stoji to sto ti kazes donekle, zaista se nema, ili ima malo sta za vidjeti. ne znam koliko imas godina, ali evo ja prvi ne bih smio rahat dovesti svoje dijete na utakmicu (hajd na istok il zapad i nekako), osvrnimo se malo unazad, momak je ne tako davno ostao bez sake od topovskog udara (logicno odmah krene kretanje mase lahko se moze desiti da neko malo dijete ne primjeti, da ga obori, nagazi), potom, isto tako ne davno momak je zboden na sjeveru, opet ti kazem veliki rizik od kretanja mase, naguravanja i sl. potom baklje, u takvom ludilu lako ti neko moze sprziti dijete, slaba vidljivost od dima, gurnuti ga, onda vidjeli smo prije dva dana da 4 momka uletise u teren, nezadovoljstvo na tribini zbog policijske reakcije, naredjenje da se prazne tribine, nabrijane emocije, hipotetički murija ulazi na tribinu, jedna osoba pretjerano reaguje, drot ga opauci, 10 se zaleti na drota, cijela tribina u haosu, sta ces s djetetom? a moguce je sve ovo i ralni su scenariji, nazalost.Ali_G wrote:Ne podrzavam ulijetanje, pocinje mi smetati koncept u koji se razvijaju Hz, ne samo Hz, vec navijacki pokrer uopste, al ovo prozivanje za nekakve hiljade maraka kazne unazad 15 godina i eto publika nece da dolazi radi njihovih ispada je tragikomicno. Publika ne dolazi na stadion iz razloga sto nema sta vidjeti. Pretpostavljam da vam nisu smetali ispadi kad se trebalo slikat u pretkolima lige prvaka i lige uefa.
Uprava se ovim saopstenjem uvalila u opasnu igru. U ovim bijednim ligama 90% posjete su navijacke grupe i jos dugo ce se po tom modelu dovoditi i odvoditi uprave, igraci.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
rookfash
#38776 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Last edited by rookfash on 27/09/2013 12:37, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#38777 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ponosan sam na vas ljudi sto ste ipak spustili tenzije i krenuli u puno konstruktivniju diskusiju i suceljenje stavova (sto je zdrava stvar).....bez onoga razbij, otjeraj, zabrani, ukini...ko si ti
, ko sam ja....
. K'o djeca iz obdanista
Bar je na ovom pdf. vecinom zrelija raja i normalno je da u ovom tonu nastavi se diskusija.
Mada, opet cu ja
, hajmo o nedjeljnoj tekmi
Bar je na ovom pdf. vecinom zrelija raja i normalno je da u ovom tonu nastavi se diskusija.
Mada, opet cu ja
- Pitarrr82
#38778 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo malo o nedjeljnoj tekmi ili sastavu... da ne cmizdris vise
Onaj novi cini mi se ne moze mnogo, ima on nekih ideja samo je prespor, koliko se moglo vidjeti u 45min
Onaj novi cini mi se ne moze mnogo, ima on nekih ideja samo je prespor, koliko se moglo vidjeti u 45min
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#38779 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Trebao je biti prijenos protiv Rudar P. na Moja TV,ali izgleda nista od toga.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#38780 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Takvog te volim...Pitarrr82 wrote:Evo malo o nedjeljnoj tekmi ili sastavu... da ne cmizdris vise![]()
:
-
Ali_G
#38781 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Stoji to da je na Sjeveru bude incidenata, al sta drugo da se ocekuje od navijacke tribine? Ja da imam dijete ja bih ga vodio al na Istok ili Zapad. Nek mi neko pojasni kakav je to strah osjetio na tim tribinama i da je bio zabrinut za sigurnost svog djeteta. Na Istoku se nekad i zapali baklja i pokoskaju se, al Zapad je bas primjer porodicne tribine.
-
north
#38782 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A u nedjelju je tekma, ja konto u subotu....sa sastavom iz drugog poluvremena protiv Borca i onakvim angažmanom i pristupom pobjeda je sigurna...ako se ponovi Obarska ili prvo poluvrijeme Borca, zagarantovano slijedi novi kiks koji bi onda bio definitivi potop i kataklizma....sve je do psihe i kako će igraču ući u tekmu...smiješno je više pričati 3 boda moramo uzeti, a iz kola u kolo kiksevi, ali eto valjda trener i igraču znaju kako će do pobjede.....neće biti ni zvižduka ni eventualn povika protiv njih, tako da u miru mogu odigrati i dobiti tu tekmu.....
