Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#38776 Re: Premijer liga BiH
istina
- avetinja
#38777 Re: Premijer liga BiH
Olimpic prije našao vlasnika/generalnog sponzora nego mi. 
- strong69
#38778 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Nama domaćim pare nisu bitne? Samo strancima? Dobro.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ima jedna razlika što se tiče starijeg, trofejnijeg i uspješnijeg sarajevskog kluba u odnosu na ovaj drugi, a to su vlasnici![]()
Mi vama možemo dati koliko hoćemo karata za derbi, 5-10% na sjeveru i kapak, još to treba ograditi kafezom ( gdje im je i mjesto )S druge strane kinezima su pare bitne i mi ćemo uvijek dobijati pola zapada i Jug
![]()
Jebiga, privatno vlasništvoNavijače niko ništa ne pita, što je i logično
- Ricken
#38779 Re: Premijer liga BiH
Kad platiš nešto iz svog džepa dođi i povlači paralele. Do tada šuti i trpi. U ugovoru o korištenju 10. godišnje ulaznice za istok, postoje sigurnosne klauzule, što implicira da ste osuđeni na zdenku.ibizza wrote:Ma ja, klasicni Bosnjo! Zao ti ono sto si ti iz svog dzepa platio, a kada se drzavno rusi, zaboli te racku. Koliko su se puta "krpile" rupe nastale poslije vaseg gostovanja na jugu Koseva?!Ricken wrote:
Može ali i veće cijene za bolji ambijent, glupo bi bilo drugačije.
Ljudi dali milju za istok, i treba sa vama da ga dijele. Zdenka, pošto ste nam komšije, možete dobit obe zdenke, jedna prema istoku druga prema zapadu.
Jesmo li to zaboravili ponašanje hordi na zadnjem derbiju na Grbavici i uništavanjeob stadiona. Da se ja pitam dobili bi ste betonsko iza istoka.
- Ricken
#38780 Re: Premijer liga BiH
Svaka čast, ako imaš 10. godišnju bujrum ti je, sjedi i navijaj za koga hoćeš. Imaš kartu neznam šta se sekiraš.tcz wrote:ne budi maloograđanin, ima nas pitara koji smo uplatili za izgradnju Grbavice.Ricken wrote: Može ali i veće cijene za bolji ambijent, glupo bi bilo drugačije.
Ljudi dali milju za istok, i treba sa vama da ga dijele. Zdenka, pošto ste nam komšije, možete dobit obe zdenke, jedna prema istoku druga prema zapadu.
Jesmo li to zaboravili ponašanje hordi na zadnjem derbiju na Grbavici i uništavanjeob stadiona. Da se ja pitam dobili bi ste betonsko iza istoka.
kudrilo wrote:Ja bih volio da navijači Sarajeva koji dolaze sa djecom, tj. ovi koji nisu najvatreniji, imaju svoj dio tribine, tj. da ih se ne stavlja sa najvatrenijim. Problem će biti to izvesti, ljudi kupuju desetogodišnje ulaznice i oni će biti smješteni na središnji dio tribine, a s obzirom na organizaciju tampon zona, teško će pitari na istok. Vjerovatno će dobiti malo veći dio sjevera, ali i to u granicama jer postoje godišnje i za Željine navijače za sjever.
-
Nadzorna_ploca
#38781 MiRe: Premijer liga BiH
Lako je meni za nas, mi znamo da je to poluuslovan stadion koji više gravitira ka neuslovnom.
-
ibizza
#38782 Re: Premijer liga BiH
Opet kazem, klasicni Bosnjo. Nemoj mi moje rusiti,to sam ja platio...a ja cu da rusim drzavno, jer jbg. drzavno je. Zato i jesmo kita od drzave.Ricken wrote:Kad platiš nešto iz svog džepa dođi i povlači paralele. Do tada šuti i trpi. U ugovoru o korištenju 10. godišnje ulaznice za istok, postoje sigurnosne klauzule, što implicira da ste osuđeni na zdenku.ibizza wrote:Ma ja, klasicni Bosnjo! Zao ti ono sto si ti iz svog dzepa platio, a kada se drzavno rusi, zaboli te racku. Koliko su se puta "krpile" rupe nastale poslije vaseg gostovanja na jugu Koseva?!Ricken wrote:
Može ali i veće cijene za bolji ambijent, glupo bi bilo drugačije.
