The Bone Collector (1999)
http://www.imdb.com/title/tt0145681/

Moderator: _BataZiv_0809

Zabavan,isplati se ubiti 2 sata,ono ne mozes ocekivati od takvog filma nista spektakularno ali mi je npr. bolji nego onaj iz 2005....KB9 wrote:kakav je ovaj kong skull island?
vrijedi li skidat ove napucane verzije?

Da, neloš filmić. Najjači je onaj na istovaru na trijemu.qqq:Tito_i_Partija wrote:Nocturnal Animals (2016)
Odlican film, pogotovo za ljubitelje Hitchcocka i film noir-a. Vizuelno i narativno fenomenalan, a glumu i da ne spominjem (dovoljno je samo pogledat' listu glumaca, i sve je jasno). Mogu rec' da sam bio prilicno skeptican jer je Tom Ford prvenstveno modni dizajner, al' fakat sam se odusevio.
E sad mene čudi da ti nisi ovo pogledao ranije.Tito_i_Partija wrote:Nocturnal Animals (2016)
Odlican film, pogotovo za ljubitelje Hitchcocka i film noir-a. Vizuelno i narativno fenomenalan, a glumu i da ne spominjem (dovoljno je samo pogledat' listu glumaca, i sve je jasno). Mogu rec' da sam bio prilicno skeptican jer je Tom Ford prvenstveno modni dizajner, al' fakat sam se odusevio.
Sta da ti kazem, care moj? Trailer me nije nesto posebno zaintrigir'o, a cinjenica da je film pis'o i rezir'o modni dizajner mi nije bas ulijevala povjerenje i radoznalost.dale cooper wrote: E sad mene čudi da ti nisi ovo pogledao ranije.Inače, slažem se, film je sjajan.