SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- drndalo
#38826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ja sam tuda naisao, i kontam sta li je bilo, dok nisam vidio cipele ispod carsafa...
Da nije neki radnik sa obliznjeg gradilista ? Cipele su bile poglomazne, HTZ...
Da nije neki radnik sa obliznjeg gradilista ? Cipele su bile poglomazne, HTZ...
- O'zone
- Globalni moderator
- drag_gost
#38828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo bas citam... Boze dragi...O'zone wrote: ↑21/07/2020 17:34
Na žalost da. Radnik
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200721129
-
sedma_7
#38829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drug_profi wrote: ↑15/07/2020 00:52Meni je Otoka (oriđiđi) safest place on Earth.
Doduse tu sam 46 godina.
Uglavnom svako naselje gdje te lokalna bagra upozna i prihvati je tvoj safe harbour.
Čuj bagra. Šta ono, moram proć selekciju pa ak im se svidim mogu ostat
-
Naslovnica
#38830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo tako.sedma_7 wrote: ↑21/07/2020 18:50drug_profi wrote: ↑15/07/2020 00:52Meni je Otoka (oriđiđi) safest place on Earth.
Doduse tu sam 46 godina.
Uglavnom svako naselje gdje te lokalna bagra upozna i prihvati je tvoj safe harbour.
Čuj bagra. Šta ono, moram proć selekciju pa ak im se svidim mogu ostat![]()
Ako se puno kurčiš i bahatiš se, ako se kulturno ne pozdraviš i klimneš glavom, onda ti nema ostanka.
- vjeshalica
#38831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Buca Potok seljokansko naselje u koje policija ne zalazi ima 30 godina, glavurde dosljacke majmuski pogledi,nakrcane socijalne "kockica kuće" nelegalne gradnje. Nije nikakvo domacinsko naselje, kad odes da se osjecas gotivno,seljacko kriminalna favela sa seljadijom krezavom, i seljancurama vristecim glupavim,u milion oblika
Elidza, mix svega,od arapadije,turaka,sanđaka,IB...ista stvar, vazda mi je bila mrska iako je imala predispozicije da bude zbog sirine i prostranosti ekstra naselje,ukljucujuci cinjenicu da nema viskoh zgrada
Rajlovac,Sokolje i postratno selo do Vogosce,smetljarluk teski sa ljudima koji se samo znaju tuci lopatama i graditi smece od zgrada isto ciganluk na Ibarskoj magistrali....ima tu jos naselja alo uglavnom svakom u cijelom gradu je opis seljacko bahato ponasanje i stokadija tako da je svejedno gdje god da se nadjes u KS i dozivis sranje verbalno ili bilo kakvo drugo isto ti dodje....
Znaci rezime, ubio te ili opljacko neko na Titovoj ili u Buca Potoku isto ti dodje...ili te zgazio na Elidzi ili ukro tasnu i strgo ti nakit....apsolutno smece od kantona u svakom smislu...
-
Naslovnica
#38832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Genijalno!!!
Volim teeeeeeeeee!!!
Hahhahahhahhahahhahab
Volim teeeeeeeeee!!!
Hahhahahhahhahahhahab
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#38833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vjesalica sve objasnila 
- zateznistub
#38834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bi joj spomenik digao... Za života!
