slobodan nigdje nikoga hahaha je li to mozda zato sto se vise sredjujemo, namirisemo i tak to kada imamo djevojku, pa privlacniji budemo? ili je to ono tudje je sladje