- supercali
#38783 Re: Premijer liga BiH
To je nazalost kod svih navijaca zeljo sarajevo celik klinac palac itd
Svedok je nesto drzavno necu paziti cim platis cuvas
Tako je i sa firmama i sa autima ma bukvalno svim
-
ibizza
#38784 Re: Premijer liga BiH
supercali wrote:To je nazalost kod svih navijaca zeljo sarajevo celik klinac palac itd
Sigurno 80% kompletnog drustva razmislja ovako. Ppgledaj sta se radi tramvajima, trolama, autobusima, pogledaj smeca po parkovoma, a vikendice od istih ciste kao da su u Engleskoj. Pogledaj nam zgrada, nema zgrade da nije isarana...
Ljudi su postali sebicni, a evo ti jednog primjera na ovoj temi. Izgradit ce tribinu od skoro5 hiljada mjesta, a i dalje bi da guraju gostujuce navijace u onu rupu koja je neuslovna, jos jedan kaze kako im nepada napamet da ljude koji su kupili desetogodisnje ulaznice mjesaju sa nama?! Nekada je dolazilo 40 i vise hiljada gledalaca na derbi i za sve je bilo mjesta, danas jedva cener da dodje, a opet "tijesno".
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#38785 Re: Premijer liga BiH
To je papanski mentalitet.
Ako vozim sluzbeno vozilo, pa valjda ce mi opet trebati.
Sjebacu ga danas, sutra mi valja opet sjesti u njega i odoh u kanal.
Tako i za tribine. Al dzabe pricati.
Ako vozim sluzbeno vozilo, pa valjda ce mi opet trebati.
Sjebacu ga danas, sutra mi valja opet sjesti u njega i odoh u kanal.
Tako i za tribine. Al dzabe pricati.
- avetinja
#38786 Re: Premijer liga BiH
Ja ne bih marke žalio da se uvedu kamere na stadionu. Ko hoće biti mangup i razvaljivati, neka plati. Ako nema za platiti, onda ide u zatvor.
- Logovan
#38787 Re: Premijer liga BiH
Upravo tako.supercali wrote:To je nazalost kod svih navijaca zeljo sarajevo celik klinac palac itd
- Dr. Kuca
#38788 Re: Premijer liga BiH
Dao bi zeljo ko zelji citav sjever da se klub pita, nedaju vodje zbog navijanja.
- Sarajevski-Seljak
-
Melbourne_Australia
#38790 Re: Premijer liga BiH
Ti isto ko dijete neko...Poredis vremena nekad i sad...Prije si mogao sa salom zelje ili sarajeva gledati tekmu sa domacim navijacima...A danas bi najebao, kakvo gledanje tekme skupa?? na cemu si ti?? zamisli horde zla na istoku i redari izmedju a zeljini navijaci odmah poredibizza wrote:supercali wrote:To je nazalost kod svih navijaca zeljo sarajevo celik klinac palac itd
Tako je i sa firmama i sa autima ma bukvalno svim![]()
Sigurno 80% kompletnog drustva razmislja ovako. Ppgledaj sta se radi tramvajima, trolama, autobusima, pogledaj smeca po parkovoma, a vikendice od istih ciste kao da su u Engleskoj. Pogledaj nam zgrada, nema zgrade da nije isarana...
Ljudi su postali sebicni, a evo ti jednog primjera na ovoj temi. Izgradit ce tribinu od skoro5 hiljada mjesta, a i dalje bi da guraju gostujuce navijace u onu rupu koja je neuslovna, jos jedan kaze kako im nepada napamet da ljude koji su kupili desetogodisnje ulaznice mjesaju sa nama?! Nekada je dolazilo 40 i vise hiljada gledalaca na derbi i za sve je bilo mjesta, danas jedva cener da dodje, a opet "tijesno".
- Raigor Stonehoof
#38791 Re: Premijer liga BiH
Evo hajmo mi pitari (znaci i tiavetinja wrote:Ja ne bih marke žalio da se uvedu kamere na stadionu. Ko hoće biti mangup i razvaljivati, neka plati. Ako nema za platiti, onda ide u zatvor.
- avetinja
#38792 Re: Premijer liga BiH
Ne bih žalio da barem jedan stadion bude tako opremljen. Dao bih za Koševo, naravno, ali bih i dao za Grbavicu. Ovo bi prije svega trebao savez/klub da obezbijedi, ali ne bih se dvoumio kada bi navijači pokrenuli akcije.Raigor Stonehoof wrote:Evo hajmo mi pitari (znaci i tiavetinja wrote:Ja ne bih marke žalio da se uvedu kamere na stadionu. Ko hoće biti mangup i razvaljivati, neka plati. Ako nema za platiti, onda ide u zatvor.) kopirat vasu akciju s teme i skupit pare za kamere na Kosevu. Pa kad iscupas stolicu, ceka te policija ispred. Kad zapalis baklju, malo na razgovor u stanicu. Kad bacis topovski, malo pendreci da rade. Od mene 100km za pocetak.