-
noviclan
#38835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cestitke za nove ljubavi 
-
zbunjola71sa
#38836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
od crne do ljubavne hronike 
- insaneinthebrain
#38837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
prekucala, gasi temu 
red je za vol 6
red je za vol 6
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#38838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ukratko kasabavjeshalica wrote: ↑21/07/2020 19:47Buca Potok seljokansko naselje u koje policija ne zalazi ima 30 godina, glavurde dosljacke majmuski pogledi,nakrcane socijalne "kockica kuće" nelegalne gradnje. Nije nikakvo domacinsko naselje, kad odes da se osjecas gotivno,seljacko kriminalna favela sa seljadijom krezavom, i seljancurama vristecim glupavim,u milion oblika
Elidza, mix svega,od arapadije,turaka,sanđaka,IB...ista stvar, vazda mi je bila mrska iako je imala predispozicije da bude zbog sirine i prostranosti ekstra naselje,ukljucujuci cinjenicu da nema viskoh zgrada
Rajlovac,Sokolje i postratno selo do Vogosce,smetljarluk teski sa ljudima koji se samo znaju tuci lopatama i graditi smece od zgrada isto ciganluk na Ibarskoj magistrali....ima tu jos naselja alo uglavnom svakom u cijelom gradu je opis seljacko bahato ponasanje i stokadija tako da je svejedno gdje god da se nadjes u KS i dozivis sranje verbalno ili bilo kakvo drugo isto ti dodje....
Znaci rezime, ubio te ili opljacko neko na Titovoj ili u Buca Potoku isto ti dodje...ili te zgazio na Elidzi ili ukro tasnu i strgo ti nakit....apsolutno smece od kantona u svakom smislu...
- kokuz_sa
#38839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zaobidji naselja gdje se kaze PJEŠE
" Ja sam morala PJESE da idem jer neJma konabija"
" Ja sam morala PJESE da idem jer neJma konabija"
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- karanana
#38841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
realno.
hocemo vaku analizu svakog gradskog i prigradskog naselja!
hocemo vaku analizu svakog gradskog i prigradskog naselja!
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#38842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U sridu.....vjeshalicu za predsjednicu mjesne zajednice sokolje..

- vjeshalica
#38843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo ti realno mog naselja- Dobrinja
Koncept boli glava, moze samo trpiti estetske dorade nista vise
Prostrano,siroko,nema zgrada puno a dosadasnje nisu visoke, ima zelenila, drveca...
Treba srediti saobracajnice,novi asvalt,srediti igralista,staviti video nadzor na parkinge velike,urediti trotoare parkinge,one garaze renovirati nanovo jos cvijeca i da se pocisti,mozda dodati kakav lijep bazen ili igraliste na otvorenom uglavnom nikakva gradnja ne dolazi u obzir,kockanje kucama i slicno
Pancirka je lijepo renovirana,da se sve renoviraju zgrade u izvornom obliku bilo bi top
Naseljavanje ne dolazi u obzir...dakle ako imas osnov mozes proljepsati esetskim stvarima, a ne sranja praviti i govnati na svakom cosku
Od Buca potoka,Tibre i slicno nista ne mozes napraviti osim da rusis
- zateznistub
#38844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
... i upucat ove sto mi jebu živce sa ovim motorima i turiraju...vjeshalica wrote: ↑21/07/2020 22:15Evo ti realno mog naselja- Dobrinja
Koncept boli glava, moze samo trpiti estetske dorade nista vise
Prostrano,siroko,nema zgrada puno a dosadasnje nisu visoke, ima zelenila, drveca...
