Staviš da se utakmice igraju petak, subota, nedelja, ponedeljak, to su ti 4 utakmice, znaci minimum 2 reportaži kola sa svom opremom za praćenje live prenosa utakmice. A svakako imaš BHTV, arene i Moja tv sport kanal da prenose. Tako da se može sve pokriti jer po potrebi se iznajmi oprema ako zatreba. Tako da nije nikakav problem da bude se utakmice. Da se to sve napraviti samo treba volje kod onih koji se pitaju.Velkoski wrote:To je nemoguće. Nemaju 100 reportažnih kolakakaljin wrote:Prenose najgledanije klubove, a ja bi volio da stave da svaki klub ima svoj kanal i da se sve utakmice tog kluba prenose, pa neka ko hoće da gleda taj klub plati odredjeni cifru koja bi većim dijelom išla klubu, a dio BHTELECOM-u
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kakaljin
#38751 Re: BHTelecom All About
-
sencobih
#38752 Re: BHTelecom All About
Sta ima student, fataj se knjige , pametnije bi ti bilo, mozda dobijes stipendiju od telekomaKB9 wrote:vidis da nema pojma o cemu pise, to je izgleda bolna tacka ovim advokatima telekoma
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#38753 Re: BHTelecom All About
Koliko je meni poznato posjeduju se samo jedna reportažna kola, a iznajmljivanje je jako skupo, a pitanje je i od koga iznajmiti jer su sva u pokretu za vikend.
Kako god okreneš nema finansijske isplativosti. Na ovo ti mogu reći i da ti nijedan klub, osim Olimpica
, neće pristati da igra radnim danima jer ljudi na stadionima svakako nema, a tako ih ne bi nikako bi bilo.
'elem, vjeruj mi da je nemoguće izvesti to što si naveo i zato ih niko ne može kriviti... Sarajevo i Željo su najinteresantniji, stoga i prenosi svih gostujućih utakmica.
Kako god okreneš nema finansijske isplativosti. Na ovo ti mogu reći i da ti nijedan klub, osim Olimpica
'elem, vjeruj mi da je nemoguće izvesti to što si naveo i zato ih niko ne može kriviti... Sarajevo i Željo su najinteresantniji, stoga i prenosi svih gostujućih utakmica.
- KB9
#38754 Re: BHTelecom All About
neka hvala, postoje osobe kojima je stipendija potrebna, mi ostali hocemo samo da nam se ne rade negativne izmjene ugovora bez ikakve prethodne najavesencobih wrote:Sta ima student, fataj se knjige , pametnije bi ti bilo, mozda dobijes stipendiju od telekomaKB9 wrote:vidis da nema pojma o cemu pise, to je izgleda bolna tacka ovim advokatima telekoma
- krakatoa
#38755 Re: BHTelecom All About
Uskoro slijedi premijera serije "Hejteri na aparatima". Prva epizoda na dan objave rezultata poslovanja. Glavni junaci: KB9 u ulozi studenta, dileja u ulozi janeza sa IZI dopunom, anonimni u ulozi Outkitel korisnika.
Ova serija nije namjenjena korisnicima Telemacha i mtela zbog informacija pogubnih za njihovo zdravlje. Preporučuje se pažnja Nadležnog sektora kada su spomenuti gledaoci u pitanju.
Ova serija nije namjenjena korisnicima Telemacha i mtela zbog informacija pogubnih za njihovo zdravlje. Preporučuje se pažnja Nadležnog sektora kada su spomenuti gledaoci u pitanju.
-
AmirBaa
#38756 Re: BHTelecom All About
Jesu vam to nekakvih droga dali u telecomu pa ovakve nebuloze pisete ? Sami kvarite temu firme u kojoj radite 
- Casual's
#38757 Re: BHTelecom All About
Najgledaniji su Sarajevo i Zeljo koji na domacim tekmama nemaju ni 3000 gledalaca zajedno?!kakaljin wrote:
Prenose najgledanije klubove, a ja bi volio da stave da svaki klub ima svoj kanal i da se sve utakmice tog kluba prenose, pa neka ko hoće da gleda taj klub plati odredjeni cifru koja bi većim dijelom išla klubu, a dio BHTELECOM-u
Gledaniji su i Siroki, i Zrinjski i Sloboda, pa cak i moj Celik.
-
sencobih
#38758 Re: BHTelecom All About
Hahaha , pravi si komedijašCasual's wrote:Najgledaniji su Sarajevo i Zeljo koji na domacim tekmama nemaju ni 3000 gledalaca zajedno?!kakaljin wrote:
Prenose najgledanije klubove, a ja bi volio da stave da svaki klub ima svoj kanal i da se sve utakmice tog kluba prenose, pa neka ko hoće da gleda taj klub plati odredjeni cifru koja bi većim dijelom išla klubu, a dio BHTELECOM-u
Gledaniji su i Siroki, i Zrinjski i Sloboda, pa cak i moj Celik.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#38759 Re: BHTelecom All About
Streamove utakmica Sarajeva i Želje u gostima u prosjeku prati po par hiljada ljudi, i to onih divljih 240p streamova, tako da oko ovog fakat nemaš pravu sliku stanja. Da ne govorim kako se ti streamovi kriju i ne reklamiraju, jer budu brzo ugašeni.
