Dešavanja u Srbiji

zilog

#38851 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

insomnia78 wrote:Kae jos samo ljekarsko
Hebe ga Kopakabana... :lol: :lol: :lol: :lol:
Valjda jezevi... :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#38852 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

LIDER REGIONA UZVRAĆA UDARAC!!! :-D

Crnim sprejom na spomenik zahvalnosti Francuskoj :mrgreen:

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1468809

"Srbiju niko neće moći da ponižava....."-dragi Aco,Vulin,Dačić,Đurić.... :kiss:

SRBIJA SE SAGINJATI NEĆE!!! :izet:
Image
DonieBrasco

#38853 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Imam jedno pitanje za sve, bez zajebancije, najozbiljnije:

Sta mislite hoce li se na ovim prostorima BiH, Srbija, Hrvatska, Kosovo opet zakuhati kao devedesetih ?
bunk

#38854 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bunk »

Ako uzmes u obzir da je Hrvatska punopravna clanica NATO-saveza a da je napad na jednu clanicu napad na NATO ...jel treba dalje
insomnia78

#38855 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

To vazi na papiru
insomnia78

#38856 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Image
:lol:
muha_sa

#38857 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

bunk wrote:Ako uzmes u obzir da je Hrvatska punopravna clanica NATO-saveza a da je napad na jednu clanicu napad na NATO ...jel treba dalje
tako sam i ja konto da nece napast clanisu UN-a kad šipak :(
onda od rezolucije savjeta bezbjednosti do rezolucije i tako 4 godine :-)
seln

#38858 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

muha_sa wrote:
bunk wrote:Ako uzmes u obzir da je Hrvatska punopravna clanica NATO-saveza a da je napad na jednu clanicu napad na NATO ...jel treba dalje
Kad se sjetim kako smo iscekivali intervenciju... :roll:
cim u daljini cujemo eksploziju, svi pomisle "eno je, sesta flota".
muha_sa

#38859 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

seln wrote:
muha_sa wrote:
Kad se sjetim kako smo iscekivali intervenciju... :roll:
cim u daljini cujemo eksploziju, svi pomisle "eno je, sesta flota".
:lol: :lol:

koji sam levat bio :-) sve kontam sad ce--samo što nisu :lol:
daddy-kool

#38860 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

insomnia78 wrote:Image
Hemel

#38861 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hemel »

Sta je staronje, sta ste se uprpili? :D
Ko ce ratovati, ko ce to finansirati, ko ce koga i radi cega?

Opusteno, Vucko bilda misice radi raje koja se pali na to a ne znaju koja je to ckapi. Cmizdri na promjenu vremena a sta bi tek radio da pocne neki sukob.

Albance samo treba loziti ili i ne treba. Znaju dobro kako snjima. Sto rece @Fudo, bas nasli skim ce se zajebavati. Pored Albanaca njima ne treba neki drugi neprijatelj. Koliko su se zabavili samo njima da ponekad prokomentarisu Hrvatsku i BiH. Samo ih razvuci da na vise frontova pa ne znaju gdje se cesu.
insomnia78

#38862 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Pa nije ovo srednji vjek pa da jurisa ispred vojske :lol:
daddy-kool

#38863 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

DonieBrasco wrote:Imam jedno pitanje za sve, bez zajebancije, najozbiljnije:

Sta mislite hoce li se na ovim prostorima BiH, Srbija, Hrvatska, Kosovo opet zakuhati kao devedesetih ?
Sa BiH skoro sigurno da hoće, samo će biti drugačija vrsta sukoba nego 90-ih.
Hemel

#38864 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hemel »

insomnia78 wrote:Pa nije ovo srednji vjek pa da jurisa ispred vojske :lol:
e jbga sada, ako ne bi bar jednog junaka previo kako bi izasao na presicu. :D
insomnia78

#38865 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Osim toga Aca vec ima ratno iskustvo
Hemel

#38866 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hemel »

mogo sam i ja nosat gajbe
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#38867 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Hemel wrote:mogo sam i ja nosat gajbe
:lol: :lol: :lol:

Image
Hemel

#38868 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hemel »

:lol: :lol:

i bit poznat medju rajom.
Billy The Pljuc

#38869 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Billy The Pljuc »

DonieBrasco wrote:Imam jedno pitanje za sve, bez zajebancije, najozbiljnije:

Najozbiljnije, bez zajebancije, sa izuzetkom Hrvatske jer su tamo ispusili za veke vekova, HOCE se zakuhati.
Acid25

#38870 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Acid25 »

Pravo pitanje je kad će se zakuhati, a ne hoće li.

NVZ :evil:
Banksy

#38871 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Peščanik
Dejan Ilić 13/11/2018 |

Poniženje

Lako je skloniti karikature iz biblioteke u Lazarevcu. Ali kako iz medija izbrisati poniženje iz Pariza? Pa, ni to nije tako teško: ako sklonite karikature, o Parizu možete reći šta god vam padne na pamet – od toga da je reč o grešci u protokolu, do toga da je reč o međunarodnoj zaveri protiv Srbije i Vučića. Dakle, karikature ovde stoje kao metonimija za javni prostor uopšte. Umesto karikatura, u istoj funkciji su mogli biti i elektronski mediji – svejedno je da li pod krinkom privatizacije uzimate pod svoje lokalne elektronske medije, ako ih prethodno niste ugasili, ili to isto radite tako što odlučite da privatni medij, protivno zakonu o malopre pomenutoj privatizaciji, kupi državna firma. Kako god okrenete mediji su i doslovno vaši i držite ih pod strogom kontrolom. Jednom kada to uradite, o Parizu, da ponovimo, možete reći šta god vam padne na pamet.