- Pitarrr82
#38783 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-LIBERO- wrote:Takvog te volim...Pitarrr82 wrote:Evo malo o nedjeljnoj tekmi ili sastavu... da ne cmizdris vise![]()
:![]()
Nisam napisao da mislim na Vusljanina ionako su svi novi, pa da ne bude zabune
- JOSEF K
#38784 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zna li neko kakvo je stanje u svlačionici nakon Borca?
Mislim da je Todorović igrao prvo poluvrijeme na pogrešnoj strani.
Vušljanin nije loš al on mora igrati bliže Komazecu, ovi ostali ga slabo kontaju.
Travančić dolazi pameti, Radovac obavezan!!
Dejo, kralj!
Vule precednik.
Vušljanin nije loš al on mora igrati bliže Komazecu, ovi ostali ga slabo kontaju.
Dejo, kralj!
Vule precednik.
- Opetja033
#38785 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bosnae87 wrote:Nista se nije obecavalo, ne izvrci pricu. Kada se preuzimao Klub jedini cilj svih umijesnih u tu pricu je bio da se zaustavi propadanje Kluba tj. stecaj. Da se Klub pocne dizati na zdrave noge. To u ovim uslovima nije proces koji se moze zavrsiti za par godina, jako veliki vremenski period je potreban da bi se to ostvarilo.Opetja033 wrote:
Sa vecim dijelom se mogu sloziti. Medjutim ne mozes reci da klub ne duguje nista navijacima. Klub itekako duguje rezultate navijacima. Obecane rezultate - titule i trofeje. Rezultate koje su obecavali kada su trebali podrsku navijaca da preuzmu klub. I ne govorim sada samo o HZ. Govorim o tome da svim navijacima, simpatizerima, bolesnicima FK Sarajevo - oni duguju rezultate!
Da li ih je iko tjerao da obecavaju nesto sto ne mogu ispuniti? Nije. Ljudi moji, pa ljudi na Sjeveru su gotovo fizicki napadali momke koji su palili baklje (primjer Levski).
I ja kazem da Klub nista ne duguje navijacima osim da se u svakom trenutku bore za interese istog i tu sve zavrsava. Navijaci nemaju pravo da se zbog nedostatka rezultata izivljavaju nad Klubom. Pogotovo u ono scenariju kada bismo pobjedom protiv Borca zasjeli na prvo mjesto sa narednom domacom utakmicom. Opet kazem, Klub nije duzan nikome nista, on se ne voli zbog rezultata...
O, obecavalo se mnogo toga. Ocito je da nisi upucen. Obecavao se najbolji tim koji je ikada igrao u Premijer Ligi BiH. Obecavala se borba za titulu do zadnjeg kola i osvajanje kupa. Obecavalo se da ce se pobjediti Leotar ako skinemo trans. Nista od toga naravno nije ispunjeno, naprotiv. Obzirom da sasvim ocigledno nisi upucen - nemoj onda o tome ni pricati. To su stvari koje su od strane uprave obecavane HZ.
A za ovo boldirano: klub nisu ni Dino ni sadasnja uprava. Da se razumijemo - niko ovdje ne trazi da on odstupi sa funkcije ali on nije FK Sarajevo. I nije Dino Selimovic + UO = FK Sarajevo. Nece ni to prodavanje muda pod bubrege proci. Svi su oni prolazni i SVI su oni zavrsili sa FK Sarajevo onog trenutka kada HZ kazu da su prevrsili mjeru. Jer mi smo navijaci a oni su prolazni, potrosni materijal koji za svoj posao dobija platu. Ili radi posao kako treba (tj ispunjavaj obecanja koja nicim izazvan i bez pritiska dajes) ili ce ti se naci zamjena. Bas kao u svim ostalim firmama.
