NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#38751 Re: NBA - National Basketball Association
Ovaj aminu je jedna velika karina.
Rovovska borba. Ko god da izadje iz ove serije, bice toliko iscrpljen i ranjen da ce ga state pomesti bez problema.
Rovovska borba. Ko god da izadje iz ove serije, bice toliko iscrpljen i ranjen da ce ga state pomesti bez problema.
-
90minut
#38752 Re: NBA - National Basketball Association
Drama baš 4 overtime nije se desilo od 1953
-
Zeleni12
#38753 Re: NBA - National Basketball Association
A u prva 3 produzetka slican scenarij, na 2.40 - 3 minute do kraja, Portland povede 3, 4 ili 5 razlike, Denver zove timeout i stigne ih.90minut wrote:Drama baš 4 overtime nije se desilo od 1953
-
90minut
#38754 Re: NBA - National Basketball Association
Ja se ukljucio pred kraj trece sjebo se kad sam vidio da ce biti 4 produzetak..Zeleni12 wrote:A u prva 3 produzetka slican scenarij, na 2.40 - 3 minute do kraja, Portland povede 3, 4 ili 5 razlike, Denver zove timeout i stigne ih.90minut wrote:Drama baš 4 overtime nije se desilo od 1953
Zaboravio na utakmicu skroz, a Jokic je bukvalno istrošen do maksimuma
-
Zeleni12
#38755 Re: NBA - National Basketball Association
Jokic 3 poena u ova 4 produzetka, a upravo je promasio jedno slobodno bacanje za izjednacenje 5.6 sec do kraja.90minut wrote:Ja se ukljucio pred kraj trece sjebo se kad sam vidio da ce biti 4 produzetak..Zeleni12 wrote:A u prva 3 produzetka slican scenarij, na 2.40 - 3 minute do kraja, Portland povede 3, 4 ili 5 razlike, Denver zove timeout i stigne ih.90minut wrote:Drama baš 4 overtime nije se desilo od 1953
Zaboravio na utakmicu skroz, a Jokic je bukvalno istrošen do maksimuma
- karanana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#38757 Re: NBA - National Basketball Association
Igrao 65 minuta, sad na infuziju.
-
90minut
#38758 Re: NBA - National Basketball Association
Ma ne može se reci luda, historijska brate.
Bukvalno historija moderne košarke pitanje je kad ce se opet nešto slicno ponoviti skoro 70 godina je bilo potrebno i to s mnogo srece da se dođe do tog trenutka..
Ma Jokić na crvenom bio ovo su utakmice gdje te mora na Iv poslije utakmice stavljati.
Baš mi je drago zbog Portlanda kad skontaš kako su išamarani prošle godine..
Bukvalno historija moderne košarke pitanje je kad ce se opet nešto slicno ponoviti skoro 70 godina je bilo potrebno i to s mnogo srece da se dođe do tog trenutka..
Ma Jokić na crvenom bio ovo su utakmice gdje te mora na Iv poslije utakmice stavljati.
Baš mi je drago zbog Portlanda kad skontaš kako su išamarani prošle godine..
- insaneinthebrain
#38759 Re: NBA - National Basketball Association
koTomahawk11 wrote:Igrao 65 minuta, sad na infuziju.
-
Melbourne_Australia
#38760 Re: NBA - National Basketball Association
U zivotu nisam gledao duzu utakmicu . pocela u pola 5 a zavrsila se evo u 8.20..Portland prolazi ovu seriju, CJ odigrao doktorski a Hood u zadnjem produzetku odlucio ..Uglavnom Portland je bolja ekipa i rekao sam da ce proci dalje...U nedelju ide pobjeda jos jedna...Jokic bio dobar do produzetaka i vise se nije sastavio sa loptom i kosem i bio je tragicar na kraju....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#38761 Re: NBA - National Basketball Association
Jokić.insaneinthebrain wrote:koTomahawk11 wrote:Igrao 65 minuta, sad na infuziju.
