Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:
Nemilosrdni su anglosaksonci, opale te nogom u bubreg kad se najmanje nadas, sve fino, kulturno.
Nije da niste zaradili.
Sad kad vam opet neki dodje, o’ma mu tortu u facu, nece se oni ljutiti.
A mozete i oprobani recept, paljenje ambasada.
Pa onda se nemoj čuditi zasto sam uvredjen.
@insomnia78 taj dečko ja sam skočio izmedju zida i stepenica sa 10 metara visine,u to smem da ti se zakunem u obe sestre.
Fudo387 wrote:
Nemilosrdni su anglosaksonci, opale te nogom u bubreg kad se najmanje nadas, sve fino, kulturno.
Nije da niste zaradili.
@insomnia78 taj dečko ja sam skočio izmedju zida i stepenica sa 10 metara visine,u to smem da ti se zakunem u obe sestre.
Bilo je i drugih francuza na trgu, svi su prosli sa laksim telesnim povredama,momak je iz straha pokušao da pobegne i bacio se u provaliju,ljudi su za to dobili 200 godina robije ne znam sta je dalji problem.
Fudo387 wrote:
Nije da niste zaradili.
DonieBrasco wrote:Da li se oni zajebavaju ili su stvarno uvrjeđena mlada ?
alister kembel je bio vucicev spin doktor (ne samo njegov vec cijeloj vladi), bivsi sef komunikacija tonija blera i vrlo je skup. on je ramu u albaniji doveo na vlast. mi ga se sjecamo kada ga je lagumdzija angazovao prije 5-6 godina (koliko se sjecam godinu, vije prije vucica mada nisam skroz siguran). mislim da je sa zlajom imao najslabiji rezultat od svih anganzmana u regionu.
Pa dobro, poznato je da Srbi nikad nikog nisu ubili - onaj francuski navijac se ubio sam da napakosti istima. Zvuci poznato?
Btw, vecih pateticara svet vidio nije - koga zaboli racku za pickoustim i Srbijom?
Last edited by LBVIEW on 12/11/2018 23:21, edited 1 time in total.
vivaldi wrote:mislim da je sa zlajom imao najslabiji rezultat od svih anganzmana u regionu.
Debakl.
pa ne znam kakav je bio ugovor. nesto povrsno ili malo dublje.
vise me zanima zasto je plenkovic (koji ima jako los pr) nedavno otpustio kresu macana (koji je dobar) poslije samo par mjeseci nakon sto ga je angazovao
Nece ljudi da se pomire sa tim da su u tim zajebanim krugovima tamo neka nebitna nedodjija, i djaba.
Udari se nogom u guzicu ako ti dadnu da im patike ljepis, da imas za hrane i cigara, i poklopi se usima.
Kad si imao sansu da budes u drustvu finih, pametnih, pocesljanih, ti se nadrobio brljom i zapalio komsiluk.
Pa ne’s vise, sad cumuraj i cmizdri sto to ne bendaju.
Djaba se kreveljis, ne jebu to oni.
Challenger_ wrote:Da DOBIJE izbore. Pa "crvenog" Zlatka ofarbao u zeleno i pukao. A pare uzeo i otišao.
ja generalno msilsim da je kod nas za domacu politiku bolje imati domaci tim, a za vanjsku strance. ne moze stranac nikad tako dobro razumjeti nas mentalitet i specificnosti, bas ko sto domaci nemaju iskustvo na medjunarodnoj sceni, ne poznaju krizno komuniciranje, sta pije vode, sta ne pije...
Challenger_ wrote:Da DOBIJE izbore. Pa "crvenog" Zlatka ofarbao u zeleno i pukao. A pare uzeo i otišao.
ja generalno msilsim da je kod nas za domacu politiku bolje imati domaci tim, a za vanjsku strance. ne moze stranac nikad tako dobro razumjeti nas mentalitet i specificnosti, bas ko sto domaci nemaju iskustvo na medjunarodnoj sceni, ne poznaju krizno komuniciranje, sta pije vode, sta ne pije...
Misliš u BiH? Na Balkanu je odradio jak posao sa Ramom i Vučićem.
Challenger_ wrote:Misliš u BiH? Na Balkanu je odradio jak posao sa Ramom i Vučićem.
ma msislim generalno na balkanu, a pogotovo u bih jer kod nas bas kompleksna situacija. nemoguce mi je i zamisliti da te stranac moze dobro pripremiti na pitanja i teme vezane za nacionalne/etnicke teme koja ne samo da dominiraju vec su haman jedina i bitna kod nas.
situacija nesmunjivo jeste puno laksa po tom pitanju u srbiji i albaniji jer su njima fakticki vanjska politika ono sto je nama unutrasnja pa sa te strane ima smisla zasto je napravio bolji rezultat nego sa zlajom pod pretpostavkom da je sa svima njima imao "kvalitativno i kvantitativno" slicne ugovore
asker wrote:Od sve ove price ja zapamtio jedino da @Young ima dvije sestre
Udata jedna, mladja svira klavir fino dete nije za zezati se
Pa fino, i ti umjesto da se udas i sviras klavir budaleses po stadionu, i onda sviras klavir u padinskoj skeli.
Ostavice te ta iz zanzibara, nemoj se zajebavat.
Fudo387 wrote:
Pa fino, i ti umjesto da se udas i sviras klavir budaleses po stadionu, i onda sviras klavir u padinskoj skeli.
Ostavice te ta iz zanzibara, nemoj se zajebavat.
Fudo387 wrote:Nece ljudi da se pomire sa tim da su u tim zajebanim krugovima tamo neka nebitna nedodjija, i djaba.
Udari se nogom u guzicu ako ti dadnu da im patike ljepis, da imas za hrane i cigara, i poklopi se usima.
Kad si imao sansu da budes u drustvu finih, pametnih, pocesljanih, ti se nadrobio brljom i zapalio komsiluk.
Pa ne’s vise, sad cumuraj i cmizdri sto to ne bendaju.
Djaba se kreveljis, ne jebu to oni.