Da pojasnim: i ja sam za to da se nadje rijesenje i smatram da ova garnitura u upravi FK Sarajevo treba da ostane. Moju licnu podrsku jos uvijek imaju. Ali oni, bez konsultacija sa HZ, nece NIKADA odredjivati sta ce se desavati na sjevernoj tribini. Ako je u interesu Dini da dodatno zaostrava situaciju - nikakav problem.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#38786 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Covjek se preziva Vusljanin,bez Š.JOSEF K wrote:Zna li neko kakvo je stanje u svlačionici nakon Borca?
Dejo, kralj!
Vule precednik.
- KPNCTNJAH
#38787 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dobar je Irfo.. vidi se da zna sta bi s loptom, samo nema mogucnosti da to sprovede u djeloPitarrr82 wrote:Evo malo o nedjeljnoj tekmi ili sastavu... da ne cmizdris vise![]()
-
Bosnae87
#38788 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako ne znas s kim pricas, ne mozes ni govoriti da li je upucen ili nijeOpetja033 wrote:Bosnae87 wrote:Nista se nije obecavalo, ne izvrci pricu. Kada se preuzimao Klub jedini cilj svih umijesnih u tu pricu je bio da se zaustavi propadanje Kluba tj. stecaj. Da se Klub pocne dizati na zdrave noge. To u ovim uslovima nije proces koji se moze zavrsiti za par godina, jako veliki vremenski period je potreban da bi se to ostvarilo.Opetja033 wrote:
Sa vecim dijelom se mogu sloziti. Medjutim ne mozes reci da klub ne duguje nista navijacima. Klub itekako duguje rezultate navijacima. Obecane rezultate - titule i trofeje. Rezultate koje su obecavali kada su trebali podrsku navijaca da preuzmu klub. I ne govorim sada samo o HZ. Govorim o tome da svim navijacima, simpatizerima, bolesnicima FK Sarajevo - oni duguju rezultate!
Da li ih je iko tjerao da obecavaju nesto sto ne mogu ispuniti? Nije. Ljudi moji, pa ljudi na Sjeveru su gotovo fizicki napadali momke koji su palili baklje (primjer Levski).
I ja kazem da Klub nista ne duguje navijacima osim da se u svakom trenutku bore za interese istog i tu sve zavrsava. Navijaci nemaju pravo da se zbog nedostatka rezultata izivljavaju nad Klubom. Pogotovo u ono scenariju kada bismo pobjedom protiv Borca zasjeli na prvo mjesto sa narednom domacom utakmicom. Opet kazem, Klub nije duzan nikome nista, on se ne voli zbog rezultata...
O, obecavalo se mnogo toga. Ocito je da nisi upucen. Obecavao se najbolji tim koji je ikada igrao u Premijer Ligi BiH. Obecavala se borba za titulu do zadnjeg kola i osvajanje kupa. Obecavalo se da ce se pobjediti Leotar ako skinemo trans. Nista od toga naravno nije ispunjeno, naprotiv. Obzirom da sasvim ocigledno nisi upucen - nemoj onda o tome ni pricati. To su stvari koje su od strane uprave obecavane HZ.
A za ovo boldirano: klub nisu ni Dino ni sadasnja uprava. Da se razumijemo - niko ovdje ne trazi da on odstupi sa funkcije ali on nije FK Sarajevo. I nije Dino Selimovic + UO = FK Sarajevo. Nece ni to prodavanje muda pod bubrege proci. Svi su oni prolazni i SVI su oni zavrsili sa FK Sarajevo onog trenutka kada HZ kazu da su prevrsili mjeru. Jer mi smo navijaci a oni su prolazni, potrosni materijal koji za svoj posao dobija platu. Ili radi posao kako treba (tj ispunjavaj obecanja koja nicim izazvan i bez pritiska dajes) ili ce ti se naci zamjena. Bas kao u svim ostalim firmama.
Da pojasnim: i ja sam za to da se nadje rijesenje i smatram da ova garnitura u upravi FK Sarajevo treba da ostane. Moju licnu podrsku jos uvijek imaju. Ali oni, bez konsultacija sa HZ, nece NIKADA odredjivati sta ce se desavati na sjevernoj tribini. Ako je u interesu Dini da dodatno zaostrava situaciju - nikakav problem.