Treba srediti saobracajnice,novi asvalt,srediti igralista,staviti video nadzor na parkinge velike,urediti trotoare parkinge,one garaze renovirati nanovo jos cvijeca i da se pocisti,mozda dodati kakav lijep bazen ili igraliste na otvorenom uglavnom nikakva gradnja ne dolazi u obzir,kockanje kucama i slicno
Pancirka je lijepo renovirana,da se sve renoviraju zgrade u izvornom obliku bilo bi top
Naseljavanje ne dolazi u obzir...dakle ako imas osnov mozes proljepsati esetskim stvarima, a ne sranja praviti i govnati na svakom cosku
Od Buca potoka,Tibre i slicno nista ne mozes napraviti osim da rusis
- vjeshalica
#38845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne bi volila da me neko pogresno shvati. U gradu 80% ljudi su obicne zivotinje, a 20% jos uvijek ima normalnog svijeta. Normalni svijet trpi neljude i njihovo "ošini po prašini". Mnogi nisu birali gdje ce kupiti ili su nasljedili krov nad glavom, ali koncept grada je iza rata jos se vise pogorsao gradnjom i razvijanjem od strane osoba koje su prije 5,10 godina zivjele u brlogu. Takve osobe nikome nece i nemaju pravo odrediti sta treba, a sta ne, nekome ko zivi ko normalan covjek ovdje 30,40,50 ili 100 godina. Njihov mozak nije razvijen da bi shvatio poentu gradjenja i urbanog zivota. Urbani zivot nije naseljavanje i besmisleno gradjenje, a o stilu zivota da ne govorim. Svi mi realno najvise imamo losa iskustva svakodnevno i zrtve smo smetljara divljackih u svim segmentima zivota. Onaj baca smece s prozora,onaj divlja autom,drogiranje,kradje,nasilnistva,nekakvo bolesno kurcenje,bijes autima,papansko nametljivo ponasanje...pa jbt nismo međedi
I na to sve ti dodje lola iz Pakistana i Bangladesa sto je sa lavovima zivio i provodi nasilje...dosta mi je domacih pakistanaca iz ruralne unutrasnjosti jos mi fali garo da me jebe u mozak
I na to sve ti dodje lola iz Pakistana i Bangladesa sto je sa lavovima zivio i provodi nasilje...dosta mi je domacih pakistanaca iz ruralne unutrasnjosti jos mi fali garo da me jebe u mozak
-
alipasijaner
#38846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I sta sad treba da se "nas" 80% prilagodi vama kojih je 20%?

- drug_profi
#38847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da ti kazem da ja imam tezu da svi mi koji malo ostarimo, od liberala i hipija postenemo mali nacisti, rasisti i sovinisti.
Jbg logicno je to. Cijeli zivot se nekom prilagodjavas, priznajes necija prava, uvazavas potrebe, a tebe niko ne jebe za tvoje potrebe i tvoja prava.
Ma dokle vise jebote... necu vise nikom pardona. Mrs odavde, bjezi mi od tarabe. Sta me gledas koji qurac...
Jbg logicno je to. Cijeli zivot se nekom prilagodjavas, priznajes necija prava, uvazavas potrebe, a tebe niko ne jebe za tvoje potrebe i tvoja prava.
Ma dokle vise jebote... necu vise nikom pardona. Mrs odavde, bjezi mi od tarabe. Sta me gledas koji qurac...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#38848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ono, mislim ja u sebi.....drug_profi wrote: ↑21/07/2020 23:53 Da ti kazem da ja imam tezu da svi mi koji malo ostarimo, od liberala i hipija postenemo mali nacisti, rasisti i sovinisti.
-
zigson
#38849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hahaha tacno tako. Da je drugacije bolje bi bilokonektovan wrote: ↑22/07/2020 09:24Ono, mislim ja u sebi.....drug_profi wrote: ↑21/07/2020 23:53 Da ti kazem da ja imam tezu da svi mi koji malo ostarimo, od liberala i hipija postenemo mali nacisti, rasisti i sovinisti.
Ma dokle vise jebote... necu vise nikom pardona. Mrs odavde, bjezi mi od tarabe. Sta me gledas koji qurac...![]()
![]()
-
archi_a
#38850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čuj 80 % "životinje, a 20%" normalnih! 
U koju grupu spadaju oni što ih sve živcira, pa evo i na forumu im svaki post obiluje negativnostima i neUrozom a svaki dijalog je na granici prepirke i svađe? Ja ih neću svrstavati, svako za sebe nek procijeni, samo znam da ja sa njima ne bih kafu popio.
U koju grupu spadaju oni što ih sve živcira, pa evo i na forumu im svaki post obiluje negativnostima i neUrozom a svaki dijalog je na granici prepirke i svađe? Ja ih neću svrstavati, svako za sebe nek procijeni, samo znam da ja sa njima ne bih kafu popio.