A brojke onih koji gledaju direktno preko weba nisu poznate doduše.
A brojke onih koji gledaju direktno preko weba nisu poznate doduše.
- Casual's
#38760 Re: BHTelecom All About
Dobar komentar. Čvrka za trud !sencobih wrote: Hahaha , pravi si komedijaš
-
probook
#38761 Re: BHTelecom All About
Ako ce liga zavisiti od Telecoma onda neka se liga ugasi!!! Nije posao Telecoma da nabija cijene kako bi mogao biti sponzor preko nasih ledja!sencobih wrote:Ako cemo posteno liga se ne bi ni igrala da telekom ne sponzorira citavo takmicenje, snosi sve troskove od lopti do sluzbenih lica, pola se klubova ne bi ni takmicilo nikako. I opet im ne valja telekom. ccccc
- krakatoa
#38762 Re: BHTelecom All About
Ovo je tema za hejtanje po telekomu i prirodno je da je kvarimoAmirBaa wrote:Jesu vam to nekakvih droga dali u telecomu pa ovakve nebuloze pisete ? Sami kvarite temu firme u kojoj radite
-
sencobih
#38763 Re: BHTelecom All About
Mnogi bi voljeli da sve sto ima u nazivu BiH nestane, ali teško ce to ićiprobook wrote:Ako ce liga zavisiti od Telecoma onda neka se liga ugasi!!! Nije posao Telecoma da nabija cijene kako bi mogao biti sponzor preko nasih ledja!sencobih wrote:Ako cemo posteno liga se ne bi ni igrala da telekom ne sponzorira citavo takmicenje, snosi sve troskove od lopti do sluzbenih lica, pola se klubova ne bi ni takmicilo nikako. I opet im ne valja telekom. ccccc
-
probook
#38764 Re: BHTelecom All About
Nemoj odmah na tu stranu okretati! Je li treba BHT da finansira cijelu ligu preko ledja korisnika? Nemam ja nista protiv toga, ali takva firma - te snage bi trebala biti najpovoljnija, pa neka onda dijele donacije kako im volja.sencobih wrote:Mnogi bi voljeli da sve sto ima u nazivu BiH nestane, ali teško ce to ićiprobook wrote:Ako ce liga zavisiti od Telecoma onda neka se liga ugasi!!! Nije posao Telecoma da nabija cijene kako bi mogao biti sponzor preko nasih ledja!sencobih wrote:Ako cemo posteno liga se ne bi ni igrala da telekom ne sponzorira citavo takmicenje, snosi sve troskove od lopti do sluzbenih lica, pola se klubova ne bi ni takmicilo nikako. I opet im ne valja telekom. ccccc
-
sencobih
#38765 Re: BHTelecom All About
Ne vidim sta je loše u tome da telekom sponzorira razna sportska takmicenja, od ove nase lige (kakva je takva je) pa do reprezentacija u svemu i svačemu? Svi znamo u kakvoj je situaciji sport.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#38766 Re: BHTelecom All About
Nije BHTelecom dobrotvorna ustanova. Sva ekonomija se zasniva na jednoj stavri. Kupi jeftino,prodaj sto skuplje. I to nije preko ledja korisnika,nego iz dobiti Telecoma,ako ti se ne svidja nemoj koristiti njihove usluge.probook wrote: Nemoj odmah na tu stranu okretati! Je li treba BHT da finansira cijelu ligu preko ledja korisnika? Nemam ja nista protiv toga, ali takva firma - te snage bi trebala biti najpovoljnija, pa neka onda dijele donacije kako im volja.
- fortaleza
#38767 Re: BHTelecom All About
Bit će to dobro barem što se tiče prijenosa kad se liga smanji na 12 klubova, sa 8 utakmica na 6 po kolu.Velkoski wrote:Koliko je meni poznato posjeduju se samo jedna reportažna kola, a iznajmljivanje je jako skupo, a pitanje je i od koga iznajmiti jer su sva u pokretu za vikend.
Kako god okreneš nema finansijske isplativosti. Na ovo ti mogu reći i da ti nijedan klub, osim Olimpica, neće pristati da igra radnim danima jer ljudi na stadionima svakako nema, a tako ih ne bi nikako bi bilo.
![]()
Jedna uzakmica tjedno na areni (derbi), jedna na BHT-u i jedna na Moja tv (Sarajevo ili Željo), a ostale tri utakmice svejedno ne bi bile praćene.
- Maharadza
#38768 Re: BHTelecom All About
racku će prenositi više FKS kada im Adžo kaže od iduće sezone: "Nema više prava na prijenos za siću!" Nego fino za svaku tekmu pojedinačno tražiti ko će prenositi, pa ko ponudi više - dobije pravo na prijenos. Mi samo za derbi tekmu možemo više inkasirati za TV prava nego za sve tekme koje uhljebi prenose. 