- Pitarrr82
#38789 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
KPNCTNJAH wrote:Dobar je Irfo.. vidi se da zna sta bi s loptom, samo nema mogucnosti da to sprovede u djeloPitarrr82 wrote:Evo malo o nedjeljnoj tekmi ili sastavu... da ne cmizdris vise![]()
Onaj novi cini mi se ne moze mnogo, ima on nekih ideja samo je prespor, koliko se moglo vidjeti u 45minsvidja mi se ono kad organizuje napad tako sto dribla prema nasem golu...
Ko hljeb, dobro nije jedini koji dribla prema nasem golu
- Opetja033
#38790 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Brate, ja svojim usima slusao obecanja.Bosnae87 wrote:Ako ne znas s kim pricas, ne mozes ni govoriti da li je upucen ili nije
Ja i jos barem 30 ljudi sa tribine. I to je vise puta ponovljeno svako od obecanja (izuzmemo li Leotar). Znaci ne radi se o trenutku euforije pa da nekome izleti takvo nesto. A kada je u pitanju borba za titulu do posljednjeg kola i/li osvajanje kupa - to je bilo i zvanicno obecanje UO prema HZ pred pocetak prosle sezone. Predstavnici HZ trazili garancije da ce se osvojiti jedan od trofeja, ovi obecali gore pomenuto.
Ne moram napominjati da nista od toga nije ispunjeno.
- Pitarrr82
#38791 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Opetja033 wrote:Brate, ja svojim usima slusao obecanja.Bosnae87 wrote:Ako ne znas s kim pricas, ne mozes ni govoriti da li je upucen ili nije![]()
Ja i jos barem 30 ljudi sa tribine. I to je vise puta ponovljeno svako od obecanja (izuzmemo li Leotar). Znaci ne radi se o trenutku euforije pa da nekome izleti takvo nesto. A kada je u pitanju borba za titulu do posljednjeg kola i/li osvajanje kupa - to je bilo i zvanicno obecanje UO prema HZ pred pocetak prosle sezone. Predstavnici HZ trazili garancije da ce se osvojiti jedan od trofeja, ovi obecali gore pomenuto.
Drug, neka su i data i neispunjena obecanja znaci li to da se klubu bakljadama i ogromnim kaznama tako treba vratiti?
Mislim da ima i razumnijih vrsta protesta...
-
Gandra_1
#38792 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni Irfan ubjedljivo najgori na terenu za ono sto je odigrao... Podsjeca me na Radulovica, bilo bi dobro da grijesim, ali eto vidjet cemo, nadati se da ce biti bolji....Pitarrr82 wrote:KPNCTNJAH wrote:Dobar je Irfo.. vidi se da zna sta bi s loptom, samo nema mogucnosti da to sprovede u djeloPitarrr82 wrote:Evo malo o nedjeljnoj tekmi ili sastavu... da ne cmizdris vise![]()
Onaj novi cini mi se ne moze mnogo, ima on nekih ideja samo je prespor, koliko se moglo vidjeti u 45minsvidja mi se ono kad organizuje napad tako sto dribla prema nasem golu...
Ko hljeb, dobro nije jedini koji dribla prema nasem goluali za krila mu brzine nedostaje cini mi se.
- tataćusak
#38793 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa bolan ko može obećati da će osvojiti trofejOpetja033 wrote:Brate, ja svojim usima slusao obecanja.Bosnae87 wrote:Ako ne znas s kim pricas, ne mozes ni govoriti da li je upucen ili nije![]()
Mislim ja ti vjerujem da je rečeno ali ko to može garantovati. NIKO NA DUNJALUKU.
A da oni pretjeruju sa najavama, pretjeruju, ali s druge strane mi to tražimo da idemo na titulu. Evo recimo trenutno imamo haman najmlađu ekipu, je li realno da budemo prvi. Po meni nije, pola ekipe i više se izmijenilo dok se uigraju tamo-vamo prođe jesen. Mislim ovo je realno a to da se nadam da ćemo biti prvi to je druga stvar, nadam se tituli i dalje
Svi timovi na svijetu gdje navijači vode glavnu riječ su većinom kar..e, ja neću takvo sarajevo.
