1.Čurčiluk veliki
2.ispred Tržnice otprilike gdje je Office shoes i Fan shop FK Sarajevo
1.Čurčiluk veliki
Kakav DM? Preko puta danasnjeg Peka u Ferhadiji, u pozadini se vidi zgrada na koju je nadogradjena Ekonomija. Ovo oko cega voz "mota" je nekadasnja carinarnica, na danasnjem Trgu Alije Izetbegovicatokio25 wrote: ↑02/07/2026 03:53 Ova druga je otprilike gdje je dm u ferhadiji
A za prvu nisam siguran al mi lici na curciluk veliki gdje je magaza samo me malo buni dzamija tj njena lokacija a i u curciluku nema ovakvih zgrada tako da me i to malo buni tako da vrlo lako moze biti mm baseskije jer cesta najvise baca da je tu negdje
ok do mene ja sam otisao da je u sredini zgrada gdje je gradska kafana bila a onda tu katedrala jer su slicne fasadeDervencanka1939 wrote: ↑02/07/2026 11:57Kakav DM? Preko puta danasnjeg Peka u Ferhadiji, u pozadini se vidi zgrada na koju je nadogradjena Ekonomija. Ovo oko cega voz "mota" je nekadasnja carinarnica, na danasnjem Trgu Alije Izetbegovicatokio25 wrote: ↑02/07/2026 03:53 Ova druga je otprilike gdje je dm u ferhadiji
A za prvu nisam siguran al mi lici na curciluk veliki gdje je magaza samo me malo buni dzamija tj njena lokacija a i u curciluku nema ovakvih zgrada tako da me i to malo buni tako da vrlo lako moze biti mm baseskije jer cesta najvise baca da je tu negdje
On je išao i do skladišta koja su gdje je danas parking ispod olimpijskog muzejatokio25 wrote: ↑02/07/2026 13:58ok do mene ja sam otisao da je u sredini zgrada gdje je gradska kafana bila a onda tu katedrala jer su slicne fasadeDervencanka1939 wrote: ↑02/07/2026 11:57Kakav DM? Preko puta danasnjeg Peka u Ferhadiji, u pozadini se vidi zgrada na koju je nadogradjena Ekonomija. Ovo oko cega voz "mota" je nekadasnja carinarnica, na danasnjem Trgu Alije Izetbegovicatokio25 wrote: ↑02/07/2026 03:53 Ova druga je otprilike gdje je dm u ferhadiji
zato me je malo bunilo ove zgrade sa lijeve strane koje su takodjer slicne gdje je smjestena norveska/svedska ambasada
ja ovaj voz nisam ni skontao na slici

markale su nize jos,fotograf stoji tacno gdje je nekad bio foto optik