i ne samo to, jer krv nije vodaseln wrote: @santrac, presidents best man.
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
hizo ramidovic
#38751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Danguba
#38752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ali fakat, niti jednog santraca ne poznajem da je normalan...Alfons Kauders wrote:to mi radi!texel wrote:SANTRAĆ IS BACK!!!![]()
![]()
-
5 0 5
#38753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel'vo danas ranije otis'o s posla?
-
radiostar
#38754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja bih prije rekao da su mu se roditelji ranije vratili s posla...505sCrtom wrote:jel'vo danas ranije otis'o s posla?
-
hizo ramidovic
#38755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nemoj tako, jarane.Danguba wrote:
ali fakat, niti jednog santraca ne poznajem da je normalan...![]()
ne znas ti ovog santraca. on nosi precednikove gene, precednikova krv.
e sad ako precednik nije normalan onda nije ni nas santrac.
-
aaee
#38756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pre c ednik na djelu sve zene iz federacije lude za pre c ednikom http://www.youtube.com/watch?v=Iq_mBXKLt9s

-
hizo ramidovic
#38757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa mi ti celo vreme o tome pricamo.aaee wrote:pre c ednik na djelu sve zene iz federacije lude za pre c ednikom http://www.youtube.com/watch?v=Iq_mBXKLt9s![]()
![]()
pa svi vec znaju kako vasceli region ludi za precednikom i njegovim sjemenom, a ti nama ne vjerujes i mislis da te mi podjebavamo.
- seln
#38758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
precednicko seme je skuplje nego lukovice na Bloemenmarkt u Amsterdamu.hizo ramidovic wrote:pa mi ti celo vreme o tome pricamo.aaee wrote:pre c ednik na djelu sve zene iz federacije lude za pre c ednikom http://www.youtube.com/watch?v=Iq_mBXKLt9s![]()
![]()
pa svi vec znaju kako vasceli region ludi za precednikom i njegovim sjemenom, a ti nama ne vjerujes i mislis da te mi podjebavamo.
- seln
#38759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidis kako je PC napredna, imaju i ljude sa telepatskim mocima. @santrac vidi dve godine u proslost.
I zna sve novinarske patke.
-
hizo ramidovic
#38760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nije lepo biti hvalisavac i govoriti lepo sam o sebi.
to bi ipak trebalo drugi da kazu, ali tebi je oprosteno, da se ne zamjerimo precedniku.
-
aaee
#38761 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kad jeseln wrote:Vidis kako je PC napredna, imaju i ljude sa telepatskim mocima. @santrac vidi dve godine u proslost.
I zna sve novinarske patke.
-
ovejaraS
#38762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Za Vašu informaciju, izgleda da je neko iz bosanske Banjaluke urgirao preko srpske dijaspore u Americi da čuveni Google (pored hrvatskog i srpskog) uvrsti i bosanski jezik, evo od prije neki dan zvanično na cijelom svijetu potvrđeno postojanje bosanskog jezika - hvala manjem entitetu za ovaj novi ustupak:
https://translate.google.com/?q=%C4%8Du ... r%20volova
-
aaee
#38763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hahhahahhahahhahahhah aaa jjjooojjjjj znaci srpski vam je bi na google sve do sadovejaraS wrote:Za Vašu informaciju, izgleda da je neko iz bosanske Banjaluke urgirao preko srpske dijaspore u Americi da čuveni Google (pored hrvatskog i srpskog) uvrsti i bosanski jezik, evo od prije neki dan zvanično na cijelom svijetu potvrđeno postojanje bosanskog jezika - hvala manjem entitetu za ovaj novi ustupak:
- seln
#38764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dozvoli da ti kazem iz iskustva, lakse se dobije od srpkinjeaaee wrote:kad jeseln wrote:Vidis kako je PC napredna, imaju i ljude sa telepatskim mocima. @santrac vidi dve godine u proslost.
I zna sve novinarske patke.pratim i 2 god unazad kazu da je federalka bila dobraaaaaaa
- seln
#38765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne, mi smo upotrebljavali turski. A vi cete uskoro albanski.aaee wrote:hahhahahhahahhahahhah aaa jjjooojjjjj znaci srpski vam je bi na google sve do sadovejaraS wrote:Za Vašu informaciju, izgleda da je neko iz bosanske Banjaluke urgirao preko srpske dijaspore u Americi da čuveni Google (pored hrvatskog i srpskog) uvrsti i bosanski jezik, evo od prije neki dan zvanično na cijelom svijetu potvrđeno postojanje bosanskog jezika - hvala manjem entitetu za ovaj novi ustupak:
https://translate.google.com/?q=%C4%8Du ... r%20volova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
google je i sad srpski...ko god kaže drugačije izdajnik je Republike!
takve volove PreCedničko seme ne pravi...to mora da je okot Čavićevih, jal Ivanićevih nerotkinja
takve volove PreCedničko seme ne pravi...to mora da je okot Čavićevih, jal Ivanićevih nerotkinja
- čaika
#38767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Za sve koji su htjeli biti na guardianskoj slavi a nisu mogli, da se malo prisjetimo kako izgleda kada Guardian slavi sa društvom. Snimak je malo stariji, ali se vidi sve što treba: kultura, maniri, gradska raja na slavlju, gospodstvo u krvi, opuštena ali nikako prostačka atmosfera, sveopšte blagostanje u Šumskoj... I naravno, Guardian dominira slavljem i baca pare trubačima.