- tataćusak
#38794 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ali_G wrote:Stoji to da je na Sjeveru bude incidenata, al sta drugo da se ocekuje od navijacke tribine? Ja da imam dijete ja bih ga vodio al na Istok ili Zapad. Nek mi neko pojasni kakav je to strah osjetio na tim tribinama i da je bio zabrinut za sigurnost svog djeteta. Na Istoku se nekad i zapali baklja i pokoskaju se, al Zapad je bas primjer porodicne tribine.
Znači nemaš dijete i ne razumiješ. Moje dijete neće na istok, hoće na sjever zato što se navija. Djetetu je 7 godina i njemu je zanimljiva galama i navijanje i hoće na sjever. Ja ga odvedem i sjednemo tamo prema zapadu, on pomalo pjeva i bude mu dobro, ja gledam tekmu i meni dobro. E sad, tekma prije mladosti na Hasetu neko se nađe da baci topovski nama za leđa, džaba što smo tamo "izdvojeni" iz mase.
Ja koji čitav život idem na utakmice (većinom na sjever) hoću da vodim svoje dijete i da ne razmišljam hoće li ostati invalid.
Pazi, svi - velika većina prijatelja mi govori da sam bilde što idem uopšte na utakmice a ne još da vodim dijete. Nažalost u pravu su. Očigledno nije sigurno ići na utakmice i tačka. Jbg. sve je manje ljudi na utakmicama iz razno-raznih razloga
- Opetja033
#38795 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pitarrr82 wrote:Opetja033 wrote:Brate, ja svojim usima slusao obecanja.Bosnae87 wrote:Ako ne znas s kim pricas, ne mozes ni govoriti da li je upucen ili nije![]()
Drug, neka su i data i neispunjena obecanja znaci li to da se klubu bakljadama i ogromnim kaznama tako treba vratiti?
Mislim da ima i razumnijih vrsta protesta...
Moje licno misljenje - mislim da je pravi nacin. Ovo ti pise osoba koja deset godina nije baklje zapalila. Cak i dok sam bio mladji uvijek sam volio vise vidjeti dobru koreografiju nego dobru bakljadu. Grla i dlanovi. To je sasvim dovoljno.
Ali sa druge strane nece niko davati obecanja (nicim izazvan), neispuniti nijedno od njih, iskoristiti te pa te odbaciti kao upotrebljen kurton. Nece moci. Barem kada su HZ u pitanju.
Jos jedan primjer, mislim da se zaboravlja ovdje precesto: prosle sezone i nije bilo toliko baklji. Tokom utakmice sa Levskim neko je zapalio baklju, odmah je 20 ljudi potrcalo prema njemu i umalo nije bio lincovan. Cak su po raznoraznim regionalnim i europskim tifo forumima HZ bile prozivane zbog toga (jer postoji i snimak) a odgovor momaka koji ispred HZ pisu na tim forumima je bio "nasa grupa nije svrha samoj sebi, mi postojimo radi kluba". Gotovo pa se smijem zakleti da sam citirao u potpunosti. U sustini u prijevodu odgovor je bio "boli nas kita za vase misljenje i prozivke".
Ne postoji osoba (mozda pokoje dijete) na Sjeveru koja podrzava ono ulijetanje. Ali situacija se polarizirala (valjda se ovako pise, zastek'o sam
1) mi na sjeveru nismo mogli vidjeti punu razmjeru onog drotovskog izivljavanja. Znam licno 10-tak starijih momaka koji su prvo jebali sve po spisku onoj cetverici da bi nakon sto su vidjeli snimak poceli pricati o tome da se momcima mora pomoci.
2) raznoraznim prijetnjama i prozivkama na racun HZ od strane minder navijaca po FB i forumima. Jbg, u svakoj normalnoj osobi bi se probudio revolt da ti neko pocne prijetiti i pocne pricati o tome kako ce te ugasiti.
