Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- medvjed23
-
zilog
#38752 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Charles agrees with me, even more than I dopici wrote: ↑01/05/2026 13:44"U čast kralja i kraljice Ujedinjenog Kraljevstva, koji su upravo napustili Bijelu kuću i koji će se uskoro vratiti u svoju divnu zemlju, ukinut ću tarife i ograničenja na viski koja se odnose na mogućnost Škotske da sarađuje sa Commonwealthom Kentuckyja po pitanju viskija i burbona", napisao je Trump.
Trump je za viski i burbon napisao da su vrlo važne industrije u Škotskoj i Kentuckyju.
"Kralj i kraljica su me natjerali da uradim nešto što niko drugi nije mogao uraditi, a da nisu ni pitali", istakao je.ovaj je prekuco bajdena... senilni žuti prdonja.
Et ko dobra volja u spustanju i ukidanju carina, posto i sam je skonto da je to umobolno i da je samo Kinu jos vise ojacao. Koji KRETEN!
-
zilog
#38753 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nakon prvog mandata, u kojem nije napravio toliko stete kao u ovom, a koji je zavsio 6. januarom, Ameri su se mogli vaditi na to da su se zajebali.mishic wrote: ↑01/05/2026 14:00 Ako svijet i civilizacija i prežive vrijeme u kome ih ovaj ludak nemilosrdno rastura trebati će decenije poslije njega da se vrati u normalu. A i tada više nikada neće biti moguće vratiti sve na svoje mjesto kako je bilo.
Uzmite samo milijarde koje su spiskane u ratove, rušenja i razaranja i zamislite da su ti novci upotrijebljeni za razvoj i ekonomski napredak. A kada se budale dovode na vlast o tome se i ne misli.
Sada to vise nije bug, nego feature