Pritom, zašto je uopšte važno bilo šta reći o navodnom pariskom poniženju Vučića? I zašto bi to uopšte bilo poniženje? Šta govori o Srbiji, a šta o drugim državama, to što su njihovi predstavnici – mereno domaćom svadbarskom merom – sedeli na sedištima boljim od Vučićevog? Ako bi raspored sedenja – a to zvuči zaista idiotski – bio u bilo kakvoj relaciji sa istorijskim zaslugama ili stradanjima naroda, slika sa pariskih svečanih tribina morala bi izgledati besmisleno, jer takve relacije tamo naprosto nije bilo. Kada bi relacija bila obavezna, umesto šefova protokola imali bismo timove istoričara, a rasprava o sedenju pretvorila bi se u interpetativne sukobe između različitih škola tumačenja. Povrh toga, kako povezati kartografiju Velikog rata sa redovima stolica ili, još gore, kako stolicama rangirati žrtve? U osvrtima na navodno parisko poniženje upadljivo su izostala nabrajanja po redovima i stolicama prisutnih država. Ceo svet sveo se na Kosovo, Hrvatsku, Srbiju, Sjedinjene Države i Rusiju. Tako izgledaju svet i istorija iz sužene domaće perspektive.

Nije verovatno ni da, osim na centralnim mestima, raspored sedenja odražava i trenutne odnose moći. Da je tako, morali bismo pretpostaviti da su se oko Vučića našli sve sami predstavnici protokolom osramoćenih država. Biće zapravo da je poniženje iz Pariza jedan krajnje subjektivan doživljaj u čvrstoj vezi sa ličnim Vučićevim osobinama. Ako Vučić sebe i zamišlja u prvom redu, kao da je po važnosti ravan Trumpu, Putinu, Merkel ili Macronu, to što je stvarnost drugačija (jer on ipak nije Tito, kao što ni Srbija nije Jugoslavija) moralo bi ostati njegova lična, a ne nacionalna frustracija. Beskrajno je zabavno slušati priče o pariskom poniženju koje implicitno podrazumevaju da se države zaista dele na one prvog i ostale drugog reda, te da bi sve bilo u redu da je Srbija upala u prvu grupu, umesto što je dospela – prema uvrnutoj percepciji protokola – u potonju. Drugim rečima, mirno i sasvim radikalski prihvatili bismo diskriminaciju pod uslovom da smo mi ti koji diskriminišu umesto da budemo diskriminisani.

Stoga stvar nije u tome šta se dogodilo u Parizu, jer se tamo naprosto nije ništa dogodilo, već šta se događa u Srbiji, pa nečija uvrnuta pamet i lične frustracije prerastaju u kolektivni problem. Drugim rečima – nije bilo poniženja u Parizu, ali zato žitelji Srbije doživljavaju poniženja iz dana u dan. I dok je ono što se nije dogodilo udarna vest, ono što se svakodnevno događa je zabranjena tema. Ne samo što o tome ne sme da se govori, to se ne sme ni nacrtati. A ako se i nacrta, kao što to rade Corax i Petričić, onda žitelji Srbije – ili konkretno Lazarevca – to ne smeju da vide. Umesto toga, u porobljenim medijima nudi im se jedna druga slika: Vučić je taj koji trpi, a ne žitelji Srbije.

https://pescanik.net/ponizenje/
seln

#38872 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Image
zavrzlama

#38873 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

srbija je vojni, MORALNI i strateski gubitnik raspada SFRJ..... nakon nezavisnosti Kosova, srbija postaje teritorijalno,geostrateski(bez izlaza na more) nevazna zemlja sa teretom drzave koja je pokrenula najzlogasnije zlocine i etnicka ciscenja nakon ww2....masa takozvanih politickih analitaicara,crkvenih misionara i istorijskih magova zeljnih hljeba na guzove, ispiraju obicnim srbima mozgove i guraju taj narod u konfrontaciju sa svima na zapadu i sudsjedstvu....saga ce se zavrsiti gradjanskim sukobima u samoj srbiji...the end.
General War

#38874 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

zavrzlama wrote:srbija je vojni, MORALNI i strateski gubitnik raspada SFRJ..... nakon nezavisnosti Kosova, srbija postaje teritorijalno,geostrateski(bez izlaza na more) nevazna zemlja sa teretom drzave koja je pokrenula najzlogasnije zlocine i etnicka ciscenja nakon ww2....masa takozvanih politickih analitaicara,crkvenih misionara i istorijskih magova zeljnih hljeba na guzove, ispiraju obicnim srbima mozgove i guraju taj narod u konfrontaciju sa svima na zapadu i sudsjedstvu....saga ce se zavrsiti gradjanskim sukobima u samoj srbiji...the end.
:-)
Neko ko za sebe misli da se razumije u politiku i jos to iz bosne prica, stvarno smjesan zakljucak.
Young Erotica

#38875 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Lakše mu bude
Post Reply