3) Ova Dinina izjava. Gdje je on samovoljno rekao da ce podizati prijave protiv svakoga ko upali baklju. Ocito se ovdje radi o dvije razlicite percepcije: Dino misli da je on FK Sarajevo a HZ se samo na to mogu nasmijati. FK Sarajevo nije isto sto i UO FK Sarajevo. I to neka Dini i svakome u klubu bude jasno. Niti Dino, niti UO niti bilo ko drugi osim HZ nece i nikada nece moci odredjivati sta ce se raditi na Sjeveru. Da su HZ bile otvorene za razgovor sa upravom i Dinom pokazalo se bezbroj puta. Od baklji na euro tekmama do skidanja zastave protiv Leotara (sto mene, opet ponavljam, boli vise od svega sto se desavalo pa i ova tri boda - to je ponizenje). Na kraju krajeva mozes li zamisliti Baljka da dolazi pred Sjever i nesto trazi/moli/zahtjeva. Ali Dini se pustalo. Ali komotno se moze popisati na svoje jednostrane odluke jer ce samo pogorsati situaciju.
I ne, nisam glasnogovornik HZ. Govorim u svoje ime i iznosim neka svoje razmisljanja.
Last edited by Opetja033 on 27/09/2013 13:26, edited 2 times in total.
-
TheDocToR
#38796 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zabraniti djevojkama ulazak na sjever !!!
Sad se bila neka onesvjestila imala oko 14 god, jos po belaju povela brata od 10 god.
Sad se bila neka onesvjestila imala oko 14 god, jos po belaju povela brata od 10 god.
-
smaja_
#38797 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@Libero
Upravo tako, još sinoć sam rekao da bi ovo saopštenje moglo biti autogol, jednak onom od srijede. Ukoliko se nešto hitno ne preduzme (a to isključuje saopštenja i komunikaciju putem medija) agonije će se dodatno produbljivati, a sezona će već u septembru otići u pičku materinu.
Sugerisano im se da se borba protiv pirotehnike ne svodi na to da se napiše u fanu "stop pirotehnici" "nemojte paliti baklje" i sl. nego konstatnim i konstruktivnim dijalogom na relaciji Uprava-Horde Zla.
Dok se bude sujeta stavljala ispred Sarajeva i slijepo nosili rigidni stavovi, samo Sarajevo će trpiti, sezona u kojoj smo mogli nešto napraviti otići u nepovrat. A opet možemo u maju brojati izgubljene bodove, da smo...
Razgovarajte!
Upravo tako, još sinoć sam rekao da bi ovo saopštenje moglo biti autogol, jednak onom od srijede. Ukoliko se nešto hitno ne preduzme (a to isključuje saopštenja i komunikaciju putem medija) agonije će se dodatno produbljivati, a sezona će već u septembru otići u pičku materinu.
Sugerisano im se da se borba protiv pirotehnike ne svodi na to da se napiše u fanu "stop pirotehnici" "nemojte paliti baklje" i sl. nego konstatnim i konstruktivnim dijalogom na relaciji Uprava-Horde Zla.
Dok se bude sujeta stavljala ispred Sarajeva i slijepo nosili rigidni stavovi, samo Sarajevo će trpiti, sezona u kojoj smo mogli nešto napraviti otići u nepovrat. A opet možemo u maju brojati izgubljene bodove, da smo...
Razgovarajte!
- tataćusak
#38798 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ili nek dolaze ali moraju biti pokriveneTheDocToR wrote:Zabraniti djevojkama ulazak na sjever !!!
-
Bosnae87
#38799 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samim spominjanjem jos 30 ljudi sa tribine si se iskljucio sa poznavanjem razgovora izmedju uprave i tribine. Trofej se ne moze obecati nikakvom magijom, niti borba do posljednjeg kola. To sto si nekom svojom percepcijom dosao do takvih zakljucaka je do samog tebe, i do ostalih maloljetnika koji misle da su veci od Kluba.Opetja033 wrote:Brate, ja svojim usima slusao obecanja.Bosnae87 wrote:Ako ne znas s kim pricas, ne mozes ni govoriti da li je upucen ili nije![]()
Jedno se mora shvatiti sjever ne moze egzistirati bez Kluba, a Klub moze bez sjevera (kako god ovo debilno i grozno zvucalo).
Ova izjava Dine nije samovolja, ovo je odluka UO.
-
rajvosa-mitre
#38800 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
vecina vas brani Dinu i napda HZ a prvi cete vi jebavat dini i ostalima u upravi sav zenski rod ne bude li titule ili kupa na kraju sezone i nemojte pisat gluposti da su Horde krive sto nece bit titule,kukesi,siorki,mladost,velez..