-
Zeleni12
#38762 Re: NBA - National Basketball Association
Spojio minutazom dvije prosjecne tekme u jednoj, 10 min vise od drugog po minutazi u Denveru - Murraya, a 15 od treceg po minutazi - Harrisa. A utakmice u seriji Denver - Portland svaka dva dana, tako da ce posljedice umora kod Jokica jos vise doci do izrazaja u narednim utakmicama.insaneinthebrain wrote:koTomahawk11 wrote:Igrao 65 minuta, sad na infuziju.
- insaneinthebrain
#38763 Re: NBA - National Basketball Association
ma jokara ce i 80 minuta potegnuti ako zatreba 
-
90minut
#38764 Re: NBA - National Basketball Association
Još je igrao 7 protiv spursa
Bice to baš zanimljivo gledati on je glavni motor
Bice to baš zanimljivo gledati on je glavni motor
-
Zeleni12
#38765 Re: NBA - National Basketball Association
Jokic je iscijeđen ko radnik u BiH koji radi i po 14 sati fizicke poslove, pa kad taj isti radnik, kao posljedica umora, fizickog i mentalnog, napravi greske, unisti masine onda gazda kuka, "sto nisi pazio", pa tako ni Jokic nije bio svoj u produzecima zbog umora.insaneinthebrain wrote:ma jokara ce i 80 minuta potegnuti ako zatreba
-
Dead Man Walking
#38766 Re: NBA - National Basketball Association
Komentar sa fb o utakmici
“After this game is over Jokic will no longer be fat”
Inace ludnica, Hood i Barton jedini igrali zadnji OT, ostali iznemogli.
“After this game is over Jokic will no longer be fat”
Inace ludnica, Hood i Barton jedini igrali zadnji OT, ostali iznemogli.
- Raigor Stonehoof
#38767 Re: NBA - National Basketball Association
"Milvoki nema sanse, Boston ovo lagano uzima" <-- Ha ha ha 
- kamen spoticanja
#38768 Re: NBA - National Basketball Association
treba napraviti kompilaciju postova ovde
poslije svake utakmice u svakoj seriji
poslije svake utakmice u svakoj seriji
-
Bodkin
#38769 Re: NBA - National Basketball Association
Cuj 4 produzetka. Nenormalno. A prije toga serija od u 7 utakmica sa SAS. Ne znam kako denver igra uopste. Jokic 65 minuta igrao
pa trebati godisnji odmor nakon takve tekme
- tuzlak1212
#38770 Re: NBA - National Basketball Association
Nakon 4 cetvrtine i 4 produzetka Lillard nije otisao over

-
Korovjev
#38771 Re: NBA - National Basketball Association
Ne znam kako Denver misli dalje kad ovakve tekme u kojima Liliard nije na svom nivou, glat ne dobije. Imaš prednost u reketu, dakle ako ovu dvojicu ne ide šut, a do sad ih nešto baš i ne ide, zatvori reket. Imaju prednost u skoku i ovu tekmu ih je ofanzivni skok držao, što je obični presudno za ovakve tvrde tekme. Opet im je ovaj Hood utrpao i to već treću tekmu, dakle nije nikakvo iznenađenje, daj skontaj neku odbranu na njemu. Da ne pričamo o minutaži Jokića koji je u produžecima bio samo tijelo. Kao imaš dugu klupu i sve rotiraš, ali najboljeg igrača jok. Sad je malo kasno da probaju neku nisku postavu bez Jokića jer im je postavljeni napad sve on, ali te nedostatak tog plana B onda košta u ovakvim tekmama. To malo govori o treneru, a i o igračima. Po malo mi taj Denver liči na Boston, kao imaju sve, niz super igrača, dugu klupu, ali kad se ovako ogoli i jedan i drugi tim se svode na Jokića i Irvinga koji su na ovaj ili onaj način zaustavljivi u ovoj fazi.
- burgundy
#38772 Re: NBA - National Basketball Association
Portland je dobra ekipa.Ali što Barkli reče Portland ima najbolju klupu.I zaista svako ko je ušao sa klupe dao je svoj kontribut.Hood sa clutch sutevima u zadnjoj.Curry sa bitnim trojkama.Kanter je odlično zamijenio Jusufa.Mekaluma je baš krenulo,on vodi Portland protiv Nagetsa ,a Dame nema ništa protiv toga.Ega su ostavili po strani,i to je možda najjača snaga Portlanda.Slijedeca je biti ili ne biti za Denver,ali udarac psihološki im je bio ovaj poraz.Nama ostaje da uživamo u najboljim tekmama u plejofu između ovih dviju ekipa.