-
ibizza
#38793 Re: Premijer liga BiH
Nisi skontao poentu, ebg.Melbourne_Australia wrote:Ti isto ko dijete neko...Poredis vremena nekad i sad...Prije si mogao sa salom zelje ili sarajeva gledati tekmu sa domacim navijacima...A danas bi najebao, kakvo gledanje tekme skupa?? na cemu si ti?? zamisli horde zla na istoku i redari izmedju a zeljini navijaci odmah poredibizza wrote:supercali wrote:To je nazalost kod svih navijaca zeljo sarajevo celik klinac palac itd
Tako je i sa firmama i sa autima ma bukvalno svim![]()
Ljudi su postali sebicni, a evo ti jednog primjera na ovoj temi. Izgradit ce tribinu od skoro5 hiljada mjesta, a i dalje bi da guraju gostujuce navijace u onu rupu koja je neuslovna, jos jedan kaze kako im nepada napamet da ljude koji su kupili desetogodisnje ulaznice mjesaju sa nama?! Nekada je dolazilo 40 i vise hiljada gledalaca na derbi i za sve je bilo mjesta, danas jedva cener da dodje, a opet "tijesno".O cemu pricas covjece?? ja evo prvi kazem da roditelje sa djecom ( navijace Sarajeva) treba pustiti na istok,ali vatrene navijace ne i nikad necete biti na istoku...Ja sa sinom da kontam hoce li ga baklja pogoditi ili ce ko krenuti da pravi belaj...Sjever malo veci dio od onog sto dobijete bi vam dao i istok jedan dio za normalnu raju i penzionere isto tako vas!!
-
zipoo
#38794 Re: Premijer liga BiH
On šal, majicu, kapu preko lica i dobijes propalu investicijuRaigor Stonehoof wrote:Evo hajmo mi pitari (znaci i tiavetinja wrote:Ja ne bih marke žalio da se uvedu kamere na stadionu. Ko hoće biti mangup i razvaljivati, neka plati. Ako nema za platiti, onda ide u zatvor.) kopirat vasu akciju s teme i skupit pare za kamere na Kosevu. Pa kad iscupas stolicu, ceka te policija ispred. Kad zapalis baklju, malo na razgovor u stanicu. Kad bacis topovski, malo pendreci da rade. Od mene 100km za pocetak.
- Logovan
#38795 Re: Premijer liga BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uskoro ... ook+status
Opet se spominje gradnja istočne tribine na Tušnju.
http://tuzlanski.ba/carsija/izrada-glav ... 50-000-km/
Jest da su druga liga, nisu tema, ali eto nek' se nađe.
Pazi terena...
http://www.banjaluka.com/sport/2016/11/ ... rice-foto/
http://www.banjaluka.com/sport/2016/11/ ... -se-kraju/
U planu imaju da izgrade južnu tribinu koja bi u funkciji trebala biti do jeseni.
Opet se spominje gradnja istočne tribine na Tušnju.
http://tuzlanski.ba/carsija/izrada-glav ... 50-000-km/
Jest da su druga liga, nisu tema, ali eto nek' se nađe.
http://www.banjaluka.com/sport/2016/11/ ... rice-foto/
http://www.banjaluka.com/sport/2016/11/ ... -se-kraju/
U planu imaju da izgrade južnu tribinu koja bi u funkciji trebala biti do jeseni.
- agnostic_front
#38796 Re: Premijer liga BiH
Da bog da ti zadnji ostali u svojoj ligi, amin.
- jeza u ledja
#38797 Re: Premijer liga BiH
Sega mi sad ce se svi sjetiti da je vjestacka trava "bolja", jeftinija, ne treba je puno odrzavati, boli te kurac. Onda ce je instalirati i 15 godina nece nista na njoj raditi, dok se ne raspadne. 
- Logovan
#38798 Re: Premijer liga BiH
To i ja kažem, neka ih u drugoj ligi.agnostic_front wrote:Da bog da ti zadnji ostali u svojoj ligi, amin.
- Charuga
- Globalni moderator
#38799 Re: Premijer liga BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/golman ... /161209066

Taman sindikalcima nije daleko ..."Pirić je pred Arbitražnom komisijom pokrenuo proces za raskidanje ugovora i zbog neplaćanja dodataka na platu odlučio je tužiti Slobodu", rekao je Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Slobode.
- Muhamed Đakmić