(Napomena za opoziciju: Ovo je bilo prije svjetske ekonomske krize, i pare koje Guardian baca trubačima su njegove, zarađene prodajom jabuka, a nisu iz budžeta Šumske)
Last edited by čaika on 13/05/2013 16:31, edited 3 times in total.
-
aaee
#38768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
poznato je da vi svi znate turskiseln wrote:Ne, mi smo upotrebljavali turski. A vi cete uskoro albanski.aaee wrote:hahhahahhahahhahahhah aaa jjjooojjjjj znaci srpski vam je bi na google sve do sadovejaraS wrote:Za Vašu informaciju, izgleda da je neko iz bosanske Banjaluke urgirao preko srpske dijaspore u Americi da čuveni Google (pored hrvatskog i srpskog) uvrsti i bosanski jezik, evo od prije neki dan zvanično na cijelom svijetu potvrđeno postojanje bosanskog jezika - hvala manjem entitetu za ovaj novi ustupak:
https://translate.google.com/?q=%C4%8Du ... r%20volova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
aaee
#38769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta ces ljudi napravili drzavu u drzavi i sad opusteno uzivaju.čaika wrote:Za sve koji su htjeli biti na guardianskoj slavi a nisu mogli, da se malo prisjetimo kako izgleda kada Guardian slavi sa društvom. Snimak je malo stariji, ali se vidi sve što treba: kultura, maniri, gradska raja na slavlju, opuštena ali nikako prostačka atmosfera, sveopšte blagostanje u Šumskoj... I naravno, Guardian dominira slavljem i baca pare trubačima.![]()
- JoseMujica
#38770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to su srpske bake nekoć učile kod aga i begova s pravom prve bračne noći. Ali sada možeš mirno da spavaš jer danas je PreCednik i beg i aga i jedini rasplodnikaaee wrote: poznato je da vi svi znate turski
- seln
#38771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Opusteno, opusteno, bice tvoje sto je njenooooo...aaee wrote:sta ces ljudi napravili drzavu u drzavi i sad opusteno uzivaju.čaika wrote:Za sve koji su htjeli biti na guardianskoj slavi a nisu mogli, da se malo prisjetimo kako izgleda kada Guardian slavi sa društvom. Snimak je malo stariji, ali se vidi sve što treba: kultura, maniri, gradska raja na slavlju, opuštena ali nikako prostačka atmosfera, sveopšte blagostanje u Šumskoj... I naravno, Guardian dominira slavljem i baca pare trubačima.![]()
Oboriii, Mileva....
-
aaee
#38772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
znaci komsije su ostali jedini cistokrvni srbi oni nisu imali .pravo prve bracne noci.JoseMujica wrote:to su srpske bake nekoć učile kod aga i begova s pravom prve bračne noći. Ali sada možeš mirno da spavaš jer danas je PreCednik i beg i aga i jedini rasplodnikaaee wrote: poznato je da vi svi znate turski
-
aaee
#38773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i ko vam je taj santrac?
- seln
#38774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ko? Bugari?aaee wrote:znaci komsije su ostali jedini cistokrvni srbi oni nisu imali .pravo prve bracne noci.JoseMujica wrote:to su srpske bake nekoć učile kod aga i begova s pravom prve bračne noći. Ali sada možeš mirno da spavaš jer danas je PreCednik i beg i aga i jedini rasplodnikaaee wrote: poznato je da vi svi znate turski![]()
![]()
- JoseMujica
#38775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ostala je jedino trauma sepeta kod Bosanskih pravoslavaca dok je seme našeg PreCednika 100% srpsko bez ikakvih anadolskih primesa. Zato PreCednik i jeste odabran od boga i pomilovan od Vladike da bude Guardian, a ne ovi što im se na čehri vide da su Turci, pseudosrbi, odnosno Bosanci što se džaba krsteaaee wrote:znaci komsije su ostali jedini cistokrvni srbi oni nisu imali .pravo prve bracne noci.JoseMujica wrote:to su srpske bake nekoć učile kod aga i begova s pravom prve bračne noći. Ali sada možeš mirno da spavaš jer danas je PreCednik i beg i aga i jedini rasplodnikaaee wrote: poznato je da vi svi znate turski![]()
![]()
Last edited by JoseMujica on 13/05/2013 16:35, edited 1 time in total.