-
Korovjev
#38773 Re: NBA - National Basketball Association
I moram priznati da mi se sviđa i taj Milivoki. Nisam ih nikako gledao u sezoni (nego gledaj Lakerse i Lebrona, jebli me oni), a ni prvi krug. Mislio sam da su samo Grk, ali ima tu tima čak i bez tog nekog drugog najboljeg igrača koji im se povrijedio. Šaraju i trice, što onda i otvara prostor i reket Grku. A ‘mali’ je očigledno dobar i u glavi kad se uspio vratiti nakon one katastrofe u prvoj. Ima tu još rupa, nije to tim za osvajanje NBA, Istok možda jer i nije neka konkurencija, slobodna bacanja njegova i tima bi ih mogla koštati, ali mogli bi uzeti Bostona. U kojem Stevens mora skontati udarnu petorku koja mu mora igrati kad se lomi rezultat. Ok jasno mi je da prvu, drugu trećinu rotira više da bi skontao kako i ko igra, ali u trećoj četvrtini, kad su ih i slomili u posljednje dvije, mu moraju igrati najbolji, najraspoloženiji igrači. Prije svih Irving, a onda i Horford s kojim Grk ima problema, a mislim da je presjedio pola treće tekme čini mi se čak i cijelu treću četvrtinu. Playoff nije vrijeme za zadovoljavanje minutaže svih zvjezdica.
Premda ta serija nije gotova da me ne bi pogrešno shvatili ovi kompilatori postova.
Premda ta serija nije gotova da me ne bi pogrešno shvatili ovi kompilatori postova.
-
Korovjev
#38774 Re: NBA - National Basketball Association
Često tokom ove serije Portland Denver pomislim e da je Nurkić tu ovo bi glat prošao Portland. I ne samo za ovu seriju nego mislim da bi sa njim mogli napasti i GSW ili Houston i uzeti prsten. Ali to je priča ŠBBKBB, povrede su normalna stvar i pravi šampioni se i sa tim bore.
Kanter ga je dobro zamjenio napadački, ali defanzivni skok tanko. Odlično je skontao trener Portlanda i mismatch Hooda sa nižim bekom Denvera i to koristi maksimalno dok odmara Liliarda. A ovaj dobio i na samopouzdanju pa šara i trice.
Kanter ga je dobro zamjenio napadački, ali defanzivni skok tanko. Odlično je skontao trener Portlanda i mismatch Hooda sa nižim bekom Denvera i to koristi maksimalno dok odmara Liliarda. A ovaj dobio i na samopouzdanju pa šara i trice.
- Raigor Stonehoof
#38775 Re: NBA - National Basketball Association
A šta rade u četvrtoj trećini?Korovjev wrote:I moram priznati da mi se sviđa i taj Milivoki. Nisam ih nikako gledao u sezoni (nego gledaj Lakerse i Lebrona, jebli me oni), a ni prvi krug. Mislio sam da su samo Grk, ali ima tu tima čak i bez tog nekog drugog najboljeg igrača koji im se povrijedio. Šaraju i trice, što onda i otvara prostor i reket Grku. A ‘mali’ je očigledno dobar i u glavi kad se uspio vratiti nakon one katastrofe u prvoj. Ima tu još rupa, nije to tim za osvajanje NBA, Istok možda jer i nije neka konkurencija, slobodna bacanja njegova i tima bi ih mogla koštati, ali mogli bi uzeti Bostona. U kojem Stevens mora skontati udarnu petorku koja mu mora igrati kad se lomi rezultat. Ok jasno mi je da prvu, drugu trećinu rotira više da bi skontao kako i ko igra, ali u trećoj četvrtini, kad su ih i slomili u posljednje dvije, mu moraju igrati najbolji, najraspoloženiji igrači. Prije svih Irving, a onda i Horford s kojim Grk ima problema, a mislim da je presjedio pola treće tekme čini mi se čak i cijelu treću četvrtinu. Playoff nije vrijeme za zadovoljavanje minutaže svih zvjezdica.