-
channel10
#38769 Re: BHTelecom All About
Treba mi mala pomoc oko "dopune" interneta preko ultra kartice.
Znam da treba nesto ukucati i dobije se 50MB interneta i to se moze iskoristiti unutar 24h. To se vec radilo, ali postoji problem gdje ti hahari povuku sve sto imas na racunu kad prekrdasis tih 50 MB bez ikakvog obavjestenje. Sad me zanima da li postoji nesto slicno tome, ali da nema ogranicenja na MB, ali da je recimo ograniceno vremenom pa da si makar siguran da ti nece povuci sve sa racuna?!
edit: evo sad mi rekose da na ovaj broj telefona uopste ne stizu poruke zadnjih par dana. Je li bilo kakvih problema u Zenici sa tim?
Znam da treba nesto ukucati i dobije se 50MB interneta i to se moze iskoristiti unutar 24h. To se vec radilo, ali postoji problem gdje ti hahari povuku sve sto imas na racunu kad prekrdasis tih 50 MB bez ikakvog obavjestenje. Sad me zanima da li postoji nesto slicno tome, ali da nema ogranicenja na MB, ali da je recimo ograniceno vremenom pa da si makar siguran da ti nece povuci sve sa racuna?!
edit: evo sad mi rekose da na ovaj broj telefona uopste ne stizu poruke zadnjih par dana. Je li bilo kakvih problema u Zenici sa tim?
Last edited by channel10 on 25/12/2015 20:55, edited 1 time in total.
-
sencobih
#38770 Re: BHTelecom All About
Opet ce telekom kao generalni sponzor prenositi najbolje i najgledanijeMaharadza wrote:racku će prenositi više FKS kada im Adžo kaže od iduće sezone: "Nema više prava na prijenos za siću!" Nego fino za svaku tekmu pojedinačno tražiti ko će prenositi, pa ko ponudi više - dobije pravo na prijenos. Mi samo za derbi tekmu možemo više inkasirati za TV prava nego za sve tekme koje uhljebi prenose.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#38771 Re: BHTelecom All About
Ova tema je potpuno ludilo. Imam nekada osjecaj da bi se popucali izmedju sebe samo da imaju iz cega opaliti.
Jos je interesantnije da niko ne posustaje. Niti "hejteri", pljuvaci, kako god, niti ovi drugi sto brane, "patrioti", "uhljebi"...vjetovatno sam i propustio koji naziv.
Kad mi je dosadno, a sada jeste, uzmem kesicu kospica, telefon u ruke i zavalim se uzivajuci zaista.
Jos je interesantnije da niko ne posustaje. Niti "hejteri", pljuvaci, kako god, niti ovi drugi sto brane, "patrioti", "uhljebi"...vjetovatno sam i propustio koji naziv.
Kad mi je dosadno, a sada jeste, uzmem kesicu kospica, telefon u ruke i zavalim se uzivajuci zaista.
-
doff
#38772 Re: BHTelecom All About
Imaš opciju buy and surf, ograničen si samo vremenom. Što se tiče poruka, ja taj problem imam već duže vrijeme, od par osoba ne stižu nikako, oni moje primaju. Isto tako i pozivi jebu par dana, ne svaki, pojedini, eho u slušalici, doduše danas nisam ni jedan poziv obavio...channel10 wrote:Treba mi mala pomoc oko "dopune" interneta preko ultra kartice.
-
channel10
#38773 Re: BHTelecom All About
Mislim da se i islo sa buy and surf opcijom i da je tada i skinuto sve kredita sto je bilo na kartici.
Sta treba ukucati da te ogranice vremenski, a da imas free net to vrijeme i koliko to sve kosta
?
Za ove poruke ce se vjerovatno morati zvati 1444 pa da to oni rijese.
edit:evo sad gledam na njihovoj stranici i nema nigdje da je ograniceno samo vremenom, nego MB + vrijeme, a to je ova gore opcija gdje nisu blokirali nakon utrosenih 50MB nego ljudi nastavili kulturno skidati sve dok imas kredita na telefonu.
Sta treba ukucati da te ogranice vremenski, a da imas free net to vrijeme i koliko to sve kosta
Za ove poruke ce se vjerovatno morati zvati 1444 pa da to oni rijese.
edit:evo sad gledam na njihovoj stranici i nema nigdje da je ograniceno samo vremenom, nego MB + vrijeme, a to je ova gore opcija gdje nisu blokirali nakon utrosenih 50MB nego ljudi nastavili kulturno skidati sve dok imas kredita na telefonu.
- irac300
#38774 Re: BHTelecom All About
Isti sam ti i sam.suad-sarajevo wrote:Ova tema je potpuno ludilo. Imam nekada osjecaj da bi se popucali izmedju sebe samo da imaju iz cega opaliti.![]()
- Del_Boy1
#38775 Re: BHTelecom All About
Bila je ova ponuda, ne znam da li je još uvijek aktuelna.channel10 wrote:Sta treba ukucati da te ogranice vremenski, a da imas free net to vrijeme i koliko to sve kosta?
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5b15d192172.html