http://www.imdb.com/title/tt0426578/
Potresna priča o Bijeloj Ruži i njemačkom pokretu otpora na čelu s bratom i sestrom Scholl. Najbolji njmački film, u rangu s najvećim svjetskim klasicima.
10/10

Moderator: _BataZiv_0809

Filmčina, jedan od najboljih što sam u životu gledao, ako ne i najbolji (naravno govorim u svoje ime)karakteran wrote:Das Leben der Anderen (2006)
Vrhunski film, koji opisuje život bračnog para glumice i pisca u DDR-u i represiju komunističkog režima prema slobodnoj misli. Čudo!
Ako voliš pravi,realan film pogledaj i ostale moje preporuke, naći ćeš sigurno još ponešto za sebe.plagijator1975 wrote:Filmčina, jedan od najboljih što sam u životu gledao, ako ne i najbolji (naravno govorim u svoje ime)

nisam ga gledao prije ovog filma jer ne volim onu seriju sherlock holmes, ali ovom je ulogom definitivno ušao u filmske besmrtnike.beni-bu-man wrote:Cumberbatch je vazda bio glumcina
Sad bih ti ja rekao da pogledas Star Trek Into Darkness, ali ne volis SF, jer je tu odglumio Khan-a vrhunski il The Fifth Estatekarakteran wrote:nisam ga gledao prije ovog filma jer ne volim onu seriju sherlock holmes, ali ovom je ulogom definitivno ušao u filmske besmrtnike.beni-bu-man wrote:Cumberbatch je vazda bio glumcina
sf je neozbiljan, nerealan i nelogičan genre koji nema veze s istinom i tu mi nikakva odglumljena uloga ne znači baš ništa jer mene zanima film u cjelini, a ne (glavna) rola nekog glumca. fifth estate sam propustio nije mi jasno kako, ali evo ga tu je već, javim dojmove kad pogledam, hvala na preporuci, po traileru se čini bolji od ocjene koju ima na imdb.beni-bu-man wrote:Sad bih ti ja rekao da pogledas Star Trek Into Darkness, ali ne volis SF, jer je tu odglumio Khan-a vrhunski il The Fifth Estatekarakteran wrote:nisam ga gledao prije ovog filma jer ne volim onu seriju sherlock holmes, ali ovom je ulogom definitivno ušao u filmske besmrtnike.beni-bu-man wrote:Cumberbatch je vazda bio glumcina
Julian Assangea glumio
IMDB nije relevantan, ne moze raja ocjeniti moj ukus filmakarakteran wrote: sf je neozbiljan, nerealan i nelogičan genre koji nema veze s istinom i tu mi nikakva odglumljena uloga ne znači baš ništa jer mene zanima film u cjelini, a ne (glavna) rola nekog glumca. fifth estate sam propustio nije mi jasno kako, ali evo ga tu je već, javim dojmove kad pogledam, hvala na preporuci, po traileru se čini bolji od ocjene koju ima na imdb.
ja bih rekao da je ocjena na imdb često puta bezvrijedna jer ocjenjuju mediokriteti.beni-bu-man wrote:IMDB nije relevantan, ne moze raja ocjeniti moj ukus filmakarakteran wrote: sf je neozbiljan, nerealan i nelogičan genre koji nema veze s istinom i tu mi nikakva odglumljena uloga ne znači baš ništa jer mene zanima film u cjelini, a ne (glavna) rola nekog glumca. fifth estate sam propustio nije mi jasno kako, ali evo ga tu je već, javim dojmove kad pogledam, hvala na preporuci, po traileru se čini bolji od ocjene koju ima na imdb.